=)




Ännu en dag som bara sprungit förbi, vart tar tiden vägen? Det gör nog mycket att vi ställt fram klockan 1 timma. Är hur pigg som helst nu, skulle kunna dra igång en film nu och inte somna & klockan är strax 9! I vanliga fall är 8-9 min melodi på när sängen kallar!

Hela dagen har jag haft ett fruktansvärt tryck i örat, som tryckt ut över hela huvudet innifrån örat, samt så har jag hört riktigt dåligt och det har typ ekat så fort jag pratat, öppnat & stängt munnen, eller då jag svalt. Så jag ringde till Hälsocentralen och hörde efter en tid, men fick inte någon förns imorgonbitti kvart över 8. Hav drygt, nu känns det inte lika mycket igen, så vem vet vad det är..

Imorgonkväll blir det lungt tror jag, har inte hunnit med det på hela veckan. Kom hem strax före 8 idag, så det blir skönt! Ihelgen blir det mys hemma hos käresta ensam eftersom Ewa & Mats är i Gävle, jag lääääängtaar!





Feuer & Flamme


-



Imorgon snoozade jag från halv 7 fram till 10 i 8. Duktigt!
Är klar för jobb nu, och idag efter jobbet ska jag upp till Majsan och dona lite! Fullt hela dagen, ibland önskar man att man började 8, och slutade 4. 

Imöran står inventering på schemat, hoppas innerligt att det går snabbt & bra. Funderar på att ta egen bil ner på stan, eftersom vi inte har en aning om när vi blir klara,  men isåfall snöar det väl kanonkulor & då känns de skit att ta ner bilen på stan.. 

Haffs-klaffs inlägg, vi höörs!

Jävlas om inte annat!




Idag har jag kört igång med renkur igen, jag är så jävla förbannad & sugen på allt. Tänk en grov jävla frukost med riktigt löskokta ägg, riktigt så man får sörpla i sig gulan, vitan ska också nästan vara lite rinnig.. Mumms! Jag fattar inte varför jag inte äter mer då jag "kan", men samtidigt vill jag verkligen gå ner de sista kilona, fast det är svårt!

Retar mig på folk gör jag med idag, bara för det är en skitdag överlag! Tänk om jag kunna få ta ut mina agritioner på denna lealösa människa som riktigt hopplöst förvandlats till nå riktigt fjantigt! Swingit, så har vi en ny person i samma kropp..
- Finns det inget vettigare att tänka på? Tydligen inte.. Mat & detta har varit mina största tankar idag..

Ikväll ska jag fixa rummet. Plocka in alla fyndade prylar till dess kartong i bastun/frådet. 


- Underbara vänner föresten! Idag fick jag ett glädjesms, bara rent av sådär från Emelie,
"I sommar måste vi äta minst 1 glass om dagen!", finaste vän, jag får aldrig nog av dig! Puss

Snö, ännu en gång.




Snön faller, igen. Det känns som att denna vinter aldrig tar slut.. 

Imorse sov jag över, så jag stannade hemma överhuvud taget! Om en liten stund kommer Benitha och sedan ska jag fara till sopp-tanten för att väga mig och så. Ett par veckor nu har dieten legat nere, så jag har försökt hållt kost och liknande efter tallriksmodellen och rört på mig. Men sen har ju ändå en hel del gotta åkt ner i magan ändå. 
Funderar över träning, men sen lägger jag mig ner över den biten, jag gillar det inte alls. Promenader är mer min melodi!

Annars ikväll blir det lungt. Funderingar på att åka till Bergsjö, men soffhäng med familjen känns lockande det med..

Kaffepanna



I Lördags var jag och Hanna på Erikshjälpen uppe i Sundsvall. Med hem fick en kaffepanna, en större skjort/blus & en kjol följa med. Sedan vidare på Fyndlagret, Boom & Ica Maxi. Sedan gjorde vi oss iordning inför kvällen innan det började droppa in folk! Mysig kväll, en alldeles lagom kväll!


