Ge mig lite tur någongång.



  Denna skönhet vill jag absolut ha! Vart alldeles besatt på engång jag såg den!
Möbelmagasinet i Katrineholm mejlar nu med jämna mellanrum och berättar vad frakten kan tänkas kosta. Blir den skaplig, och budet på tradera håller sig lågt slår jag absolut till!



Klicka för att stänga fönstret


Klicka för att stänga fönstret




Bilder lånade härifrån;

http://www.tradera.com/SA-TUFF-BLAUPUNKT-RADIO-TV-SKIVSPELARE-auktion_2939_120694677


Mormor fyller Pension idag!



 Idag fyller min mormor Pension. Vi ska dit senare och fika fast jag är sjuk. Det börjar kännas bättre så jag jobbar nog imöran.
- Stooooort grattis på henne iallafall, du är gudomlig, damen <3
  


Molnen ser jäkligt konstiga ut idag. Snömoln, helt enkelt. Det väntas ju snökaos idag, så vem vet liksom. För mig får det gärna komma, jag tycker att de blir mysigare då, nu då man kliver ser det riktigt frostigt och kallt ut ute, med lite snö som kom sist, jag vill ha riktigt med snö, iallafall ett par cm som får ligga kvar. 
 Men det får gärna vara skapligt ute på Fredag, då jag ska hämta Jimmy. Känns sådär att ta bilen i halka och snöstorm..

 Mikaela är också hemma idag.. Vi har gjort pannkakor och vispat både grädde och hallonmousse, då vi var uppe i barnfilms maraton igår fortsatte vi imorse med Pettson & Findus där dom gjorde pannkakstårta. Vi tänkte försöka vi med ;)
- Då jag inte kikar på film nu sitter jag vid datorn & Tradera. Bara för jag har lite pengar nu finns det ju inte ett  skit att köpa. Har lagt bud på ett hårnät & en kanna från Rörstrand, men dom går inte ut förns Söndag. Får väl se om man har någon tur där..

 Kom på den ultimata Julklappen åt mamma & pappa imorse. Vad talar jag inte om härt, för jag vet att göbbfan ibland slinker in här och kollar. Ska bli roligt att se vad dem tycker.

 
<3


Detta älskade pulver!





- Som man blandar med vatten, kallar för soppor, som man promt ska äta tre gånger om dagen och sedan bara dricka vatten och en måltid över det suger. Faktiskt, jag är så spyless på detta äckliga skit som jag stoppar i mig..
Inte fan blir det bättre av att jag inte mår nå bra annars heller, jag är ju nämligen sjuk igen. - Den här gången är Mikaela hemma och är sjuk också, så jag har någon att roa mig med iallafall.
Idag har barnfilmer underhållt oss, jag gillart'!


Imorgon fyller min älskade mormor Pension. Hon har bestämt sagt att hon inte vela ha något som helst som liknade porslinsföremål, som också ska stå och ta plats. Så jag kände mig smart, bakade Jitterbugg igår, och idag bakade jag Prästgårdsnötter med hallonsylt & Citronstänger. Dessa la jag sedan i mitt 3-vånings kakfat och gav henne det inslaget i ett stort papper redan idag, detta är gott, tar ingen plats och dessutom har hon något att bjuda gästerna på imöran. Hon vart hur glad som helst, nämde att formerna var sådär men smakerna var fantastiska. ;) Övning ger färdighet!

Imorgon blir jag hemma från jobbet.. Ska försöka sova så mycket som möjligt.
Torsdag vill jag verkligen jobba, så helgen kommer snart. Tiden går trotts allt mycket fortare om man jobbar på dagarna än om man ligger hemma.

- Fick reda på en aning rolig sak igårkväll.
Vad tar jag inte här, men skriva ett par väl valda ord det kan man gott göra.

"Vissa dumma idioter tror att de kan sätta dit folk som har problem med ekonomin, och vipps så ser man att det är dom som anklagat, som igentligen är banditen."

