Det går ju bra ;)



 Första dagen avklarad, jag tror fortfarande att jag haft lite tur med matförgiftningen och att jag inte hann få hungern tillbaka riktigt innan jag började med det´här.
Det känns bra än så länge. :)
Janne och Andreas var här nyss, känns liksom att man inte träffas så mycket, jag saknar dom emellan åt och det är riktigt kul att träffas ibland.


Dagen har varit så jäävla bra rent utsagt fast vi har inventerat från halv elva till strax efter fyra idag. Vi har skrattat, vare grinig osv, men det är lika kul för det!  Hoppas morgondagen blir lika bra också.

Nu snart ska jag packa lite inför helgen, jag åker till hjärtat imorgon direkt efter jobbet och blir där över helgen. På Söndag ska jag och Ewa och Eivor sälja saker på loppis, får se om jag blir den som får med mig mest hem, antar nästan det! Imorgon kväll ska jag mysa på bara, jag har saknat karln.


 - Söggen på en locktång är jag också, jag ska kika runt lite nu och kolla om jag hittar någon billig någonstans. Har inte någon en skapligt ny till övers? -Annars tänker jag unna mig en då jag är klar med dehär skiten till soppor ;)

Börja med något nytt.





  Idag börjar min utmaning, soppätande.. Vi får se hur det går, jag har inte satt någon målvikt utan mer tänkt jag ska försöka hålla på i 3-5 veckor och rätt snabbt börja trappa upp med maten osv. Vi får se hur många kilon som vill försvinna. Som tur blir tredje dagen på Lördag, då det tydligen ska vara som jobbigast osv då jag är hemma, och inte på jobbet. Antar att jag med mitt humör inte läre vara mycket snällare då.
 Ska bli spännande att se vart detta leder :)

 Igår hade vi möte på morgonen, så bra möte har vi inte haft på år och dar'. Vi fick massa positiv kritik, och inte menlösa hot om att åka därifrån för att man miss-skötte sig. Vi har en toppen karl till butikschef nu, och det är jag nöjd över. Torbjörn våran skol-lärare var också in igår, och han sa att det syntes lång, låång väg att vi både tycker att det är roligare & mycket trivsammare nu, och dessutom att vi mår mycket bättre.


 Torsdag idag, det ska innebära inventering. Inte det roligaste direkt med alla sjutusen märken som man ska gå igenom osv, men det ska också göras.
 Imorgon är det fredag och sen ska jag åka hem till älskling och mysa.
Ikväll kommer Janne och Andreas på besök, min tremänning. Får se om pappa kommer hem också, han ligger ute denhär veckan och jobbar uppe i sundsvall.

Neni, dags för första soppan och sedan ska jag ta och göra mig iordning :)

Tisdag.




Var på ica för ett tag sedan och pantade flaskor och burkar. Där insåg jag det jag trodde var omöjligt för Fanta att fixa, jo, dom hade börjat sålt vilda bär igen!! Åhåå, tänkte jag, tog med en flaska, micropizza, chips och dipp hemmåt och nu har jag börjat hugge in.
- Tänker inte ha någon som när ångest över att jag sitter och äter chips och dipp till lunch, jag äter det jag blir sugen på nu helt enkelt efter denhär helgen då magen inte hängt med.


Sådeså.


Det är tråkigt idag, solen skiner men det är kallt ute. Jag började städa garaget så perlan får komma in, men nej. Jag orkar inte, kroppen är för klen än, så jag ska flörta lite med pappa om han har lust att hjälpa mig till helgen.