Idag slutade jag redan halv tio, umgicks med finaste Emelie en stund sedan och därefter tog jag med kaffepannan till morfar & mormor för att koka ur den..  
- Vilket jävla snusk! Fyfan vad äckligt mycket skit det fanns i pannan, vattnet blev alldeles brunt och jag vart avskräckt till döden! Tänk att ha ställt sig och kokat kaffe i den efter att bara diskat ur den för hand. Fyfan! På kvällningen nu tog jag och pappa ut Pvn lite, känns okey att köra fast hela vintern gått,  och man inte kört på länge...
Och bortskämd blir man utan styr & broms servo.. ;)


Nu blire halv 8 hos mig, Billy Opel intar rutan idag.. Haha!

Turning Japanese



I got your picture of me & you..




Underbar morgon, imorse då Jimmy klev upp för att åka på jobbet vaknade jag med en sväng, pratade lite småörs och sen somnade jag om med ett leende på läpparna för jag har världens bästa karl! Ett par timmar senare tog jag bussen in till stan och nu är jag redo för jobb.. Tror dagen kommet bli kanon & dessutom tror jag att den kommer gå fort.
- Ikväll ska jag mysa ner mig hemma med familjen & Jimmy och ladda inför imorgon! 
Fantastiskt hur bra jag mår & hur glad jag är nu, ser man tillbaka en månad i tiden är det som svart liksom, det kan fan inte bli bättre än det är nu! 


Vi far till Sundsvall under dagen imöran och sedan tänker jag dra med mig Hänny på nå affärer eller så och bara mysa runt! Finvär' skulle inte sitta helt fel heller.. Railway får stå för underhållningen på natta för mig & mina kära. :)





Geht es schnell..





Igår räknade jag ut hur många praktikdagar jag har kvar innan studenten. Jag tror jag fick det till 27 styckna, då räknar vi Onsdag-Fredag. Minus 3 dagar blir det väl, en vecka går ju bort från dessa kom jag på nu! Hur fort har det inte gått?? Tyckte nyss det var nytt år och det kändes som en evighet kvar!
- Det känns som att bara vi kommer in i April kommer den månaden rusa iväg, i och med att våren visar sig mer och mer, och medför massa glädje, i början av Maj fyller jag år, och sedan gör jag sista praktikdagen den 27 Maj!
- Sen är det dags att börja göra allt som jag tycker är roligt! 


Vi kan ju ta ett till exempel på hur fort det går. I Söndags riktigt gruvade jag mig för den kommande veckan, för att det kändes som att jag inte skulle hinna med mig, men fan vad bra det gått.
I Måndags hade jag fullt upp här hemma, Tisdag var jag ledig men hade nå grymt mycket att göra & där klämde jag ju ändå in en sväng på stan med momma, igår trodde jag aldrig att jag skulle komma isäng eftersom jag hade så mycket att göra efter jobbet, idag väntas tårta hos Johnny, och imorgon är det Fredag. Veckan passerade som i ett moln i riktig storm.
Härligt!!!

- Soffan & bordet anlände ju igår, det vart över förväntan! 




!!!




Maria drog med mig på Café 7:an idag på lunchen. Därav hittade jag ju två underbaaara skor som jag måste ränna dit & köpa imorgon om dom finns kvar! Ett åar lite högre med klackar i brunt, med något litet spänne på, samt ett par svarta lägre med kilklack.
Mumms!


Dagen rusade förbi idag, skönt! Imorgon ska jag åka till Bergsjö efter jobbet och fira Johnny, med lite tur få äta smörgåstårta också! ;) - Nu blir det soff-mys i nya soffan som anlände idag! Det vart göör bra med bordet till, ska jag tala om för er!

Studentresa





- Ibörjan bestämde jag mig för att skita i någon studentresa, men nu på sistonde har jag blivit mer & mer sugen på att fara.. Isåfall blir det jag, Emelie & Linnea. Hela kvällen igår och nu sedan jag kom in från morgonpromenaden har jag suttit och kollat på resor. Thailand, London, Turkiet?? Vart ska man bege sig?
- Jag är väl inte överdrivet intresserad av att supa skallen av mig, och att resan typ ska gå ut på det är inte mitt motto. Jag vill fara iväg, ha kul, just bara för att göra något roligt bara som en sista sak med tjejerna!
Vi ska träffas nästa vecka och kika lite och eventuellt boka :)



Idag jobbar jag som vanligt 10-18. Sen ska jag hem och mysa ner mig i våran nya soffa som ska komma idag! :) Hoppas på en lugn & skön dag, med många kunder!

