Görle'



 Det känns mer eller mindre som om att alla känner sig görle och besvikna på folk just nu.
Det roliga är med detta, att vi för ett tag sedan i skolan gjorde en övning vilket gick till att Torbjörn berättade en historia till Hanna tror jag det var, som sedan berättade den för mig, vidare från mig till Philip osv. Ingenting stämde på slutet, förutom att det var en göbbe vi börjat prata om då.  Det så sant, en historia blir lätt större..

 Jobbet gick fort idag, jag känner att det även är lite problem där med humören och så. Hoppas att det blir bättre snart! Hann träffa på Mira och Antonia på lunchen, och dem vela hitta på något på Fredag eftersom Miras nye flört skulle komma upp igen! ;) Har ju pratat med Hanna om att göra något på Fredag redan, men utifall det nu blir så att vi ska på Hudikgympan och kolla på olika uppsättningar på Lördag kan det bli problem.
Blir det så, måste jag hålla mig i stan på Fredag eller skapligt närma så att jag tar mig in och kan gå på det.
Hade hoppats på att Hanna och Viktor skulle komma också, vi hade tänkt umgås med karlarna bara hemma hos Antonia..
Vi får se, Mira skulle höra av sig senare ikväll.

 Blev ingen promenad idag heller, men kanske imöran utifall jag och Maria inte ska göra håret då. Maria håller ju på att flytta nu så vi får helt enkelt se hur det blir med allt. Och se på fan, på Fredag är jag ledig! :) ska dock på nå typ utav lunchmöte med Jessica och dem från Hudikgympan.

Förfaan!


 Det är ju pengadags idag, studiebidraget ramlar ju in på kontot.
Läre ta en snabbssväng på lunchen och kika om det finns något som absolut måste med hem.
Härligt väder är det också, blir briller idag och förhoppningsvis en sväng med Emelie ikväll!

Farsan, jag vill ha denna skönhet i födelsedagspresent! ;)


Fint tjejen!



  Mhm, jag känner mig så förbannat jävla less på lillfröken just nu..
Pratade med HasselHanna för ett tag sedan..
- Det är väl tur det här med att jorden har små flickor som inte alls tål att höra vissa saker utan att göra dem sjuttioelva gånger större och göra om det till något helt annat! Dem sätter folk i skiten med sitt förbannade skitsnack, och sedan lämnar man hedligt över problem till andra.
Denhär gången löste det sig fint, men andra gånger gör/har det inte gjort det. Tack och lov vare fröken själv, du har satt sista päran i mitt land nu iallafall. Det ska du få höra så småningom.. 

 Huvudsaken är att jag och Hanna vet vad som stämmer och inte.
Hänny är trots allt en utav de bästa jag vet ;)
Får se nu om vi hinner ses i veckan!

Arbetsdag....



 Great, arbetsdag igen.. Känner inte alls att jag har lust, ska försöka få ta ledigt på fredag. Tror inte att jag orkar ha en fullspäckad vecka...

 Vill gräva en grav för tillfället.. Det känns som att det inte spelar någonroll vad man gör så blir det fel och sedan missuppfattas allt! Mh, ja gräv min grav någon...

Sun Cat Rockabilly



 Galenskaper, denna dator gör mig vansinnig.
Fan, jag tror att jimmy kommer få gå igenom denna med mig från grunden. Lyckades trixa till det idag så att jag inte kunna ladda ner då det öppnades i fel program.. Vi fick till det iallafall, och nu sitter jag och lyssnar på ett par godingar som jag hittat. Är det någon som tror riktigt att dem drar igång lagen på Onsdag? Har hört från många att dem inte tror det, dem hade vela sett mer skriverier om det isåfall..
-   Pratade för den delen med Beirut ikväll.
Som det verkar nu blir det jag som gör Benithas baluppsättning! :) Fasen vad kul, vi ska träffas nå tag framöver och diskutera igenom det lite smått..  Vi får hoppas att vi kan göra nå bra utav det!

 Nu ska jag ringa karln!

Ny inflyttad Hudikbo



 Emelie har flyttat in till stan. Bäst, nu har jag en anledning till att gå ut och gå på kvällarna! Nu kan jag inte bara sticka in huvudet hos mormor och morfar för nu har jag Emelies håla att kika in i med! Jimmy sa att vi skulle åka och hälsa på henne i slutet av veckan kanske.. :)
Hon skickade även ett sms idag, var meningen att vi skulle gå ut och gå. Men vi tar det imöran istället, jag gick till mormor och morfar och drack kaffe nu en sväng på eftermiddagen. 

 Är det någon som brukar/brukat läsa Amanda Bergs blogg? Har alltid gillat det sätt hon skrivit på om sig själv osv, men nu vette fasen. Kanske blir det bättre igen, tycker det är så synd att man inte längre uppskattar bloggen lika som förr. Aja, så kan det vara.. 
. På onsdag blir det nyan färg på barret, jag och Maria har spikat det nu!

Bääste' Hanna



 Haft finbesök nu efter skolan. Hanna kom nämligen med mig hem efter skolan. Vi bakade lite kladdkaksmuffins och såg Rally brudar.

Funderar på att sola ikväll, vill ha lite färg. ska också försöka få tag på Maria. Så får vi se om vi gör håret imöran. Förövrigt må jag säga att besöket på kommunen hade vi kunna skippat, vilket förbannat häälvete till elände! Kärringen viste knappt vad hon pratade om.. Snyggt det!
Ahja, funderar på att göra klart uppsatsen idag så den är färdig att lämna in på Måndag. Men det återstå att se, ska försöka göra iordning en egen sida på datorn osv. Lät inte som att det skulle vara nå problem med det enligt pappa, men jag och datorer..
- Pratade nämligen med Christian idag och han hade lagt över alla mina bilder på ett usb minne. Hoppas han kommer hittens med det snart, det är skapligt surt med bilder just nu.

 Så ligger det till, nu ska jag käka!

Eva var kanon!



  Nu är det ny vecka igen, efter en helg med massa roligheter! I Fredags kom Jimmy med amazon efter jobbet. Vi hade väl lite smått planerat att vi skulle ut och åka lite på stan men så blev inte fallet. Vi la oss istället och kikade på film eftersom göbben och Jimmy hade fått i sig lite jäger osv..
- Föresten blev mamma jätte fin i håret. Blev supernöjd, det firade vi med lunch på jambo med Maria.
 I Lördags blev det heller inget Funäs, av pengasjäl. Men vi for till Bergsjöbyn, hämtade ut ett packet och sedan for vi hem och började göra amazon lite smyckad. Blev lyktkepsar och lite så där. Lade färg på Eva innan vi for hem och gjorde oss iordning. 
 Runt sex skjutsade mamma ner oss två på Texas. Så blev det lite mat där.. :)
Att jag älskar dig, det vet du mycket väl om. Hade det kanon tillsammans, det är så skönt att få vara ensamma och ta hand om varann bara ibland!  Ahja, då vi ätit klart åkte vi hem och bytte om, så kom Westerberg och förfestade lite. Och väl på krogen så var vi först på plats.
Det trillade ju in folk, kul att träffa på lite gamfolk! Som tur var mötte vi PerJohan och Antonia vid möljen då vi skulle gå hem. Så det blev en stund med dom också..
Toppen kväll!

