Off..



Lite klent med tid åt detta nu.
Ihelgen klarade jag mig fin fint utan dator, hade väl mycket för mig ändå i Västanäng. Vi grillade både Lördag & Söndag. På Lördag vart det äkta tysk bratwurst, med pommes, senap, ketchup & naturligtvis Majjo. Söndagens grillning vart mer komplicerad, då grillades det helstekt filé med massa annat gott till..
I Fredags var jag ju ut också, själv, med Professorn, Bärgarn & Åsåker!  Jimmy har varit nere på Elmia ihelgen så då passade jag på lite, haha. Nejdå, men det kändes trist att bara sitta hemma en Långfredag så då drog jag mig ut på äventyr!
- En ensam helg var rätt skönt, men jag fick bästa överaskningen på Söndagmorgon då herrn ringde och frågade vart jag var redan kvart i 8 på möran och frågade om han kunna komma till Västanäng redan då. Sweet!

Veckan har väl vare lugn annars, mitt allra sista lov. Fan vad konstigt det känns. I Tisdags kunde jag konstatera att om en veckas tid har jag haft mitt körkort i ett år. ETT ÅR! Och på Måndag blir jag 19. I mitt huvud är 19 lite, för jag känner mig äldre i huvudet. Samtidigt är 19 liten, om man jämnför med folket jag umgås med, där ligger medelåldern 21-24..

Fick mycket fina bilder ihelgen, det grönskar nå alldeles otroligt. Jag ska slänga in några här och visa mitt smultronställe!

=)




Beställde löshår som jette duga till allt vad som innebär student igår morse. Sitter nu och budar för fullt på en gräddvit klänning på Tradera, med slut datum Onsdag till veckan.




Igår kväll var jag & Mamma hos Madde och mamma fick naglarna gjorda. Hon är en riktig baddare på naglar! :)

Nationella proven!



Idag har vi skrivit Nationella Provet i Svenska. Gick väl bra, antar jag. Jasg är lika dålig varje gång och fattar precis lika lite!
Mys med Emelie efteråt bara, som vanligt en Måndag, tänkte jag säga fastän det är Torsdag idag.
- Humöret idag är dåååligt! Jag är le bara, ingen lust till någonting.. Less över helgen redan, jag har ingen lust att göra något alls.  Vill ligga hemma i soffan och äta chips & dipp typ framför en bra film, men det går ju inte eftersom vi bokat in Custom & Hotrod show i Sundsvall hela dagen & kvällen på Lördag.. Fan vad jag hatar att känna såhär, då vet jag redan nu att helgen kommer bli skit!

Hade varit skönt att vara hemma, grilla med familjen och det ovan nämnda!

På Måndag är jag ledig iallafall, jag, mormor & pappa ska skjutsa ner morfar till Örebro på sjukhuset och på Tisdag opereras han. Jag bor med mormor under veckan och förbereder påskmaten till helgen, på Torsdag har jag också tagit ledigt för att åka och hämta honom. Hoppas innerligt att det går bra och vi verkligen får hämta hem honom!

Över påsken planerar vi att sova första natten i Bobygda. Största problemet är väl Perser-fan som är mamma & pappas nya bebis, han kan ju "knappast" vara hemma själv en natt, så han får väl följa med om det stora problemet är han. Kattfan..




Skönheter!




Ja, här kommer mina senaste fynd.





Onkel har en kaffeservis som han redan skänkt till mig. Inköpt 68 (?) tror jag det var, på Domus här i Hudiksvall. Vi drack till ära kaffe & dopp ur denna servis på han 69-årsdag uppe hos han 11 Februari iår!




Kokboken ropade jag in på Tradera, och kaffepanna köpte jag uppe i Sundsvall på Erikshjälpen.




Fyndade på lon i Västanäng hos Onkel. Där låg dem och skräpade och gjorde mig lycklig då jag fann dem!



