STYLING!

 Mamma var här med mig imörse och blev lite läcker i håret genom en enkel styling med värmespolar. Annars har vi haft en stressig vecka. Det ska bli otroligt skönt med helg nu, ikväll åker jag till Bergsjö och en sväng till bredåker. Imorgon bitti far vi in till stan tidigt och så åker vi som sagt förmodligen till delsbo sedan. Ska försöka få tag på Antonia senare ikväll! :)

 Nu ska jag försöka jobba lite igen, är jävligt mätt i magen efter dagens lunch från "Hot Chili"!

EMILIE HAR FÅTT ENA JÄNTA! :)

 Jorå, igår fick jag en liten bild på mobilen runt tre tiden. Emilie och Johan har blivit mamma och pappa till en liten jänta! Grattis på dem och lycka till med allt.

Idag har vi igentligen studiedag, men jag jobbar så att jag får ta ut en ledigdag sedan nå tag istället! Ikväll ska jag hem till älskling, vi firar hela 16 månader idag så vi ska mysa lite grann och ta en sväng till bredåker, ska kika vad han hann göra med dodgen ihelgen. Har missat en hel veckas arbete nu, förra veckan låg jag nämligen i magsjuka. Trevligt sådär, det är nog fan det värsta som finns. Fick ett vykort från London, av Frida dagen jag var som sämst så det piggade upp lite iallafall! :)

 Har ny bloggdesign, Hanna som varit in och ändrat lite grann. Jag gillar det, men ska ta och göra om den om ett tag!
Till helgen ska vi till Pj och Antonia i delsbo, äta lite och så. Mysigt, jag längtar!

PERMANENT

 Permanent, det är de som gäller för tillfället!
Halvstressig dag, och jag är ur trött. Förlåt älskling, jag menar inte att vara så otroligt grinig som jag 'är mot dig just nu..

Imöran blir det roligt att platta håret, ny tång! :)

GREATBALLS OF FIRE

Carlings, det är bra att ha dem som grannar ska ni veta.. ;) Rockabilly är dem duktiga på att spela!
Dagen ifråga är lugn. Jag har varit på läroverket och ätit lunch med Johanna och Sofie. Mysigt, tryckte tre hamburgare och sedan gick jag tillbaka till jobbet.

Imöran har Maria en permanent, kanon eftersom jag ska lära mig rulla riktigt. Det ska bli spännande!
Annars är det samma som idag, lungt. Dock kan man ju inte jämnföra det "lugna" här med det "lugna" i Haga. Här är det iallafall fölk hela dagarna som kommer och går. Man ser dem iallafall, det gjorde man inte i Haga. Det var inte liksom folk som komma in och gick så. Det var bara bokade kunder som kom dit.
Jag åker till Haga på fredag iallafall, ska ta med mig något gott åt Marina och Kicki då.
Jag kommer sakna dem, alldeles otroligt mycket..

- Får hoppas att Frida har det kanon i London, henne hinner jag inte träffa innan hon sticker. Men läser du detta får jag tacka så mycket för allt jag fått lärt mig.. :)

Nu komma Emelie, ska prata lite med henne!
Cheers! :)

HUDIKGÄNGET!

Numera är jag med i Hudikgänget, istället för att vara uppe på Haga ska jag avra här istället. Så från och med idag finns jag i stan på veckorna! :) För den andra delen har jag världens bästa handledare, Maria Idén!

Gårdagen spenderades med Hanna, både i skolan och efteråt hemma. Åt choklad, såg en film och sedan vart de lite småprat. Jag gillar henne, hon är bara för bra.
Hon hade ju lämnat några små fotspår härom dagen då hon var inne på min sida för att ta några koder.
Hon får stå för mina inlägg nu när inte internet fungerar.

HANNA BERGLIN <3

HANNA ÄR STÖRST, BÄST OCH VACKRAST.
JAG KAN SÄGA 100% ATT DET ÄR JAG, MADDE, SOM SKRIVER!
LOVAR...

RADIO GULD

 Mm, bäst med allt här uppe i Sundsvall är att de har Guld! Vilket vi inte har hemma, ibland med lite tur får vi in det i garaget.. Idag på eftermiddagen har de bara spelat kanon musik!
Det typiska Fredagsfnittret har slagit till här under Kickis lunch.. Diskutioner om gamla roliga minnen och sådant har tagits upp. Alla har vi väl våra gamla roliga minnen.. ^^

Snart ska jag ta och åka hem iallafall och vräka i mig tacos! :)

MYSKVÄLL!