<3



Jag har tur som har haft min fina älskling med mig i tre år idag.
Ingen kan få mig att må så bra som du, <3



Alice i underlandet & matförgiftning



  Just precis, jag åkte på en trevlig liten matförgiftning under fredagnatt. Var halvt tokig då jag vaknade efter att ha sove ett par timmar och sen vaknade och absolut inte kunde somna om igen. Då jag äntligen lyckades sov jag ytterligare två timmar och sedan vaknade jag då magen började krampa och sen dess halv slumrade jag så länge jag bara kunde eftersom jag skulle upp och jobba.
- Och ja, eftersom vi är för några som jobbar kunde vi inte ringa in någon annan, jag nämde det inte enns, för jag visste hur det skulle gå med det. Så jag jobbade mina 6 timmar så gott jag kunde, halvsov hela vägen till Västanäng, petade i mig en halv pära, en majskolv och ett par fjuttiga köttbitar jag skärt upp. Sen sov jag, 2-3 timmar där innan dom tvingade upp mig då det var dags att fara till Peter på 30års kalas. Där stannade jag inte alls länge, utan jag tog Jimmys bil, Johanna & Mikaela och for hem och la mig och sov. Kom hem tjugo över åtta tror jag.
 Under Lördag fick jag i mig maten jag rabblade upp, och ett äpple.
På kvällen kom min käre mor, far och en RIKTIGT trevlig Jimmy Olsson hem. Närmare bestämt runt 10. Jimmy var så kalas att han inte viste vad han hette, ioförsig kom han ju ihåg mitt namn, de var typ de enda han sa i de tio minuter han var vaken från de att han klev innanför dörren tills han slocknade i min säng..
- Tänka sig vilken GLAD Madeleine det var som tog emot denna karl efter att ha grävt i en pära och fått i sig ett äpple under dagen. Haha ;)

 Igår låg vi också nästan hela dagen, jag fick i mig två glassar till "frukost" och sen var vi runt på Albert & Herbert, Dollar, ÖB och lite sånt istället för att fara till Sundsvall som det var tänkt. Sen fick jag i mig två knäpp-korvar med bröd och lite soppa, men sen var de mer eller mindre stopp, jag drack två festisar med.
- Jag och älskling började kolla på Alice i underlandet med, men sen vart jag så snurrig så jag gav upp för kvällen.



  Imorse då jag vaknade kollade jag klart på filmen då jag vaknade, vilken kanon film! :) Hur bra som helst!
Sen har jag inte gjort så mycket mer, varit hos mormor & morfar och kollat lite då dom rensat klädskåpen. Jag fick bla. med mig två par kjolar och ett par fina gamla skor hem.  Sen har jag tagit det lungt.

- Är på bättringsvägen, och fan så skönt.
Imorgon firar jag och hjärtat tre år ilag! <3



Just stand there and watch me burn



  Inatt hade jag grymmt svårt att sova. Och jag blir så förbannad, för jag känner att jag behöver sömnen mer än aldrig nu..

 Igår gjorde jag fan en lista över nästa vecka, vad som ska göras efter jobbet och så. Har fullsmockat hela jävla veckan med saker jag ska göra. På tisdag tänker jag inte göra någonting annat än att sova ut, och sedan vänta på att älskling kommer hem och bara mysa på våran dag sen.. <3



 Ni får ha en bra helg, jag ska mysa på fastän jag ska jobba imorgon, Tröstar mig med att det är Lisa jag ska jobba med, hon är kanon! :)


Wild Fire



  Jag la nyss en beställning från Shock, hör och häpna. Antagligen vill jag vara kritvit i håret, eller så röd jag bara kan bli. Så nu beställde jag rödfärg som hette duga. Att börja bleka upp håret är inte på fråga, de tog sån jäkla stryk då jag körde en blonderingstvätt för ett tag sen..

2-5 arbetsdagar, sen ska Lisa få hjälpa mig :)

 Åkte på att jobba Lördag, typiskt. Nu börjar vi arbeta ihop våra tretusen timmar då vi jobbar extra, dessa ska man ha för att få göra gesällen. Nya bestämmelser, bra fast ändå dåligt tycker jag. Jag beställde boken vi ska fylla i timmarna i, i Söndagsmorse redan.. :)

 Jag har inte så mycket att berätta för er idag, förutom att jag är gristrött nu och imöra är det lön. Hoppas den blir skapligt bra, jag och älskling ska fara till Sundsvall på Söndag! :)

Jag bara vill,



  Undra om det är andra året nu irad som jag vissa gånger får något i mig som säger, "jag vill flytta till Stockholm."

