Huvudvärk är inte det bästa



  Headbanger, ååååååååh!

 
 Just nu är jag karamellsugen, ni skulle bara veta. Nu på kvällningen har Åsa varit här på fika som jag skrev tidigare, och vipps så flög det på oss. Tanten vi bor granne med, hade en frisörsalong inne i stan för ett xantal år sedan. Grattis, här har vi jagat en hårtork och med lite tur kanske hon sitter och ruvar på en hemma. Jag ska gå dit och prata med henne imöran, isåfall slipper vi besvära stiss nere i skåne. 

Hade vela gått och lagt mig brevid min käre karl nu och somnat som en gudinna inatt, hade varit skönt. 
Ska knalla i säng nu, alone.


Nu orkar jag inte längre, imöran ska Åsa och jag äta knäppkörv till lunch tillsammans! :)




Pretty in Pink

 





Ännu en gång har Ghd lyckats.
Är så äckligt sugen på denna tång, så om ni bara viste! Den är då just nu lätt snyggast på marknan.
- Tänkte att jag skulle fundera ett tag till, och sedan bestämma mig för att inhandla en eller inte. Igentligen är det inte mycket att tänka på, man har tre verktyg i ett! Nog för att en vanlig plattång duger att forma till lite vågor & lockar med också, men Ghd är pricken över i och är då minsann inte bara lite bättre heller !

- Ska jag nu köpa en, så står valet mellan en "RARE" & "Pretty in Pink".
Rosa är väl inte helt min färg om jag säger så, men denna är faktiskt riktigt läckert rosa. Och sedan RARE, lacksvart med plattor med guldglitter och en medföljande förvaringsväska i leopard.
- Svårt val, hörrni..


Fashionist



  Jag har blivit en fanatiker utav Tradera och blocket igen.
Idag har jag bland annat lagt bud på en skinnjacka och en sådan frän hårtork som jag vill ha (:
-
Något drygt att få upp en hårtork ifrån Lund, men den kostade hundrafemtio rikstaler förfasen. Tänkte eventuellt höra med pappa om han vet av någon som skulle kunna ta upp den med lastbil eller något. Ekdahls håller ju sig ändå i dom trakterna, med lite tur kanske Stiss vill hjälpa mig!

Har ni hunnit med att se att jag lagt till en ny länk och tagit bort ett par kategorier? Nu vill jag ha en ny design, Tänkte höra med Bea om hon har tid ;P



Snart kommer Åsa på fika, mysigt (:

Heartbreak hotell



 Redan förra veckan kände jag ju på mig att något inte stid rätt till med min hals, eftersom det kliade i halsen var och varannan kväll. Och i Fredags under kräftfisket slog det ut lite grann, rösten började försvinna mer och mer. I Lördags när vi vaknade var jag ändå sämre, då gick det knappt att prata alls, Jimmy uttryckte det så fint som att jag lät som anki ( minns ni det gamla barnprogrammet Anki och Pytte? ) innan det var dags för oss att fara mot delsbo.
 - I delsbo hämtade vi upp Pungen och perjohan och hans Johanna :) Innan vi drog oss vidare mot Gävle, hade en trevlig kväll fast vi åkte på lite böter osv.. Var lite roligt, PerJohan sa till Jimmy att fixa lite svartspör och precis då klev polisen ut i vägen och vina in oss ;) Nog för att vi fick lindrigt med böter, som låg på en tusenlapp. Med tanke på att spåren var ungefär 25-30 meter långa och polisen sa att det var tusen rikstaler per meter ska vi vara nöjda, haha!
- Vi komma hem igår morse lagomt till mamma klev upp tio över sex, jag och Jimmy. Sov tills klockan var tio över två, åt lite frukost, hämtade Mikaela och åt pizza då mamma och Johanna komma hem från Valbo, sedan la vi oss igen och vilade ett par timmar. Kunde behövas också eftersom jag var dålig!

 Var skapligt död imorse då jag skulle upp, men efter en dusch kändes de lite bättre. Imöran blir jag hemma, är inte alls särskilt kry, rösten är ändå sämre nu och huvudet på väg att sprängas. Känns inte allt för fränt!

 Back to bed

Vinn presentkort/biobiljetter via Gratisbio!




