Bravader.




Igår samlades vi här hemma hos mig alla tjejer, åt tacos och drack lite gott inför kvällens fortsättning på Böcks! Var en riktigt trevlig kväll! Och idag mår man som man förtjänar.


- Idag har inte många knop blivit gjorda, jag & Jimmy tog en promenad imorse eftersom det var så fint väder, sen har jag hunnit sova en stund också, vi hämtade upp Bäste Per-Johan på eftermiddagen. Så nu har vi myskväll med familjen inklusive Per-Johan! Pigga och fräscha är vi, haha ;)


Beställde en jäkla massa Stay-ups idag! Både hudfärgade och lätt svarta, med svart rand baktill på benen! Löööv, finns ingen snyggare!
Fiore Celia stay-up med söm
Calzessa hade riktigt många olika utbud på detta i en herrans massa olika prisklasser.
Därifrån kommer också bilden!

Tisdag.




Ny vecka igen, skönt. Förra veckan flöt ju på bra, och ihelgen har jag myst i vanlig ordning. 
Har haft två sköna dagar i skolan, men har gjort kväll redan nu och det är gudomligt skönt!

Idag blir det nog lite bakning tror jag, sen en dusch och efter det ska Jag hämta mina kära små systrar från skolan inann jag har lite andra bestyr på G. Får se ikväll om jag & Lisa ska ta oss ann våra barr.. Jag behöver först en uppfräshning och sedan ska jag slänga i en toning och hoppas att det blir rödare än någonsin!


Mamma, Pappa, Mormor & Morfar har åkt iväg till Borås universitets-sjukhus idag. Jag hoppas dem kan hjälpa Morfar, men går det inte så är det en nit helt enkelt! Vi är glada ändå över att han är pigg & kry och orkar vara med! 
Men naturligvis vore det skönt om han kunde få lite hjälp.


I helgen blir det Gritzers fest på Bockarna. Vi är ett par styckna som ska vara här först och äta middag och så, ska bli roligt! :)

Smile





Ibland vänder det bara tvärt, jag är så otroligt jäkla lycklig & glad nu, så det är ofattbart.
Från att förra veckan bara var skit, till att stråla på detta vis.
- Vet att det har mycket tack vare alla fina runt omkring mig.
Familjen, särskillt 2 utav mina tjejer, och sist men inte minst, så har utan tvekan Jimmy hjälpt mig mest igenom detta.. 
Det finns ingen som du, älskade, älskade underbara du.



Glad alla ♥ dag!

Alla hjärtans dag, igen!


Vi ska inte fira det på nå speciellt vis, jag har köpt en karamell-burk åt Jimmy för sakens skull. Självisk som jag är tänkte jag köpa mig ytterligare en Orkidé idag på Kjelles då jag var där med mormor, men dom hade höjt priset på dom igen så jag skippade dem. Köpte ändå 2 styckna där i Lördags! En ljusgul som var nedsänkt till 99:-  & en till Gul med lite lila/grönt i för halva priset på 99:- . 

Jag har dille på dem, otroligt!, vill ni göra mig glad så ska ni köpa mig en orkidéidos! ;)

Annars på Lördag var jag hos Emelie och tillagade en riktigt god Smörgåstårta! :) Åt massa karameller och kollade på Melodifestivalen. Vilken jävla dynga, hur kan dom enns kalla det för Melodifestival?? - Vi hade ju en bra ikväll iallafall, det är väl det som räknas! 




Januari




Jag, Jimmy Hanna, Billy & Johnny-Ölja for ner till Söderhamn först då Hanna tatuerade sig, och sedan vidare mot Kilafors till Zebb och drack grogg, Billy gjorde debut med "Tjuven rymmer" som vart inspelad, tatueringar gjordes och vi hade riktigt bra!




Ska vi??



En årsresumé ? Ja, jag tror banne mig det!

Morgonstund




Kokar löskokta ägg, har brett mackor med ost & sallad och stoppat dem i kylskåpet och nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på lite tv. Guld!


Idag ska vi fira Onkel Kurt. Han blir 69 idag! Bakade choklad muffins igår som jag tar med mig. 
Annars blir det lungt, det är ett jävla dyng väder ute!

Vedervärdiga val.



Det snurrar för mycket i mitt huvud nu om omöjliga val. 




Noll lust, jag vill ingenting. Inte stod posten för min trasiga spegel heller, letade rätt på damens mobilnummer och hon skulle ringa tillbaka ikväll. Dynga..

Solsken!"

100media_imag033 (MMS)

- Soligt och fint, så jag har varit ute på långpromenad idag!


Jag blir så otroligt elak!




Idag kom, efter många om och men min efterlängtade spegel, mamma sa redan i bilen att den garanterat skulle vara trasig eftersom den var så dåligt inslagen. Och tro på självaste, finaste rara, lilla, jävla, FAN att den också var det! Elak som en jävla katta rinhde jag OKQ8 och frågade vart jag skulle vänta mig, och fick svaret posten. Ner dit och där fick jag orden "Anser inte dem som reklamerar detta att det inte är tillräckligt inslaget så kommer du inte få någon ersättning för detta!". Förbannat, har försökt att ringa damen jag köpte spegeln av igen nu, men får inget svar. Jag tänker inte ge mig i detta, har inte hon slagit in paketet ordentligt & posten inte tar på sig detta får hon fan pröjsa för hela kalaset.