Jag vill ha stressen runt om mig på något vis, jag tycker om då det rör sig runt om mig och jag får se saker hela tiden. Jag vill gå ut elva på sena kvällen och fortfarande se folk, varesig det är tisdag eller lördag.
- Jag gillar staden, det är stressfaktor där, det är de fan i mig inte här.

 Men nej, jag skulle aldrig få med mig Jimmy, och dessutom skulle inte jag kunna flytta härifrån för jag är alldeles för beroende av familjen..
Drömma får man väl ?




 På Lördag ska vi åka till Västanäng för sista grillningen innan Kurt bommar igen och flyttar hem till stan över Vintern. Det ska bli mysigt. Senare på kvällen ska vi på 30års kalas hos Peter i Näsviken.

- Imorse då jag skjutsade Mikaela till skolan så flög det gula löv från träden över vägen. Jag längtar tokigt mycket till Julen, men hösten & tidiga våren skippade jag gärna..
- Nu blire jobb 10-18. Sen ska jag hem och försöka rensa ur resväskan som inte blev gjort igår, och försöka röjja lite i garaget så jag får in bilen där.

pusssseeeen


Såde'så!



  Inte nog med att jag tänker köpa mig ett eller två par nya jeans/byxor då mina kärlekshandtag börjat ge sig av om någon vecka. Jag tänker dessutom köpa mig tyg så jag får ett par klänningar öppsydda, ett par kjolar ska jag försöka sy själv, med lite tjockare tyg i lite beige/bruna, grå/svarta färger. Jag vill ha lite "myrstacks" mönster på dem..

 Så vill jag ha en klänning i något mer 40-tals stuk, med lite rundad krage osv. Jag ser den i huvudet, dessutom knäppte jag kort på en dock klänning som min Tante Minna hade sytt som hon hade hemma hos sig i Tyskland på ena docka. Något liknande som den såg ut, den var så himla perfekt!


 Många tankar, många tankar. Får se om jag enns klarar av att äta Cambridge. Jag har tänkt gått på ren kur i 1.5 vecka och sedan börja lägga till någon måltid och äta så i 2-2/5 vecka. Sen vill jag ge mig och promenera utav helvete och försöka äta riktigt.

- Vi får se, hur lyckan går helt enkelt.

Jag älskar't!



  Jag är så glaaad, det var så roligt att komma tillbaka till jobbet idag efter dom här lediga veckorna. Det är sån härlig stämning med dessa underbaringar till personer man jobbar med, man känner sig så grymt lugn & trygg, lite härliga kunder på det så är ju dagen räddad liksom.
- Jag tycker det är så skönt!


Igår var jag en sväng med Emelie på stan. Mysigt, jag har saknat fislisa. Sedan for jag till Bergsjö på kvällningen och myste med älskling, eller ja, jag somnade väl runt åtta tiden eller nå liknande så jag myste på bra jag!
- Imorse klev jag upp halv sex och for hem till stan, sen la jag mig och sov ytterligare ett par timmar innan det var dags för jobb. Ibland är det så skönt att få lägga sig och bara sova en extra liten stund.


 Nu väntar upp packning av min resväska sen vi kom hem, jag har banne mig inte gjort det än. Sen skulle jag ha försökt fånga orken så jag orkar färga håret på Mikaela, annars blir det imöra.  Ringa och flörta med Jimmy ska jag också göra, jag vill ha sovkompis inatt.

 Här har ni en liten filur som suktade efter min kålsoppa jag åt nyss, ;)



Idag är det inget annat än Tisdag



God dag, damer och herrar.


Skolan gick bra, nästa Tisdag är vi lediga med hemuppgifter. Passar bra eftersom jag och käresta firar
hela 3 år ilag då. :)

Nu är det tänkt att jag ska ta en dusch, fixa lite hår och sedan fara för att ge mina sista vårtor en eller två strålar laser, sedan ska jag umgås med Emelie en sväng och efter det förmodligen åka till Jimmy.