Tisdag!

Ledigt idag, så jag och mormor har varit på stan och myst. Ätit lunch ihop, och sedan köpte vi med oss Semlor hem.
Om en stund kommer Bea & Berit hit, sedan ska mammas kaluffs få sig en omgång, och sedan får vi se. Vi hade tankar på att fara till Pernilla, Jörgen & pojkarna men, vi får se. Det känns som att det bara blir stress, mitt upp i allt & med lite tur kanske soffan också kommer, den hade anlänt till MIO igår, så dem skulle köra ut den & bordet så fort som möjligt.
Igår ropade jag hem en neccesär från Tradera.
- 72 rikstaler var den värd. En till såndära pinal som jag bara vill ha "för att", liksom. Fräsig är den, iallafall ;)

Retro Necessär med innehåll 50 - 60 tal

Retro Necessär med innehåll 50 - 60 tal

Bilderna har jag lånat från säljarens annons.


En kväll i mysigt tecken!

Tror jag ska ta med mig Johanna upp på Rimi om en stund och köpa med mig lite gotta hem tills ikväll. Vem njuter inte av chips & dipp, kladdkaka och must en Måndags kväll om inte jag? Sån fåre bli!
Imorgon är jag ledig, så jag och Mormor ska ut på stan en sväng har vi planerat. Kanske blir det lunch med på Bankok-kajen, skulle inte sitta fel. Ska kika in i Sjöboden och kika om dom har någon gammal fin pinal som kan få följa med mig hem, shopping sugen, till tusen.
Samt så ska jag hämta ut mina paket som väntar på mig, dels kokboken som jag örsade här om förut, sen beställde jag en vanlig, klassisk svart bikini. Underdelen har anlänt, men överdelen skulle inte komma förns Juni. Dåligt, riktigt dåligt!

Antik mässor!

Nu i April börjar lite roliga ting hända, på en & samma helg har vi blandannat DAK marknaden i Falun som jag absolut ska på, sen har vi Antikmässan här då. Detta sker alltså 9-10April, och med tur så är den i Hudiksvall både Lördag & Söndag så jag slipper missa någon utav dem! :)

Älskade sommar, kom nu!

Smart!

Läste en näras blogg om att man kunde spåra Ip-adresser, rätt roligt.. Då jag skrev inlägget "förbannade sate", fick jag en anonym kommentar, som jag kickade vart den kom ifrån, och den Ip adressen kom från Jättendal, hur många känner man där liksom, och hur många vet man brukar vara där? :)
Gissningsleken drar igång i min skalle, våga skriva ett namn förfasen!

Mysig helg, vi har myst och tagit det lungt mestadels. Firat Johnny med deras bror från Sundsvall. Jimmy kom ju hem i Fredags och var ny tatuerad, förbaskat snyggt med massa, massa färger! :) Är lite smått avundsjuk, må jag säga. Ska boka en tid snarast för att fullfölja mina planer.
Till helgen ska vi till Sundsvall. Vi ska gå på Railway med Billy & Hanna, samt sova där. Hoppas innerligt att veckan går fort så så helgen kommer någongång!

----

Eländig kväll, humöret dog ut på tre sekunder.
Imorse vaknade jag för övrigt tio över sex, åhåå.. Vart en morgonpromenad på engång och sedan god sopp-frukost.
Öäääää..
Imorgon är det stora dagen D. Jimmy börjar på sin helarm och jag är tokigt nervös, varför? Snyggt kommer det bli, och jag kommer digga karln ännu mer än vad jag redan gör!
Nu blire sängen, godnatt!

----

Eländig kväll, humöret dog ut på tre sekunder.
Imorse vaknade jag för övrigt tio över sex, åhåå.. Vart en morgonpromenad på engång och sedan god sopp-frukost.
Öäääää..
Imorgon är det stora dagen D. Jimmy börjar på sin helarm och jag är tokigt nervös, varför? Snyggt kommer det bli, och jag kommer digga karln ännu mer än vad jag redan gör!
Nu blire sängen, godnatt!