- Sicken tur, att den som alltid varit "bäst" kanske kan börja inse hur vrickad man igentligen är, det går inte alltid att jämnt vara självisk och se att man själv är störst, bäst & vackrast. -JUBELIDIOT, detta var de bästa som kunde hända, det gör så att fler än bara jag växer flera centimeter! :)



Baka gör man för att få smaka

  



  Jag har en deppdag utav dess like.
När mamma kommer hem ska jag ta med henne till Gnarp utav alla ställen på jorden. Varför? Jo, för dom har fan billigaste tygerna i hela världen & så fick jag ju faktiskt lön idag. Kanske inte så, men nästan.. Jag vill ha julaftonsklänning, nyårsklänning, någon mer rolig klänning, och mer därtill.
- Måste kika på något roligt till balen med, förståss.


 Efter det, då ska jag nog banne mig ta och riva fram min gamle kakburk jag köpte på Åsas loppis i somras, göra rent den och baka tre olika sorts kakor. Surt är väl att jag själv inte får äta upp dom, men smaka får man göra om man bakar!






Detta kak-fat med ljus ala' bakelser står som prydnad på mitt rum.


25 Oktober




 Igår var det två månader till jul, sjukt vad fort det går!


Helgen har varit lugn och skön, Efter att jag jobbat i Lördags for vi till mormor & morfar och åt lax.
- Det händer inte så mycket, och jag har inte så hemskt mycket att berätta.. Idag är det skola, ett matteprov bland annat står på schemat. Jag far nog hem skapligt tidigt, för jag är helt slut som artist idag, sovit som en stock hela natten med är ändå sjukt trött..

 Till helgen ska jag upp till sundsvall på fredag och hämta Jimmy. Funderar på att fara till Hänny en sväng innan. Sen Lördag blire jobb, Guldsmeden firar 30 år, så vi ska ha rakning ute i gå-gatan :) Ska bli så jädrans kul att se och om karlarna vågar sätta sig i stolen.. ;) Söndag blire Sundsvall med Jimmy igen, IKEA & sånt roligt. Första julklapparna ska inhandlas! 


 

Det är advent




   Imorse när jag var ute och gick runt kvart i sju, var det så inåt norden kallt ute. Så låg det lite snö på backan här och där, det är så enormt mysigt.
- Väl hemma så satte jag igång världens bästa julskiva, jag tjuvstartar lite smått i år. ;) Ända sen vi var små har vi alltid fått lyssna på Kicki Danielssons "Det är advent", och det är den bästa julskiva jag vet. 

 Oktober är snart slut, och jag hoppas att November går jääävligt, jävligt fort detta år så man får börja pynta och lyssna på julskivor utan att det riktigt gör något. Det ska banne mig till & med bli kul att jobba helgerna inför jul, folk är glada, och dessutom är det mysigt & varmt.




 Barn på nytt, det är nog så det heter ;)

Första snön är här!





 Klev upp för en stund sedan och skulle utoch ta morgnpromenaden, satte näsan utanför dörren och gick tillbaka till sängen. Det är myyyyyys med snö, men inte ibörjan då det oftast bara är blask..
- Julen är på ingång iallafall, det är säkert då snön kommer :)



Igår var jag till mormor & morfar efter jobbet. Efter det for jag hem och pluggade. Det vart sent, närmare elva, så idag är jag halvskapligt trött.. Provet om frisörteori är på fredag, så det gäller att ligga på!
- Har inte mycket att skriva, det är en tråkig period nu, så nästa uppdatering blir när den blir..


The Riddle




   Min musiksmak varierar ofantligt, allt från 40-tal upp till 2010 nyaste bitar.
I typ två år har jag gått och nynnat, blivit tokig då jag hört den på radion, försökt fått reda på vad den kan tänkas heta, osv. Men nu imorse, så lyckades jag änteligen ;)





Tell me about it.



  Ibland undrar jag lite hur mycket jag ska behöva gå med på, ställa upp på, ge med mig på osv. Så kan jag fortsätta i flera timmar vad det gäller vissa saker. Imorgon börjar något nytt igen, som inte är överförtjust i med ändå tycker ska bli roligt.






  Givande dag i skolan? Nä.
Väl hemma har jag iallafall fått en riktigt städat rum, om man bortser ifrån att jag inte dammade av alla prylar, golvet är ju fint iallafall. Har bytt blomman & ljuskopparna i fönstret till en blomvas med ute-blommor i och passande ljuskoppar till det, så det vart lite mer höst i fönstret. Packade ner ytterligare lite mer porslin och så som legat utspritt över golvet.
- Ge mig pengar och ett eget boende?