 
 Ikväll ska vi umgås, enbart familjen utifall det inte råkar komma nå folk som det nu i vanlig ordning oftast gör då vi har våra små familjekvällar eller vad man ska kalla det.
Ikväll tänkte vi äta gott, mysa framför tv:n och bara ta det lungt, men imöran kväll åker jag förmodligen till Bergsjö och käresta. Denna helg är jag sugen på att åka till Bredåker och titta till Dodgen.
- Dagen har varit lugn, nog för att klockan snart ska slå halv ett men vafan. Här är det alltid lungt!
Jag och Marina har varit iväg till Birsta, hann springa in på Gina och inhandla ett par svarta chinos! :) Sist jag hittade ett par satt dem inge bra. Men nu är jag äntligen ägare på ett par.

 Ska nu kika mejlen, sedan sätta mig och läsa en tidining så tiden går fortare och man får åka hem.
Väntar fortfarande på internet hemma men det händer ej så mycket..
Ni får ha det kanon, tills nästa inlägg!

IT'S A LONG WAY

 
 Det känns som en evighet just nu innan helgen ska börja..
Jag hade sett fram mot helgen men frågan är hur bra den kommer att bli. Vi får se!
Imöran ska dem ha möte nere i Hudik angående om jag får börja där! :) Fastän jag känner mig väldigt vilseledd på den biten..

  Du är hela min värld, älskling..

BACK TO WORK


 Lovet är slut, jul och nyår är avslutat.. Jag hade knappast tackat nej till en till veckas ledighet, och de är jag nog inte ensam om.  Vi börjar ju bra iallafall med en kortvecka.

 Jag funderar fortfarande på vad det är för fel på internet hemma, Telia kan minsan inte se något fel.. Konstigt! Men i veckan blir det förmodligen att vi beställer nytt så att delvis bloggen kommer igång igen! Jag hade ju tänkt leta reda på en engelsk text till mitt engelska arbete på nätet, men det sket ju sig och jag fixk sätta mig och översätta all svenska till engelska. Engelska är nog ett utav de språk jag inte alls klarar av att översätta, fastän jag läst de sen grundskolan.
 
 Nu ska jag strax ringa Jimmy eftersom det är lunch, och sedan ska vi städa lite hyllor. Ett under på att jag och karln inte är mer trött på varann efter denhär ledigheten än vad vi är, vi har varit med varann exakt hela tiden på ett ungefär. Imåndags efter vi varit och fikat med mormor, morfar, mamma, Johanna och Mikaela for han dock hem,.. Så hann jag med att träffa Emelie en stund där, det blev Dackås en andra gång för den dagen, och sen en runda på stan.
H&M gick ut i tidningarna med att det var rea på Isadoras mineral smink, men det visades vara feltryckt i annonsen så jag fick det billigare ändå! Inte fäller jag någon tår för det..

 Efter städningen idag ska jag ringa Trude angående ledighet, och även för förflyttning kanske. Jag har svårt att ta det beslutet, jävligt svårt..
Men man ska väl måsta prövas för sådant med..
- Nu lovar jag en uppdatering imöran, utifall det inte är för mycket att göra!
 

GOTT NYTT ÅR! :) Sista dagen på 2008 vart lyckad, vi vart 14 pers som mest som hade en jädra massa sköj!
Efter vi gjort oss lite iordning blev det langos, Lite dricka och sedan drog allt igång. Jag hade riktigt roligt, träffade och lärde känna lite nya människor man bara vetat vilka dem varit förut.
- Vi körde med "snåltaxi" hem med Billy och Hanna. Åt på åkarnas innan det bar av mot Bergsjö. 
 Detta ska göras om, och sedan får vi väl tacka Per-Johan och Antonia för att vi fick komma osv. :)

Har varit till Gnarp idag, köpt nya tyger så nu imöran ska jag till farfars käringa och lämna det så hon hinner sy dem innan vi ska iväg på kryssningen om en månad på ett ungefär. Den femte Januari sticker vi! 
- Ikväll ska det bli sängdags tidigt så vi orkar upp imöran inför fastras 80-års fest. Räknas komma 30 stycken! Kul att träffa släktingarna från Dalarna, det är ju inte allt för ofta man träffar dem..

  Nu ska jag lägga mig brevid Jimmy och se om jag hittar nå kläder eller så att beställa! Vi får se när nästa uppdatering blir, internet hemma fungerar ju fortfarande inte.. 


RSS 2.0