Hur lever du livet?




  Jag kan börja Med att säga att Permanenten i Fredags gick KANON! :) Är så nöjd, och det tror jag att Malvina också blev!

 I Lördagsmorse for vi runt nio tiden till Sundsvall, mormor, Onkel Kurt, mamma, Mikaela, jag och Emelie. Gjorde Ikea, vet ni vad jag fann där? Här har jag letat i hela jävla stan efter ett fint kakfat på fot, och en glaskupa som inte skulle vara allt för dyr.., Väl inne på Ikéa hittade jag båda delarna till ett pris på 189 rikstaler, hur jäkla fint fat som helst, och kupan var exakt som jag velat ha den! Träffade även Marina och Salwan på Birsta city, som  jobbade på för fulla muggar, haha.. Roligt att träffa dem, var nästan ett år sen sist!
- Hittade massvis med julklappar också, nu är det bara pappas som fattas, och den ska jag inhandla i helgen, jag och älskling ska åka upp till Sundsvall då för han behövde gå på Biltema och lite sådant. Mysigt! :)

Lördagskvällen var också mysig, jag och Emelie plockade upp allt jag köpt under dagen, bla en Julstjärna, ni vet en sådan blomma. Sen gick vi över till Åsa där vi fick ett varsit glas vin och så fick hon bli lite finslipad runt öronen ;) Fortsatte sedan hem till Emelie på Håsta, plockade upp allt hon köpt och sedan la vi oss framför tv:n med chips, dipp och vin och såg på Mysteriet på Greveholm! :) Råkade somna till ett par timmar, men sådan glöms lätt bort, hahaa..

 Under söndagen jobbade jag mellan 13-18. Köpte ett leave in balsam från Graham Webb för färgat hår, och ett shampoo. Vi har nämligen två stora korgar med hur mycket dunderbra produkter som helst för 59:- styck.


 Känner för tillfället att jag har nått en punkt i mitt liv då jag njuter fullt ut av allt vad det har att erbjuda!
Det känns tokigt bra, må jag säga.

 Nu ska jag torka på håret som jag haft en colorfresh i, en färg skulle sitta på sin plats, kan jag berätta för er!



Långhårspermanent '



  Åhåå, idag gäller det änteligen :) Är riktigt pepp på detta, och hoppas att det går lika bra som jag hoppas! Att det är Malvina som sitter i stolen gör mig tretton gånger lugnare, faktiskt ;P



 Igår kväll kom hjärtat och hämtade mig, så skjutsade vi Emelie upp till Håsta så hon slapp gå dit själv..
På jobbet inventerade vi lite smått, jag gillar det faktiskt! Som som en stock inatt, vaknade runt tjugo över ett och kunde nöja mig med att jag hade många timmar kvar att sova! Gick ovanligt lätt för karln att stiga upp och åka till jobbet imorse, det är alltid som mysigast då han ska måsta kliva upp på morgon, jag sover som barnet då..


 Ikväll kommer Jimmy och hämtar mig efter jobbet, så ska vi hem och äta plocksallad innan vi ska pynta inför julen. Vi hade lite väl svårt att bestämma oss för vad vi skulle äta för någon sallad igår, så då sa mamma purkert att hon skulle komma olika så får man plocka det man vill ha!
 Får se om Jimmy får den stora äran att sätta upp ljusen på granen ute, eller om vi bör köpa en ny detta år också, mamma och pappa har nämligen dille på att lyckas hugga av kabeln ;)

 Blir mys hela dagen imöran, familjen och Emelie heela dagen.. Får se vart jag och Emelie tar vägen på kvällen, om vi far till henne eller om vi stannar här hemma.. Götta ska vi äta iallafall :)
 På Söndag jobbar jag 13-18 med Carina. Det är så mysigt i Guldsmeden nu när dem gjort jul där, fattas nu bara att vi får upp vårat pynt i salongen!

 Nu ska jag ta och plocka ur spolarna och klä mig!
Ha en bra helg =)

Mysig morgon :)



  Imorse tog jag en morgonpromenad, och när jag kom till ankargatan tänkte jag att jag skulle gå förbi och kolla hur fint det var i morfar och mormors fönster, och absolut på balkongen.. :) Allt slutade iallafall med att jag såg att morfar stod vid spisen så då gick jag in och åt frukost med han, kunna bara inte låta bli! Så då fick jag min första skinksmörgås för denna juletid :) Så mysigt, morfar är bäst!


 Nu har jag precis gjort mig iordning, hunnit med att måla naglarna har jag också gjort..
Ska bege mig ner till jobbet snart, hela förmiddagen ska jag rulla permanent, och ikväll ska jag ta det lungt och mysa runt med min älskling :)


 Så ligger det till, vi hörs något!

That's shit



  Idag har vi haft lite diskutioner, jag och en liten dam i familjen..
Är man fjorton år vill man testa mycket, lite för mycket :) Vet att jag var exakt likadan själv, det kommer ni förmodligen få läsa ett antal gånger till här!



 Rullade permanent idag, ivanlig ordning..
Permanent är det enda som snurrar i mitt huvud nu förtiden.. Vet ni vad jag gjorde imörse!? ;) Stod och rullade upp håret på värmespolar och fuktar fingertopparna lite lätt över läppen och börjar sedan febrilt leta efter
topp-pappret, Då menar jag verkligen, att jag inte har mycket annat i huvudet!
 Till lunch idag blev det iallafall Chinesmat från Hot-Chili. Så jäklarns gott!


  Imörabitti tänkte jag kliva upp i tid så jag hinner med en morgonpromenad.. Ska springa med Emelie på VIP-kvällen på Gina innan käresta ska få hämta mig, hinner inte med att åka till mormor och morfar då heller. Lär heller inte bli på Fredag, då ska vi ju julpynta här hemma, och på Lördag far vi till Sundsvall och efter det har jag en lita Emelie inbokad :) Mysigt, jag vill dricka vin, fröken!