Igår låg vi exakt heela dagen innan Per Johan kom och våldgästa, så lade vi oss sedan efter maten och där var den eftermiddagen/kvällen borta.. Inte undra på heller då vi hade sove tre timmar..
Jag som ha skulle ha åkt till Hanna, just snyggt!

- Ska lägga lite make nu och sedan äta frukost, försöka få tag på Hanna och sedan bär det av ner på Kommunen. Så blir det skolan efter det, vi slutar tidigare idag tror jag, vi får höppas på det. Får se om jag far till Bergsjö eller om jag far ner på salongen med Maria. Ska nämligen göra om håret igen, både på henne och mig.
Blir det inte ikväll så blire imöran.

 Även att min Jonkas jobbar sista dagen imöraaann...

Israce..?


 Mh, Jimmy undrade om vi skulle åka långt upp som fan imöran med Markus.. Se på gammelbilar på is.. Roligt, vi har ju även 1.5års dagen imöran så de hade väl inte gjort just nå att åka dit och se nå kul! ;)

Månadens slut och såhär!



  Jorå, pappa pratade med mig i början av veckan. Han hade tänkt bjudit hela familjen på en båtresa i slutet av April! Fansen vad kul tänkte jag, och tänkte inte mer på det. Men igår komma han in till mig på salongen, såg skapligt, missnöjd ut och sade att han lära gå och köpa en ny datajävel... Tur va, att våran förbannade dumburk skulle gå åt helvete riktigt bara för att man hade lite pengar över och tänkte göra något roligt!
- Skit bra, då jag komma hem från jobbet så var det skit med avloppet också. Vilket resulterade i att rörkrökar svärfar fick komma och fixa lite. Tur för mig, jag fick sova riktigt en natt då han hade med sig min käre som fick vara kvar över natten!

 Idag ska jag stå vid stolen, mamma kommer. Får se, hoppas det går bra.. :)
Annars ser dagen ut att kunna bli förbannat stressig, alla har kunder inbokade. Så ikväll tänker jag åka hem, lägga mig och inte röra en fena förns imörabitti..

Nu ska jag klä på mig och göra det sista, vi hörrrrs!

Lägga kort?


  Käringa med (tarot?) korten var här och beställde tid nyss. Hon sa åt mig att ringa för hon vill träna och ställer mer än gärna upp på att lägga ett par kort utifall man vill.. Funderar, jag är lite svag för sådant.
Är inte ritkigt säker på om jag vill höra allt hon kanske kommer att säga..

Dålig stämning idag, det känns eländigt och jag vill bara gå hem...
Hade en bra lunch med maria iallafall, blev lite käk och sedan gick vi hem till hennes syster och hämtade hundarna och sedan vidare på en liten promenad. Hann lämna in mormors lotter ändå, och köpa ett linne från Jc. Jeanette lyckades naturligtvis proppa på mig ett kort från dem så jag kan börja samla poäng. Kanske är bra?

Tre timmar kvar, sedan ska jag hem!

Jag hatar detta!



 Sårbar, på hög nivå. Synd att käresta inte kan umgås med mig denna dag, han ska till Gnarsp på nå typ av arbetsintervju..
- Känner mig görle, less och allt mellan himmel och jord. Tur att världens bästa mormor och morfar kunde göra mig på bra humör imörse. Fick en slant av mormor så jag kan köpa en vårblomma till mitt rum. Det är så förbannat trist, så en färggrann blomma kanske kan pigga upp det lite. Ska höra med Maria om vi ska luncha idag, jag vill ha umgänge och uppmärksamhet. Ska även handla lite på Jc tror jag, vi får se vad det blir allt idag. Fick dock sämre lön än vad jag trott, får se när rapporterna kommer om dem kanske räknat fel. Skit!

 Fick en polisong gjord igår, jag ska nog bara köra med bara en också.. Får se om luggen blir gjord idag..
Ikväll ska jag ringa Trapp-Hanna, jag måste prata av mig och någon måste göra mig glad....

Polisong?! ;)


  Funderar, på CCW såg jag en tjej som jobbade på campingen.. Hon hade förmodligen skärt till en liten, liten polisong som hon sedan "snurrat" ihop. Vet att det låter jävligt konstigt, men jag är rätt sugen på att göra det själv. Kanske ska höra med Maria idag om hon vill trixa till det där på mig! Fan, skulle det inte bli bra så är det ju bara att spraya fast den i dom andra längderna. Jag tror att jag är ganska säker på att det blir av!
Luggjäveln måste klippas igen också, den växer som ogräs medans resten av håret står stilla känns det som.

- Ska strax packa ihop väskan, och sedan kommer morfar och hämtar mig.
Tänker ta en finfrukost där, med kaffe och grädde och grejer! Göttans, hemma hos dem är alltid kylskåpet välfyllt.. ^^
Ohja, vi hörs väl

Shake!


 Kanon bra väder ute, då Jimmy drog upp rullgardin imörse runt kvart över fem så hade solen redan börjat stiga upp!  Härligt härligt.. :) Vi fick nästan springa till bussen, eftersom herrn snozar en fyrtio minuter innan han behagar att kliva upp.
Fick mig en morgonpromenad nu också, väl inne i stan gick jag hem. Inte mig imot då solen tittar fram på en! Ska borsta tänderna nu, lägga make och sedan håret. Funderar på att gå till morfar sedan, vad fan ska jag hitta på ensam då alla åkt på jobbet/skolan?

Mh, imöran måste jag nog fasen bara springa över på H&M och handla lite då lön tinglat in, såg lite fina grejer dähne igår och det rycker i fingrarna på mig! Måste försöka ta mig till Gnarsp på Lördag med så jag kan handla tyg!
- Får se om jag stannar här hemma ikväll eller om jag far till Bergsjö.
Det vankas ju tårta där eftersom Johnny fyller 18 år idag! Grattis ( ; 

22 Mars


   Undra vad jag gjorde för exakt ett år sedan vid denhär tiden?

- Jag vill ha huset, jag vill ha dig under samma tak som mig varje dag, jag vill ha uppmärksamheten från dig varje dag.
Hälvete, jag skulle aldrig klara mig utan dig Jimmy..
Imöran bör jag börja stenhårt med att hålla koll på vad jag stoppar i mig, det var tänkt att vi skulle äte götta på Fredagskvällen, men istället blev det Fredag, Lördag och Söndag. Lyckat, Madeleine!

 Räknade lite på lön för denna månad, den verkar bli bättre än jag först trodde. Så jag ska höra med Ullis utifall hon kanske vill börja träna med mig på veckorna, Maria är kanske också intresserad. Vibbrationsplattan verkar behändigast för mig, stå på den i tio minuter så är det som en timmes promenad. Jag är så jävla bekväm av mig!
- Nog tror jag att det skulle bli lite löpband och töcke skit också, bara man kommer igång och hittar "sitt" sätt så går det säkert bra och det blir garanterat roligt också..

 Nu ska jag lägga mig,
Trappen, blire en snabbis på stan imöran månn tro innan jag ska möta upp Emelie?! ;)

Rockabillykisar!



 Har glömt att nämna det här i bloggen tror jag, men för ett par veckor sedan kom KappAhl ut med en tidning för barn. Vilka jävla läckra ongar, allt gick i 50tal/rockabilly locken. Fränt, det kommer bli skit poppis med dessa kläder till sömmarn. Det slår jag vad om!
- Men så tycker jag att det är negativt för oss/dem som har stilen, den blir så pass "vardaglig".
Fan, man ska kunna skilja på fölk!

