Dagens namn; bla. Madeleine



 Ibland är det tur att man har fröken Berglin. En andra hand sådär, imörse då jag klickade in på hennes blogg fick jag ett grattis! Ingen annan än självaste Madeleine har namnsdag idag.
- Tack käreesta, groggen står på bordet då du kommer ner på Måndag utifall du ringer när ni närmar er! ;)

  Pirrar i min mage gör det nu, är smått nervös. Eller inte nervös heller, jag längtar bara så inåt bomben. Har ringt till morfar och sagt åt han att komma hit en sväng på möran. Kan inte åka utan att ha träffat han före!
Har inte särskillt mycket att berätta, förmodligen har jag det nästa gång jag skriver och är hemkommen från Rättvik! :)







-,,-,-,-,-,-,-,-,-,-,,--

 


-Nog finns det något som heter långtråkigt!


Funderar på att hoppa in i duschen utifall det blir vallen, eller cykla ett varv runt byn.. Kanske ringa till karln, eller köra en bit med bilen.

Fan vad jag längtar tills imörankväll/natt, då vi står i kön som förmodligen är påväg in på campingen. Regna får det gärna göra, fan vad mysigt. Läre köpa en godis burk uppe på dollar imörabitti, färdkost glömde jag köpa idag!

(;





Ännu en till sånhär bild, som bara förklarar dig och mig

Husvagnen är redo :)



  Slapp åka buss till Bergsjö idag, svärfar komma nämligen och hämta mig :)


Nu på möran har jag iallafall städat igenom vagnen, plockat in istortsett alla mina saker & kläder, och gjort rent lite i bilen., Proffesorn kommer ner på Fredag förns, skrev han i ett sms nyss. Gör inget alls, vi är glad att vi får ha han med resten av veckan sen!
- Var på dollar och köpte lite småkraffs, bakom där har dem en antik/loppis butik, som för engångs skull var öppen. Hittade inte just nan, med det gjorde mora. Körde hem, igenom stan.. Känns som att man vet skapligt bra vad man håller på med nu, fan vad jag längtar efter att bli fyllda arton och ha körkortet ihanden nu!

 Ikväll blir det kanske kul på vallen med familjen. Annars funderar jag på att lägga mig ute i lillstuggo ute på gårn med Johanna och Mikaela och se en film om vädret skulle svika.
Vill hinna göra något med dem innan vi far imöran, känns det som. , Med lite tur kommer dom och hälsar på mig nere i Rättvik så slipper jag sakna ihjäl mig halft! ;)


 Blir nog ett till inlägg innan kvällens slut. Bilderna skulle jag ha lagt upp också.
- Jag gillar detta kort, så detta får ni nu!




Helslut



 Sitter med spikmattan bakom ryggen. Ont, men det är underbart skönt efteråt.

Blev en klippning på Benitha inna vi for till Delsbo. Satt fint med mat, som alltid annars. Så körde jag hem, ut till idenor med Mikaela, och sedan upp på coop och hem igenom stan sedan. Får inte nog av detta med körning, det är så förbannat lärorikt och man lär sig nytt hela tiden.
- Inte nog med det så händer det något hela tiden, precis som jag vill ha det..

Imöran ska jag åka och handla lite små grejer, packa klart det sista, åka till mysen och packa upp allt i husvagnen, åka hem igen och lägga mig tidigt. Är det tänkt!

Lagt in lite bilder, tror dock inte att jag tänker slänga upp dem nu. Imöran kanske, med lite tur.

Regn bara regn



   Fyfasen säger jag för Lördagskvällen :) Jag har då alltid lika roligt då jag får umgås med Hanna!
Tänker nog inte skriva så mycket om kvällen, förutom dans, musik, bra umgänge osv.. ;)

Tänka sig att man kan äta och sova bort en hel dag.. Klev upp halv två, fick inte i mig ett skit förutom lite chips, hann ta en promenad till Ica jag och Jimmy, men då vi kom hem igen blev det till att lägga sig. - Skulle ha träffat Hanna på kvällssidan, men det hade jag glömt och såg inte att hon både ringt och sms-at  två tre gånger förenn runt åtta tiden. Lyckat, Madeleine. 
 Sista lilla sömnen gjorde så att Jimmy missade bussen hem, så han blev kvar en natt till med mig (:

Har nyss slängt in en maskin, Jimmy har åkt till bussen och nu ska jag ta och äta något innan det blir duschen. Antar att Benitha kommer och ska klippa sig, får se hur det blir med färg. Är lite små krångel med det där.. Men vi ska nog försöka lösa det! Klockan två ska jag iallafall vara i Delsbo och äta, har beställt en tysk speciallitet :) Blir förmodligen där en bra stund, hinner antagligen inte träffa dem imöran innan vi åker så.