 Jag kan en än gång säga att gratisbio är en jäkligt rolig hemsida, vem vill inte vinna presentkort eller biobiljetter på ett sånt enkelt sett!? Jag tycker att ni ska registrera er på hemsidan och själv prova hur kul det är !




Skriv gärna ner mitt namn madeleinestrom i värvningsrutan då du registrerar dig (:


http://www.gratisbio.se/register


Hey you, redhead!



  

Igår hade jag kund på eftermiddan, riktigt kul faktiskt. En alldeles lämplig tjej som gillade att prata, skratta och toka sig exakt som jag. Behandlingen gick huuur snabbt som helst, bara för att jag hade så kul!

Iförrgår kväll gjorde jag en sak, som fick en viss karl att hoppa till igår då han såg mig ;) Vad tänker jag inte säga än!
- Och igår efter jobbet for jag upp till Emelie och åt ballerina och hade tjejmys, hon blev även klippt. När mamma kom och hämtade mig hade hon med mina ny/gamla värmespolar som jag fått av Maria :) Fräna, tackar tackar!

Nu ikväll blir det kräftfiske, slutar lite tidigare idag också. Vet ni vad det bästa utav allt är? Emelie ska med och ha kul med oss ikväll, fan vad jag längtar (:
- Något utav de sämsta kan ju vara det att jag börjar åka på en förkylning. Det är piss!
- Mamma kommer idag också, och ska bli fin i håret tills dem ska på åttioårs fest imöran kväll.

Kärlek på lasarett´




 Skit, piss och hääälvete...
Natten har varit ett helvete, idiotiska drömmar, dålig sömn, en kliandes hals och allmänt konstiga tankar..

 Jag vill sova om nätterna, i och för sig så brukar det inte alltid gå så lätt utifall man börjar bli sjuk.

mhm, vad glad jag skulle bli isåfall!

TrappHanna !




 Snart vill jag ha en ny design, om fröken har lust? Vet nog ungefär vad jag vill ha nu, ska ta och ringa dig någon kväll :)

Rockabilly´style




  Min dag har varit huuur bra som helst, har vare så himla nöjd hela dagen :) Idag kan man säga att jag och Maria har haft lite rockabilly som tema, idag gjorde jag en lång afton på henne, med lite fräna 40-tals rullar och lockar. Så nu på eftermiddan kom Professorn, han klippte jag istort sett själv denhär gången, med lite hjälp av Maria :)  Så härligt, när han gick därifrån kände jag mig suuuuuper nöjd med mig själv, Precis så ska det vara då man lär sig!
- Så under dagen har jag lärt mig rätt mycket nytt. Bla nya klipptekniker, lite färglära, ritningar och fästen.
Helnöjd, är jag! :)

Ska få ärva gamla värmespolar från mitten på femtiotalet nångång av Maria också :) Fränt, tycker jag. Hon hade ärvt dom av sin mormor, men hade inte plats så jag kunde lika gärna få ta dem sa hon .
- Nu på kvällningen gjorde vi Lena, Marias syster. Hon blev fränt röd! Jävligt frän, hon sa att hon vela ha en rödfärg som folk vände sig om för att få se. Det fick hon också, vill jag lova!


- Ja, och efter en god middag hemma och mys med familjen lyckades denna kväll också gå åt helvete. Så jag ska lägga mig nu snart, jag vill sova istället för att tänka på idiotiska saker som bara får mig att gå upp i åttahundra grader!
. Idiot, fanstyg..

Hårdbröd och Kaffe,


 

- Är toksugen på det nu, nu, nu!
Undra när man ska somna ikväll utifall man ska unna sig sånt götta nu.

- Blir inte sämre utav att jag fick en utomordentlig lön idag, i helgen blir det en drös med götta (:

Börrning på gång



 Så sent som igår eftermiddag ringde det på telefon här hemma, från järvsöborr. Aha, tänkte mor då dem sa att dem skulle borra redan idag! Så nu ser det rent förjävligt ut både på gårn och vägen utanför.
- Vad som är mest surt med detta kan jag tycka är att käresta ska vara här och ränna ett par dagar nu och att jag inte är hemma.  Scchiit, och fan!

