Sommarens bästa fynd! :)För ett par helger sedan var jag, mamma, pappa & Jimmy iväg på auktion i delsbo. Väl framme såg jag denna skönhet och tanken var bara att "denna ska jag bara ha!", Så där satt man på helspänn när dom började plocka & röra i grejerna som låg runt omkring den. Då han ropade ut "barnvagnen från troligtvis 1954" var det bara jag som ropade ut ett bud på 10 kronor, hahaa. Folk skrattade bra och jag tänkte, vad ihelvete, är det ingen annan än jag som lägger bud? det var ju inte det man hade tänkt sig, jag trodde alla skulle skrika hej villt och dra upp budet på topp summor. Nerå, karl klubbade ut vagnen till mig för 10 ynka kronor! :)
Pappa var snabb fram med plånboken och gav karln en 10 och sa åt mig att han lika gärna kunna få den utav han, minsan värd, haha ;)

Nu är ju inte vagnen i toppskick, men jag tycker då minsan att har man betallt 10 kronor för den, så kan man absolut lägga pengar på att byta ut tygerna & måla om den, kanske till & med chroma om det som behövs.

Detta är utan tvekan det bästa fynd jag gjort i sommar!Stockholm
Igår packade vi in oss i Bagarns chryslern, jag, Frida, Jimmy, Jonas, Catarina & Bagarn själv och for ner mot Stockholm runt halv elva tiden på förmiddan härifrån Hudiksvall. Målet var cruising, och det vart det då verkligen!
- Detta kan vara något av det roligaste vi gjort under den här sommarn, ny stad, nytt folk, nya bilar och lite variation mot alla gamla träffar vi är ute på häromkring trakterna.

Efter om och men kom vi hem klockan 8 imorse, haha.. Bilen levde sitt eget liv på väg hem och med hjälp av lite snälla människor fick vi start hjälp här och där.
- Nästa år garanterar jag att vi kommer tillbaka!Annars har sista helgen på mitt absolut sista sommarlov någonsin, varit okey men jag tycker inte att jag fått ut någon direkt vila på den. I Fredags då jag hade tänkt mig lugn & ro så jobbade jag istället, dom har byggt om i veckan och allt skulle bli klart innan Lördagens öppning, så då rök vi in allihop. Efter 13 timmars stånk & slit var man skapligt mör, men jäklar vad fint det blev! Blir roligt att komma tillbaka till något "nytt" på Onsdag :)Tillbaka på gamla banor igen!Efter en jäkligt lång paus med bloggandet är jag lite smått sugen på att börja skriva av mig igen, fasen det börjar snart bli höst och det innebär väl mer eller mindre tråkighet..

Under sommarn har jag hunnit med bra mycket, införskaffat mig ett körkort, varit till Turkiet med hjärtat & hans familj, skrotat min svarta pärla, varit ute på träffar, fyndat en sju-jävlarns massa roliga ting på diverse loppisar, köpt en ny Pv, myst med familj & vänner, jobbat lite osv.
- Allt vill man väl säga att man hunnit med.

Om 14 dagar bär det även av till Tyskland med mormor, mamma, Johanna & Mikaela för lite äventyr. Mormor ska visa oss hennes barndomsby bland annat, där var jag för 3 år sen, men det ska bli kul att fara iväg och kika lite ändå! :)


Idag är sista lediga vardagen innan skola & hela faderullan drar igång, imöran ska vi in & jobba på salongen eftersom vi har fått lite ombyggt där, ska bli spännande att se hur det tar sig med det, om inte annat ska det bli kul att komma tillbaka till nytt & fräsht.

Jag ska ta och slänga upp lite bilder sen sommarn då tag, då lusten faller på ;)

testar

Testing testing... 123

RSS 2.0