Bomben

Fick hem Bomben från Revlon härom dagen som jag beställde från Baresso.
Har kört med den nu efter jag färgade håret sist vid studenten och det, och den har verkligen funkat skit bra. Har alltid använt Color Fresh förut, men den kan slänga sig iväggen om man jämnför med denna! Cf blir matt och äckligt i mitt hår, de ger knappt någon lyster alls, men med denna ser håret typ nyfärgat ut hela tiden, förutom att utväxten så småningom blir synlig, förståss..
Revlon Professional Nutri Color Creme 600 Fire Red
Kanon inpackning med huuuur mycket pigment som helst i!
Kostade 183:- Hos Baresso med frakt inräknat..
Skapligt pris, faktiskt.

Color.




Boken var skit bra, jag läste ut den redan imorse!


Färgar mammas hår för tillfället. Något litet nytt blir det, faktiskt. Hoppas det blir bra, för tid läre det ta!

Ny bok!



Mamma har köpt hem en ny bok. Närmare bestämt köpte hon hem den igår och nu sitter hon och läser dom sista 10 sidorna.
- Sen, är det min tur!
3096 dagar heter boken, och är skriven av Natascha Kampusch.
Jag gillar sådana böcker,verklighetsbaserade är min smak.

Har för övrigt idag varit på stan med Mamma, Emelie kom också efter en stund! Strosade lite, och sedan satte vi oss alla 3 på Bankok-kajen och åt lunchbuffé.
Vi for sedan på en lägenhetsvisning här i stan..

Mamma är klar nu, så nu bänkar jag mig i soffan med boken! :)

.




Igår for släkten vidare hem till Tyskland.. Usch, jag är lika fjantig varje år och pressar tillbaka tårarna fast jag skulle vilja falla ut i världens böl. 
Jag vill åka dit innan vi ses nästa år då dom kommer hit för den årliga semestern. På något sätt hoppas jag att det ska kunna gå! 

I Lördags var vi i Västanäng framåt 9 tiden på kvällen allihop. Vi grillade, åt jordgubbar & glass, myste som aldrig förr, skrattade, pratade om gammalt och hade det bra bara. 
Tycker det har gått med dessa 6 veckor, nu är dem över liksom..


Idag ska vi på sjukhuset med Jimmy igen, Sjukgymnast teraputen. Tycker själv att det har skett underverk sen vi var där sist och rörligheten är mycket bättre i både armbåge och handen vid knogarna. Knogar har han inte mer föresten, mer än vid tummen och pekfingret. Känner man där känns liksom lederna men dem syns inte alls..

På eftermiddagen idag ska jag åka hem till Rune & Karin och klippa dem 2.



Ihelgen är det Hotrod Reunion i Strängnäs. Vi ska dit för första gången, och jag hoppas därmed att vi får fint väder! På Måndagkväll sen kommer ju Regina & Fabian.
På Torsdag ska jag åka båt mellan Kapelskär - Mariehamn över dagen med dem, mamma, Mikaela, Mormor & Morfar.
Sedan på Fredag far vi neråt Rättvik! :)
Det händer mycket bra nu, faktiskt! :)

Glad att så många fortfarande ringer/mejla...

imag0521_1310649 (MMS)

Glad att så många fortfarande ringer/mejlar och verkligen försöker leta tag på mig över klippningar & diverse sen Jag slutade på salongen, varje dag hör någon av sig! Är tacksam att ni följer med mig, ska ni veta!! :)


Mys i helgen som var -w-

imag0505_1310646 (MMS)

Mys i helgen som var -w-


2 veckor kvar!




Om 2 veckor imorgon kommer min Tremänning Regina med sin karl Fabian från Tyskland för lite semester! :) Det som är allra sämst är ju att den veckan dom kommer, åker vi ner till Rättvik på Fredag för Classic car week.. 
Så jag ska pytsa hela den veckan full med roliga ting tills jag är halvt döende då jag sätter mig i bilen på Fredag!!

Igår hade vi middag här hemma. Portergryta med pärer och massa goda grönsaker. Mamma hade bakat rosenbröd dagen till ära också! 
Jag och Jimmy drog oss mot Jättendal mot 6 snåret, for till deras stuga och örsade skit med hans mamma & pappa.. Tog en båt-tur på sjön och försökte fiska, inget napp men mysigt ändå..

Jag avgudar dig, älskade du..

Stranden lockar.