 Som grädden på moset så har jag tappat bort mitt förbannade jävla kontokort, alldeles lämpligt till imöra kväll, och absolut till Lördagens handling.. Ska ta och leta reda på det nu, annars läre jag väl till banken imöran...

Då längtar jag tillbaks nån' gång ibland'




  Ställde klockan på sju imörse, för att jag inte orkade gå ut och gå.. När tror ni jag vaknar? Kvart i sex..
Dra långt åt fanders!



 Idag är det jobb som gäller, ska bli roligt. Hörde Jessica tisslade om att vi fått in nå nya stylingjärn, beat tror jag dem hette.. Hasr även komme in nå typ av "nyheter" från TIGI som vi inte haft förut. Kan va kul att få in något nytt ibland =) 
Imöra är det VIP-kväll på Ginatricot, tänkte att jag skulle springa dit med Emelie alldeles efter jobbet. Sen läre jag åka hem, för min mysunge kommer och sover med mig :) Blir lite mer tid ändå, då vi inte ska umgås så mycket i helgen.. Får se om han kommer och sover på Söndag också, om inte jag får dit då!
  Idag ska han även köpa en ny bruksbil, blir Jo's Merca..
Duger att åka, haha ;)
 - Hans Amazon ligger ute på blocket nu för 10papp, tycker iof att han kan behölla den, den är skapligt frän! G-kepsen var dock inte till salu ;)
 

- Ska ta och äta frukost nu, kolla kontot och hur mycket lön som gått in. Sen blir det en dusch, så rullning av håret sedan.
Vi hörs sedan !




Cool rider'



   Ikväll har jag och Johanna pratat strunt, varit ute på en långpromenad och sluteligen sett filmen "På smällen".
De kan vara en utav de härligaste filmer jag vet, fan, den utspelar en vanlig vardag ungefär, haha !


- Älskar scenen då Allisons syster brakar loss på sin karln över att han ljuger, och att han aldrig tänker till utan bara ser upp till sina behov, som igenom att gå på bio utan att fråga henne om hon möjligen vill följa med! Varför inte själv ta ungarna en kväll och låta kärringen gå ut på bio liksom?

 Jag tycker orden som hon väljer att säga under filmen är rätt, "Jag vill inte behöva be dig om att fråga om jag vill följa med osv.. De bör komma av sig själv"
- Fan allt är så sant, man blir nöjd för minsta lilla, oftast..
Bara att någon bjuder till och säger att tex, "Jag kan väl kanske komma till dig på Fredag?" eller något sådant, uppskattas ju alltid!
  Sånt vill nog alla ska ske, iallafall jag..



  Pratade med Åsa nu ikväll i telefon, hon verkar trivas på Hötorget och på sitt nya jobb.. Väntar ivrigt på att hon ska skaffa sig ett eget litet hushåll nu så ska jag fara dit sedan, lade även en lita beställning från PUB varuhuset, hahaa. Jag tyckte att dem hade bra kampanjpris där på Masterpiece sprayen, jag har tömt en flaska redan sedan vi kom hem från Stockholm :)


 Imöran kommer förmodligen Pungen..
På torsdag skulle jag vela att käresta kom, om de nu vore möjligt..
Sedan är det äntligen helg, ännu en gång!




Fröken Johanna


Crazy cat's ;P



 Står på schemat för kvällen, ska emellan åt hinna klippa till Farbror Rune med bara :)
Får se vad vi hittar på för skoj, något läre det alltid bli..

Idag fick jag gå hem en timma tidigare, det blir så då man lämnar in uppgifter i tid osv, sa lärarn när Emelie surt fick vara kvar ;) Annars har skolan gått bra idag, jag och Emelie var och åt pizza till lunch på Robertos, hon är toppen den tjejen!


 Då morfar hämtade mig idag, sa han att dem förmodligen skulle sätta upp ljusstakar osv imöran, ska inte Pungen komma och klippa sig tänker jag nog åka hem till morfar efter att jag slutat.. Finns inget mysigare än att vara hos morfar då det ska plockas upp sådant! Om nu pappa har plockat ner alla våra julsaker från vinn' idag då han var hem en sväng så åker dem garanterat upp tidigare än Fredag,. skulle inte bli brydd...


 Läre städa rummet nu, ser rent förjävligt ut där!
Skulle behövt städat igenom garderoben med, imöran är det lön och det kommer garanterat bli på ök där då!


Facebook



- Tredje världen?


   Är dödshungrig, väntar på mina käre syskon och dessutom min Emelie..
Ska springa på stan en sväng lite senare,. så vela Malvina ut på planlös vandring sedan så det läre de också bli ;)

 Skolan flyter på bra, nu ska vi tydligen få en ny Svenska lärare efter jul, är inte allt förtjust i det.. Men vad ska vi göra? Tydligen så var de igenom nå lagar dedär hade blivit av då Annika som vi har nu bara är vikarie.. Jävligt synd, men jag antar att de inte blir ett dugg bättre av att fjanta sig för rektorn..


  Såg att grannarna tagit fram sina ljustakar, det är nära nu :)

Åh fyfaan..





   Vet ni hur jävla trött jag är idag? När klockan ringde var jag inne i en förjävla bra dröm, och de gjorde inte saken bättre..
 Tror telefonhelvete har pinglat hela natten, ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt..


