Körkortet närmar sig..




 Ja, detta med körkort hit och dit..
När fan ska man skriva in sig på körskolan igentligen? Jag hör olika bud från allt och alla nu, en del säger att man ska köra igång nu, ta ett par körlektioner för att se vad man behöver träna på och läsa teori, medans andra säger att man ska köra som fan hemma och träna teori senare, eller hemma i böckerna bara..

- Så funderar jag över om mitt val av skola är så bra, hur fan ska jag ta mig till Kristineberg & Owes om dagarna? Det enda färdsättet är buss eller att min käre morfar får skjutsa mig när inte mamma är hemma. Och bussen går jävligt fort bort.. Men jag har fått för mig att Owes ska vara bra, så tänkte nog försöka köra på det ändå..

 Pratade med Jimmy för ett tag sedan, förmodligen blir resan den 15 eller 22 Maj, kanske. Blir det så så hade det vare skönt att ha körkortet redan då, och då läre man ligga på som fasen och kanske boka körning & skrivning dagarna efter man fyllt år..
- Jag tänker iallafall satsa på att ha körkort i Juni sist, men det skulle vara härligt att ha de innan resan med.. Åhå, fan vad med styr!


 Blir resan av då, missar jag Johannas konfirmation med, tråkigt nog. Och dessutom Gammelmoster Ingrids 70års dag kanske, typiskt. Inget att göra åt, kanske kommer dem från Tyskland då hon fyller 80 med och firar? :)
- Blir härligt att komma iväg till nå varmt ställe med, och särskillt med karln :)


 Skoldagen var seg, vi hade våran nya lärare.. Nu och tio lektioner framåt ska vi sitta och lyssna på då hon läser högt ur en bok! Trevligt, eller hur? :) Märks att hon precis börjat på en gymnasieskola och inte längre jobbar på lågstadie.. Herre gud, tänk om vi hade fått haft kvar Annika då, världens goaste lärare!
- Hemma nu har jag lagat mat åt mina kära små systrar, vare en sväng och hälsat på Faster och druckit en kopp kaffe med henne och morfar. "När är det dags för dig att bygga boh", jadu Fastra, det läre nog ta ett tag till iallafall!


 Fan, jag vill inte bli äldre nu..

Matrix shade Memory



   Tror det var i Torsdags jag beställde efter shampoo & balsam från Lyko.se
Tala om snabb leverans, beställer du före klockan två kan du vara garanterad varorna dagen efter! - Eftersom jag fick hem dem satsade jag gärnet och slängde i ny färg med, så nu är mitt hår härligt rött igen..

 Nu har jag i och för sig tvättat håret två gånger med denna, så jag har ju inte riktigt känt hur det verkar än.. Men en sak är säker, slår den Kerastase så gör den sig bra!
. Synd var att dem inte hade storpack på inpackningen, isåfall hade jag köft en sådan istället för balsam, minns inte när jag sist körde med balsam, inpackning känns faktiskt lite lyxigare!



Shade Memory Vivid Reds shampo


Vid en liten fiskehamn'




  Halloj!

Sitter här hemma och trycker i mig glass smet nu igen.. Skolan för dagen gick bra, struntade i idrotten.. Men nu ska jag ta tag i detta och prata med lärarn, det fungerar inte att springa och hitta på ursäkter hela tiden, något måste vi väl ändå komma överens om, kanske..

 Ikväll ska jag klippa Ida och Peter, tänkte lura iväg mamma på Dollar och Albert&Herbert innan :) Var länge sedan jag var och kikade där nu, kontot är så tomt det kan bli, så de blir inget handlat men!

- Funderar på att ta en promenad runt byn nu, ska bara se till så att Mikaela har lämnat Mp3:n hemma, om det nu fortfarande heter så, så jag har något härligt att lyssna på..



Dumma påhitt..

 


I Fredags åt vi sjujäklarns god middag här hemma, som min gamle far tilllagat! Friterad fläskfilé med hemmagjorda klyftpärer, och till efterrätt blev det friterade bananer, vaniljglass och sirap! Mumms fillebabba.
- Så får jag och hjärtat mitt på godisgruvan och köpte en stor godispåse, dumt nog kom jag på den tanken att äta upp påsen och sedan inte föra en sketen jävla karamell mot munnen på två månader. Får se hur detta går, haha ;)


 Imöran börjar skolan, vette fasiken om den börjar åtta som vanligt, men jag och Emelie chansar på det..
Får se om alla lusar i klassen mår bra, vilket jag antar.,. 

 Ska äta upp min glass-sörja nu, då vi har "big-pack" hemma så låter mamma och jag det alltid stå en sväng innan vi rör ihop det till en enda stor smet, annars smakar det inte lika bra! Höhöö..
 Snart kommer Linda också, vi ska ta och klippa en bit på hennes barr!



 



  Två halvskapliga bilder sen nyår, en med min alldeles egna Marilyn Monroe !
Varsågoda ;)


Inget för mig, längre



   Jag har kommit från dehär med att blogga för tillfället, tycker inte att jag får ut något särskillt utav de.. Detta ändras väl kanske redan imöran, jag har bara inte lust just nu..


 Fick reda på att skolan börjar på Måndag, hade snarare trott Onsdag, vet inte alls varför..  Tills dess ska jag mysa med familjen, och bara må bra! Igår fyllde morfar hela 69 år, och det firade vi med bakelser och tacos hemma hos dom, en mindre fest än vad det blir nästa år då han fyller 70!
 Min morfar är bäst i hela världen :)


  En annan som är fruktansvärt bra är min Herr Olsson, pussssssss...

God Jul & Gott nytt år, såhär lite efterhands..



   Nu har både Julafton och Nyår passerat, faktiskt så är det rätt skönt!
Fick bara bra julklappar, sånna som jag önskat mig och inte massa annat. Rätt mycket smycken osv, samt en Wella nackhårstrimmer av mormor och morfar, en liten dyrgrip som är tokigt bra! Av mamma och pappa fick jag bla ett nytt namnhalsband, och sedan presentkort på jobbet så jag får testa på att göra naglar! :)

 Dagen efter då vi firade oss Jimmy och dom fick vi alla en utlandsresa =) Vart och när vet vi inte, men förmodligen blir det Turkiet i Maj någongång :)
- Bäst av allt är att jag fått umgåts med min anära och kära, Jag har fått vaknat med Jimmy varje morgon sedan Julaftons morgon, mys..

 Nyår vart hos PerJohan iår igen, tyckte dock att det var bättre drag förra året!


- Shopping har vi också hunnit med, i Måndags var vi till Sundsvall. Den resan är inte att prata om, det slutade med att det blev Hyrbil, och en annat massa jävelskap, sinnig var ordet, men vi tog oss ju till Birsta ändå..


 Nu ska jag slänga mig i duschen, klä på mig, fara ner på stan och sedan vidarer till Ullis med mamma och Mikaerla eftersom Mikaela ska pierca naveln idag, sedan ska jag ta bussen till Bergsjö och efter det ska jag umgås med HasselHanna :) Vi ska antagligen fara till Gnarsp, och sedan får vi se vad vi gör :)

 Neni, God Fortsättning säger jag, så får vi se när nästa inlägg kommer.. Jag ska se till att njuta fullt ut av resten av lovdagarna!

RSS 2.0