Påsken och dess planer



  Påsken, är väl den största frågan nu. Har absolut ingen lust att angla, faktiskt.. Motorgårn' i Delsbo är inte heller nån idé då dom tydligen blivit stenhård på legg! Så då är valen att hitta nån typ av hemma fest, eller att helt enkelt stanna hemma och bara ta det lungt...
- Hade igentligen gärna velat åkt på nå roligt, men det andra alternativet fungerar också bra.
 På söndag blir det grillning i Västanäng iallafall..

- Nästa år kan vi göra vad fan som helst, då har vi inte min ålder till hinder heller. Surt att det bara är typ en månad kvar tills man fyller 18.. Jag och käresta får göra det bästa av situationen helt enkelt!



  Imorgon kommer studiebidraget, ska inhandla en ny foundation och kanske en läpp-penna & ett nytt läppstick.. Mascara skulle också behövas, men de får vi se hur det blir! Ska hämta ut min stav också som jag beställt, till veckan ska jag ta om hålet i örat som jag fick plocka ut sist jag gjorde två på raken.. 



In my room!


















Måndag förmiddag





   Igentligen bör man väl inte säga att helgen har tagit ut sin rätt, men det känns som så..

Lördagens besök i Birsta City slutade bra, jag hade bara två saker mer med mig hem än vad jag från början tänkt.. Blomkrukorna fanns kvar, så jag köpte en till likadan grön som jag har, så köpte jag en mindre modell fast i rosa, av den vart det också två styckna!  Mamma köpte ett par jeans åt mig på Monki, så djävuluselt fräna, tokigt hög midja, lite pösiga över låren och sedan går dessa ihop till riktiga stuprör, så fick en ny Bh följa med också.
 Slutade dagen med en snabbis på IKEA, hur bra är det inte med korv & bröd för 5 spänn? Och på tal om mjukglassen, 5 spänn för den med, hur bra som helst.. Jag & Mikaela kom överfund med att om man suger upp glassen ur våfflan kan man gå och hämta glass en gång till, något som förmodligen kommer bli en klassiker..

Hämtade upp Jimmy på väg hem från Sundsvall, så for vi hem och bytte om innan vi for vidare till Snusen, jag, han & pappa.. Blev lite fika med han & Maria. Fick med mig bordet hem ivilket fall, stolarna också, ska klä om dom senare nå tag!
- Blev film med familjen på kvällningen, nån ny inköpt som pappa hade trott vare nå helt annat. En tysk, och faktiskt inte dubbad film, från 1930 eller nå tror jag, själva handligen stod mest för bergsklättring. Haha, men jag tyckte att den var ganska skaplig, såg dock inte slutet..


  Västanängs besöket gick skapligt, drog igång vattnet, eldade i vespisen, fikade och bar upp mitt bord på bötten, men kom inte hem därifrån tomhänt, utan fick med mig ett par nya kaffekoppar & en äldre stol som morfar haft förut.. Kopparna blev perfekt nu till påsk, då dem är lite ljust limegul.. 

 Fint serni, nu vill jag ha en lägenhet/hus att inreda!

 

"Tjejer"



- med Arvingarna. Helt underbar låt, jag får så mycket barndomsminnen utav denna låt så det finns inte..

Titeln på låten stämmer också bra, ikväll kommer mamma och mina två småsystrar och hämtar mig efter jobbet, sen ska vi åka och äta på nå härligt ställe. Vi har nämligen inga karlar i huset ikväll, Jimmy är på nå jobb-mässa i Stockholm idag och skulle åka hem efter den, och pappa är på jobb i oskarshamn och kommer inte hem förns imöra bitti!
-  Imöran bitti tidigt som attan far vi till Birsta city, jag ska inhandla en till ytterkruka, likadan som jag handlade då jag var där sist.. Har även tänkt köpa en mindre modell som är i rosa, kanske kan visa er dessa senare.. På hemvägen tar vi vägen genom Gnarsp till bergsjö så vi kan hämta upp Jimmy! Sedan blir det ett besök hos Snusen på kvällningen istället, fungerar lika bra det ;)