 För övrigt har jag arbetat min första dag idag, det har gått skapligt ändå. Toppade Marias hår lite idag, nu jävlar i namma ska jag igång med min utbildning, var så säker.
- Har också ränt på H&M en del idag, vilket jag förmodligen kommer göra heeela veckan tills dem fått min godbit. Registrerade mig på deras hemsida förra veckan om jag inte minns fel, och idag fick jag mitt medlemskort på posten med två värdecheckar a´la femtio kronor styck. Kommer sitta bra tills jag ska handla nu i veckan (:

 Imöran tänkte jag göra en liten förändring, ni får se vad om ett par dagar utifall jag inte fessar ur nu!

Ofattligt kär och en kanon helg



  Haft en helt underbar helg, I fredags var jag och Jimmy till delsbo och sa hejdå till släkten som for hem igår morse, PerJohan kom och dit eftersom han vela bli klippt :) Så for vi över Strömbacka hem runt åtta tiden, väl hemma i Bergsjö satt Jimmys bror och hans fruntimmer och väntade på oss, själv blev jag inte särskillt långvarig eftersom jag sovit som en skräcködla natten före. Ibland sover jag faktiskt bäst, om jag får gå och lägga mig ensam och sedan kommer Jimmy och kryper ner ett par timmar senare. Iallafall på Lördag så blev det tre klippningar för min del, och lite provstyling på Carola inför att hon ska på bröllop, så myste vi framför tv:n sen innan det var dags för en dusch och att göra sig iordning. - Professorn kom och drack lite med oss innan det var dags att åka ner mot parken. Hade en trevlig kväll, träffade skapligt med folk, roligast var nog fan i mig att få träffa Maysan och kusinerna från Bjuråker.. :) Har inte träffat Anders och Mikael sen släktträffen, har jag för mig! Tyckte det var lite synd bara att jag inte hann umgås mer med käresta eftersom han satt i inträde så pass länge.

- Igår sov vi fram tills på förmiddan, och faktiskt så var det Jimmy som rev upp mig ur sängen, det har nog aldrig hänt förut! Väl uppe ställde vi iordning Oplarna eftersom han skulle få dom såld, och efter det la vi oss och myste framför
 "Män som hatar kvinnor", mitt i filmen for vi ner på byn och så bjöd hjärtat mitt på pizza som vi tog hem och åt till filmen. Kvällen blev inte sämre utav att han följde med mig hem sedan och sov med mig i stan heller, du är guld värd älskling!

Dagens skoldag var värdelös med stora bokstäver, vi gick slingan för att "lära känna varann bättre", Mh jag gick med dem gamla vanliga. Efter det var dagen slut, hade jag vetat de hade jag åkt med Jimmy till Bergsjö och sedan upp till Sundsvall! Värdelösa dag, väl hemma så for jag, mamma och pappa ner på stan och så bjöd jag på lunch :) Mysigt! Hann med en sväng på tippen också, nu har vi plockat ut exakt hela garaget, pannrummet och boa. Finns inte nå skrot kvar, imöran kommer dom och borrar så det är bara bra. Kul att ha svärfar och Jimmy här ett par mornar sen! - Är nog tur att jag ska iväg och jobba dom dagarna, annars antar jag att det inte blir nå jobb av för han, som han så vackert sa det, det kan nog stämma alldeles utmärkt. ;P

Nu ska jag kvälla, har varit och druckit en cider hos Åsa ikväll. Hade mer än gärna druckit några fler och skite i jobb imöran!

Farfars 50 tal


 
  Faktiskt så har jag helt tappat suget på att gå på parken imöran.
Jag finner ingen andledning till att vara där utifall nu Jimmy skulle måsta sitta i inträde mellan 22-23.30. Vilket jag inte alls tror kommer bli av, om jag känner min karl rätt.

Kyss mig i röven!



 Förbaskat dålig sömn inatt, ihelgen kommer jag antagligen inte heller att sova som jag behöver för att vara utvilad.


 Sitter med lite inpackning ikletat i håret nu. Ska strax göra någon slags frukost, har börjat att äta en havregrynsgröt varje morgon nu, märker att jag står mig mycket längre på det! Igår missade jag den, och var hungrig bra nog tidigt igen.