Nog med babbel, vi hööörss

Cruisin' on a saturday night!



  Ikväll ska vi ut och svänga våra lurviga i Fibbans chev! :)


 Igår umgicks jag med Hanna sådär halva dagen igen, nya tokerier.. Var först på Kruset och bada, ner på byn och köpte glass, Trösten och bada hos Rune, och sedan blev det av att vi for på en till strand..
- Har alltid hört att man ska akta sig för svanar, och igår fick vi verkligen se att fölk har rätt!

 Är på jobbet nu, har nyss sett världens största underkjol med stålställning och hela köret. Bruden som skulle ha den blev suveränt fin i håret.. Hon sa att domdär kjolarna gick att få tag på ebay. Skulle kanske ha haft en? :)
- Ja, 1.5 timme kvar innan stägning, mat och styling. Ska försöka hinna med att sy lite på en kjol med, ska flytta knappen lite grann. Så får vi se när det bär av till stan sedan!

- En vän, fin och glad.
Aldrig något ont mot någon.
Varför får du ta sådant?

Du vet vem du är, käre vän

-w-




så glad för ingenting!

En upplevelsefull dag!



  Igår var jag med världens bästa Hanna!

Var till Gnarsp och skulle bleka håret på Trapp-Berglin på möra sidan, vilket innebär att någon lyckades glömma att häva i blekningspulvret i resten av smeten.. ^^ Tabbar ska man göra, men kanske i dess form!
- Var och köpte tyg efter vi varit hos Hanna, for sen till Gränsfors och åt & surrade medans åskan dundrad hejjvillt! Så tog vi amazon sen och for mot Berit i Harmånger.. Blev ståendes efter vägen en två-tre gånger eftersom inte Hanna hade nå vindrutetorkare i spöregn! ;)  Men fram komma vi iallfall.
- Var tänkt att vi skulle åka tillbaka till Fröken Berglin i Gnarsp efter vi vare i Harmånger men eftersom vädret inte var det bästa så blev det inte av..

Då vi väl kom på bergsjöbyn igen sprack det upp, så vi tog några varv där innan vi for upp i skogen mot Knoppe,l efetresom Hanna lurat på mig att jag skulle köra amazon.. Men bra gick det, må jag säga :) Var på kruset en sväng innan hon skjutsade hem mig..
- Tack fröken för en görans, gör bra dag!

 Är hemma hos min karl själv nu.. Han jobbar, så jag tänkte gå och duscha en snabbis och sedan börja gå mot Gränsfors och Hanna! Tänkte eventuellt åka och bada, färdröja tiden lite grann innan Jimmy kommer hem igen och vi ska fara till Västanäng. Tänkte dra en kväll där nu eftersom vi far till Rättvik på Onsdag.

- Imöran jobbar jag, sedan ska vi till Fiskvik och eventuellt äta, och sedan ska vi ut och cruisa med Billy och Hanna &co. Hoppas på en rolig kväll, kan nästan garantera att det blir suveränt! :)



Finväder :)



 Man kan inte bli annat än glad då det är såhär pass fint väder :)

 Igår var vi till Delsbo, innan det vart de att jag klippte Peter! Fick även morfar med oss till delsbo eftersom mormor jobbade kväll, så körde jag samma sträcka som dagen före. Blev även en sväng runt Bruka innan kvällsfika.
- Fick lite presenter igår med, tack och bock!
Så påväg hem fick jag sätta mig bakom ratten, och då det var dags för att byta så mamma fick köra restan av vägen hem sa morfar att jag lika gärna kunde ta och göra det.
Så det blev på den vägen, gick galant! :)

Idag ska jag till hälsocentralen kvart i elva, sedan tror jag det blir en sväng på stan innan vi ska till Delsbo igen och äta sen lunch. Ikväll far jag till min käre!
- Ska åka upp till sundsvall med han imörabitti och besiktiga bilen, efter det ska jag vara med HasselHanna, och färga håret på Trapp-Berglin. Är det såhär fint väder och vi har någon bil, jag och Hanna tror jag att jag tänker ta med henne till Trösten och farbror Rune, är perfekt att bada där nere!
- Vi får väl se vad dagen erbjuder :)

- Exakt om en vecka åker vi nu. Classic car week, ska bli så jäkla skoj att äntligen komma iväg.
Jag, Käresta och Proffesorn. Kan inte bli mycket bättre!

