Storm!




  Snö i drivor, det snöar inte utan det stormar!


En annorlunda stil!


 
  Jag har en annorlunda stil, en stil med lite sådär raggarstuk.,
Det är vad kärringarna sitter och diskuterar med mamma om på Tunbacka om dagarna..  Jotack, jag tackar för min annorlunda stil!

 Kanske man skulle titta lite på Tradera, de har ju oftast ett stort utbud utav det jag är ute efter. Men lägga bud på kläder som jag inte får ha förns till sommarn känns trist. Har redan lyckats och ropa hem en röd pennkjol, tack vare Helena! :)  Skor är inte enns en idé att tänka på, sånt har Jimmy försökt satt stop för eftersom hans teori lyder så att de skor jag har räcker i minst 5 år till! Men det är frågan det, min käre.
- Annars kanske man skulle ta och leta upp ett till par cheap monday jeans, sjukt sköna och dessutom inte alls så dyra! Mina ska jag lämna in till skräddarn så han får sy om gylfen. Går ju inte att stänga fanskapet riktigt! Har även sytt in dom en bit i benen, jag vill ha tajta stuprör! Jeans är nog ett bättre kap än ett till par skor, kan jag tro.


 Halloween ihelgen med, inga planer ännu. Skulle vara toppen att vara med Billy och Hanna,  Antonia och Per-Johan och gänget kanske. Imöran ska jag sätta min man på att ringa runt och höra med lite folk vad fan som händer då han kommer hem från jobbet! Kan han gott göra. 

- Så är fallet, nu ska jag ta våra kattfräten och lägga mig och kika på tv en stund. Vänta på att älskling ringer och sen få prata av mig en stund innan jag lägger mig.  Ska bli storstädning imorgon, sen stan och köpa klarlack, lämna in byxorna och sedan framkalla korten. 
 Godnatt.

 

 
Inte en dag vill jag vara utan dig

Käresta!



Fasen vad jag saknar dig!
Händelserik dag vill jag mena, solat, bakat pepparkakor med Johanna, Klippt av en decimeter av Mikaelas hår, lagt make & fixat till håret eftersom jag tänkt lämna in kameran på framkallning imorgon och vart tvungen att ta ett par bilder. Hade tänkt ge morfar ett inramat kort i Julklapp, tänk att det ska börjas redan nu. 
Hade iallafall tänkt mig att ge han detta!



Ain't that a shame'

 Kvart i sex, jag är seriös.
Börjar bli lite smått less nu på att vakna såhär pass tidigt! Så nu har jag, Johanna & Mikaela sutte och tittat på Astrid Lindgrens jul och konstaterat hur pass mycket vi längtar tills Jul. 
 Fick ett sms av min käresta igår kväll, "Det snöar i bergsjö".  Skulle räcka med ett par flingor eller så här idag för att jag skulle bli glad!

 Var till mitt lillhjärta en stund igår, fasen så hon växer! Ska ta och låna hem henne nu någon dag och lära henne lite rackartyg, börjar  bli dags för det nu tycker jag.. ;)
-Så var ju även jag och göbben och tittade på en Buick 58a i Tisdags så nu ska han förmodligen lägga ett bud på den, Fan så gött! :) Skulle ju vara nå jädrans kul att få övningsköra i till sommarn, fick hem dom papprena igår så nu är det bara till att tuta och köra!

  Ska ta en promenad till Ankargatan nu, hälsa på morfar en stund och sen ska jag ta och lägga mej och sola!
Under dagen ska bloggen fixas till lite, ska fixas länkar och sådant.


Det är ju Svinkallt!

 
 Trodde jag skulle få nå slags av nervsammanbrott imörse då jag väl pallrat mig upp ur sängen och kollade ut igenom fönstret! Seriöst vilken förbannat skit väder, det är ju så otroligt kallt så jag vet inte..
- Ibland blir jag lite små less på att älsklings klocka ringer strax efter fem och han börjar pallra sig upp, iallafall imorse. Det hade varit så mycket bättre att lega kvar med mig heeela dagen istället för att jobba! :)  

 Och eftersom man har en toppen svärfar fick jag skjuts till byn istället för att ta bussen tjugo över åtta och sedan sitta nere på byn tills fem över nio och vänta på nästa buss in till stan! Men från station fick jag vackert vandra hem, kallt!

 Ska inte bli mycket gjort idag, ska ta det lungt och helst inte röra en enda fena.
Fan så bekväm jag blivit utav mig! :)

Jag älskar dig, jimmy!

Sommarpics!






















Åh, underbara sommar!

13 månader!


  Ikväll ska jag åka hem till hjärtat mitt och bara mysa! :) Det är ju faktiskt våran dag idag.

 Har precis kommit hem, varit ute på en långpromenad med Johanna & Mikaela. Var in till morfar en sväng men då jag gick hemåt igen stannade dom kvar där. Så nu ska jag strax ringa hem dom och sedan göra lunch. Blir kycklingburgare och strips i fritösen! Göttans.
- Sen blir det en dusch och efter det försvinner planerna..








Jag älskar dig!

Gene Vincent & The Blue Caps- Say Mama


 Startar en blogg nu igen, denhär gången kommer det främst att handla om mig själv som första års elev inom Trudes frisörer.  Blir självklart en massa annat skrivande annars också, så nu får vi se hur många det blir som börjar läsa denna.

 Annars idag vaknade jag kvart i sex imorse, första riktiga dagen på lovet liksom! Det är ju även mormors födelsedag, så ska strax börja göra iordning håret på Mikaela & Johanna. Blir classisca 50-tals vågor över hela håret på Mikaela och Johanna får lite glam med lockar! Själv har jag inte bestämt vad det blir, kanske lockar.


 Även att jag och Jimmy har 13 månaders dag imorgon, fort det går. Men jag är fortfarande världens lyckligaste,
det finns ingen annan som är bättre! :) <3

 Blev ett kort och bra inlägg till att börja med men det blir mer, var så säker!


RSS 2.0