Blir en dusch efter frukost, tänkte försöka mig på att rulla håret igen, blir det bättre än i onsdags då ska jag nog försöka mig på det tills imöran kväll också. Övning ger färdighet! - Nu har jag sparat ut håret på mina ben också, hade tänkt att prova vaxa dem, vissa säger ju att det är så otroligt bra och blabla, nu är det min tur att testa! Får väl se hur bra det nu fungerar..
- Får se om jag ska laga till nå lunch aktigt tills Jimmy kommer, eller om vi ska äta på Ede när vi kommer till delsbo.. Läre skynda oss lite eftersom PerJohan kommer och ska bli klippt!

Bubbelgum



" Vad i hela heelvete är det här för tuggummi!? " Kom pappa precis in och sa..
"Det där är ju förihelvete ett hårvax!", sa jag,,
"Det står för fan Bubbelgum på det ju, det betyder inget annat än tuggummi, skit smaka det!"

- Han är klippsk min göbbe.

Har precis kommit in från 1.5 timmas promenad med Emelie. Så otroligt skönt, idag tog vi en liten stadsvandring eller vad man ska kalla det.. Blir förmodligen lite fler promenader till veckan!
- Vi var inte långvarig på skolan idag, var där i ungefär en timme. Efter det var vi hemma hos mig ett tag, jag, Jessica och hennes kompis Vickis. Jag fick håret klippt och sen la jag lite magma på henne. Magma är obegripligt, man vet aldrig riktigt vad man får för resultat! Så tog vi en promenad ner på stan, var och åt sen lunch på Amandas. Hann in på jobbet en sväng också, så tog vi bussen upp till Ullis sedan. Blev där till 4 tiden så kom mamma och hämtade mig sen.
- Hann gå till Åsa en sväng, drack ett par koppar kaffe och så fick jag två gamla handväskor av henne. , Åsa är gudomlig!

Var och provade min klänning igår, kom tillsammans på lite småsaker som vi ska göra på den så blir den lite annorlunda jämtemot mina andra klänningar..

Imöran är vi ledig, så jag har huset för mig själv tills käresta kommer och hämtar upp mig. Åker till Västanäng och spenderar eftermiddan' där med släkten, vi hinner inte dit på Lördag under dagen eftersom det är ballunsen på parken, och på Söndag far dom ju hem.. 

 Föresten, idag då vi kom in på jobbet stod en burk och väntade på mig. Mats våran försäljare från Disp hade varit där. Och eftersom dem kommit ut med en ny produkt fick vi en varsin på prov! 
- Detta är en liknande Dust it' produkt, ska jag vara ärlig så kan jag säga att jag tänker kasta Dust it' åt pipen och börja andvända Disp's istället, jag tycker det pulvret verkar vara mycket bättre!


Åhåå,,





 

 


Det får mer än gärna bli Lördag och kul på Parken nu! :)

- Dickey Lee



 Hitta ett par riktigt bra nya låtar, som jag inte vet om jag hört förut!
Sök på Dickey Lee på you tube, fruktansvärt bra låtar..


 Väntar på att pappa ska komma hem från jobbet och doktorn nu, tänkte hjälpa han att plocka ut ur boa. Blir ett till lass på tippen, dit har han vare en gång varje dag denna vecka! Mer läre de bli, tänka sig om vi skulle plocka ut allt skit vi har öppe på vinden ovanför garagedelen, det skulle aldrig ta slut..

Missade en sjuttiotals torkhuva idag, fanskap och elände. Han som sålde dem hade två stycken, och båda hade gått ner till Stockholm. Men världens bästa granne hade mejlat på en till, tror knappast att man har tur och får den för 200rikstaler som den jag ringde på imorse. Men man kan ju hoppas, Åsa hade även lagt in en annons för att hjälpa mig få tag på en :) Hon är bra Åsa, !

Ikväll ska jag fara till Beirut med mamma, skulle även ha varit in till morfar och hämta en tomskiva. Får se hur mycket man hinner med, vi hörs (:

Gratisbio.se



  Har nu under morgonen gjort ett eget konto på gratisbio.se, en stört skön sida där man helt gratis kan samla på sig poäng genom att värva nya vänner, delta i diverse undersökningar/tävlingar och genom att besöka hemsidor osv.

 Tävla om att vinna gratis presentkort och biobiljetter genom att klicka här ->  http://www.gratisbio.se/register , Skriv med mitt namn Madeleinestrom i värvningsrutan vid skapande av konto och visa lite godhet du med!



Irriterande...




