GRAAAAATTIS!





  Världens bästa Hänny klarade gesällen idag, fyfan vad du är bra! =)





Fullt ös




   Haft en toppen helg med hjärtat mitt, for dit direkt då jag hade slutat i Fredags, så åt vi lite mat och efter det så gick vi ut och börja koppla in stereo & högtalare i pvn :) Strx efter elva tog vi en sväng mot Gnarsp och handlade lite götta, naturligtvis fick en annan köra, fan så skönt att ha körkort ändå! :)
 Annars i helgen har vi bara myst, ätit middag med alla släktingarna i Västanäng samt Jimmys familj, åkt lite pv och sisådär.. Myst bara, som ni förstår..


Har varit på loppis idag, inhandlade bla lite värmespolar, ett mindre paket än dem jag fick av Maria, en gammal rakapparat och en liten söt burk. Ska börja lägga ut lite bilder på allt jag inhandlar på loppis nu för tiden, vill fixa till bloggen lite bara och designen, den känns inte vidare rolig nu.. Vill ha lite mer sommar..

 På torsdag ska jag och min syster Johanna fara till Sundsvall faktiskt, vi tänkte ta en hel dag där för oss själv, sen far vi förmodligen vidare mot Västanäng och övernattar där, iallafall jag! I sundsvall har jag tänkt handla lite tills Turkiet resan..  Har för mycket att längta efter nu :)

Neni, en smörgås på dehär så blir det sängen sen, ska upp imöran, efter skolan blir det fika med morfar, naturligtvis har pvn blivit ren och fin idag, kylarn har också fått sig en refräng..

Överlycklig!




- Numer är jag 18 år & överlycklig över att ha körkort! :)

Hade en toppen bra födelsedag i Söndags, med massvis av folk, fika och fina presenter! Och en toppen dag igår då jag klarade både uppkörningen & uppskrivningen =) Är så glad, lycklig och ja, vad mer kan man säga liksom? :) 

 Lördagskvällen här hemma vart också bra, grillning, fina vänner och allmänt trevligt bara! Tror vi kom i säng runt halv fyra och tio över åtta på möran kom mamma, pappa & Mikaela och bankade på dörren, inte mycket sovit där inte!  Ska bara nämna att jag fått en liten del av Green Gate's grön/vit prickiga serie. Kaffekoppar, fat & sockerskål, jag skulle få gräddsnipan nu snart, den hade inte hunne komme hem än, detta fick jag både av familjen här hemma, samt av mormor & morfar. Toppen nöjd, jag ska samla ihop resten också :)  Utav Jimmy fick jag en cd-spelare till bilen & högtalare lamä', utav mormor hans fick jag en fin picknickfillt, sen fick jag mestadels pengar, och en herrans massa euro eftersom vi ska till Tyskland i höst. Av Åke & Helena fick jag en gammal säng lampa som jag ska göra om lite, bla så ska jag klä om skärmarna och slipa ner träklossen dem är monterad på och måla den med teakolja..
Sådär ja, där fick ni en del av helgen!





-  Igår kan ni väl kanske tänka er vad jag gjorde, körde bil, och åter igen lite mer bil! Jag och Johanna for och åt lunch och firade lite smått, de tyckte jag att vi var värd, om man säger så ;) Jag & Mikaela var till västanäng & hälsade på, sen for vi till Magnus och firade han samt åt en liten tårt-bit!
 Imorse kom Emelie hit och parkerade bilen, sen tog vi Pvn till skolan, for en sväng på stan på lunchen och sen efter skolan har jag och Mikaela vare till forsa på loppis. Hittade en gammal string-hylla faktiskt, dock inte alls lika fin som den jag ropade hem på auktionen i Jättendal, men för 100:- så tyckte jag att jag kunna ta den då hon ändå sänkte den med 50:-, så nu har både jag och Käresta jobb, Jimmy ska få slipa ner stängerna och måla dom från vit till svart, och jag ska putsa lite på trät och dränka det i teakolja.. 

 Imorgon ska jag & Emelie ha myskväll hemma hos henne, välbehövligt, för nu var de länge sedan vi bara var tillsammans som bara vi kan igen. Världens finaste vän, du är ovärderlig!

RSS 2.0