Västanängs fynd igen, Onkel köpte denna i Tyskland då han ej hittade någon liknande i porslin i Sverige på slutet av 60-talet.




Riktigt fina, bilden gör dem ovis.






Faluns' fynd. Stringhyllan är sådär just nu, jag ska slipa ner hyllplanen och måla om dem med teakolja. Brödlådan i Gult fastnade jag för direkt, och Marabou burken är ju klassisk.



Lampan gav jag 200 spänn för, tack vare pappa!

Nice!



Härlig helg, ingen direkt vila men den har varit härlig för det!
I lördags drog vi ju en tripp till Falun, Jag, Hanna, Jimmy & Billy. Hittade små fynd, faktiskt. For till Bergsjö direkt efter, hämtade saker och sedan vidare mot stan där vi gjorde oss iordning och drog en spontanfylla utav dess like, for iväg till Delsbo på motorgårn där någon hade dragit igång någon liten fest!
Igår var det Samlarmässan här i stan, drog med mig pappa, Jimmy & Billy dit. Fann en fin tak-lampa som fick följa med hem för dess billiga peng.

Ska plyta in lite bilder sedan! :)

Ikväll ska jag ner på salongen och få naglar gjorda. Idag ska Madde få testa acryl på mina naglar, ska bli kul att känna om det är någon skillnad jämntemot gele!
Sedan blir det tidig sömn för imorgon flyttar Onkel ut till Västanäng, och jag kör ut honom! Vårtecken tretusen.

Myssa!

imag0024_1302246 (MMS)

Myssa!


Sömn hit & dit



Igår kväll var det fan omöjligt att somna, jag vet inte om det var för jag hade äte kvällsfika en timma före, eller om det var för alla tankar som rullade runt. Tokig blev jag iallafall, och tänkte då klockan slog halv elva att snart går jag upp och renskriver Cv't.  Men så befinner sig känslan av att snart, snart somnar jag nog & jag låg kvar.
Imorse vaknade jag halv sex, och där kom svaret, måste upp och renskriva Cv't. Sagt och gjort!
- Nu skare' skaffas jobb!


Som grädden på moset så är jag halv krasslig idag. Ingen lust för mat, och magen känns sådär. Förmodligen & för hoppningsvis lite inbillning bara, mahaha ;)
Ingen sjuka behövs, imöra kväll ska jag umgås med min Fislisa Emelie & dessutom gå ut på Texas. Bara det bästa myset, helt enkelt.

Ahhhee, imöra är det Torsdag redan, sedan istortsett helg ju! Torsdag är helg, tycker jag.
- Falun-besöket känns överlägset denna helg!, Fan vad kul det ska bli. Eventuellt blir det ett besök hos Fjodor också, han har köft ny bil! Det enda minuset blir väl att vi åker Buick eller Dodge, igentligen inget minus men det tar sådan tid!
Fan Madeleine, stort minuspoäng hos dig som dräper tanken att åka jänk!

Tisdagkväll.



Idag efter skolan tog jag med mig Onkel och for till Västanäng. Kveckarn' hade skottat upp en liten plätt så vi kom in med bilen på gårdsplan, faktiskt så hade snön försvunnit väldigt bra!  Alltid samma underbara känsla av att öppna dörrarna de första gången, det luktar så gott där! Samt fick vi tända upp första brasan i ve'spissen!

Vi lämpade av massvis med saker, och fick med oss ungefär lika mycket tillbaka till stan, haha ;) Jag hittade några fynd i några vrår där, bland annat en hel hop med backelit-bestick, mestadels gafflar & skedar, ska leta vidare efter tillhörande knivar nästa vecka då jag ska dit. Då flyttar han ut på riktigt för i år, sen dröjer det inte länge förns alla kommer till sommaren.

Härligt!

Är äntligen tillbaka i boa i västanäng!

imag0016_1301996 (MMS)

Är äntligen tillbaka i boa i västanäng!