- Inatt har jag drömt om julpynt, gud vad jag längtar efter att få ta upp alla ljusstakar! På Fredag smäller det förmodligen, då ska allt sånt upp, på Lördag kväll läre vi antagligen vara för trött för att röra en enda fena efter en heldag i Birsta.. Jimmy ska förmodligen åka på Deep Purple med Jo och dom, så vi ses antagligen bara på Fredag kväll och Söndag natt, om vi inte hinner träffas nå nu före i veckan då.. Kul för han att göra något också, vi gör inte så hemskt ofta någonting utan varann..
 Skillnad har det blivit nu på sistonde, det är rätt skönt, om jag får säga vad jag tycker.. ;P
Att sakna är mycket!


  Skolan idag, känns inte allt för lockande-. Hade jag vetat vad jag hade för uppgifter för denna vecka hade jag lätt stannat hemma.. Inte blir de bättre av att ha en lång, lång dag framför sig imöran heller..





Två hjärtan är bättre än ett









Aftondröm



   Jag funderar på att krypa till kojs snart, ögonen svider..

 Blev inga scones ikväll, vi for och köpte korvbröd och räksallad och smällde i oss korv med bröd som blivit halvbrända i ugnen.
 Imöran ska jag till skolan, efter den ska jag åka till Jimmys mormor och klippa henne, sedan blir det förmodligen stan med Emelie :) Jag ska bla. inhandla mina nya stövlar! Jeansen som jag skulle köpa i Fredags glömdes bort, mh.. Får köpa dem lite senare..
 

Snön då? När ska den komma tillbaka? Tyckte pappa pratade om att den skulle komma i veckan, förmodligen!

Pictures Of Dita Von Teese '


Är det tillåtet att vara så vacker ?






$


Down the line - Buddy Holly



  Jag andas snäppet snabbare, och benen börjar röra sig..



Nu ska vi snart packa in oss i bilen och fara till min favoritkiis, Anton. Pernilla vela visserligen bli klippt, men det var min rastlöshet som gjorde att jag behöver en stor dos av något som är vildare än mig själv.. Anton är ordet för det, lillpöjken!


  Ikväll ska vi äta nybakta scones, dricka té och mysa. Allt detta efter att vi varit och myst hos mormor och morfar.
 Suktar efter att få lönen nu, jag vill gå loss med pengarna på ombonat. usch, det finns så mycket fint där! :)
En ny servis har jag ju hittat sedan länge sen, en grönan med vita prickar. Skulle sitta fint som fin vardagsservis, fast så fick jag ju Gröna Anna av morfar och mormor härom veckan, den är läskigt härlig den med..




Minns du när du släppte cykeln? 
Du var nog lika stolt som jag -w-


 


Ska inhandlas! :)


Julens bästa skiva




  Är för mig utan tvekan Kikki Danielssons' "Nu är det advent"..
Den har vi spelat hos mormor och morfar så länge jag kan minnas! Blev snäppet mordärnare i Torsdags kväll då jag fick spotify, och jag har letat som en tok efter just dendär julskivan, men inte hittat den.. Men när jag sökte över Spotify, så hittade jag den på engång :)


 Igår var vi på stan hela dagen med hela familjen :) Vart inga inköp, förutom karameller på dollar. Hittade dock lite grejer på Ombonat som jag ska köpa på onsdag då jag får min lön. Älskar att gå där, längtar mer och mer efter att få inreda mitt egna lilla krypin.!  Så ligger det till.. Hittade även ett par fodrade stövlar som jag ska köpa så fort jag får tid, imöran förmodligen!


   Till helgen, närmare bestämt på Lördag ska jag, Mamma, Mikaela, Johanna, Mormor, Morfar och Kurt fara till Sundsvall och handla julklappar.. Vi far till BirstaCity, tycker mer om att gå där än inne i stan, tycker inte alls om stan där mer..


 Nu ska jag klippa till min käre far, så han blir fin innan han ska ner till Oscarshamn, sen ska vi mysa hos mormor och morfar.. Jimmy for hem redan imorse,. jag klarar mig nog ändå ;)

Det rullar på..



  Ja, idag har jag ivanlig ordning haft en skapligt hektiskt dag, jag fattar inte varför jag stressar, men jag gör det ändå..
Rullade permanent hela förmiddagen mellan 10-13, ett helt huvud på fyrtiofem minuter, skapligt bra ändå om man tänker sig att de var 2.5 år sedan jag stod och rullade varje dag i ungefär två månader..
 På halvtidsprovet tror jag Maria sa att man skulle rulla E4 och en halva på fyrtiofem minuters tid, nu har vi fram till jul på oss att få upp snabbheten och olika tekniker.. Idag körde jag solfjädern, för onödigt vetande..

 Klippte även på eftermiddagen, karln blev nöjd, och då kan jag inte bli annat heller..


 Nu efter jobbet har jag fortsatt i samma höga tempo som under dagen, ska börja varva ner nu.. Har haft hela huset fullt med fruntimmer, bla min favorit Malvina och Frida.. Här sitter jag och planerar minsta lilla minut för att hinna med mig själv, medans vissa andra säger  "Jaa, nu ska nog jag åka hem och sätta mig och vänta på att jag får mens..." Då har man heeemskt mycket för sig om dagarna ;)



  Imöran kommer Jimmy hit efter jag slutat jobbet, hans tur att åka lite grann nu..
Bäst av allt är att pappa kommer hem inatt, och eftersom han ska visa sin feminina sida ibland så tänkte han ställa sig och laga kålsoppa imöran tills vi kommer hem ! :) Ett minus för hans kålsoppa är nog att han ska ha körv i den, vider..
- Det ska va små köttstrimlor, göttans!