Igår var jag iväg och köpte Lyktkepsar till Pvn, dessa får duga så länge tills antagligen jag eller någon annan köper ett par nya så länge. Efter detta var jag iväg till Iggesund med Åsa och hämtade lampan och bokhyllan. - Bokhyllan slängde jag dock ut på blocket, efter lite funderingar kom jag fram till att de kanske inte är riiiktigt jag. Jag vill nog hellre ha något mer 40-tals liknande,.  Funderar på om priset ligger lite för högt, så eventuellt gör jag något åt det.

Här har ni en länk;
http://www.blocket.se/gavleborg/Retro_50_tals_bokhylla_29656437.htm?ca=5&w=1

- Så vart det bestämt, att på Onsdag kväll till veckan ska vi på invägning osv för Cambridge kuren, jag tänker starta på Torsdag morgon redan, tror jag. Fyfasen, jag gruvar mig för det här. Humöret är ju inte alltid på topp annars så varför skulle det behövva bli bättre av det här, haha ;)

Så är det, jag ska försöka ta tag i det jag igentligen skulle behövt göra istället för att sitta här nu.

Miriams kafferep.



Kolla in bruuuuudeen, säger jag !

http://miriamskafferep.blogspot.com/

Händelser


Ja, visst vettni.

Var in till Åsa och fick kaffe med en tårtbit. Dessutom hade en vän till henne sagt att hon vela göra sig av med en två-ärmad golvlampa, och en bokhylla ala' 50's. Klappat och klart, jag och Åsa ska fara till Iggesota och hämta det ikväll.

- Efter besöket hos Åsa tog och Pv:n och for till morfar & mormor, sedan for jag och Mormor vidare ner på stan för bank & försäkringsärende, sedan vidare på Ica för lite handling. Kära mormor bjussa även på  tidningen Minnenas journal <3

Mamma ska ringa till "sopp-tanten" ikväll. Vi ska börja med cambridge nästa vecka. Jag, mamma och förmodligen pappa. Mina kärlekshandtag och så börjar bli för stora, så nu ska jag ner ett par storlekar. För att fira tänker jag köpa byxor från Sivletto tror jag.

Tredje händelsen och bestämmelsen för idag är, att jag ska bo hos Emelie ett par dagar nästa vecka då Magnus inte är hemma. Bara tid för oss två och våra vardagliga dumheter! :) Det tycker jag om.



20 September



Hemma igen efter 2 veckors "semester" som har varit för bra för att det ska vara sant! :)
Vi har jaft det gudomligt bra, lite sämre väder men det har inte gjort så mycket.

Bland annat så har vi varit och hälsat på mormors brors fru. Han själv lever inte längre, men hon bor kvar i huset där mormor föddes, så där har vi varit och kikat lite :) Varit på "Kartoffelmarknad", där fann jag mig en gammal väckarklocka från Junghans, handlat massvis med kläder, småplock, osv. Hälsat på släktingar här och där, ätit middagar med dom och bara myst.
- Alla små inköp blev stora på slutet och då vissa skänkte bort en litet pryl här, och en där blev det mycket. Så i Juni kommer mitt lass med dessa grejer då dom kommer för årliga semestern hit upp. (=


I Fredags kväll då vi kom hem var Pappa, Jimmy och Morfar på plats på arlanda. Så mycket jag längtat hem under dessa 2 veckor har jag nog aldrig gjort. Så resten av helgen har jag myst en massa med älskling, varit hos morfar nån liten sväng, ätit tacos med familjen här hemma och så.
- Igår var vi hemma hos Jimmy sen förmiddagen och fixade med Pv:n. Röda fälgar, vitsidor & Babymoon kapslar gjorde att jag fick en helt ny bil, jädrar vad stiligt det blev! :) Jimmy kopplade in ljudet också, så nu äntligen har jag stereo..

Kort skoldag, tacka fan för det säger jag idag.
Nu ska jag ta och fara till Åsa och höra hur livet är med henne, en kaffeslurk på det så.

Adjös

;)

13.3 Kilogram.

Jag tror aldrig

- jag nämnt att jag vill att en Söndag ska komma.