Skärgårdsdoktorn.



- Igår då jag kom hem från skolan slängde jag mig i soffan och började mitt race med Skärgårdsdoktorn som Magnus fixat åt mix. La jag mig vid halv tre, så klev jag upp runt sex! Underbara, välmående serie.
Minst lika trött idag igen, efter skolan blir det bums hem i soffan för att fortsätta kolla på några avsnitt. Resten av veckan flyter på som vanligt, förutom att vi har ledigt på Torsdag genom skolan. Förmodligen jobbar jag ändå, skönt att det händer något på veckorna så att dem går fortare & fortare mot studenten!
- Mössan var perfekt, en aning för stor, men igår var mitt hår varken ordning-gjort eller tvättat på 5 dagar så den sitter förmodligen bättre sen då jag får iordning på håret & förmodligen har lite löshår i!

Tagga skolan nu, usch, fy & blä!

It's here ! Fin vän, för övrigt <3

imag0014_1301940 (MMS)

It's here ! Fin vän, för övrigt <3


Allt går för fort!



Helgen gick absolut för fort, jag & Jimmy myste på hemma själva i Fredags efter jobbet innan Björn kom på spontan besök ! :) Sedan försvann typ hela kvällen i massa prat och till slut somnade jag av vid 11...
Skola idag! Hoppas innerligt att vi får studentmössan!

Mitt Hjärta.




- Iförgår fick jag ju så gräsligt ont i örat, och Mitt Hjärtas hälsocentral hade ingen tid att erbjuda mig samma dag, utan fick ju en igår 8.15.
Jag for dit bra nog tidigare, tänkte att med lite tur får man ju kanske komma in så kan jag fortare åka på jobbet och börja med inventeringen.. Sitter där och klockan börjar bli runt 8.35 då jag hör en vid receptionen säga till någon annan "alla läkare är ju på morgonmöte, somvanligt en Torsdag!" Sitter ytterligare 5-10 minuter innan jag blir tokig och frågar om jag hört rätt..
- Berättar framme vid disken vilken läkare jag ska till, vilken tid jag hade tiden och hur länge jag väntat. Får till svar att ja, "men gud, alla läkare är ju på möte", och då brister det, "är detta en naturlig sak på Torsdagar och likförbannat fick jag anmäla mig hos dig då jag kom hit för 40 minuter sen!? vilket jävla skämt!", Får till svar att hon kan kanske erbjuda mig en tid efter 9 då mötet är slut, men då måste hans redan inbokade patienter få gå före.. Fattar dom inte att folk har ett jobb liksom? Så där gick jag ut, utan tid och ursäkt för allt.

Igår runt 13.30 exploderade det till igen, och jag fick ännu ondare än dagen innan. Så då ringde jag dit och sa "att nu får ni fixa fram en tid IDAG och det ska bara gå eftersom ni krånglade så inåt helsike imorse". "Tyvärr så har vi inga tider idag, blev svaret. 
- Jag exploderar lite mer och säger, att nu fixar du bara en tid annars far jag upp på akuten och hälsar från dig! 
" Ja, kom 14.25 då.

Kommer dit 14.10, anmäler mig och då frågar hon, "men vilken tid vill du ha då? Den klockan 14.25 eller den klockan 17.00??" Driver du med mig?, sa jag bara..
In kommer en till dam och frågar, "hur ska man kunna få en tid klockan 17.00 då alla läkare har gått hem för dagen?"

Less efter allt skit får jag iallafall veta att jag har en infektion mellan näsa & hals och ska bota det med kortison-nässpray och blev det inte bättre av den måsta jag absolut komma in senast Måndag. Great balls of fire..
-Inventering på det, gjorde ju inte min dag direkt bättre. Även fast jag vill påstå att det var mycket bättre sen vi fick vårt nya system!
Helgen är nu efterlängtad. Ska bli skönt att bara ta det lungt och inte göra någonting.



RSS 2.0