 Nyss ätit efterrätt, och eftersom det nu är våffeldagen så blev det vaniljvåfflor med chokladgrädde. Jävulskt gött, synd att det blir så mycket efter ett tag då man äter våfflor.
Ska snart packa väskan tills imöran, jag åker till Bergsjö då. Ska även laga iordning köttfärssås så det är klart tills imöran, det blir så mycket godare om man gör den dagen innan så smakerna får ta sig.

 Idag sa pappa något bra, bra för både dig och mig käresta!

Amazooooon



  Vi fipplade med amazon hela kvällen igår istort sett, så gick jag och klippte Eva och Johnny sedan. Skulle även bleka håret på Johnny, och jag är jävligt sugen på att få reda på vad han andvänt för grönfärg då han gjorde håret sist, det går bara inte bort. 
Vi somnade tidigt iallafall, och imörse var Jimmy uppe som tuppen. Före mig, det händer en gång per världshistoria! Sedan har vi varit ute bara, gjort rent amazon lite, skruvat dit nå mätare och kopplat högtalarna. Roligt, jag tycker sånt är kul. Att sitta i garaget har jag inte något imot, bara man slipper sitta ute då det är svinkallt.

 Imöra blir det skola, har inte lust alls.
Blir nog att jag far till Bergsjö efter jag träffat Emelie. Långsamt hemma, det spelar ingen roll utifall jag spenderar tiden där. Så är det, nu ska jag slänga iväg ett sms och sedan äta vaniljvåfflor. Det är ju våffeldagen idag!

Bergsjö!

 

  Sitter hemma oss Jimmy nu. Han själv är i garaget och pysslar med bilen. Får väl se när han kommer hem. Är iallafall tänkt att jag ska klippa Eva och Johnny, men vi får väl se när det blir..

Skulle aft nå typ utav myskväll igår, så vi var och handlade godis och sådant och sådant, efter att ha vräkt i mig en brejk somnade jag. Då var väl klockan runt tjugo i nio, så vi gick och lade oss. Vi får väl ta igen kvällen ikväll då! :)
- Träffade Emelie på stan en sväng innan bussen gick, så vi tog bussen tillsammans eftersom hon skulle till Ekki. Alltid lika roligt att träffas, vi ses antagligen på Måndag också!

Känner mig bättre i förkylningen iallafall, inte riktigt hundra men. På bättringsvägen är jag, härligt..

Karlar luktar längre


  Läste nyss Natacha Peyres blogg, hon hade köft sig en ny parfym. En karlparfym, jag har många gånger tänkt att jag ska köpa en sådan, eller låna pappas bara för att dem luktar så gott.
- Så tycker jag att då karlarna tar på sig parfym, håller deras doft mycket längre än vad tjejernas gör. Kör nu mest på en från Paris Hilton som jag fått av Jimmy, jag tycker doften försvinner rätt fort. Tar mamma ett sprut så försvinner det lika fort också. Vilket resulterar att man är och sprutar på ett flertal gånger för att doften ska hålla i sig
och flaskan snabbt blir tom.
- Parfymen som Jimmy hade i början då vi träffades, luktade så förbannat gött att jag tog flaskan då han sa att han skulle kasta den. Den luktar lika bra på han som i flaskan, kanske man borde inhandla en ny sådan!?

 Eftersom jag har så förbannat långsamt idag så har jag haft lite egentid. Tagit en långdusch, skrubbat kroppen, lagt inpackning osv. Ska strax locka håret lite, min färg blev skit bra. Men ska höra om Maria kanske vill lägga några paket med Folieslingor på det övre ändå, hon måste ändå klippa till luggen på mig i veckan..
- Nu är älskling på väg hem, ska försöka komma ut och åka på Dollar en snabbsväng,
vi ska handla götta tills ikväll äre tänkt.

Jukebox oldies


 Jag vill ha en Jukebox, men för att ha råd med en sådan skulle jag behöva jobba häcken av mig 24/7!
Det är allt för mycket jag skulle behöva inhandla nu. Ska leta reda på ett par riktiga träskor, nu idag på nätet tänkte jag. Skulle haft tag i en nyan skinnväst med, blir väl att man får inhandla den på någon marknad framöver! - Min är gammal, second hand, och lite för stor.. 

 Till helgen ska jag fara till Gnarsp tror jag, och köpa typ. Blir nog ljusgult och pastellgrönt tror jag. Fin fint!
På Lördag har vi ju förfan våran 1.5 årsdag med! Det kommer sitta fint med Eva Eastwood på kvällen, 
får se vad vi hittar på förnan.. 


Walk of life!



Du och jag
 i en salig blandning
i ett

 














Photos!

Ingesarven med Bergsjö cruisers + Zeb and his dixie rebels!
 

Hänny & jag!


Hanna & Emma


Svärmora


Zebb


Jocke från bandet och lill-Billy ;)


Gängdel


Svärfar




Ett säkert kort, nu är det helg!




  Blev bara att jag jobbade 10-13 igår, då det vart panik med folk.
Antagligen var dem lediga/sjukskrivna eller sjuka. Carina ringde på möran och hålla på att bryta ihop haha, så jag gick och försökte göra det bäste jag kunde medans hon stod med färg.

 Väl hemma iallafall så käkade jag och göbben baugett med tonfiskröra, så kom Sevve & Peter en sväng. Efter dom åkt så lade jag mig och började kolla på filmer om Andra världskriget. Jag tycker det är jävligt intressant!
- Mormor är från Tyskland så det kan nog vara lite utav det som gör det så intressant..
Runt åtta tiden komma karln och myste med mig, underbara määäännska! 

Blir hemma idag, läre försöka kurera mig lite iallafall. Ska fortsätta se filmerna, dem är riktigt bra! Hetajobb-Kursen som Jimmy är på i falun slutade runt ett så jag antar att han är hemma igen till 3-4 någongång. Får väl se om vi stannar i stan ikväll eller om vi blir kvar här. Karameller i mängder ska jag ha ikväll, jag har suktat hela förbannade veckan efter dem.
- På Söndag ska vi på möte med bergsjö cruisers tror jag det var prat om, fick inbetalningskortet i förrgår så det ska betalas in. Vi får väl se, lägger in ett par bilder sedan från vi var på fest i Ingesarven och lite sådär.
Hööörsh!

Faan!


 Så förbannat less jag känner mig, har haft huvudvärk nu sedan Söndagskväll och naturligtvis var det "förspelet" till en alldels kopiös förkylning! Vet inte om jag orkar jobba idag,
tror att jag ska ligga hemma och kurera mig så jag kan jobba imöran.. Men än är klockan bara 07:13 så jag hinner ändra mig angående det ett par gånger till innan det ska vara dags att gå till jobbet.

- Fick ny färg på barret igår då, jag gillar det verkligen! Lite lätt rödblond kan man nog säga, ska bleka upp några folieslingor på det övre partierna bara. Har svårt för att vara utan det, jag vill ha lite kontrast!
Får se om vi bjuder på en bild till helgen eller så..

 Fränest var ju tjejen på "Halv åtta hos mig" igår på tv:n. Mamma sa att hon jobbade som frisör, det förstod man nästan. Med hennes knallröda färg så behövs den garanterat färgas om titt som tätt! Synd att jag missade då dem var hemma hos henne förra gången, kanske man kan hitta det någonstans på internet. - Haha, så hann jag se en liten snutt på "Rent Hus" innan jag sömnade, fy i hela hälvete vad äckligt det såg ut i köket hans.
- Fyfan vettni, jag gruvar mig för att flytta hemifrån då det kommer till städning. Det är så förbaskat tråkigt.
Tur att man har en karl som är nå jävulskt nogrann men en del saker ;) 


- Onsdagsmöran!