  Igår fick jag med mig en Rak-kniv hem, som planerat. Jag är nöjd, må jag säga..
Så nu ni, ställ upp på att få halsen avskuren! :)
- Vart en mysig kväll hos Emelie också, prat, mat och skratt.. Nu är tågresan bokad också, så nu kan vi verkligen bara räkna ner dagarna tills våran Stockholms resa    :)

Tacos-kväll med Emelie ikväll =)




   Har nyss komme hem, for till bergsjö igår och fick i mig lite smörgåstårta.. Fick sova med käresta också, det är mycket värt, nog för att vi låg uppe och pratade som vanligt halva natten, jag som är van vid att sova runt nio tiden då jag är själv på veckorna får mig en smärre chock utav att somna runt tolv..

 Igår på jobbet kom Marias (min handledare) pappa Snuuusen in, drog igång lite prat med han och det hela slutade i att han gav bort ett matbord & fyra stolar till mig från 50-talet någongång! :) Dock hade det stått ute under en sommar och det hade regnat på det, så slipade man skivan & lackade den och limmade stolarna lite så trodde han att det skulle bli skit bra! Ska dit antagligen på lördag morgon med pappa och kolla lite, får se om han har nå mer i sin skattkamare (:  Passar bra att åka till Västanäng på söndag isåfall, så jag har någonstans att förvara det om det nu blir så att jag tar hem det!   Har tänkt att höra med Onkel Tom om jag får stjäla med mig hans gamla skivspelare därifrån, den står ändå bara i sitt plastfodral och samlar damm..


  Ikväll ska jag mysa med emelie, änteligen =) Blir tacos till middag med förmodligen levande ljus, haha ;) Får se om vi bokar tåg och dessutom planerar in ett Mary-Kayparty, tycker Berit kan få komma till oss och prova på en visning, så då blir det förmodligen en Lördag eller liknande uppe hos Emelie. Tror att vi blir runt fyra stycken om det är blir jag som bestämmer vilka som komma ska, jag, Emelie själv & Johanna och så tänkte vi höra med HasselHanna :) Vin därtill, och massvis med karameller.

- Bara de man går ilag bäst med, mysigt..

 Nu ska jag duscha, fixa håret, äta frukost, göra matlåda och bege mig ner mot jobbet.
Vi höörzz!






-w-


Ännu ett steg närmare =)




  Hemma igen, fyfan säger jag! Jag tror aldrig jag har gjort något så kul som halkbanan, det kan vara det bästa jag varit med om.. Visste vem två utav de tre pojkarna som skulle med var sedan förut, så jag och Kristoffer delade på en bil sen. Tror fan aldrig att jag skrattat så mycket, men är trött därefter nu också ! :)


Ska strax äta, sedan tror jag bestämt att jag ska ta en dusch innan jag ska lägga mig och plugga teori. Tänkte kolla igenom lite bilder också och kanske lägga upp nån här, det återstår att se!

 - Funderar lite smått på att åka till Bergsjö imöran, Johnny fyller år och möjligheten är ju att han tänker bjuda på smörgåstårta! Var lite för länge sen jag åt det sist, usch..

...




   Det här med sömn är tydligen inte min grej längre, jag sover som en jävla röv. Enda gångerna det går bra är då Jimmy är med, vilket inte händer varje natt..
- Så här sitter jag med huvudvärk nu igen, så det får bli att knapra alvedon idag med,  härligt va?


    Ska strax ta och smälla i mig lite frukost innan det är dags att bre smörgåsar & göra sig iordning och bege sig ner till tågstation för halkbanan, wish me good luck!



Blev en lugn kväll..




  Vart inte av att umgås med Hanna ikväll, tråkigt nog..
Får se när det blir nästa gång, förhoppningsvis någon gång innan lovet också, för på lovet har vi redan planerat in en roligan liten sak för!


Är redan trött på allt som heter körkortsteori, det är så inåt helvetes tråkigt.. Huvudvärken är på topp nu, igen.. Hoppas för gudarnas skull att det är bra tills imorgon för då ska jag iväg på halkbanan.. Ett plus vore ju om jag ser något ansikte som jag känner igen innan vi sätter oss i bussen och far, det är ju alltid trevligt att få känna sig lite trygg om man har någon med sig som är bekant..