Snorungar..



   För att man ska lära sig hantera pengar osv, tror jag att det är viktigt att man får en bra uppfostran och inte får allt som man pekar på..
I min vänskapskrets, har det alltid funnits en, en enda person som alltid fått det man pekat på.
Hur ska man klara sig då det väl är dags att flytta hemifrån? Ska mamma och pappa stå och betala precis allt då också? Hyra, mat, nöjen osv bara för att man aldrig fått lärt sig att hålla med pengar själv?

Iveckan berättade mamma ännu en sak om detta, jag förstår inte vad föräldrarna tänker med faktiskt..

- Igår for jag, Jimmy, Johanna och Mikaela till Iggesund och hämtade mormor från bruket, när vi var vid jordgubbsodlingen ringde dem hemifrån och sa att dem redan kommit. Så vi var ner till Onkel Gerhard och hälsade eftersom dem var och fikade där, och sedan for vi till Västanäng och väntade in dem.
- Och jag körde hela vägen från det att vi svängt av från stora vägen.. Känns inte som om att jag tänker bege mig ut där än, riktigt. Körde även en bit hemåt.

 Nu på möran har jag varit ut och cyklat en sväng.- Jag tänker börja motionera lite, fan..
Ska ringa Hänny nu på förmiddan innan vi åker till Västanäng igen.  Får se vilken dag vi ska ta och göra något :) Var länge sen vi umgicks själva nu igen, en liten pratstund igår var välbehövligt!
- Får se om det blir grillning med klubben där på Lördag, ska Hanna dittens tänker jag försöka hinna, jobbar ju på dagen!

Slut på örs, jag tänkte bara säga pooouuts på världens bästa Jimmy innan jag publicerar detta!

Tiden gårr.. Fort!



  Jag har två riktiga minnen från att Johanna var riktigt liten tror jag , vi kommer in i ett rum, på en säng ligger mamma med ett litet knyte brevid sig. -En lita, lita Johanna!  
Det andra är då vi precis flyttat hit från lägenheten, Tyskarna är här och vi sitter på bagageluckan på Audin och skrattar. 
 
 Johanna blir fjorton år idag, Grattis älskade unge ! :)
Den bästa present du får idag är nog den att släkten kommer från Tyskland. Kan jag tänka mig!

 Ska strax göra mig iordning, locka håret och svänga ihop det till en uppsättning sedan. Idag ska jag och Mikaela bjuda Johanna på en suveränt god middag, med lite grillat, hasselbakspärer och ädelostsås. 
Sedan kommer det förmodligen lite folk, mot kvällssidan far vi till Delsbo..


 Så ser dagen ut, får se om ni får några bilder från Dagen sedan ;)
 



Ung och grann med en lysande blogg!



   Det regnar, i mängder...
Just sånna här kvällar är stört sköna ibland. Sitter nu och lyssnar på Meduzas "Nu har min mage blivit stor" och dagdrömmer sådär smått!

-Har hittat en blogg som innehåller allt från himmel till jord, där jag kan sitta i timmar och läsa igenom gamla inlägg.. Lilly-lee, hon skriver om allt från bakvärk, hus&hem, förhållande, sig själv, träffar osv. Får så oerhört mycker insperation från denna unga dam!
Har länkat den, så för den som vill ha något bra och läsa bör kika in den.. :)


Tror jag ska köra igång min Dvd från Loréal snart, med lite små tips på.. Tänkte även att jag skulle kika om dem har lyckats fått med någon rödfärg som fäller mig i smaken. Håller ju på och dräller med tankarna fram och tillbaka om man skulle färga håret riktigt rött till hösten.. Henna rött, tyckte Maria.
- Tänka sig om man ändrar sig sen och vill gå tillbaka till det blonda, tuff match! 