  Vilken härlig kväll vi hade igår, var ute på en timmas promenad och sedan satt vi och kikade på bilder sedan sommarn som varit ute på alla träffar! Lyssnade lite på musik, snackade skit och hade det bra bara.
- Ibland behöver man det, tysher då jag! Hanna ska få skicka över bilderna sedan vi gick ner på byn,
nu minns jag inte vad det var för speciellt då men.

Nu är Hanna skjutsad till bussen iallafall, och jag är nyäten. Solen skiner allaredan, fyfan vad skönt!
Är tänkt att jag och syrran ska promenera till skola och Jobb idag, känns inte som att det spelar någon roll då solen skiner. Det blir nog bara skönt, direkt på jobbet blir det min tur att få sitta is tolen och bli ompysslad.
- Idag blir det nyan färg på barret!

 Ska försöka lösa dethär med bloggportalen nu, läsare vill man väl ha förfaan!
Löcka hit dem bare   ; )





HässelHanna & jag, cruisingen i Hudik i Ballys chev-58!

Bra dag!

 
 Har fönat volym på Maria nu på möran, blev bra.
Dock så lade sig ju allt på engång eftersom hennes hår är så fisigt! ;)
I eftermiddag har jag en föning bokad, roligt roligt. Annars är det lungt, lungt och skönt vill jag säga!  Såhär är det perfekt att börja en arbetsvecka.
 Får se om det blir något inlägg senare.

 Älskar dig!

Jeansjackan, månn tro?


 Solen skiner, är förbannat sugen på att plocka fram jeansjackan.
Han har hängt bakom dörren heeela vintern och sett snygg ut, frågan är väl om den inte är en aning för liten iår. Nog läre man kanske ha växt lite under vintern! Ska ta och prova den nu snart, är den för liten så är det dags att köpa ny snart, sprätta bort märkena på gammeln och sy dem på en ny inköpt.
- Idag blir det brillor på iallafall, det är ju strålande ute.. ;)

 Ikväll kommer Hänny, söver hänne gör hon också!
Ska bli roligt, vi gör sällan något. Vi får se vad vi hittar på för något, bra blir det garanterat!

 Tänker , tänker och åter tänker.
Känns som om att vi två känner varann helt igenom nu, fasen det ska nog vara du och jag.
Minns såväl för tre år sedan kanske det var, vi satt i bilen hela familjen. Vår var det, och folk gick och såg nykära ut. Tänkte just de, att undra när jag någonsin ska få känna sådär.
- Nu har jag det, världens underbaraste människa.
Funderar, kanske tills sommarn?


Nyäten efter en timmes promenad


 Mh, kunde inte gefasen i kladdkakan ändå. Och ett stort glas Hallonsaft, det är grejer det!

 -Funderar över helgen. Fredag vill jag ligga hemma nära min käre, mysa, äta sötsaker och se på en riktigt bra rulle.
På Lördag skulle jag kunna tänka mig att åka en sväng nere på stan. Amazon är förmodligen i toppskick senare ikväll då den fått generatorn bytt av min skicklige.

Läre vila en sväng nu, har så förbannat ont i skallen...

Jävla karameller!



 Godissuget är på topp nu, jag tror jag dör.
Är så förbaskat sugen på allt mellan himmel och jord, men man läre försöka tänka på magan lite. Vi bakade en kladdkaka just bara för att få något gött i sig, men numer vill jag inte ha det heller, jag vill ha riktiga karameller..
- Ska slänga mig i duschen en snabbis nu och slänga i en inpackning, sedan ska jag ut och vandra.
Funderar på att köpa gym-kort på jobbet då jag får pengarna, har man ett sånthär yrke bör jag röra på sig lite!

 Imöran kanske Hänny kömmer! : )

Föresten!



 Leta rätt på "Nobody can, like Jo-Anne can" med Oliver Cool och njut!

"Kip Tyler, She got eyes"



  Känner mig såhär skapligt görle.
Länge har jag och Jimmy pratat och funderat runt denhär saken om vänner. De få gånger man ska hitta på något, ensamma med ett annat par eller i större sällskap så får man oftast vara dem som ringer runt för att det nu ska hända något. Efter ett tag lessnar man, jävligt bra också! Sitter och läser runt i lite bloggar osv, hur roligt folk har haft i helgen och vad som ska ske framöver.
- Helvete vad roligt det är att dem kan höra av sig, skicka iväg ett sms eller slå en signal och bara höra utifall man är det minsta intresserad.?.
Det visas vilka som är riktiga vänner, eller som bara är intresserade att umgås bara för "att". Vissa utav de vi har som sällskap nu, skulle jag vela dra långt åt helvete för att sedan försöka hitta ett mer pålitligt sällskap..
- Det heter ge och ta,  och förfan, ta åt er..

 Har haft en bra dag i skolan, Hanna är kanon. Bättre onga finns inte,
vem hade anat att jag skulle hitta nye bäste polarn i Gymnasiet? Idag har det diskuteras allt mellan himmel och jord. Sandra kom hon också och drog igång diskutionen hetare. Greatballs of fire,
just sådana minnen ska diskuteras med hedliga gamle vänner! ( ;
- Började med nytt arbete idag, idag blev det en uppsats om det som kändes rätt. Blev om Rockabilly-kulturen och lite om Ritchie Valens för mig, vi får se hur länge det kommer att ta innan jag fått ihop detta bra..

 Ska strax upp på lasarettet och röntgen, får se vad dem säger om fotjäveln. 
Efter det ska jag hem, fixa klart rummet och ta en promenad till Morfar! 
Vi hööörs.. 

Some new music!



 Laddat ner ett nytt album med rockabilly. För denhär gången lyckades jag faktiskt få hem någorlunda bra musik, annars brukar det mest sluta i skit..

 Inte alls någon händelserik helg, på lunchen igår var jag och köfte nya jeans eftersom dom jag köfte sist vart för stora! Vette fan vad jag sysslade med då jag var och handlade sist, för stor vart dem iallafall och nu blev det ett par likadana fast två storlekar mindre!
 Käresta hämtade upp mig strax efter fyra. Såg en rulle och tog det lungt annars bara!
- Idag har vi varit hos farfar, kikat lite på amazon och pv:n hans. Pratade även med Kerstin så nu är det bara att köpa typ så ska hon sy klänningar åt mig. Sedan är jag klar inför sommarn!
Tog en sitesajing innan vi for hem, i kurvan vid möjlen skulle fölk ha sett oss.. Hahaa, vi skrattade så vi hölla på och dog, ställ i kurvan och bilen släpper och vi far rakt över refogen. Tänk om man stått ute på gatan någonstans och sett det.
Jag hade garvat ihjäl mig!

 Nu ska jag käka, sedan tänkte jag slänga in lite bilder från kameran.

I`m ready - Albert lee & The Refreshments


  Kanon låt!
Tänkte höra om TrappBerglin skulle vela bränna en skiva åt mig ikväll?
Och ta med på skolan imöran? Blev ju ingan av med det i Fredags så.. ( ;

Inte fungerar steriojäveln min heller!

Var är fölket?