----

Eländig kväll, humöret dog ut på tre sekunder.
Imorse vaknade jag för övrigt tio över sex, åhåå.. Vart en morgonpromenad på engång och sedan god sopp-frukost.
Öäääää..
Imorgon är det stora dagen D. Jimmy börjar på sin helarm och jag är tokigt nervös, varför? Snyggt kommer det bli, och jag kommer digga karln ännu mer än vad jag redan gör!
Nu blire sängen, godnatt!

Black & white.



Imorse drog jag ut på morgonpromenad, halv 7.
Jag har ju både svart & rött i mitt hår. Väl hemma kollar jag mig i spegeln och ser hur det svarta blivit vitt utav kallen.
Skönt vare iallafall, det är absolut bäst att gå på morgonen tycker jag, särskillt då det är sånt otroligt härligt väder & solen just gått upp!
Idag jobbar jag äntligen efter lovet, efter halva veckan på lovet gått började jag längta tillbaka till salongen!
Så idag hoppas jag på många kunder.
Slutar tidigare idag, ska förbi läkarn, och vid 7 tiden blir det bio för mig & Emelie. Vi måste ju se vad våra älskade från Glada Hudik teatern har knåpat ihop! Tänk att vi bör vara riktigt stolta över dessa människor, dom är ju ändå ansiktet utåt för Hudiksvall, underbart!

Cambridge




Jag har kommit till en jävla skit punkt igen, jag vill så himla gärna köra på ren kur under en veckas tid, men det går inte.. Jag är super duktig de första 3 dagarna, sen börjar det spåra. Helgerna är ju absolut värst, särskillt då vi är hos Jimmy, tycker jag. Hemma går det ganska bra, och jag tycker att jag sköter mig skapligt.

Nu två helger framåt ska vi fira Johnny, då vet jag ju att det vankas mat och sådant, då vet jag redan nu att det inte längre håller, för då är man där.- Det är så jävlarns drygt, och att köra kombinerad kur känns sådär, det går nästan för sakta tycker jag istället..
- Det är svåååårt!
Antagligen ger jag mig bara tusan på att detta ska gå, annars så skiter jag totalt i det.
- Jag vill att det ska gå, och det ska det också göra.
Startar vi imöran?

Härlig vecka!






Idag är jag ledig! Vi börjar fint efter lov med en Studiedag. Igentligen vore man väl vara hur glad som helst och ta vara på detta, men humöret är inte med mig idag.. Jag känner mig riktigt jävla sur & grinig!
- Det enda jag kan få för mig är att jag och mamma, som också är hemma & är sjukskriven, ska städa bastun som mera fungerar som vårat avlastningsrum för saker vi inte använder. Det ska bli gjort, så äre bara..


Veckan känns riktigt positiv, jag har längtat efter att den ska komma hela helgen! 
Jag ska äntligen få jobba igen, fan så jag har saknat det! Förhoppningsvis så kommer våran soffa som är 2 veckor försenad, Jimmy ska börja tatuera på sin helarm på Fredag, det känns nästan mest lockande att se hur resultatet blir! :)
Helgen har varit bra förövrigt. Igår hade vi besök av Pernilla, Jörgen, Anton & Lille Jonas. Det kom en liten pyttesak in i min gamla jacka som jag hade då jag var riktigt liten och sen var det fullgång!
Underbara go-onga! Han var verkligen perfekt, och hur mysig som helst, inte alls blyg för att hoppa upp i knä eller dyligt. Rätt liten för att vara 1.5 år vill jag mena på.
- Dom hade haft det jättehärligt annars i Thailand och det förtjänar dom, lära känna varann lite grann innan det är dags att fara hem till Sverige liksom :)
Näni, plikten kallar nu..

Morgon underhållning.

Nämn något som gjorde dig glad igår: Pernilla & Jörgen kom hem med sin andra adoptivpojk från Thailand.

 

Vad gjorde du klockan 08 imorse: Kollade runt på nätet och surrade med mamma.

 

Vad gjorde du för 15 min sedan: Samma som ovan.

 

Det sista du sa högt: Ja, det är ju sant.

 

Det senaste någon sa till dig: Vad less jag blir, med ett skratt efteråt..

 

vad har du druckit idag: Vatten med persikosmak.

 

Vad var det senaste du åt: Cambridge gröt med Äpple & kanel smak.