- Ihelgen vart jag ledig. Jag bytte med Mauritz och jobbar nästa helg istället. Var faktiskt skönt att vara ledig och mysa hemma bara! Igår for vi till Bergsjö på dagen och var där resten av dagen innan jag tog bussen hem på kvällen.. Gick och lade mig på engång, är tröttare än tröttast nu för tiden..



 - Min lugg börjar sakta men säkert växa ut, jag tänker spara ut den nu så jag kan göra några tjusiga läggningar sedan :) Funderar på färgen också, den är tråkig som fan just nu, detta är och förblir mitt mysterium.


Myyyyyyyss!



Igår var Emelie hos mig på salongen för vi ska börja klura lite på långhårsuppsättning på henne till Gesällen. Sen tog jag ut min timmes komp och gick hem en timme tidigare med henne :) Pappa skjutsade oss på Ica Maxi för lite handling och sen gick vi hem till henne och gjorde iordning tacos. Var länge sen det bara var vi två nu, och det har jag saknat så inåt vassen!

Idag är det full rulle, börjar med en permanent, sen ikväll ska jag, Jessica och kanske Mauritz hem till Jessica för lite frisörplugg. Fortsätter hem till hjärtat sen och myser där över natten!

- Redan Torsdag är det med, helt otroligt.
Har brottom idag, så detta var allt för idag ;)

Röck på spiksmejja




 Vi hade det HUUUUUUUR galet kul som helst i Lördags då Hanna hade sin tjugoårs fest! :)
Var toppen hela kvällen, vi grillade, drack massa gott och skrattade mer eller mindre heeela kvällen med gamla vänner och massvis med nya ansikten :)
- På Söndag var det älsklings tur att fylla år, så lite besök fick vi på kvällen.. Annars tog vi det lungt bara, herrn var väl inte alldeles i topp-skick..
 


Om ett par timmar ska jag möta upp Lisa och Maria på salongen. :) Sedan styr vi kosan upp mot Sundsvall för Sebastian visning :) Ska bli gör kul, min första visning över huvudtaget!  Får se hur sent kvällen slutar, detdär började ju sju och sedan är det åtta mil hem också.. Funderar nästan på att fråga Jimmy om han vill komma och möta upp mig i Gnarsp så kan jag fara hem till han och sova och ta bussen hem imorgonbitti istället.
- Fast det låter drygt det med, så jag vette fan.


 I Söndags köpte pappa en vinterbil åt mig också. En Ford Escort från 97. Den duger bra åt mig, faktiskt så såg den riktigt fin ut :) Jag älskar dig, gubbe! <3

=)




Varför är jag så glad!? Sen halv 6 idag har jag nog mest bara flinat hela tiden tror jag.
Allt är underbart, jobbet, älskade familjen, vännerna, bästa Jimmy och Ja, Jag mår fan bättre än på länge och fler än jag vet precis vad det beror på! :)

Efter jobbet idag var jag hem till Jessica och fixade hennes frajs lite :) Hon vart snygg som vanlig, hon har samma energi som håret hennes, och den smittar av sig! :)  Sedan skjutsade jag ner Johannas bästa vän Johan på stan, så den stackarn slapp gå hem. Det är kallt ute!


Imorse var jag hem till mormor och morfar och vägde mig lite, Det går hur bra som helst nu :) Faktiskt så åt jag en hårdmacka med falukorv och massa senap där, fan vad gott det kan vara med så nå så simpelt. På morgon hade jag Hanna på omfärg, så fick jag min "lite" sena födelsedagspresent, två stooora teékoppar med fat :) Jag vart minst lika glad för dom nu som jag skulle blivit i Maj, haha ;) Tack Hanna & Ballyboy.

Imorgon är det Fredag, och nästan helg. Jag jobbar Lördag också, och sen blire "Röck på spiksmejja" för Hanna som fyllt 20 =)

Nu ska jag försöka få tag på hjärtat, prata lite och sen sova.
Pussen!


Kreativ dag, jag älskar det!