 
 Vad drygt, vart har hudikborna tagit vägen igentligen? Vi har det hur lungt som helst må jag säga..
Lite långsamt är det nog..

 Min käre göbbe berättade imorse på väg till Gnarsp att vi ska på nå mässa i bollnäs tror jag det var framöver, så då skulle vi bli kvar hos Zebb under natten. Lät även som att Hanna och Bally skulle med, rolig.. :) Säger som göbben, synd att han inte hinner plocka ihop Dodgen innan. Bally hade sagt att blev det någorlunda väder så kanske vi tog cheven ner, hälvete vad kul!



- Ikväll blir vi i stan, kanske hinner vi fara en sväng på stan eller sådant, annars blir vi väl bara hemma framför tv:n. Dock blir det inte nå jävla melodifestivals tittande! En långdusch ska jag dock ta, det är jag värd efter dagen..

Lördagsjobb!


 Jag jobbar idag, skönt att dra in lite pengar.
Änn så länge är det lungt, Carina har kund just nu så..

 Spenderade eftermiddagen och en del utav kvällen hos Hanna igår, vi vräkte i oss en varsinn pizza och så hann vi med att klippa luggen på henne. Blev bra, får jag hoppas!
Sov hos karln inatt, jag har sånna problem med att sova nu. Drömmer en massa elände och är orolig, får se hur det går inatt. Vet inte vart jag tar vägen efte arbetet, får se om jag åker till bergsjö eller om karln bestämmer sig för att kömma till stan..
- Blir förmodligen en uppdatering sedan,
Nu kommer Jonkas!

Snart drar jag!


  Är klar, har packat väskan och väntar på att klockan ska rulla iväg så jag får fara någon jäkla gång.. Och fint väder är det med, då får jag plocka upp brillorna ur väskan. Då känns det som att vi är lite närmare sommarn faktiskt!
Får åka bil till Gnarsp, Jimmy sket i att ta bussen imörse och tog bilen istället. Skönt, då slipper vi sitta och skumpa på bussen, så tar man sig ju fram fortare med bil också.

 Undrar jag vad vi hittar på ikväll, fröken berglin och jag,- Blir väl det gamla vanliga. Besynerliga funderingar om allt möjligt och en del småfnitter. Jag tycker vi har det bra, en ny bästa vän.
- Sedan jag började gymnasiet måste jag säga att jag träffat mycket nytt folk som har fallt mig i smaken. Jag har lyckats få en lite större umgånges krets, det är bara skönt ibland att få slippa gammalt drägel till fölk!

 Tror att denhär dagen kommer bestå mest av nöjen, jag ser faktiskt fram emot
Fyfan vettni, imöran om två veckor så har vi tillbringat 1,5 år tillsammans!
Underbara älskade, du är greeeaaat och bara meehn.. <3

Kanoners!

  Hade tänkt tagit lite sovmorgon imöran eftersom det ändå var min lediga dag.. Kollade tågen och bussarna till Sundsvall så man kommer upp i skaplig tid nyss, och efter elva har jag ingen lust att komma upp, hade tänkt mig runt tio tiden så man hinner äta lite lunch och så med dem. Så min buss går inte tidigare än kvart över åtta! Fan vad jag blir görle..

 Sedan jag kom hem har jag hunnit äta lite mat, varit till morfar och sedan klippt Onkel. Han blev jätte nöjd denhär gången, så det kändes alldeles perfekt! :)
-
Ska ta och packa lite saker som jag bör ha med mig imöran, extra kläder till Lördag då jag ska arbeta osv.. Blir förmodligen jobb nästa Lördag med, pengarna sitter inte annat än bra i handen..
Förmodar att det blir krångel att ta sig till stan på Lördagsmöran, vet inte om jag tar bussen från bächöbyn kvart över åtta eller om jag tar tåget från Gnarsp så jag är i stan halv tio.

 Dagen i sig har varit skaplig, lungt och rätt lite folk. Maria var tillbaka efter Sivletto jobbet och hon hade nu sagt att nästa gång vela hon ta med mig, så då tar jag ledigt om det ska vara så stort problem att släppa iväg mig. Var så säker!
- Jag och Jessi har komme på en kanon blandning som vi ska lägga till veckan på barret mitt,
jag tror att det kommer bli kanon.. På henne ska vi lägga en fyra, som täcker hennes lila och sedan dra miljontals slingor med blekning.

 Jätte packa nu, vi hörs..

am besten ist, dass wir zusammen ein gehegten




Förbannade dator!


 Segare än någonsin, numera är det inte bara burken själv som är seg utan internet också..
Helvetes grejer..

 - Ah, vi har putsat igenom hela salongen idag som jag skrev tidigare. Snackat massa skit och varit funderat över vad som hänt med Hudiksvall för dagen, det har nästan inte varit nå folk ute alls idag. Vi hade lungt från två tiden, inga kunder. Konstigt, runt fyra börjar det sista ruset för dagen typ i normalafall!
Sedan jag kom hem har jag vräkt i mig lite mat, varit ute på en timmas promenad med mamma och Johanna och sedan fått rummet städat. Ska försöka få burken här att bli lite snabbare, blir det ingen skillnad ska jag söva.. 
- Imörakväll kommer onkel och ska klippa sig.. :) Roligt att få något gjort, ska även baka lite är det tänkt! Men det är som vanligt, vi får väl se hur långt man kommer med planerna..

 Käresta saknar jag, det känns som att vi inte får någon gjort... :/
Du, jag, vi, minnen, värme, kallhet, underbara stunder, vedervärdigheter, lycka, och framför allt kärlek.
 Det är inget annat än vi

Det blänker!


 Är rätta orden för hur salongen ser ut, det blänker fan överallt.
Idag har vi städat, förutom att jag och jessica tog hand om Misha imörse, hon blev nöjd och vi också!

 Så är det, har strax lunch.
Till veckan blir det godare luncher, om Oij ska ta och göra iordning olika sorters rätter Thaimat till mig.
Snällt, må jag säga.. (;

Rock'n'rolla

 Blev klar tidig idag, fast jag räknat med att jag inte skulle ha hunnit allt som jag skulle ha gjort..
Och snöar gör det, just idag skulle jag ha velat ha på mig något lite mer färgglatt, men neeej...
Det blir en svart t-shirt och blåa jeans! Fan vad jag hatar dresskoden.. På fredag är jag ledig, då tänker jag ha skrikgult på mig bara för att ha någon färg på sig....

- Great, vet vad jag planerar att göra på Fredag kväll, absolut. Jag tänker stanna kvar i Gnarp med Hanna, och enbart umgås med henne. Hoppas att det går någon buss/tåg så jag tar mig till stan utifall jag måste jobba.. 
Lördag kväll tänker jag spendera med hjärtat mitt, inte någon annan. Och på Söndag kanske man skulle försöka få till nå familjemys, det var ett tag sedan. Det är ju fan att göbben sticker iväg på jobb men..

 Pratade med Jessica igår innan jag somnade, vilken människa det är! (; 
Ingen som jag känner kan få en sak att låta så posetiv som hon. Det är skönt, ibland behöver man det under en utbildning! Skönt blir det då Maria kommer tillbaka imöran med, så man har någon att prata av sig med.
- Funderar ännu lite till på om dethär är rätt för mig, just för tillfället fattar jag inte varför inte Fordon och vidare till Transport. Jag vill känna mig fri i arbetet, och vara ute efter vägarna är det bästa som finns. - Hade mycket hellre suttit i en lastbilshytt och skumpat runt istället för att så inne på guldsmeden idag.. 
Men imöran, läre jag ha ändrat mig angående det med!