 Ska försöka hinna lägga i Cf i barret också, som jag skulle ha försökt hela veckan..
Mh, tur att man hinner med sig själv ;)

Cheap Monday




   Om jag inte tänkt helt fel så ska jag ha råd att köpa ett par nya jeans imöran, naturligtvis ett par cheap monday. Dom är grymt sköna!
Tycker jag kan unna mig det, jag tror de var ett år sedan jag köpte nya jeans, och dem vart för stora så dom använder jag inte enns. Så istortsett kan man säga att de var mer än 1.5 år sedan jag köpte ett par nya jeans som verkligen satt som dem skulle, de var från Cheap Monday....



 Nu mår jag urk, urrrrsch!



En mysig afton



 Har precis kommit in för dörren ungefär här hemma, sov ju hos Emelie inatt..
Igår kväll gick vi och solade, åt mat från China, läste tidningar, skrattade åt bilder och myste på bara :)

 Hann sova fyrtiofem minuter eller något sånt innan LillPerser tyckte att han behövde mysa lite också, vilken jävla katt.. Låter värre än en hel karl! ;)


 Iförrgår skrev jag ju att vi skulle ta sprutan.. Sagt som gjort, efter mamma komma hem från Högliden med morfar packade hon in oss allihop i bilen och skjutsade upp oss också, så vi fyra tog sprutan och sedan for jag till Bergsjö.  Kände ingenting under hela kvällen, men när jag vaknade under natten trodde jag att armen höll på att lossna eller liknande, Fyfasen.. Igår gick jag runt med Frossa hela dagen, och idag känner jag mig lite yrslig och varm istället..
- Har absolut inte tid att vara hemma idag eftersom jag har en Rocknrollfraajjs som ska bli klippt inbokad på eftermiddagen..


 Nu vet ni att jag lever, ni får ha det så bra så länge :)

Svininfluensan



  Hej, hej, hemskt mycket Hej!


 Nu har min käre mor kommit på att alla här hemma absolut ska vaccinera sig, vilket inte alls behövdes för ett par veckor sedan. Så i veckan är det ingen annan än självaste Madeleine som ska plågas under en liten stund!


 Idag var vi ju på någon tillställning, var väl helt okey.. Efter det hade vi typ håltimme i hundra år, så då for jag, Emelie och Linnea hit hem och åt och så fick Linnea håret klippt :) Tillbaka på skolan hade vi matte och svenska..
 Väntar nu på att mamma kommer hem, vi ska sätta upp hennes 7meters adventsgran hon vare och stöle i skogen nårst.. Undra ja, sa flundrar hur i helvete vi ska få upp de shabraket..
 Ska skynda mig och packa ner lite hårprodukter nu och innan hon kommer hem, så ska jag fara till Bergsjö sedan med halv fem bussen.


 Mys med käresta står övers på listan ikväll!

Greeeeaaat balls of fire



  Jag och käre PrasselHanna har världens bästa idé ilag med Berit! Mumms fillibabba på den ;)




  I natt har jag sovit som en liten korv, har tänkt fortsätta med det bara jag har kommit hem till mitt hjärta ikväll, ätit, lagt i en color fresh på barret och myst ner mig i sängen..
 Först ut idag väntar lite bilåkning med Emelie Mood, sen någon timme på museumet´ (acceptera stavfel här) och skolans långa gång sedan..


  Så ligger det till,
tjarå


Var bor du?





   Vart bor du igentligen?
Jadu, käre mor jag har ingen aning.. ;)

Idag är första natten jag sover hemma själv på ett bra tag nu.. Skulle ha gjort de igår men då var längtan efter en pizza och att få somna i en goo och varm älsklings famn lite får stor..

 Imöran sover jag hos älskling, och på onsdag hos Emelie. Sedan blir jag hemma, till fredag natt iallafall..
Nu väntar jag på PrasselHanna så ska vi bära iväg mot Harmånger sedan :)

Lite nytt att fundera på !




  Funderar på att beställa massa nya produkter till håret efter jag köft klart mina julklappar osv detta år. Har hittat en webbshop, Baresso, som jag också har länkat till..
Är inte så farligt dyrt heller, tror jag läste det att om man handlar över 300 rikstaler så bjuder dem på frakten :)

Här får ni se, gottegrisar!



Matrix Shade Memory Red  Shampoo Info om Shade Memory Vivid Reds conditioner Info om Matrix Shade Memory Red TreatmentShampoo, balsam och inpackning för färgade röda hår.. Allt från Matrix



Redken Extreme - Cat TreatmentRedken Extreme cat, vårdande inpackning i sprayform





Goldwell Glamour Whip - Volume MousseSkum som ger glans och är färgbevarande från Goldwell




Stockholm-Arlanda




  Hallå, hallå..

Nyss komme hem, skolan gick väl skapligt som vanligt! Var lite väl onödigt att gå dit kanske för en halvtimmes matte, lunch och ett tjugominuters samtal. Jag har alltid hatat gymnastik, och kommer förmodligen alltid göra..

- Friskvårds timme bör det heta, då man själv väljer om man vill delta eller inte.
Sen så verkar de som det, folk som gillar att idrotta, och är insatt fattar inte picken med att det finns folk som absolut inte gillar det. I Skallen på dom finns inget annat, så har det nog fan alltid varit..


  Nu ska jag kika på stockholm-arlanda. Kom på att jag inte kollat på de sen ett par veckor sedan.. Sen ska jag gå och möta upp Hanna, eller om mamma far ner på station och hämtar henne, vi ska mysa ikväll och sen ska vi ta bilen och åka till Berit en sväng och prova mina kläder och sen prata lite om några grejer som ska sys senare :)


pissväder är det också, fyfaan..

Ett par sanna ord'






Alla finner någongång i livet en självsfrände, jag fann min för tre år sedan
Detta kort utspelar oss
lite för bra.

Emelie Källman


Tjugoett, är mer än tjugo














Hallå i stugan




  Designen läre fått sig nå fel åt huvudet.. Vet inte alls vad som hänt med den..?