   Inte alls på topp humör, ingenstans över huvud taget!

 Vi var nog ett par stycken som trodde vi skulle börja jobba direkt på Torsdag, far åt helvete
med det. Vi ska vara i skolan torsdag-fredag och sedan måndag-tisdag.  Far åt helvete igen med det, och absolut far åt helvete med klassen, tacka vet jag Fröken Berglin.

Blev inte kvar i delsbo iallafall, sen vi kom hem har jag lyckats trycks i mig bärpaj som vi fick av Åsa fastän jag vräkt i mig en hel del tårta under dagen, spelat sims och tråklat mina nya jeans, vill ha dem mer tighta runtom benen.
- Nu blir det sängen, jag är för görle för att enns tänka på att vara vaken!

Fanstyg



  Under det senaste året har jag träffat på en person, som själv verkar tycka att man är väldigt speciell..
Största intresset verkar absolut vara att klanka ner på folk, som råkar vräka ur sig minsta lilla fel, men att sen själv sitta och prata så förbannat mycket skit om diverse folk tycker jag är svagt. Vill man nu vara så mogen som man försöker visa utåt, sitter man inte och skriver av sig i sin "lilla klago blogg". Har man så mycket tankar om folk tycker jag att man kan säga det direkt till personen i fråga, det tänker jag göra nästa gång jag får tillfälle att tala med dig..

- Själv vet jag med mig att jag inte är världens bästa människa, och att det ofta slinker ur ett och annat ur min mun som kanske inte vorde. Men jag har iallafall lärt mig efter en del saker, att man bör stå för vad man säger för något.
Man kommer längre med att vara ärlig, det är en sak som är sann!

 Är hemma en sväng nu, Mikaela skulle hjälpa Åsa med loppisen. Lyckades själv fynda två handväskor för ynka tjugo kronor :) Åker strax tillbaka till Västanäng bara morfar kommer, får se om jag blir där en natt till eller om jag far hem med mamma och pappa sedan.

Bikini-väder



  Har legat ute på studsmattan nu sedan kvart i tio. Innan dess åt jag en havregrynsgröt med hallonsylt och mjölk, cyklade runt byn med lillasyster och planerade dagen lite.
- Är så förbaskat skönt att ligga ute på studsmattan jämtemot altan, där blir det så svinigt varmt!

 Idag får vi förhoppningsvis reda på ett efterlängtat svar, och hoppas att det är bra.
Morfar skulle ta med mig och Mikaela till västanäng då han kom hem ifrån Gävle, vi har planerat att ta med fiskespön och gå till glömbo och fiska ikväll, mysigt :) Imöran bitti åker Mikaela hem tidigt, hon ska hjälpa Åsa med loppisen, och sedan kommer hela familjen tillbaka efter två tiden, Horst fyller år och det ska vi fira med tårta utav nå slag!
- På onsdagkväll ska jag åka till Berit och prova min nya klänning så hon hinner få den klar innan parken! Gud så härligt, vill jag mena :)

Inatt var det första natten utan hjärtat, mina drömmar har varit helt borta nu under helgen då jag sovit med han. Men nu är dem tillbaka igen, och istället för en dröm per natt blev det två nu. Förstår inte, vad vill dem visa?

- Har hittat en massa fina kläder jag funderar på att beställa utifall min lön är skaplig, tänkte passa på att visa lite sedan om jag hinner vill säga :)



Mys med jäntongan ikväll! :)







En riktigan gooding


Oh, what a wonderful little Thing



 


Två år i September :)




Härliga sommarbilder och underbara vänner


Knäppta under Classic car week :)






Mer än vanligt nöjd




   Haft en super härlig helg med min älskling :) Är så otroligt nöjd, vi har bara myst och så sen i Torsdags kväll.
Idag fick han 850in såld också, roligt för han!

 Har hunnit med en hel del klippningar denna helg & vecka som varit. Idag fick jag tillbaka kläderna som grannen Carola kom ner och frågade om hon fick låna i Onsdags kväll. Hon skulle på födelsedagsfest med 50tals tema, så hon hade varit runt i hela stan och på diverse antika affärer runt om Hudiksvalls området men inte hittat något, så hade hon kommit på mig sa hon, haha.. ;P Med min lilla konstiga stil, fick en liten slant och ett läppstift utav henne också som tack för att hon fått låna dem :)

 Har varit ute och kört lite nu, till näsviken bland annat och hälsat på mysan våran, hon har växt nå inåt bomben nu.. :)
Ska dricka något glas medpökarsörja nu med mamma, sedan får vi se om jag hinner lägga in några bilder på datorn innan jag ska tända ljus och sätta mig ute på altan med en bra bok.