 På Torsdag blir det Tacos-mys med världens bästa Emelie, det kan ni räkna med att det blir!

Rak-kniv




  Äntligen har vi fått in rak-knivar på salongen, eller ja, det var väl ett par veckor sedan!

De ser ut som vanliga klassiska rak-knivar alltså, och american crew erbjuder massvis med olika rak-krämer att köpa till!

- Har tjänat ihop en slant idag, så nu ska jag banne mig köpa en!
Någon frivillig som ställer upp på att få halsen avskuren? :)

Kryptonite





    Full rulle, jag säger det!
Teori, Körlektion klockan 1, se till att morfar & onkel Tom får sina kallufser fixade, hem & städa, och sedan hem och mysa med HasselHanna heeela kvällen! Ser mest fram emot det sist nämnda faktiskt ;)


 Teorin är inte den roligaste, absolut inte, men om 1.5 månad kan jag ha lappen i min hand!

Out of This town..



  Jag vill inte vara här mer, det är den enda känslan som spelar över nu.. Jag vill till en stad där inget spelar någon roll, som Stockholm till ett exempel.. Jag vill ta med mina närmaste och dra dit ner, tänk att få springa runt där på gatorna idag nu när solen skiner? Fika och handla roligheter inne i stan, usch..
- Nu är det inte lång tid kvar innan jag och emelie far, och fyfan rent utsagt, vad jag längtar!

 Igår la jag & göbben oss redan halv elva, somnade som en stock! Så grymt skönt, ändå har jag ont i huvudet idag, vi far förmodligen till Bergsjö senare idag.. Får se när herrn vaknar, och om Emelie kommer på besök eller ej..


 Ska krypa ner brevid nu, vad jag älskar denna karl!

Just för din skull,



  Sofie, ska jag här och nu skriva en rad eller ja, kanske två!


 Var ett bra tag sedan jag kikade in här nu, livet leker för fullt och jag känner inte riktigt för att skriva av mig här längre. Jag tycker delvis att både jag själv & mina käresta vänner kan föra ett trevligt samtal med varann över telefon eller så för att få veta hur vi mår och se vad som händer..
- Men det är ju så, att de kan vara trevligt att skriva ner en rad här med, bara det att glädjen till de måste också finnas där ;)

Förra veckan var det lov, skönare kunna det faktiskt inte bli. Jag hann med ett slagsmål, att jobba en dag, sova med Jimmy ett flertal nätter, umgås med Hänny hemma hos henne i Gränsfors, vare och provat kjolar med henne hemma hos Berit, varit i Sundsvall & birsta med mamma + syskon och faktiskt körde jag både dit & hem, övningskört med trafikskolan och ja, en massa saker till.

-En sak som verkligen är värd att berätta om är min helg! I Lördags var jag nämligen på auktion med Jimmys mormor i Jättendal, där ropade jag först in ett par stiliga kaffeköppar som jag vela ha och dessutom en Större modell av en Stringhylla! Kom inte så jävlarns billigt undan med den, men värt de var det. Då jag ropade in kaffeköpparna bestod dem av 6 styckna, så plockade dom ner ett annat par också, som inte såg helt fel ut, dessa har jag tänkt att använda som tékoppar i min framtid.
- På kvällningen efter auktionen grillade vi här hemma med familjen, Jimmy, mormor & morfar och dessutom Kurt. Sommarens första riktiga känslor kom då när vi både fick grilla och solen sken! 
På Söndag fick Jimmy kliva upp i tid och så drog vi iväg till Forsa för att hämta en bokhylla jag sett på annons. Käringa som sålde den sa att hon köpt den i slutet av 40-talet, vilket jag tycker låter härligt ;)


 Har nog en liten svacka nu, vad det gäller hur jag mår. Har varit hemma idag och blir det imorgon med.
- Bäst utav allt är att Jimmy har varit med pappa ner till Oskarshamn nu, och kommer hem inatt och kryper ner med mig.. Att så lite kan göra så mycket, jag har längtat hela veckan efter denna natt!


 En uppdatering som hette duga, nu kanske jag slipper höra tjat och gnat från de ena & de andra hållet, haha ;)
Uppdatering kommer nog ske lite oftare nu hädanefter.

GoodNight..


RSS 2.0