 Igår hade vi en kanonkväll, jag och Malvina uppe hos Emelie! Pizza, skratt, musik och lite grogg :)
Malvina blev här över natten, somnade som två gudar på engång, jag har saknat att umgås med denna dam, kan jag lova er..

   Idag har vi varit till bergsjö, jag, pappa och Mikaela.   Till Trösten & Rune närmare bestämt, vi fick lite gott fika och kaffe, och naturligtvis blev de en husesyn efter att hans käring flyttat ut!

Nu ska jag beställa en premunation på någon frisörtidning och sen vänta på att mamma kommer hem så jag får i mig någon mat.  Magen har inte varit så hemskt mottaglig för töckren idag ;P

Vet ni?





Ikväll ska vi köra lite old times' memorys.. Nämligen jag och Malvina! :) Vi ska mysa lite med någon grogg och sådär och göra oss iordning hos mig innan vi ska till Emelie på hennes och Johannas 21:års fest :) Hade vela att HasselHanna följde med också, men får inte tag på henne!


Nu ska jag gå och pussa på min karl i duschen innan vi ska åka in mot stan!

God morgon




   Har precis blive klar, ska packa ner matlådan och lite shampoon som jag tänkte ha hos Jimmy och bege mig ner till jobbet snart..
Idag ska vi ha ett litet möte med Emelie, sen så rullar dagen på som vanligt förhoppningsvis :) 
    Nu på möran har jag provat mitt senaste inköp i sminkväg, mineralpuder/foundation från Mary Kay, hur gudomligt som helst (: 



  Igår kväll hade jag en liten hektisk kväll, som vanligt ungefär ;P Sprang till solariumet efter jobbet, väntade på att mamma skulle hämta mig, men hon vart sen, slängde igång lite mat, åt och sedan kom Isak och klippte sig.. Hann komma isäng i skaplig tid ändå faktiskt, och skönt var väl det!

  Ikväll efter jobbet far jag till Bergsjö, tänkte sova där inatt.. Mysigt :)

Snorhalt




   Min sömn inatt har varit fantastisk :) Har sovit hur bra som helst, var ett par nätter nu sen..
Till möran har jag hunne med min morgonpromenad, ätit stor frukost och rullat upp håret på värmespolar. Ska plocka ur dem nu snart och sen sminka mig innan det är dags att bära sig iväg till jobbet !

 Snön ligger kvar också, skit halt var det imorse.. Så eftersom pappa legat på latsidan vad det gäller att byta däck så kan han ju räkna med att göra det ihelgen! Inte en chans i helvete att jag tänker köra nu då de är såhär halt och inga vinterdäck är pålagda.. På lördags ska vi till Trösten och Rune men familjen inklusive Jimmy, så då blir det antagligen jag som kör..

Dont' fall down



   Ja, dagarna rullar ju på..
Idag då vi satt och åt hos mormor och morfar så komma Kurt och åt lite grann, sen följde han med hit hem och blev klippt. Jag fick även en flaska "hårvatten" utav han, en tysk typ av specialite, som är bra för hårbotten. Detta är gjort på brännesslor, hur bra de nu än låter. Främst använder karlarna i våran släkt detta! Jag hade tänkt blanda ut de med vattnen jag har i sprayflaskan då jag klipper.. Det luktar gott också, nå alldeles otroligt. =)
 


   Efter det så har jag flyttat alla bilder och skit från C till D här på datorn. Kusin Christian hade tydligen sagt det till pappa att det var så det skulle vara, Jimmy har också örsat en massa i det, så nu är det gjort. Har skrivit svar på någon Novell i svenska, varit hos Åsa och drucke en kopp kaffe och försökt varva ner.  
- För ett tag sedan ringde Margith och frågade om jag hade tid över för att klippa Isak nu snart, så det står på listan imöran efter jobb och solning på Bruno. Alldeles efter det fick jag ett sms av Tesso, hennes kompis vill klippa sig nästa Torsdag, och det ska vi nog kunna fixa..
- Alldeles efter det ringde en tjej från Bromangymnasiet, haha.. Tror inte enns att hon presentera sig, men hon hade iallafall pratat med Maria, min handledare om någon fotografering eller diverse som var på måndag redan, men eftersom Maria inte hade tid att styla deras hår så hade hon rekomenderat mig.
- Så tjejen skulle maila information osv ikväll så får vi se vad det blir av saken!

 Kul =)


 Nu ska jag göra ytterligare ett försök att få tag på HasselHanna, sen ska jag lägga mig och sova!

Snön yr !








   Gud vad mysigt, det yr snö ute nu..  Hoppas att vi får ett rejält lager nu, jag har nog aldrig längtat såhär mycket efter den förr..
Mindre mysigt är ju slasket som ligger på vägarna nu idag, om vi säger så..


   Dagen har gått bra, jag har gjort bra ifrån mig på alla lektioner känner jag. Fick även ett papper med alla betyg jag lyckats fånga åt mig, och de såg jäkligt bra ut =)  Har även gjort en typ av uppsats idag om bröllop, och genom det uteslutat att jag ska ha ett kyrkligt och inte borgeligt! Har ni inte vare och kollat på www.rocknrollbride.com ska ni absolut kika in den hemsidan, där finns de gudomligt härliga bilder :)
















   Nu ska jag strax ta med mig mamma och åka på Östra skolan och träffa berit, sen ska jag hem och mysa hos mormor och morfar!
 Dessvärre blir det ingen promenad idag för mig, jag örsker fan inte..