 Imöran åker jag till Västanäng och sover, gudomligt.

Uppe strax efter tuppen!



  Ja, hade en sån konstig dröm nu strax innan jag vaknade.. Har drömt undliga saker hela början på denna vecka, och vaknat upp och varit alldeles lyrisk. Förstår inte varför, om det är nått som ska visa sig, eller om det av någon andledning är någon som ska till att berätta något som den haft undangömt?

 Solen har redan börjat visa sig, fortsätter den så ska jag försöka dra ut mig mamma på maln! :) Har inte varit där ute någonting på hela sommaren, oftast åker vi på gräsmaln, det är lite lugnare där än på sandmaln, gillar inte den platsen särskilt mycket..
- Sviker solen mig ska jag till att sola solarium idag igen, har nog aldrig varit såhär blek, och blek hatar jag att vara!

Ockelbo & vildmarksgalleri



  Min absolut för goa gammelmorbror håller på att bygga en grillstuga i Västanäng, och idag hade han planerat att åka till Ockelbo för att visa oss vart han fått idén ifrån! ;) Så vi packade in oss i två bilar, for och tappade bort oss efter vägen i vanlig ordning, men efter lite hjälp nerifrån självaste Oscarshamn och av en gudomlig karl till pappa kom vi fram!
- Var gör fint där, butiken var jäkligt frän. Såg grillstugan som Onkel fått idén ifrån, även fast den han bygger ser helt annorlunda ut så visst, det ser bra ut! Gick in på älgparken också, hann med att se 6 stycken älgar innan det var dags att fara hem.
 Blev en kopp kaffe i Västanäng innan vi for hem till Hudik. Gjorde en liten fuling där, så morfar satt brevid mig medans jag körde hem till stan, han skulle gått med på kursen ändå!

Cyklade ett varv runt byn med Johanna då vi kom hem, svängde in hos Ricklunds men där var ingen Sofie hemma så vi fick nöja oss med Stief istället. Gick lika fint det med ;)
-Nu efter det har jag varit en sväng hos grannen. Drucke en till kopp kaffe, äte bullar och fått mig en likör. Fint, Åsa och Tage är nog en par utav de bästa grannar vi har, må jag säga!

Imöran ska jag och mamma fara ner på loppisen dom har i hamnen, sedan kommer kanske Hassel Hanna ett tag, på kvällningen blire en klippning på lill Ida. Roligt, dom sista dagarna på lovet nu, ska jag spendera väl. Vill verkligen inte tillbaka på jobbet.. Har varit så fruktansvärt skönt med lov, tänk att nästa sommar har jag mitt sista sommarlov.
- Sen jävlar i namma, tar jag och Jääscka studenten! (;


Haaaallå!



   Är det fortfarande ingen som har/vet av en hårtork åt mig!?


Ännu lite mer smultron té och lite regn, åska och blixtar kanske? (:


Popp i topp



  Jag känner att jag börjar komma någonstans med mitt liv, och mina planer.
Idag har jag och mamma åkt runt på lite små affärer såsom dollar, albert & herbert och loppisar. Fyndade en ny "kärringväska", ny parfym, en större bag med körsbär, spännen till hår och ett par nya orkidékvistar.
- Körde gjorde jag både dit och hem,. Det är så otroligt kul, på Onsdag då pappa kommer hem en snabbis ska han ringa Owe och höra lite med han om olika saker. Känns som om att det blir bäst för mig att gå hos han och köra senare, pappa tog sitt lastbilskort hos han och inte blir det sämre utav att dem känner varann på sidan av heller. 
 Tror absolut att jag känner mig säkrare med Owe än med någon yngre..