 

Vad var det senaste du köpte: en Orkidé

 

Vad är det för färg på din ytterdörr: Dem är röda.

 

Vad är det för väder hos dig nu: Blåst, snö och kallt.

 

Godaste glassmaken: Daim, gammeldagsvanilj,

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja

 

Sover du tungt: Från och till

 

Drömmer du mardrömmar: Ja

 

Trivs du med ditt jobb: Jag går fortfarande i skolan men trivs med min praktik.

 

Favoritklädsel: Tights & en slapp tröja.

 

Favoritlåt just nu: Ingen, faktiskt.

 

Vad ser du om du tittar till höger: Katta på soffan och köksfönstret.

 

Vad gör dig glad just nu: Att jag förmodligen ska fara ner till Söderhamn och hälsa på en vän.

 

Vad ska du göra härnäst: Göra mig iordning & äta frukost.

 

Höger eller vänsterhänt: Höger

 

Humör just nu: Trött med glad.

 

Favoritgodis: All sorts godis duger oftast"

 

Kläder just nu: Jeans & tröja

 

Sommarplaner: Student, massa roliga träffar & dessutom massa roliga fynd.

 

Hur många kuddar sover du med: 2

 

Spelar du något instrument: Nej

 

Morgon eller nattmänniska: Morgon.

 

Vad är viktigast för dig: Att få vara med min familj, att ha bra människor runt mig & att få vara lycklig.

 

Är du kittlig: ja på vissa ställen

 

Snarkar du: Ibland.

 

Äckligaste insekten: Kryp i all dess format.

 

Längtar du mest efter just nu: Mat i magen!!"


Greeeeeeat balls of fireeee!




- Mamma och jag pratade om ett par superduper höga jeans jag köpte på Monki förra året, och jag nämnde att jag provat dem för några månader sen och då var glipan för att få ihop dem väldigt, vääääldigt stor! Så jag drog på mig dom ju så hon skulle få se, och wipps, nu är dom alldeles perfeekt! :)


5 centimeter hade gått bort runt midjan då jag vägde & mätte mig i Tisdags. Det märktes, härligt!!

Förbannade sate!




Jag tycker inte att det är någon skillnad på människor, vita, svarta, gula, bruna osv. Jag håller mig gärna utanför i sånna frågor. Vissa saker folk säger, kan jag dock hpålla med om.
Igår hände en typisk sådan sak, så nu tänker jag avreagera mig lite!!


- Jag ropade hem 5 pack lösögonfransar via Tradera, där lim skulle ingå. - Skit bra, tänkte jag!
Igår fick jag hem paketet, skickat från Kina, och insåg att det inte fanns lim. Inte så mycket att haka upp sig på kanske, men står det att det ska ingå, ska det banne mig göra det också. - Så jag lämnar ett negativt omdöme, och skriver "Vart tog limmet vägen?, i mitt paket fanns inget iallafall."
- Efter typ 3 sekunder då jag gått in på mejlen får jag se att denna karl har lämnat sitt imdöme om mig, också negativt. Där det typ står "VAD HÅLLER DU PÅ MED??  Dålig köpare, dålig köpare. Ska det vara så svårt att läsa om leveranstiden?!!!?"
Haha, ursäkta mig, jag hade inte nämnt något om någon leveranstid enns? :P
- Jag hinner knappt stänga ner mejlet förns det ringer någon på min mobil, men dolt nummer, så jag svarar som vanligt och sedan hör jag Bara rappakallia typ, så jag sätter på högtalaren så mamma får höra. Det är då, ursäkta mig för ordvalet, men denna TURKJÄVEL som ringer och gormar och skriker så att man inte hör ett förbannade ord, Till slut satt både jag och mamma och skrattade rent ut åt honom bara, det var minsann inte han som skickat paket, och vad höll jag på med, blablabla, paketet var fortfarande inte från honom, "Konstigt att detta innehåller precis samma grejer jag köpt av dig, och dessutom kommer dessa varor också från Kina, precis som det står i dina uppgifter att dina varor ska göra?, sa jag" Han fortsätter gorma så till slut sitter jag och mamma och gap-flabbar åt denna dumma jävel som knappt pratar Svenska, skriker i saker som han tagit ur luften och ja, till slut slänger han på luren för han är så arg.. ;)


- Kollade igenom denna mans omdömmen sedan, och alla dem som lämnat något negativt har fått sådana jävla spydiga kommentarer tillbaka där han påpekar att dem inte är trovärdiga individer och vidare så.
Förbannade jävel, undra om han ringt upp alla andra som också lämnat negativa omdömmen?
Turk-jävel...