- Såg att Lilly-Lee lagt ut en Jul-lista på hennes blogg, det är inte bara på hennes blogg man ser orden jul, julklappar och julafton osv, dom är fasen överallt nu..
 Förra året höll jag på att bli vansinnig på mig själv strax innan jul, jag var som ett barn på 4 år som inte hade nått annat i huvudet. Trodde då absolut inte att de skulle bli så i år, men jag får uppleva samma sak igen, som 5 åring denhär julen kanske! (;


Ljusare rödtott




  Vi hade en mysig kväll igår på salongen, Maria stannade också kvar och underhöll oss lite  =) Jag fick mitt hår lite uppljusat, och sedan kastade vi i en bottenfärg och drog sedan ut på längderna.. Petra blev mörkare i botten och fick en uppfräshning på sina längder och löshår..
 Petra är fantastisk, hur go som helst!

 Gick och la mig i en båt mitt ute på öppet hav kändes de som, hade sån jädrans huvudvärk..
Sov oroligt inatt, så antagligen imöran ska jag åka till Jimmy och sova, då blir det bättre sömn.,

 Igentligen skulle jag ha träffat Hänny idag, men vi blev bjuden på middag av mormor och morfar, så vi ska ses senare i veckan.. :) På menyn idag står det rårakor, eller raggmunk som de flesta säger :) Göttans! Var för länge sen vi åt det sist..
   När vi kommer hem därifrån ska jag lägga mig och se på en film tror jag, är så förbannat trött utav mig nu förtiden. Jag skulle vela gå i ide, som jag och mormor pratade om igår.. - Skulle bli bra att vakna dagen före julafton, föresten så har vi bjude in Rune, pappas farbror att fira jul med oss i år.
- Dock sa pappa att han brukar vara hos Ingegerd, så vi får se. Men han lät inte helt tokig på det =)


  NU ska jag ringa min karl, och sen fara iväg till skolan. Är skepptisk på om det är där vi ska vara nu på möran, eller om det är nere på stan för någon visning. Vissa har fått för sig att det är nu idag, och vissa att det är nästa vecka. Så det återstår att se, alltså ;)

Hey you !





   Idag har vi gått igenom lite inför matte provet vi ska ha imöran, gud så härligt det ska bli då det är över! Har även gjort klart en engelska uppgift som vi fick, och fått förklarat hur det var man gjorde en annan..
Lunchen bestod av äckliga tjockpannkakor, hemma har jag inget alls imot att äta dem men på skolan..

 Fick skjuts ner på stan av Emelie, sen gick jag till mamma en sväng innna jag skulle bege mig ner mot stan igen, väl på apoteket en stund senare var det sjutioelva meters kö. Tror det tog en kvart innan jag fick gå fram första gången, och ytterligare 10 innan jag fick ut mitt recept! Herre jösses, enbart för att jag skulle dit också, garanterat..
 Så då jag rundande hörnet från apoteket såg jag att dem hade utförsäljning på L'artist, ska fundera om jag har råd att gå och handla lite där imöran. Såg att dem hade lite roligheter från Tigi, bla en spray jag inte provat förr =)



  Nu sitter jag med huvudvärk, ska göra det dryga görat att klistra på lappar på p-pillers kartorna, och vänta och se utifall Berit dyker upp! Sedan är det mat, innan jag ska ner på salongen och mysa lite med Petra :) Vi ska ha lite må bra kväll, det ska man unna sig ibland!

 Nuså, ni får ha det så bra så länge..





Mor och dotter


Mhm...




  Ett minus när jag beställde stövlarna imörse var det att dem förmodligen inte blir levererad förns 15 december. Alltså ska jag springa i mina gamla ett bra tag till, det får gå, helt enkelt. Hade vela haft dem fort som attan, för jag har börjat lessna på mina för länge, länge sen!


    Har kikat efter lite skor nu på kvällskvisten, har hittat ett par tokigt snygga ballerinaskor med nitar framtill. Åhh, undra om jag ska vara lite självisk och beställa dem bara..

    Nu när lön och studiebidraget kommer ska jag inhandla nya cheapmonday jeans, hämta ut bootsen, köpa julklappar och betala av ännu lite till på Ghd tången..  Skulle ha varit till Gnarsp också och köpt ett tyg, har inte bestämt mig om jag bara ska ha den till en liten klockad kjol eller om jag ska ha de till en klänning och en kjol..

- Igår föresten innan jag somnade på soffan, slog jag in tre av julens första klappar =)


Tänk om pengarna kunna flöda in, det hade vare mycket bättre!

Return to Sender









  Kan vara den snyggaste karln som levt på denna jord !


Farsdag !




   Idag är det som sagt farsdag, och det har vi firat.. Vi gav pappa presenter tidigt på möran, fick liv i Jimmy och sedan bar det av till mormor och morfar för ätning av bakelser & för att ge morfar en present =) Göttans!
Hos dem fick jag även ett par nya skor av mormor, hon köpte dem i somras men ångrade sig, så eftersom mamma redan har ett par fick jag dom..

 Nu är jag hemma, har nyss kollat klart på en film och målat naglarna. Ikväll ska vi mysa , mamma, Mikaela, Johanna och Jag. Panerad fläskfilé med klyftpärer, vilken miss för göbben att han måste iväg och jobba..
- Har även tänkt kasta ut steriobänken, och göra om lite. Ska förmodligen göra om i min lilla hörna med, vi får se hur allt blir :)

     Igår kväll var det menat att vi skulle kolla på film, jag, pappa och Jimmy. Somnade brevid Jimmy på soffan dock. Sov som en gud, så dom fick se filmen själva.