 
Sugen på lite nya klänningar är jag med, tror jag ska plocka med mig mamma och Berith till Gnarsp i veckan och inhandla lite tyg. Där är dem ju inte alldeles för dyr heller!

Rocknrollbride.com


  Jobbat hela veckan, vilket har inneburit urkass uppdatering. För den andra delen känner jag inte för att blogga mer särskillt ofta!

I Onsdags hade jag iallafall en ledig dag, så jag for till Birsta med svärmor och hennes jobbarkompis Ingrid. Hade en trevlig dag, blev två nya par skor inhandlade, en trippeltång på rea, och lite diverse småkraffs. Fick även med mig en födelsedagspresent till Johanna som hon får imöran utav mig och Jimmy.
- Ja, annars är inte veckan så mycket att prata om.
Förutom vad vi lyckades sno ihop i Fredags kväll, nämligen friterad banan, glass och sirap!

 Igår efter jobbet åt vi grillat, så tog jag och Jimmy en varsion cykel och cyklade upp på Håsta sedan. Var till Emelie och blev bjuden på kaffe och kaka! Och väl hemma igen var svärmor och svärfar här och fikade, så efter dom for hem såg vi på film med Johanna och Mikaela. Men runt elva var jag så pass trött att jag gick och la mig.
- Klockan tre smölade Jimmy in på rummet, full som en kanonkula... Hade vare till en granne i byn med pappa, så han var skaplig!
- Tänkte ge igen lite om en stund och gå och väcka han.. (:

 Hoppas denna söndag vill passera snabbt, imöran har vi nämligen en dag att se fram imot.
Johanna blir fjorton år, och på kvällningen kommer släkten från Tyskland! :)

You better die young


 Vi hade tur med väder, iår igen! :)
På fredag kväll var det dock ett undantag, var skapligt skitnödig då vi var ute och åkte och skulle tillbaka till campingen när blixtarna lyste upp hela jävla västerås! Var som om att skyn öppnade upp sig och helvete brakade loss, fyfasen säger jag bara för tiden då det var dags att lägga sig till sömns i tältet.

 Big meet var likasom förra året, samma slags gris stia bestående av fylla, bedrövligheter osv. Tur man hade fin fint umgänge iallafall som gjorde helgen nå alldeles förbannat bra! :)  Blev inte mycket köft, en kjol, mat och nå karameller. Träff-tröjorna detta år var bedrövligt fula, så det blev då ingen sån heller för varken mig, pappa eller Jimmy..

Väl hemma igen, så hade andra katta blivit påkörd.. Ännu en räkning från vetrinärerna, och en lite mer skadat katt! Brutet bäcken, så dem var osäker på om hon skulle klara sig. Nu är hon då mer levande än förut, har aldrig hört ena katta varit så förbannad över att inte få gå ut.. Det är ett förbannat liv här, kan jag lova!

 Jobbar veckan ut, imöran är jag ledig och under dagen ska jag fara med svärmor till Sundsvall. Jobbar lördag, det är skit. Får se om vi ska till Johnny olja på kvällen och fira han eftersom han fyllde tjugo igår! 
 Om exakta två veckor far vi ner till dalarna, och rättvik! Utan tvekan de bästa veckorna under hela sommarn och inte blir det sämre över att bäste Proffesorn ska med! 

- Ska ta och klä på mig lite nu, har fått lungnet tillbaka sedan Emil skrämde vettet ur mig imörse.
Stod och föna håret i badrummet med fönstret på glänt eftersom det var så varmt, och rätt var det var så banka det till och någon skrek till, fönhelvete for i golvet och jag i taket.
Räddjävel, joooo!

kommer du sakna mig?



  Frågade mikaela om hon skulle sakna mig just något nu då jag far.. Äh, du är ändå aldrig hemma så jag är van!
-Jag tänker börja vara mer hemma nu, räkna med det..


 Inte en jävla aning om varför jag sitter och äter korv & bröd till frukost, förmodligen kommer jag leva på det heeeela helgen.. Nu skulle man ha tryckt i sig en sjujävla brak frukost med allt möjligt gott! Nerå, korv och bröd..

Värdelösa små rader, jag kan iallafall skriva att jag vill ha en stuga alldeles vid vattnet. Mikaela och jag hittade en nu när vi satt och läste igenom några papper, hur skönt skulle inte det vara?

RSS 2.0