- Jag längtar tills imorgon.
Vi har varit och handlat lite nödvändigt tills imorgon då vi far ut på Hölick med familjen Roos idag, så nu är korgarna packade och klara istortsett!
Faktiskt så ska det bli riktigt mysigt att åka iväg med dem över dagen sådär. Vi har ju inte träffat lille Jonas så mycket sen dom kom hem med honom från Thailand, så detta ser vi fram emot!

Onkel...

imag0437_1309874 (MMS)

Onkel...


Fin fint!

imag0436_1309874 (MMS)

Fin fint!


Bak-tidningar.




Vi gjorde en sväng till Bricka idag igen.
Fann 2 bak-tidningar från 1936 & den andra från 1944. Dille, jag tycker uppslagen är så fina i dem..
Samt servettringar i silver med en fin Rosett på. Har 4 sen förut som jag fick av Majsan, men köpte hem 12 till nudå då dom var så billiga..

Så fyndade Onkel i samma veva också åt mig, ännu ett kryddställ.
Dom var där fast i egna bilar, så vi fikade ilag då vi ändå träffades där.


På Fredga har jag fått i uppgift av Jimmy att hämta honom i Sundsvall eftersom han ska på Gatufesten en sväng. Tänkte göra ett besök till Birsta eventuellt och köpa ett par nya haremsbyxor.. Mina har blivit så jäkla stygga och noppiga. Hade igentligen tänkt åka in till stan, men mamma hade hittat ett par gardiner på IKEA som hon vela ha. Typiskt..



.




Igår satt jag uppe rätt länge och skrev om Cv:t som Gunnar tidigare skickat till mig. Vissa saker stämde liksom precis och vissa saker stämde inte alls.
Vi är på samma plan iallafall över hur jag vill jobba. Jobba och bli helt knäpp pga diverse saker som jag gjort förut är inget för mig.


Jordnära, lugna och trygga människor tycker han är något för mig, haha....
Han är la bra Gunnar, tycker jag! 

Idag blir det ingen strand iallafall, molnen är riktigt täta idag... Funderar på en sväng till Bricka istället! Loppis it is.. På Torsdag ska jag nog dra med mig Mamma & Morfar på auktion i Ilsbo. Dagsauktion i en vecka. Ljuvligt! :)

Nytt minne.



Så, då var denna helg också över i ett naffs! Har haft skitroligt som vanligt, lite halvkasst väder men annars så! :)
Nu ser vi fram emot nästa, vi drar nog till Västerås på Lördag, jag har svårt att bestämma om jag vill med eller inte..


Igår körde vi mys jag och mitt hjärta rakt igenom. Kom hem till stan runt fyra snåret kanske, sen åt vi Strips & friterad fläskfilé med familjen innan vi somnade ett par timmar. Vaknade, for på Maxi och rörde ihop en dipp och sedan la jag mig med bästa hjärtat och flöta i oss chips & popcorn till Bethowen! 

Blir det fint väder imorgon ska vi åka ut på Hölick med Pernilla och hennes två småpojkar. Bada och mysa och snacka massa skit! Och blir det dyngväder åker vi promt på Onsdag. Understand???


Och på Onsdag den 13 hörrni, vet ni vad som vankas då!? Äkta hemgjord Jägarsnitzel gjord av min gammel moster, enbart för att det är Johannas födelsedag! Ingen gör snitzlar som i Tyskarna.
- Man ska inte enns tala om Snitzlarna som man får då man går på resturang där nere, det är nog den bästa middag man kan få!!

Mid Sweden Nats.



Nu är det dags för den årliga träffen i Gnarp igen. Hela veckan har vi haft kanonväder, vi snackar om nästan 30 grader varje dag, och nu idag då det hela drar igång är det mulet och regn är i luften.. Dåligt tråkigt!
Prognosen ser ju också ut så imorgon, och på Söndag kommer finvädret tillbaka då det är dags att åka hem igen.


Igår kväll var jag och Mikaela iväg och fiskade en sväng. Fick inget, så vi for hem och bytte bil och for sedan ner på Hot Chili och åt massa god mat, bara hon & jag! Lite tid för syskon sådär bara, mysigt och lungt & skönt!


Städar lite smått nu, packar samtidigt och ska äta frukost/lunch. Bockwürst ala Tyskland, finncrisp och vatten. Varför erbjuder Sverige inte oss Bockwürst?
- Ska slänga i lite pigment i håret sen och göra mig klar för att åka till Bergsjö en sväng innan vi far därifrån mot Gnarp! Ha en trevlig helg allesammans! 


RSS 2.0