 Hon vill ha puls, nu ska jag plocka ner matlådan och dra på lite mer eyeliner..

Jorå, ett förbannat hälvete...

 Allmänt så har jag haft en riktigt pissig dag idag, har känt mig små förbannad hela dagen.
Som tur var kom Sandra en timme ungefär, idag körde vi lite hårbottensmassage och gjorde en styling sedan.. Jag gjorde bra ifrån mig fast mitt humör inte var på topp, något jag gjort värre är att betett mig som en gris exakt hela dagen mot Jimmy.
- Det är ett helvete, han får ta alla smällar tack och lov vare mig, förlåt hjärtat.. :/

 Blir kanske att jag jobbar Lördag, om Jessica inte tar på sig det nudå. Det skulle vara bra om vi båda två kunna ställa upp och jobba med men, vi får se hur det blir! Det fixar vi imöran.
På tal om imöran, Misha kommer och ska göra sina slingor igen, Ullis hade lagt ett par röda slingor i Fredags men dem hade nu blivit oranga. Konstigt, rött rinner ju lätt ur... Så jag och Jessica ska ta hand om henne imörabitti.
Misha är käring till göbbens gamla käring. Det ni! ;P

Har nyss gjort en räkmacka som jag ska ta med mig imöran på jobbet, får se om den smakar som den ska. Isåfall ska jag göra iordning några sånna till helgen också och bjuda käresta på.
- Funderar på att framkalla ett par bilder igen, denhär gången över Internet. Då jag jobbade på Haga tipsade Emilie mig om det, det verkar bli billigare! Snål ska man vara...  

 Nu ska jag ringa min man och sedan söva, jag behöver verkligen det nu.
Tänkte också tacka Hänny för besöket idag,.. (;

Det är verkligen ett hälvete!


 Vaknade tidigt idag, inte är det ovanligt men.
Tänkte göra en roligare frisyr, det kan dra åt helvete riktigt då håret bara är frissigt. Det ser helt enkelt inte bra ut vad man än ställer till med, det ser bara jävligt ut tamme fan.. Inatt blir det inpackning under skönhets sömnen, var så säker..

 Får inte tag på Jimmy, vet inte om han åkte på jobbet imörse eller om han ligger hemma och sover.
Det visar sig, förmodar att han böev uppe ett bra tag inatt och sover som en stock.. Jag blir inte alls brydd om det är så det ligger till..
- Funderar ju på att sova hos morfar inatt, men skulle behöft tagit med mig göbben till farfar och käringa hans' och kolla på mönster.. Så får vi se om hon är kapabell till att sy klänningarna jag vill ha! Men det tror jag väl att hon ska vara.. (;

 Ska göra ett sista försök och ringa Jimmy nu, annars får det vara.
- Och Hanna, ikväll ringer du om du behöver/vill!

Kändisskap i självaste Gnarsp!


  Blondinbella i Gnarsp, vad är det för jävelskap?
Jag tycker det är bra för tjejer med dålig självkänsla, att dem har någon att se upp till.
Själv är jag inte mycket för den bruden, må jag nog säga!

 Har hunnit vare hos morfar en sväng med mamma, druckit kaffe och snackat skit. Onkel Kurt kom en sväng han med, funderar på om det blir en helkväll med morfar imörakväll. Jag har ju ändå skrivit klart uppsatsen och har inget bättre för mig så!
- Det blev ingen uppsats om ett typiskt svenskt dansband, jag kände att jag inte hade lust bara. Så det blev om Dalahästen, enkelt och bra. Den är ju ändå typiskt svensk!

 Gör inget att det är arbetsdag imöran, hoppas veckan går fort så jag får åka upp till Sundsvall. Funderar på att köpa en blus, har en likadan fast i vit/röd rutig som jag köfte i Stockholm, men jag gillar dem i turkos med.
För 198 rikstaler är dem värd sitt pris! Ska försöka komma till Jimmy i veckan med, hoppas att jag hinner med mig..

Red Hot Max - Hats Off For Cats


 Hittade ett par klänningar igår, närmare bestämt tre stysha,
som jag hade tänkt försöka hitta nå fränt tyg till och sedan sy upp. Två utav dem har jag dock tänkt slänga ihop till en salig blandning, nu då man vet att tyg inte är allt för farligt dyrt i Gnarsp så är det ju bara att handla så man får ihop nå fräsigt fräna klänningar & kjolar tills sömmarn. Great, jag tror att våren kommer gå fort.
- Jag vill mena att det mindre än två månader kvar tills jag fyller sjutton. Har börjat fått lite ångest över åldern, nästa år blir jag arton. - Fan, jag vill vara morfars lilla flicka ett par år till!

Ska ringa Kerstin nu, och sedan ska jag ta ett kort på syrran sedan vi gjorde håret på henne imörse.- Hon blev riktigt fräsig med hårblommorna vi gjort!




VILKEN TUR MAN HAR!



 Skolungdom, räknas jag som.
Går man i skolan tycker jag inte att man ska behöva sköta allt som har mellan skolan och företaget man jobbar på, jag tycker att det är deras skyldighet att saker blir rätt och absolut inte fel.
Idag hade jag, Jessica och Torbjörn en diskution.
- Kan ju börja att säga det att jag känner mig så jävla besviken på en del inom företaget, jag har inte vetat hälften av alla rättigheter man ska ha innan jag kom till Hudik. Det är problem med grejker, vi får inte ut allt vi har rättigheter till, det tar tid med allt och ingen verkar vara särskilt angagerad.
Hoppas dock att det blir en förbättring nu, att fölk tar det ansvar som dem bör och ska göra..

 På Fredag ska jag fara upp till Sundsvall, ska hälsa på Marina, Kicki-Lotta & Frida! :) Har tagit ut min lediga dag då, så jag tror att det blir kanon.
Minns jag inte fel så har jag Sandy inbokad imöran, tror jag ska rulla lite permanent på henne. Annars blir det en enkel styling bara för att träna lite. Ska även höra med Jessica utifall vi kan lägga min utväxt, det kan behövas. Vill bli av med min gula ton också, funderar över att bli lite ljusare mot sommarn, kanske nå i ask?

Ska ta och skriva min uppsats om ett dansband ikväll. Så har jag det ur världen, idag gjorde vi det sista i Demokrati hälvete som vi hållt på med. Kanon, ännu en sak som är ur världen!

LÖSHÅR!




 Åh, jag är så förbannat sugen på att beställa lite hår! Onödigt ändå, men för ett lite tjockare resultat bara och sedan för att det går bättre att göra olika uppsättningar. Vill ha med Clips, dem berkar bäst för min del, inte är dem allt för dyra heller.. Jag vet vad min käre kommer säga!

http://www.happyhair.se/index.php?cPath=127


GÅRDAGENS KVÄLL!


 Vilken kväll, efter att jag och Jimmy gjort oss iordning igår for vi hem till Börje och gänget!

 Det blev mat och lite härlig musik, och någon lek!
Kul att vi ungdomar lyckades få tag i några vänner som kom och spelade. Zebb komma med ett bra humör, bandet och ett par guitarrs! ;) Zebb är grym, hur trevlig och bra som helst. Det är tur att lär känna nya vänner igenom åren, han och Jocke är kanon.
- Tycker att ni kikar in "Zebb and his dixie rebels" på Youtube, bandet är kanon!