På tal om annat, har jag umgåts lite med Hanna Berglin idag. Vi fixade hennes hår lite grann, och snart kommer det en ny bloggdesign. Roligt, fräsht ska det bli! 


Fina vänner får man inte för många av!


Lugn och skön Lördag, är hemma i Bergsjö nu och tar det lungt. Jimmy är ute och pillar på nån bil.
Ikväll ska jag äta karameller och ta det ovanligt lungt, somna klockan åtta vore något det ;)

Imorgon är vi bjudna på Lunch, och sedan blir det nog lika lungt med. Gruvsam inför veckan, jag orkar inte att göra något. Så jävla surt att jag inte får komma på hälsocentralen förns om lite mer än en vecka. Ska ringa och höra om dom fått något återbud redan i veckan! Skulle vara skönt att kanske kunna få skriftligt ledigt av dom.


Trevlig helg allesammans!

Fredag i dess ära!




Fredag idag, sköönt. Ikväll kommer mitt hjärta hem, och sedan får vi se vad som händer resten av helgen.

Imorse då jag vaknade var Perser så dålig i benet/tassen så jag ringde in till små djurskliniken och bad om en tid för han, så fort det var sagt var det dags att fara in med lillen. Förmodligen har han väl örsat på så inåt helsike så han rivit sönder huden kring klon eller liknande och sedan har massa smuts & bakterier kommit in i såret. För den andra delen var det väl bra att vi kom iväg med han, nu blir han renrakad på engång så han slipper alla tovor som inte går att kamma ut. 

Min spegel har fortfarande inte anlänt, fick dock ett svar på ett mejl jag skickat iväg till damen, som påstod att spegeln var skickad. Hoppas för bövölen att spegeln kommer idag!!

Dag 8




– En dålig vana jag önskar att jag inte hade.



Att äta allt jag ser, oftast finns det inte någon gräns för hur mycket jag kan stoppa i mig!
Sitter jag och äter middag kan jag gärna lämna, för att jag blir så mätt att jag inte får i mig mera där,  (En till dålig vana är att lämna mat jag öst på) men såfort jag gått från bordet och ser till exempel en godis skål eller liknande sätter jag genast mig vid den och fortsätter äta där.
Dumt, därav bestämde jag mig för ett antal månader sedan att det var dags att banta bort ett par kilon utav dessa dumheter men också för att få ordning på matrutiner igen.

Dag 7




– Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.



Jag skulle först och främst köpa mig en bil, en tidig 50-tals Buick eller något sådant maffigt! Sen skulle jag inhandla en helt ny garderob, Bjuda alla kära på fina middagar, bjuda ut familjen på någon resa, men också spara en hel del tills det kanske är dags att köpa hus eller något liknande, skulle inte sitta fel att kunna slänga ut ett par hundra kosingar till det!

Tjuvstartar med Dag 9!




– Bild på mig och min bästa vän.



Idag tänker jag fuska och lägga in dag nio´s bild. Nämligen en bild på min bästa vän!
- Kvällen till ära ska vi faktiskt gå ut och äta på Texas i lag, mysigt!



Dag 6



– Typ av killar jag faller för.

En karl ska vara hård, men samtidig snäll & go.
Gärna lite storlek, alltså inte någon spetta, det får gärna vara lite och ta i!, Ljus eller mörkhårig spelar ingen roll, men gärna lite Maskulina drag i ansiktet, med tydliga former.
- Dom ska inte skämma bort en totalt, men får gärna komma med något fint ibland ;)




Perfekt för mig ♥  

Tisdag kväll,





- Jag jobbar inte imorgon. Och jag har inte varit på skolan på två dagar. 
Anledningen till det är att jag inte är i form igen, allt är tungt och ledsamt. Jag känner inte riktigt igen mig själv såhär, det brukar vara tvärtom, jag är oftast glad, prat glad, omtänksam, givmild men jag orkar inte med det för tillfället, nu är det jag som tar all kraft från andra genom att vara nedstämd, sur & grinig, ledsen och allmänt tråkig. - Vad ska man göra åt skiten?

Ringde hälsocentralen idag för att få hjälp med en eventuell sjukskrivning, jag var dit innan jul också och försökte få hjälp, vart skickad till en kurator då men jag tycker att det bara är trams, så nu ska jag pröva igen. Fick inte tid förs den 15 Februari, surt, vill jag påstå!


Den här veckan är jag ju hemma och är ledig genom skolan, mer kunna dem inte ge mig.. Förra veckan var jag hemma med magsjuka, så det var inte direkt någon vila då. Ska verkligen försöka ta reda på denna veckas ledighet!
-Idag kör vi igång med soppor igen, kanske inte direkt bästa tid att starta, men det känns som att det kan få mig att må bättre om det visar bättre på vågen ;)
Har planer för att åka till Sundsvall under helgen, eller tidigare, ska bland annat köpa mig en ny stoor & härlig orkidé! IKEA'S orkidér är utan tvekan bland de bästa jag köpt, dom håller länge & är rejäla!
Så ska jag unna mig en stor Hamburgare från Max också, samt lökringar & den smälta osten ;)



En orkidé som mäter ungefär 60cm kostar 129:-
Prisvärt!




PHALAENOPSIS Krukväxt  Krukans diameter: 14 cm Växtens höjd: 60 cm



Dag 5




– Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.




En fet Cowboy-dinner med chilifries från Old Texas Saloon!!
- Jag har börjat med mina soppor idag, märks det? ;)



RSS 2.0