Fredag, morgon har gått förjävla sakta rent utsagt. Ieftermiddag/kväll har jag skapligt mycket att göra, jag ska packa klart, färga Mikaelas hår brun/rött från blont, jag ska klippa min mor & Magnus, färga bryn på både mig själv & mamma, Umgås med finaste Emelie, och dessutom med mitt hjärta.

Imorgon tänker jag försöka sova ut ordentligt, antar att det inte blir världens bästa sovmornar dom kommande 2 veckorna. Vi ska ju sova hos en kompis till mamma då vi är i Bodenfelde, eftersom mormors systers lägenhet är för liten. Så på mornarna får vi springa över till Waltraut,  det är inte alls långt, men man går gärna ihop liksom så man kan äta frukost ilag osv... Åter till Imöran, vi ska grilla är det sagt med mormor & morfar här hemma. Mysigt! :)

På Söndag går tåget runt 1-tiden, sen går flyget runt 5. Vi är väl framme lagomt till halv 8 snåret, och då väntar en liten biltur hem till Bärbel & Horst i Leverkusen.

- Jag längtar, jag längtar, jag längtar.
Det tråkiga är nog ändå att inte Morfar, Pappa, Jimmy & Onkel Tom följer med, det hade vare roligt och fått komma iväg allihop liksom.
Bättre lycka nästa gång! :)


Det nyaste föremålet.



Här ska ni få se vad min käre far köpte till mig häromdagen från Dakapo. Just nu får den stå i vardagsrummet medans mamma målar om sina hyllor som igentligen ska stå där, eftersom jag inte får in en enda pinal till inne hos mig.

- Nytt boende skulle passa bra för mig, en egen liten vrå att pyssla på i alldeles själv.


Bilderna är nu inte av toppskick eftersom jag fotograferat med webbkameran,
ni får en liten glutt iallafall, av hur detta fantastiska lilla föremål ser ut.





Sista arbetsdagen innan 2 veckors ledighet!



Idag är det dags att jobba sista dagen innan vi åker. Har mamma på morgonen så tiden går förhoppningsvis skapligt fort. - Igår kom inte klockan någon vart över huvudtaget. Från 10- 20 över 12 tyckte jag inte att vi kom någon vart.

Vart bättre fart sedan. vi fick in våran nya kaffe-maskin och dessutom ställde jag mig och la folieslingor på Maria. Sedan försvann timmarna i rasande fart istället.







Igår då pappa kom och hämtade mig sa han att han köpt en radio/skivspelare åt mig. Ni vet en större som står efter golvet, fungerande & men skivor fick vi ta den. Åke & Helena var snäll och skulle hämta den åt mig idag, så jag hoppas att jag med lite tur får hem den idag, är suöggen på att se hur fanstyget ser ut! :)
- Roligt med lite nytt, faktiskt!

It is all about ourselves and what we do to



Givande vecka, tycker jag.
Skolan har dragit igång, och det känns surt att åka bort nu i två veckor faktiskt, det känns som att man kommer missa mycket, både i skolan & på jobbet.
- Numer äre längtan att gå till jobbet, som det känns för tillfället :) Igår var vi in och fotade oss för hemsidan, de gamla fotona var väl kanske inte de snyggaste jag sett. - Vi avslutade kvällen med ett litet möte igår där, enbart givande :)
- Nu äre jag, Jessica & Maria som är gamla goodingar där, Magnus, Lisa, Mauritz och vi tre kommer bli världens bästa team!


Igår hann jag färga håret & ögonbryn, packa klart istortsett hela väskan, gå och lägga mig i tid och få en ordentlig sömn.. 
Hur skönnt är de inte att vara utvilad? ;)

Jag inväntar mina nya vitsidor till Pvn, dom andra fick jag ju vackert skicka tilbaka, så nu är jag pepp på att se herrn min fixa klart bilen tills jag kommer hem om 2 veckor! Då heter de inte bara målade fälgar och inkopplat ljud, då jag vill jag ha sökarlyktan på plats också ! (=
- Läser du dethär, så kan du ju få en extra puss med också, så kanske du kan lägga manken till.. ;)



RSS 2.0