Jimmy blev dålig och for hem tidigare, tur att vi kom hem då vi gjorde. Stackarn mådde inte alls bra, tror jag kollade på klöckan halv fem sista gången innan han fick sig en blund. Sedan har han fått sprunge hela möran, då han väckte mig runt nio var vi vaken ett tag tillsammans och jag tog en promenad. Vi lyckades iallafall somna om igen och vaknade halv ett, sedan dess har vi legat i sängen hela dagen.
 Vet inte om han åkt på nå typ av släng av influensa, han har varit varm som en ugn hela dagen fast han frusit så tänderna skakat.

 
 Ska kika runt lite grann nu, innan jag ska gå och lägga mig. 
Tänkte försöka hitta någon fin klänning, skriva ut en bild och sedan ska jag fara och köpa tyg så Kerstin får sy upp den åt mig. Vet hur jag vill ha den, det gäller mest bara att hitta en bild på något liknande eftersom jag är kass på att rita.
Vi får la si utifall det kommer något mer inlägg innan kvällen är slut!
 

VÄRDET PÅ BLOGGEN MIN


2874 rikstaler, kanske inte så tokigt!


INGET BRÖLLOP I VÅR

  
Lyssnar på eastwood, kikar på bilder och hsr hittat ett par sedan vi nyss blivit tillsammans..
På den tiden var man blyg haah! 
- Hittade även ett par bilder på käresta för två år sedan. Dessa bilder är ett par utav mina favoriter!


 








VILL HA!

 

 Det är verkligen super bekvämt med en bärbar dator.. Har nyss vaknat efter en jävlig dröm och bestämt mig för att inte enns försöka somna om. Ligger kvar i sängen dock med datorn på magen, hur bekvämt är det inte igentligen med en bärbar dator!?  Bara att slänga upp den på magen och titta runt på div. bloggar och hemsidor..
 - Jag vill ju mena att det är kanon bra.. Kanske man skulle inhandla en månn tro?

 Blev inte att HasselHanna var med oss igår. Så vi gjorde våra blommor själv, och fina blev dem! '
Har ett par över, är någon intresserad över att inhandla en så är det bara att höra av sig! :)
Hanna och jag tog bussen till gnarsp runt halv fem och sedan for jag med jimmy hem. Vi tog det bara lungt igår, låg och tittade på gamla bilder och skratade mest och myste!

Idag åker jag med svärmor in till stan, får se om det blir att jag åker tillbaka hittens med henne sen också. Läre åka hem och hämta kläder tills imörankväll. Fan att jag inte plockade med det igår, det hade inte gjort något för mig att ligga här hela dagen heller..
 Nu är det som det är! Johnny den jäkeln åker till stockholm idag, det hade jag också velat göra...

 Hanna, jag blir kvar i bergsjö ikväll eftersom jag inte har någon skjuts.. Jimmy blir ju i garaget hela kvällen..
Till helgen kanske, vi kan göra något vi två under fredag eller så?




LÅNGSAMT



 Tror jag deppar sönder snart, ibland är det så otroligt skönt att vara ensam hemma, men inte alls idag. Jag får bryt snart! Ska ta och ringa hem Johanna och Mikaela, rensa garderoben och kanske klä på mig något fint bara för "att".. Kanske ska man prova ut kläder tills Lördag nu då man ändå har tid..

 Peter var här nyss och skotade bort den sista snön med traktorn.
Gjorde en fuling, men den tar jag inte här utan berättar det för dem som behöver sig ett litet skratt sedan,
älskling tex. ;P
Ohja, jag tar tag i garderoben nu..

SONET


 Ser ut som att HasselHanna också kommer till stan idag, utifall mamma hennes hann hem så hon kunna få skjuts.. :) Roligt Roligt, då hinner vi peppa varann lite inför Lördag kväll med (;
 
 
 Var med käre morfar på Dollar, han tyckte inte att ja skulle behöva gå ända dit då han ringde imörse.
Så han kom och hämtade mig, köpte lite blommor och så.. Så var jag in på salongen och hämtade pappren på servisen..
Morfar gillade den, det är ett stort +..
- Åh, fan det är över två timmar kvar tills tjejerna kommer, utifall Hanna nu följer med. Boppers får förgylla min tid under en liten snabb städning. 

 
Tänkte att jag slänger in en bild från sista cruisingen från Hudik!
den gången åkte vi Ballys cheven, vad jag minns var det en roligan kväll!
 (;
(
Ovant att se sig själv i den luggen! )


GOMÖRAN!

  Vaknade strax före sju idag.
Har ätit frukost med Johanna, pratat me Jimmy och satt mig här. Hittade lite gamla bilder på Ballys bilddagbok, i svart hår ser Jimmy ut att vara så mycket kraftigare.
- Han passade rätt bra i det, jag skulle lätt vela göra honom mörk igen. Han var minst lika stilig i det som han är nu! (:

Ska hoppa in i duchen snart, tvätta ur inpackningen som jag sovit med. Så får vi se hur håret känns, förmodligen mycket bättre än vad det gjorde igår. Ska göra mig iordning lite sedan innan jag ska vandra upp på Dollar.
- Det blir förmodligen lite bilder knäppta sedan, under vårt pyssel..

Ha en fin dag!



DAG EFTER DAG



 Lovet är ju snart slut, herre gud.
Har fått ett flertal sms denna vecka, där det står "har du glömt bort att vi skulle göra något i veckan?" Nej, jag har inte glömt. Men jag har skite fullständigt fan i att ringa alla kära vänner, jag är så görle på att jämt måsta vara den som ska ringa för att bestämma då man ska träffas... Fan, ta tag i saken och ring själv..
- Idag ringde iallafall Hanna, hon hade försökt ringa medans jag jobbade. Så imöran ska vi ta en stund för oss själva och pyssla ihop lite små saker.. :) Hade tänkt ringt Haisel, får se om jag hinner ringa eller om hon kanske hör av sig senare.

Tar samma buss som Hanna till Gnarp runt halv fem, sen åker jag hem med älskaling sedan då anslutningsbussen från Gnarsp går..  Det blir förmodligen en sväng till Dodgen i Bredåker innan vi får tid för oss själv.
-. Åker hem på Fredag och hämtar kläder och så tills Lördag kväll. Har jag tur kanske jag får vara med Hänny under Lördagsdan' istället för att sitta i garaget!

- Hittade en jätte fin servis idag, eller ja, jag har gått och suktat efter den ett bra tag nu. Tror att jag ska börja önska mig några utav delarna i födelsedags present. Man läre ju ha en skapligt fin servis då man flyttar hemifrån,
jag är inte allt för sugen på Ikeaporslinet.


Råck'n'råll
säger jag om dessa två, utan er ginge inte min vardag runt ska ni veta!



SNUSEN!



 Hahaa, marias pappa "Snusen" har nyss varit här och fått barret tillputsat! Vilken härlig karl, det må jag säga.

Vet fortfarande inte om det blir av att ja far till bergsjö eller ej, jag hatar att inte veta av saker i tid. Hoppas käresta skickar ett sms snart och berättar hur vi ska göra..
Fortfarande lika lungt, jag tycker det har vare en skön dag.  Lugn & skön! (:

PÅ JOBBET!