 Imöran är det skola, sen ska jag ner på stan och fixa en grej.. På kvällen ska jag på salongen med Pätra och få mina toppar blekta, och sedan en toning, ögonbrynen behövs också färgas, kan jag lova! På Pätra får vi se vad vi ska göra :)
- Tisdag blir det först skola, sen ska jag vänta på Hanna som förmodligen kommer. Låter som att vi ska ta mammas bil till Harmånger och ge Berit mitt tyg som jag köpt =) Sen förmodar jag att Hanna blir kvar över natten, kanske :)

    Mys, Mys.
Till våren, strax efter jag fyllt arton ska mormor hyra lägenheten nere i Stockholm åt mig och Jimmy. Vi hade tänkt bjuda med Hanna och Billy, vi umgås för sällan med dem. Så det skulle vara toppen kul, tycker jag! ;)








  Ett par sådana var det jag fick av mormor idag! :)


Hemklickat!


Hemma i bushen..





Nu har jag precis komme hem till min käre, han själv for iväg för att jobba lite till !
Självklart så glömde han göra de han skulle in till stan att göra, jag tycker han är lite halvsenil... ;)

Får se om Jimmy hade lust att följa med imöran till Gnarsp, annars far jag och HasselHanna själv dit :) Ikväll ska vi ta det lungt som planerat, se på film, leta bilar på blocket och sen sova..

Ni får ha en trevlig helg, det ska jag ha !

Maybe it's gonna be a green one..





   Hallå i stugan..
'
  Jag har sovit oroligt inatt, igen.. Vaknade då pappa kom hem, och sedan fick jag sova fram till nio! Sedan har jag börjat kolla på en ny julfilm, som faktiskt är tecknad, ätit frukost i sängen och sedan vare upp till Onkel Tom med pappa och kollat varför han inte får in de tyska kanalerna.. De är sånt jäkla strul med detdär hela tiden!

 Nu har jag duschat, plockat ihop på mitt rum, ska packa en liten väska nu och börja göra mig klar för att Jimmy ska hämta mig. Skulle igentligen åkt buss, men då han skulle in i stan passar det bättre att åka med han :) Ska mysa ner mig där och kika på nån film tills han kommer hem efter jobbet igen..

 Imörakväll ska vi äta här hemma, jag, Johanna, Mikaela, Mamma, Pappa, Jimmy, Mormor och Morfar, eventuellt Kurt också. Vi tänkte laga tacos, det är så förnedrande gott. Jag ska även riva ut steriobänken tror jag, den tar så förbaskat med plats, jag får inte enns upp Stringhyllan jag fick av Åsa, för det är smockat överallt på väggarna..
- Eftersom min sterio ändå är knäpp så spelar det ingen roll, har man tur lyckas man bryta upp luckan till cd:skivorna, men de är bekvämt att kunna lyssna på band, Lp och radio med samma stora burk..
Ska jag kasta ut skiten innebär de att jag måste köpa något nytt, och jag vill kunna spela band och Lp-skivor..

Jävla bekymmer,
imöran ska jag äntligen få handla tyg :)

För allt i världen..




   Idag efter jag slutat jobbet kom mamma och hämtade upp mig och Emelie :)
Väl hemma åt vi pasta och köttfärssås, eller om man vela linsgryta eftersom Emelie är vegitarian. Tro på fasen att det smaka riktigt bra av det också..

 Vi har vare ute och gått en sväng runt byn och diskuterat allt mellan himmel och jord. Emelie är min absolut närmsta kompis, i en salig blandning på något vis med HasselHanna & Sandra då.
- Var så mysigt, och då vi kom hem skulle Johanna, Mikaela och Mamma precis äta upp resterna från chipsen och de som blivit kvar sen helgen. Svårt att låta bli ja, absolut!   Det är ett helsike med götta....


   Imorgon är jag ledig, ska förmodligen åka till bergsjö tidigt på dagen och bädda ner mig där. Vi har tänkt mysa och leta efter en ny bil åt Jimmy, en vinterbil av nå slag bara.. Får se vad det slutar i, amazon ska säljas tror jag.. Haha, gansterkepsen är säkert värd mer än vad bilen i fråga om är, så den blir naturligtvis kvar!


                                                                                ---




   Idag hade jag ju som sagt Malvina inbokad. Vi började med att toppa igenom håret, det mest slitna. Sedan drog vi i lite skum innan vi började rulla med permanentspolar.. Denna jänta har inte lite hår, så det var lite arbete.. Då e4:a var rullad, och ena sidan kom vi på att det skulle behöva färgas, så vi körde igång torken så hon skulle få ett litet intryck över hur det kommer att se ut då hon väl har permanentat håret! Så slängde vi på en liten mörkare brunfärg med lite rött i, och hon blev i vanlig ordning tok snygg..
- Innan fröken gick hem för dagen så bokade vi in en tid för permanent den 27 November :) Så nu jävlar ska det övas permanent !
 Ett plus i kanten är att Malvina ska börja på broman igen och förmodligen skaffa en lägenhet här i stan, så då kanske vi kan börja bli lite tightare igen :) Poooutss på det !




   Är det någon som är osäker på vad dem ska köpa åt mig i julklapp så ligger rullar i olika sammanhang rätt högt upp på listan, sedan presentkort och pengar..


Grattis på födelsedagen,



    Frida Holm !


   Hade det vare en måndag eller tisdag hade jag lätt komme upp med en tårta! =)
- Grattis iallafall, och hoppas att din dag blir toppen bra!

Snön faller, men inte här..




  Imorse ringde Jimmy, i stan har ni ju ingen snö, det har vi hemma!