Idag har jag haft full rulle hela dagen! :) Imorse permanentade jag, en Frisörlärare från Västermalm i Sundsvall, dåligt skitnödig jag var där ett tag men det gick hur bra som helst. Jag fick små tips då hon tyckte det skulle bli bättre och så under tiden, så härligt :)

Efter det hade jag en färg, sedan lunch och efter det en herrklippning med finish, där hjälpte Magnus mig lite och berättade vad jag kunde ändra lite på för att få den perfekt. Och efter den var det dags för en "tvätt-fön-styling" =)
- Dagen tog slut fort, må jag säga. Och fort gick den.


Har haft besök av Emely på besök. Vi toppade hennes hår och pratade massa tok! Nu har jag klunka i mig min soppa och ska tvätta bort sminket innan soffläge intas.

- Imorgon kommer Fröken Hassel för omfärgning, sen blire plugg hela dagen :)
Ska även skicka mamma upp till Magnus på Elgiganten för att köpa mig en locktång, jag bestämde mig för en där i Måndags.
Härliga bananer!

NittonHundraFemtioSju

Efter lite uppfräshning av fälgar osv så är det väl kanske dags att
bjuda på ett smakprov på min pärla!

Evert vart mer än stilig ;)






Gröna kannan.






 Detta är söndagens inköp, kannan alltså.
Kostade 60:- och det tycker jag nog den var värd ;)
Det gröna fodralet som står brevid fick jag av min gammel moster Bärbel då vi var i Tyskland, hon fick den 1957 då hon konfirmerade sig.
- Vad är det då? Jo, då man vela hålla téet eller kaffet varmt trädde man över denna över kanna Så höll det sig längre.


UnderbaraClara



Kolla in detta underbara kök!
Bilderna har jag lånat från http://www.underbaraclara.nu/









Morfar & Jag



 Min morfar är så himla bra. Det är min allra bästa vän, i den äldre kategorin ;)
Nu efter jag myst runt med Emelie så for jag hem till morfar & mormor och kollade på deras nya kyl & frys. Sedan vandrade mormor in i tv rummet och jag och morfar blev kvar i köket. Det är det bästa som finns, jag och morfar, skratt och mys. Nu var det diskutionen om julen, sen vi har varit liten har dom alltid haft en mindre julgran i köksfönstret med massa chokladsaker hängandes, ni vet choklad inslagit i papper som ser ut som tomtar osv? Så har dom brukat haft en Riktig adventsljustake med mossa och svampar i. Det är riktig jul, det måste bara finnas. Nu har dom inte haft ljustaken på ett par år, men granen har hängt med och efter jul får vi tre alltid plocka bort chokladen och äta upp dem.
- I år ska vi ha ljustaken också, lyckades jag tjata åt mig nu ikväll ;) Då sade morfar att vi skulle strunta i granen, men aldrig ;) 

 Julen är det bästa som finns, det är nog jag och morfar överns om.
Vi spelade lite kort, "skit-tunna" och drack kaffe innan jag for hem, mysigt.




  Imorgon är det skola som gäller, sen ska jag hem och röjja lite i garaget. Efter det ska jag ner på stan med Emelie och köpa present åt Älskling. Efter det ska jag på salongen och få håret fikat av Lisa :) Så skönt!

 Nu blire lite plugg och sedan sängen.

Im in löööv whit youuu



Fantastiska underbara älskling, jag älskar sånna här helger. Mys på fredag, mys hela lördan, mys hela söndan. Löööv it!

Helgen har varit toppen, tycker jag. I Fredags kollade vi lite på tv och sov rätt tidigt. Igår sov vi, myste lite och sen på kvällningen for vi till Gnarsp och hyrde film. På väg därifrån hamnade vi mitt uppi en olycka, en jävlig sådan. Såg en äckligt bra film med John Travolta, jag somnade fan inte enns efter halva filmen, storslagit. ;)


Nu är jag hemma igen, fick med mig en avdankad gammal telefon av älskling idag. Den är garanterat bättre än min som är begagnad 3 gånger innan min tur, så jag kanske klarar mig ett tag på den här nu.
- Var på loppis en sväng idag med, vart en kaffe/té kanna rikare i grön pastell. Fint serrni, fick även en sockerskål av rörstrand utav Jimmys mormor.

Imorgon väntar skolan, och jag har igentligen ingen lust. På tisdag ska jag få håret fixat iallafall, gudomligt skönt! :)

RSS 2.0