 Dust it' ligger nu och säljs för 119spänn, så kom och inhandla ett par stycken! ;)

- Rätt lungt idag, har varit och kollat på en servis jag tror att jag ska önska mig delar till då jag fyller år.
Vet fortfarande inte om det blir av att jag åker till älskling sedan. Vi får allt se, blir det inte av ska jag ringa Haisel & Hanna. Ska även lägga inpackning, absolute repair.. Den tänker jag sova med över natten så håret blir riktigt fräsht. Orkar nog inte lägga mig med den utifall jag sover hos Jimmy..

Ska försöka hinna vara med någon eller båda mina Hannor imöran. Vi får allt se, ska försöka hinna springa upp på Dollar imöran med.
Så ligger det till för stunden!

ROLL OVER


 Fasen så trött jag är idag, fast jag inte klarar av att sova.
Natürlich, min vanliga tur. Känner inte alls något sucktande över att jobba idag, det känns mest bara jobbigt. Ändå längtar jag tills jag får mitt lönepapper och kan se att jag trots allt dragit in lite pengar på egen hand. (: Jag tycker att det är en bra känsla, att man själv har jobbat ihop en liten slant!

 Ska lägga mig i ett bad nu, och sedan lägga hår & make.
Får se om det dyker upp något inlägg under dagen/ kvällen.

VAR ÄR TIDEN ?



 Jag har det hur bra som helst igentligen, är bortskämd med massvis av tid med käresta.
Känner av det nu, att vi inte alls har tid för varann... Har istort sett inte gjort något riktigt tillsammans på två helger & veckor. Roligt, vi skulle ha helgen tillsammans men så blir det inte eftersom bilen måste fixas inför sommarn.
- Precis, inför sommarn då vi kommer att ha all tid i världen för varann.

 Känner mig nere, och lätt irriterad.
När ska vi få ha våran tid utan massa annat som kommer i vägen?

VACKRA SMÅ UNDER



 Nog kom jag hem med några påsar, men full var dem inte!
En t-shirt, ett rött läppstift från makeupstore, strassringar från H&M, och underkläder i massor. - Nog vet alla vi tjejer om, att i fina underkläder mår man bra. Jag är nöjd, hade dock kunna tänkt mig att köpa nå fler tröjor men så blev det inte då jag inte hittade några..

- Precis då vi klev av tåget här i Hudik, ringde Carina från salongen. Jag ska jobba mellan 10-18 imöran, det gör mig ingenting med tanke på att jag tjänar ihop de pengar som jag gjort av med idag!
Åker till älskling sedan och sover, mysigt.. (:  Ska försöka få tag på Haisel och höra utifall vi skulle göra någonting på Torsdag nudå.. Hoppas!

 Ja just det, angående Lördag kväll. Tycker det ska bli riktigt roligt, det var ett tag sedan vi var ute på nu.
Så ska det blir roligt att få umgås med Hanna, om hon nu ska med! (:

GÄVLEEEEEE



  Har precis blivit klar, nu har jag funderingar på vilka skor jag bör sätta på mig.
Jag vill ha ett par jag vet att jag kan gå i en hel dag!

 Pratade med Jimmy för ett tag sedan, på Lördag ska vi på fest som Bergsjö cruisers har arangerat.
Medlemmar med respektive, haha det kommer bli skit kul! Jag och Haisel-Hanna.. ;)
Det kan inte bli mycket annat än tok då. Jag tror det blir kul, så långt är jag säker,.

Ska ta och sätta på mig jackan nu, morfar är påväg..
 Hoppas att jag kommer hem med välfyllda påsar!

HANNA HAISEL


 Funderar att fara till Jimmy under Onsdag, och vara kvar över natten.
Hade tänkt höra med Haisel om hon har tid/lust att hitta på något under Torsdag kanske? Har dock inte bestämt mig för om det blir Onsdag än, men det lutar åt det hållet utifall allt går vägen.

 Katterna är groggy, det är lite kul att se dem vingla runt om ändå.
Får hoppas att dem vaknar till riktigt tills imöran.
- Gävle imöran, jo tack!








Käresta, du är det bästa jag har <3

DET SPELAR INGEN ROLL



 Mh..
Det spelar ingen roll. Jag vet inte vad jag ska ge mera?
Kärlek räcker inte till.
Och inte jag heller...

 Nu kommer kattrackarna hem, ska kolla till dem lite innan jag får i mig nå mat och sedan lägga mig för dagen.
Jag har en del att fundera över...

NYA LÄNKAR!


  Fan, jag kommer aldrig iväg till duchen, dnehär dumburken gör mig galen.
Har suttit och hittat ett par nya bloggar. Så jag länkar två utav dem nu, och sedan ska jag in i duchen.
Hade tänkt att försöka få till nå typ utav rolig frisyr idag!

SWEET ALABAMA



 Har precis kommit hem efter en timmes promenad, och en kvart frukost med mormor och morfar.
Funderar nu på att duscha, och göra mig lite finnare än vad jag känner mig nu!

Idag ska katterna snöpas, vi får se hur det går. Jag ger mig fan på att alla mattor i detta hus ligger kors och tvärs nu, jag har aldrig sett dem såhär rastlös.
- Nu ska jag ringa min man!

TACKA VET JAG, DIG OCH MIG

 

HEARTBREAKE HOTEL 56


 Föresten, jag tror jag vet hur jag ska kunna tjäna lite extra pengar.
Vet att det är många som har efterfrågan på en viss grej nu och mer än gärna vill komma över dessa små vackra ting.

Till hjälp tänker jag ta Trappen, jag tror min idé blir kanon.

ELVIS, ELVIS!


  Käresta kom inte förns vid nio igår kväll, då hade jag suttit med dem här hemma och tryckt i mig götta i över en timma. Kanske var det därför jag orkade se igenom en hel rulle utan att somna! Vi såg Rally Brudar iallafall, jag gillade tanken bakom filmen. Men då vi pratade igenom den sedan var vi ganska överens om att den var lite väl.
 Det skulle utspelas på mitten av 60-talet, var det en ford raggarn där åkte runt i? Vi gissade på att den var tillverkad någon gång under 63-64-65. Och i filmen sägs det att den var ny uttagen, nog tyckte jag att den såg lite ringrostig ut för att vara just ny uttagen. Det var lite små skavanker sådär som man tänkte på, jag tyckte då tex, att dem hade kunna tage en lite finare bil i just den scenen. Nog med klagande.
Annars var filmen kanon! :) 

Vet inte hur många gånger jag har varit upp inatt, undra om det beror på att jag bäljer i mig två stora glas med vatten innan jag går och lägger mig? Har även vaknat ett par gånger ändå bara. Sista gången var jag upp kvart i sju, då jag kom in på rummet låg Jimmy och tryckte i sig godis och frågade om jag visste vad klockan var. Snacka om skönt att vi somnade om igen.
Fick upp herrn runt halv elva, då hade jag nog redan varit vaken 45 minuter redan.
- Då var onkel här, så vi åt frukost med dem. Så skjutsade vi Mikaela till Josse, och sedan for vi med Johanna på Albert & Herbert och lite sånna små affärer. Var även till morfar & mormor en stund innan vi for hem, fick nybakta bullar! (:
Sedan vi kom hem har vi sett en rulle, Taken.
Så bjöd jag käresta på mat, pizzan på Frasses var helt okey! Dit åker jag fler gånger för att äta pizza.


Tänkte bara nämna det så dem som inte tror det,
vi har det bäst tillsammans och är lite mer kär än vanligt kanske!

RSS 2.0