-   Tjena sune, när ska vi få snö då? Under dagen hoppas jag på.,
Imorgon är det änteligen fredag, och dessutom helg! Ihelgen ska jag sova som aldrig förr, är så groteskt trött. Två utav syskona Ström är hemma från skolan idag och är sjuk, vet inte riktigt vad det är.. - Själv känner jag mig också krasslig, blåsorna i gommen har börjat gått bort, och är nu sår istället.. Nu sticker det på läpparna istället, slutar garanterat med en jävla massa munsår, då är det dags att tagga ner snart..
 Sist jag var till doktorn då jag hade haft munsår konstant i stort sett från nyår till Maj sa han att det berodde på stress, och absolut inget annat..
  Jag har inte tid att vara hemma, jag har massvis att lära, och tiden räcker inte till..


Ihelgen ska jag försöka lura iväg min älskling till Gnarsp och köpa tyg. Sen ibörjan av veckan ska jag försöka ta mig till Berit och lämna detta ! Så får ni se senare vad det kommer att bli förnågot.. ;)



- Tamme faan, det SNÖAR faktiskt nu! :D

Gamla damer



   Hahaa,

idag på lunchen sprang jag och skulle köpa raklödder åt min otroliga morfar..
- Påväg till kassorna på Kicks tog en gammal dam tag i armen på mig och berömde mitt hår. Sådär såg jag ut under femtiotalet sa hon, damen hon hade med sig kollade underligt på mig, och kläckte till slut ur sig att, "Ja, hela du ser ut som vi gjorde under femtiotalet. Du var hemskt söt, jänta.."


    Söta damer, det vill jag säga!

Es schneit !




 Jorå gott folk, nere i Flen där våran käre far är snöar det för fulla muggar nu!
Det läre väl komma uppåt snart, antar jag.. - Vem vet, imörabitti kanske det är vitt ute?




  Idag har vi haft en skapligt lugn dag på jobbet.. Så skönt när vi är ett litet gäng bara, då flyter allt på så bra. Trotts att Adam Tensta har fått stått för musiken idag så har dagen gått skapligt fort ! En utav att hans låtar,
" My cool ", tycker t.o.m. jag är skapligt bra..  Jag är en allätare i vad musik heter, och inte som dessa små fjantar som tydligen inte kan lyssna på något annat än Rockabilly/Rock'n'Roll då man "lever" under Rockabilly/Femtiotalets svängar..

- Ny musik kan vara rätt bra, i viss mängd..
Musiken jag lyssnar på beror på humör, även om favoriten ligger i Rockabilly'n..


   Imöran ska jag klippa Malvina, om hon nu inte glömt mig ;) Så ska vi prova rulla en permanent. Både som träning för mig och för att hon ska känna hur det känns att bli riktigt lockig. Känns de bra för oss båda ska vi ta och göra en riktigan permanent sedan! ;)



 Så lugger det till, för tillfället..

Sweet love on my mind









 Ihelgen blir det bara mys, låter det som -w-



-
I Söndags då vi kom hem låg vi och pratade om minnen sen vi nyligen hade blivit ilag.
Två år är en lång tid, men det är då så att de pirrar i magen i samma höga grad som det gjorde då.


Moviestar





   Vet ni?
Jag får sånna mysiga barndomsminnen nu förtiden. De liksom bara ploppar upp, så idag blev jag faktiskt tungen att kolla på mumintrollen ! :)  Det är då lika bra nu som för många, många år sedan. Jag hade svårt att hålla mig för skratt nu med, ska kolla klart på filmen innan jag lägger mig ikväll..

- Barnfilmer överhuvudtaget.
Jag med min sjuka humor sätter mig mer än gärna och slår igång en barnfilm,
för ett par helger sedan då jag och karln låg hemma och var bakfull rullade vi igenom alla tv:kanalerna han hade att erbjuda, och då Pippi Långstrump kom fram på skärmen stannade vi där. Hur jävla bra är de inte?  Hahaa..


 Idag fick jag en stringhylla av Åsa, "ett telefonbord" . Synd att handtaget till lådan gått sönder, men de fixar man till med en skruv eller töckren. Vad fasen spelar det för roll? Lånade även lite filmer, blandannat  "Nio månader", den ska jag se så snart jag hinner! Verkar vara skit kul :)






  Och imöran är det jobb som gäller, klockan står ställd på halv sju för att jag ska hinna med en morgonpromenad. Fyfan ....




Red Nails




  Jag gick i vanlig ordning upp sex imorse, duschade, och började tänka om..

 Igår innan jag gick till sängs så hade jag fruktansvärt ont i käften på grund av massa blåsor, ont i nacken vilket slutade i en jävlarns huvudvärk..
Eftersom nacken fortfarande ömmade imorse så stannade jag hemma. Och nu sitter jag med världens huvudvärk igen..

Har läst lite ur Mias hemlighet, målat om naglarna i rött, spelat sims och tagit de lungt. Nu ska jag lägga mig på soffan och sova en stund..

Buddy Holly - show





   Fasen vilken upplevelse det var att se Brolle som Buddy Holly!
Slutspurten av hela föreställningen var helt klart bäst då hela publiken stod och hoppa, sjöng och skrek tillsammans med brolle med hela sitt gäng =)


   Vi har iallafall haft en jätte bra helg i Stockholm, men fin lägenhet, god mat, shopping, någon öl och framför allt underbart umgänge.
 Som frökenfräken till syster sa, vi är som en enda stor StrömOlsson familj vi!
-Jag laddar upp några bilder och så senare nå tag. Och med lite tur på mina inköp..


  "Gallerian" Pub, har iallafall en utav de bästa butikerna jag vet i Stockholm, en trappa ner ligger det en enoooorm frisörshop, med de flesta märken. Tror ni jag kunna hålla mig från att handla?  Jag har Masterpiece hårspray så jag läre klara mig ett halvåt framöver! ;)
- Kollade på deras hemsida nyss, och ansökte om klubbmedlemsskap. Jag vill vara med och se deras erbjudande, som verkar ändras varje månad!

RSS 2.0