 Har hunnit med solariumet idag också, och en snabb sväng på stan! Solen svek mig, men värmen finns fortfarande i luften. Schhiiith! Hade hoppas på att det skulle vare lite värme i luften på fredag också då det är kräftfiske, men nu låter det som på Jimmy att vi ska skita i det och åka med PerJohan till Norrköping eller vart de var, och ta hem chryslern utifall han hinner få Chevellen såld!
- Får se, skulle vara kul med en liten tripp också :)

Ska lirka i mig lite smultron té nu med mamma, och sedan åka och handla tills imöran. Blir förmodligen Ockelbo då med släktskaran. Får se om vi blir kvar i Delsbo under natten sen.
Pooouts

Kolla in detta!



 


Måndag kl 08.05- 12.45
Tisdag kl 08.05- 15.00

Driver de med mig!? :D

High class lady



- Ja, vi ska tydligen iväg på stan med mamma idag. Men innan det var våran tur att följa med så skulle hon ner med ingen annan än mormor. Skulle gå snabbare om hon fick åka ner med henne ensam först, nu har vi väntat i 1.5 timme. Bärjar bli lite små less nu. Blir det soligare framåt dagen blir det nog maln en sväng faktiskt :) Om inte annat blir det 20 minuter i solariumet mot kvällningen!

Är det ingen, ingen som har en sådan gammal hårtork, med en huva som man sänker ner? Det jette ju bara finnas nån, hör av er isåfall. En sådan ska jag bara ha tag på!

Hemliga småplaner.



   Har haft fullt  upp hela helgen. Men det har varit roligt, må jag säga :)

På Fredag blev det middag i Stigs stuga med alla i Jimmys familj, på lördag hade vi middag här som planerat och så kom Emelie och umgicks med mig och Jimmy på kvällningen, och idag har vi varit iväg på en liten utflykt med Släkten. Hamnade i Järvsö där det blev tidig middag.  På vägen hem stannade vi till i Västanäng, där somnade jag & käresta och blev sovandes i 1.5 timme. Skönt, och välbehövligt.

  När Jimmy for hem idag vela Mikaela göra något, så vi tog moppen upp till Björkberg och hälsade på Sandra & Andreas. Sandra hade killen här ifrån Finland också, så det var kul att få träffa den karln igen också! Blev där ett bra tag faktiskt, ibland kan jag tycka att jag träffar frökenfräken alldeles för sällan.

- Vi har planer nu, jag och min far. Skulle inte allt gå käpp rätt åt helvete nu, så har vi något att göra from. nästa månad och i vinter sedan (:

Härligheter!




  Ullis ringde precis, hon kommer hit alldeles strax och ska få håret klippt!
Lite senare kommer Mikaela hit också, samma sak gäller för henne. Efter det blir det lite handling med mamma tills imöran. Natten tillbringar jag förmodligen i bergsjö.

- Läste nyss Amanda Bergs blogg, hon hade lagt upp en bild då hon sitter i en båt. Jag vill ta med mig en massa vänner och fara ut på hölick, grilla och sedan mysa på klipporna och dricka någon grogg eller så. Eller sitta på deras uteservering och bara ta det lungt.
 Men min käre karl är inte riktigt den typen, och antagligen jobbar alla vänner eller så är dem ute på annat. Tror jag tänker ta med mig familjen och Jimmy på det. Jag vill ut till havet!
- Ullis och hennes familj har stuga ute i Iggesunds skärrgårn' där vi varit med ett par gånger nu. Där är det nå otroligt fint, hon har lovat att försöka hinna ta med oss ut dit innan det blir för kallt. Härligt :)

Tha garden's tale



  Sämre humör än på länge, volbeat räddar mig för stunden..
Konstigt att musik kan ta bort humör..

Old pictures


















En gammal god vän




   Min dag har varit skapligt bra, förutom att jag aldrig har vare med om att en dag kunnat gått så otroligt sakta. Fram till klockan tolv jobbade jag själv med Maria, blev en bottenfärg gjord på henne.
Runt halv tolv komma Ullis, och sa att hon nästan förstod att jag hade tänkt äta thaimat eller diverse götta idag, så hon sket i sina soppor för att kunna äta med mig! Blev mat från hotchili, och på eftermiddagen blev det en varsin jäkligt god chockladbrownie från fiket utanför. Och på det en massa struntprat, Ullis är en utav mina större favoriter!