Stora kokboken, göteborgsupplagan 1945




Jag snöar in på saker i omgångar, nu ett tag har det varit orkideér, och nu i helgen vid frukostbordet hemma hos Jimmy hittade jag Stora Kokboken, började bläddra, såg ljuvligt fina bilder, vill ha begäret ökade, måste ha begäret kom, sen var jag såld!
- Hittade en nu på Tradera, 30 pix i utgångspris.
Vinner jag inte denna blir jag tokig.



Stora kokboken
Bilden lånade jag;
http://www.tradera.com/Stora-kokboken-auktion_341806_129005800

Senaste räkmackan?




Sjukt sugen, på vad som helst. Det står tacos-resten kvar i kylskåpet, ska jag? Nej, det ska jag fan i mig inte! När åt jag senaste räkmackan? I Stockholm, med Jimmy, skulle sitta fint med en nu..


Lett bli..

Sunny Day



Överdrivet fint väder idag. Jag ska strax klä på mig och ta en morgonpromenad. 


Igår var jag, Mikaela & Mormor till Birsta och IKEA. Vi hade en jätte mysig dag och vi gör om den redan på Påsklovet! 
- Annars idag ska jag fara till Gnarp och köpa tyget till min balkkänning! Jag har en liten aning om hur det ska se ut, i färg och så, men det hinner ju ändras.


Inväntar paket, ett jag vunnit på Tradera och ett som jag "beställt" från Tyskland av mormors svåger. Vad det är kan ni tänka på, det hjälper inte min bantning iallafall, ;)

Allt passerar!




Ännu en vecka avklarad, vart tar tiden vägen? Ikväll far jag till Jimmy efter jobbet, sedan far vi in till stan imorgon under dagen. Mamma har bjudit in till middag både Lördag & Söndag, så det står väl på schemat. 
- Imorgon ska Pv:n igång, så premiär turen för detta år går av i helgen.



Sommaren känns långt borta, tycker jag, men igår fick jag ett sms utav min Tremänning Regina nere ifrån Tyskland. Dom planerar smått att åka upp i sommar, typiskt nog alldeles till Classic Car Week. Dom stannar nog förmodligen 2 veckor, det är inte allt för mycket tid att hinna umgås på. Särskillt inte då jag kommer vara borta 1.5 vecka mitt uppiallt. 
- Senast igår satt jag och kikade lite på Germanwings hemsida över flyg, bläddrade i deras kalender och insåg att detta år kommer jag fan inte ha tid med något.. Det blir ju det självklara, studenten, fixa jobb ovh sedan jobba som en idiot.
Men jag vill, jag vill så innerligt komma ner till dem under detta förbaskade år, men det känns som att hela året kommer passera på sådan kort tid.


Före, 72.5 kilo!

imag0393 (MMS)

Före, 72.5 kilo!


Stinn blir man absolut inte!





1 liter vatten till frukost en så länge. Soppan får vänta till sen.




Ikväll står barret på schemat igen. Vi är några som blir kvar på salongen för att få lite omtanke.
Finväär är det, man känner att våren är på gång nu, underbart.

:)




Har startat med sopporna idag! :)

Bilden får ni imorgon, jag orkar inte nu ikväll..

Banne mig!!




Nu ska jag gå ner i vikt.
- Mamma, jag, och Ullis, en vän till familjen börjar imorgon, nu ska jag köra sten hårt! Imorgon kommer jag lägga in en före-bild och sen kommer jag lägga ut en bild då jag är klar! Tjata på mig, om ni inte får minst ett inlägg varje vecks om min vikt just då!
- Idag väger jag i vilket fall som helst 72.5 kilo.
Idag hade jag en kort dag i skolan. Sen har jag myst på hemma bara. skottat mig in i garaget och förskt få igång bilen. Fick inte igång den, men ska försöka i helgen igen..
Nu blire tv och mys med familjen!

RSS 2.0