Här går det trögt.

Blogga ja, ibland kommer suget och ibland inte. Ibland händer det något mysigt eller så och man vill arkivera det på något sett, men jag tycks inte ha tid!
Bilderna vi knäppte från Norrfly ska ni få se. Vart galen där inne, vem fan är så dum och förstör ett sådant fint hus? Hittade massvis med grejer där inne som man skulle kunna ta vara på, bla en del utav fästerna från en stringhylla, gamla julgransfotar, en massa gamla skidor, diverse möbler osv, men jag kom mig inte för att ta med något. Hade jag hitatt andra delen utan stringhyllan hade jag nog plockat med mig den och gjort nya hyllor själv, men ;)
Snö har vi fått, i massor. Mysigt, men kaos artat på vissa ställen..
- Idag har morfar lärt ut kunskapen om att laga knäck, gott.. Vi gjorde en sats med ströbröd i, den fick morfar behålla, sen dela vi på en sats och gjorde en med hackad mandel till pappa och en utan något alls till mamma. Bästa knäcken får man då man kokar, de som fastnar i kastrullen och det är helt klart godast!

VinterlandIgår innan jag lade mig för natten yrde det snö så inåt helvete, imorse gjorde det de fortfarande, men jag gick ut för morgonpromenad ändå i sisådär 1 decimeter snö. Härligt!
- Hur sugen blir man inte på att plocka fram ljusstakarna, äta julskinksmacka med senap, baka julegodis, och HUR mycket längtar man inte tills jul?


Igår gav min telefon upp, igen.. Det går inte att ladda fanskapet så nu skiter jag i detta. Jag ska köpa mig en ny tror jag, kosta vad fan det kosta vill!!
Dusch, sen jobb. Ikväll blir det nog en lika tidig kväll som alla andra kvällar denna vecka.

No more mr. Nice guy
  Grissless, pissless. 

Jag ska fixa några låtar från Youtube och sedan bränna en skiva som ska få åka med mig och rääzern i vinter.
Sova sedan kanske, först lite Alice Cooper så man blir 14år & glad igen. 

Norrfly

Bilderna hittat här och där på google..

- Får se vad vi får till för bilder imöran!


Sweet yellow-tin

Helgen och äventyr har tagit slut nu, första skoldagen för denna vecka är avklarad. Imorgon blir det ingen, för då ska jag och ett par brudar fara till Bollnäs och Norrfly. Norrfly är ett gammalt nerlagt mentalsjukhus.

 Vi har haft en toppen helg, i Lördags var jag och Jimmy till Rune och hälsade på, träffade även hans nya dam.
- Efter det for vi vidare hem och plockade ner grejer i bilen och for sedan vidare till Sundsvall för en kväll med Billy & Hanna. Dm bor ju ihop nu, så där kalasade vi med en jäkla massa folk innan vi for ner på Railway och öste vidare till Erolls. Vart en sväng på Norra berget innan vi for hem, Sundsvall är gudomligt fint uppifrån på natten.

 Igår myste jag och hjärtat hemma hos Hanna & Billy, sen for vi in på Playa och åt en pizza innan vi for hem och la oss. Somnade runt kvart över sju, helt otroligt, sen sov jag igenom hela natten tills imorse då klockan ringde. Annars kliver jag upp sjutton gånger per natt liksom..

 
Handlade lite småprylar idag, en kakaoburk, en "mjölkflaska" i glas, och sedan en burk med senapsfrön, bara för burken, igentligen.. Ovanligt?? Jag vill ha eget hushåll!


Imorgon efter Norrfly ska jag & hela familjen åka och gratta min fina Emelie som fyller 22! Tårta och mys, sedan tror jag att jag tar rääzern min och far till bääächö-byn. Ska även försöka få in lite bider från kameran, men jag tycker de är förjäkla sengt. Vi får se när det blir någon typ av ansträngning ;)
Likadan burk som min,
lånad från

http://www.google.com/


RSS 2.0