 Väl hemma bjöd mamma på tonfisksallad, med hemmagjord dressing. Kan vara en utav de lättaste maträtter att göra, och en utav de godaste också. Efter det blev det en liten promenad för mamma och mig, kollade om vi skulle se till katta eftersom han varit borta nu ett par dagar. Mötte även upp Emelie, så följde hon med oss hem och myste lite :) Var iväg på lite nödvändigheter också, sloooourpp sa det i hennes mungipor, hahaa (;
-
Mamma och jag skjutsade hem henne för en stund sedan, måsta reta till det lite så jag körde. Det var ett par år sedan vi hade stambord på kebabhouse, ett par år sedan vi var ute på en massa tok hela nätterna, ett par år sedan vi låg och fnittrade brevid varandra i sängen här hemma och pratade kärleksvisor & karlar och absolut ett par år sedan hon sa att hon skulle börja med körkortet! ;) Nu, 2 år senare fick jag skjutsa hem henne istället för hon mig. Ääämele!
- En sån nära vän har jag aldrig haft, mor säger fortfarande att jag blir som ett litet barn som inte gör något annat än fnittrar då jag träffar henne.


Ska ta och lugna ner mig lite nu, kanske sätta mig framför tv:n med mamma. Igentligen skulle det vara mysigt att tända ljus och sätta sig och klistra in lite bilder i albumet som jag köpte då jag var i sundsvall med svärmor.
- Faktiskt, så längtar jag efter hösten nu. Så det får bli mörkt om kvällarna, man får tända ljus och mysa hela tiden..
 



Minns du den kvällen, gladare än någonsin? :)

Grattis



  Idag fyller ingen mindre än kära svärmor år :)
Grattis!


  Igår hade vi en lugn dag hemma, städade igenom våra rum lite gran, tvättade alla fönster på glasaltan, åt lunch med pappa innan det var dags för han att åka neråt igen, och sist men inte minst så övningskörde jag en hel del. Skön dag!

- Ska strax ta och åka neråt mot jobbet. Vet inte om Pätra är tillbaka efter semestern, men är det så att hon är det ska hon få äta mat från Hot-chili till lunch med mig. Mumma, så ligger det till. 
Igentligen skulle jag ju bara ha jobbat 15-18 idag men det blir en tur på 10-18 och imöran blir det 15-18. 
- Sedan är det äntligen helg, på fredag ska vi till Jimmys mormor och äta middag & fira eva och Lanis födelsedagar, på lördag ska vi äta middag här hemma med släktingarna från tyskland och fira mammas 40-årsdag lite tidigare med dom eftersom dom hinner åka hem innan den dagen är här..
På söndag ska vi till åka en tur mot bollnäs och så, ska åka ut på en liten tur med släktingarna.. Mysigt!

Nu ska jag ta och dra mig till jobbet...

Dumt, Madeläään



   Fan och hans moster.
Förra veckan tror jag att dem ringde 5-6 gånger från jobbet och undrade om jag kunna jobba fastän jag sagt sjutusen gånger att jag inte var hemma utan i Rättvik..
- Idag ringer det igen, denhär gången angående onsdag. Tog på mig dom små stackars timmarna mellan 15-18. Ganska värdelöst, vill jag påstå.
 Igentligen har jag inte en minsta smula ork till att rädda folk ur skiten, faktiskt.

  Tacka vet jag min Jimmy


Hemma efter ccw!



  Haft en skapligt bra vecka i Rättvik! Hade kunna haft bättre väder men annars bör jag inte klaga så värst. Hade vare lite mer trevligt utifall jag fått haft TrappBerglin lite närmare än vad jag nu hade. Tur att världens bästa familj kom ner och våldgästade en dag (:
Tack gott folk för en trevlig vecka.  Bilder får ni i omgångar då jag lagt in dem..

 Väl hemma nu, så har vi fått börjat ställt om oss. Pappa drog iväg igår på sitt första pass, på hans nya körning som han fått.  Nu kommer vi ännu en gång bara träffas på helgerna, blir förmodligen jäkligt konstigt till en början men går nog till sig också om ett tag!
-
Idag har jag, mora, Johanna och Mikaela varit på Birsta city och handlat lite smått. Blev ett par nya ljusa jeans, och lite små plock. Som grädden på moset fick jag sprängande skallebank på köpet, det är min vanliga tur efter en dag på ikea.


Ska slänga mig i soffan nu och se på tv nu, ha en trevlig kväll

RSS 2.0