ge och ta

 

 jag har fått lärt mig, att det heter ge och ta.


 Längtar till lördag, kommer bli en massa härligt folk och god mat! :)
Känner mig nöjd över folket som ska komma, dem jag trivs som allra bäst med.
Resten skiter jag fullständigt fan i!

Dodgen ska fraaaaam!



 Ikväll lät det som på jimmy att dodgen ska fram från sitt vinter-krypin :)
Jag längtar tills sena utekvällar på stan, en massa fölk i bilen och härlig musik. Faan, kom sommar kom!

Har varit och provat min klänning idag, satt jätte fint och nu är det klart att jag får den på lördag! Gudomligt.  Tog hem mitt andra tyg, tänkte försöka ge mig på att sy en klänning själv så slipper Kerstin bedra sig med det bestyret. Kanske inte blir lika bra som om hade gjort den, men som hon sa, Man måste prova annars lär man sig inte!
- Tänkte också säga tack till Haissel som skulle köpa clips åt mig imöran. Du är guldvärd!

ljushuvud



  Blev bra färg på barret mitt igår, la folieslingor med blekning 6 & 9%..  Så nu är dem riktigt kalla, ska köra på med lite silver schampo bara för att tona ner de lite, lite! Kom hem runt nio och då bev det en ritkigt sen middag och sängen på engång sen..

 Imöran är det sista april, har inte en blekaste aning om vad vi ska hitta på än. Blir antagligen nyktert, men sedan har jag ingen aning. Ekonomin är nog inte den bästa just nu, så vi får väl se. Jag skulle kunna tänka mig att bara sitta hemma också, eller fara upp på lala-berget som ja nu inte minns vad det heter. Skulle ju vara roligt om Jimmy fick ihop bilen nu idag/ikväll som han gett sig fan på så kanske man kunde vara och svänga runt i den! :) Skulle det vara någon enstaka person som skulle vela vara go och höra av sig och berätta deras planer inför imöran skulle det vara skit kul..
- Tänker iallafall inte ringa runt och höra vad folk ska göra, jag kan ju lika gärna sitta hemma i stan som jag skrev uppedär, men någon måste det väl vara som har planerat nan iallafall...
Ska Trappen till stocka?

Fint väder tycks det bli idag också, ska nog lyckas dra mig ut en sväng på lunchen idag. Har planer också, men de får vi se hur det blir med dem! Ikväll ska jag afra till Kerstin med en tygbit som jag köpte igår, så nu är min klänning nog klar tills på Lördag! :)

-
Med tanke på det, vill HaisellHanna med karl komma på lördag eftermiddag och fika/äta? Berglin har jag redan räknat med, faktiskt..
Verkar som att jag får finbesök från Kilafors också :)

route 66



  Greeeaaaaaat, jag har mitt träns och min klänning tills på lördag! Imöran ska jag färga in löshåret så det matchar mitt eget, hoppas verkligen på att det blir bra. Tänkte höra med HaisellHanna om hon vet av någon bra hemsida där man kan beställa clips med snabb leverans? Annars kanske fröken vill höra med någon av sina frisörkompisar utifall dem vet av någon? :) Ska beställa imöran helst så man med lite tur hinner få dem till Fredag.
- Igentligen är det inte nå jätte viktigt, men det vore ju kul att kunna göra någon frän uppsättning..

Känner att jag har för mycket att göra för att hinna med bloggen, denna vecka ska jag hinna plugga, åka till Kerstin och pröva klnningen minst en två gånger så den blir klar osv. Det verkar inte vara det allra lättaste att få till den. Måste även hinna med att köpa en bit vitt tyg på lunchen imöran, det börjar bli för mycket nu! 
Tänker plugga hemma hos Jimmy någon dag i veckan som förstår sig på skiten lite bättre än jag, engelskan kan flyga åt häälvete enligt mig!

 
hoppas på en lösning, en överenskommelse från bådas sidor, att tankarna går till varann istället för på en själv enligt.
sedan hoppas jag verkligen på att du förstår vart du står i min värld just nu

Josefin, Josefin



 Vi har världens härligaste onga hemma, eftersom Anna och Peter flyttar till Näsviken idag!
Satt inte helt fel att sluta efter en fyrtiofem minuters lektion, eftersom vi är ett par som tenterat av engelska och svenskan så fick vi sluta för dagen. Skönt, så nu har jag, mamma, Johanna och Lillfia varit nere på stan och myst!

 Annars så närmar sig min sjuttonårs dag med stormsteg, imöran ska vi göra oss fina i håret jag, Jääscka och Pätra! Skulle vara kanon utifall jag hade fått min lön idag, så hade jag kunna åkt upp till Ullis och hämtat mitt hår. Satan, jag läre beställa clips med..  Hoppas att dem kommer hem fort, jag vill kunna göra kanonuppsättningar.
- Tänkte även ringa till kerstin ikväll och höra om hon sytt klart min gula klänning snart, hade vela haft den på Lördag..

Så tänker jag bara nämna det, att jag funderar på att bjuda in lite folk på lördag kväll. Tänkte att man kanske kan ta med sig eget kött eller vad man nu vill ha och grilla eller så. Men inget spikat än, vi får se :)
-Hudiksvall har erbjudit toppenväder i helgen, i Lördags hade vi vänner här från Stockholm. Grillade och hade det färbannat roligt! Nu får vi väl hoppas på att det inte tar fem år igen innan vi ses nästa gång!

Nu väntar ongan våran


Jeaaaannie



   Jag ska skaffa mer barr till håret, bäste Ullis hade ett trens med clips som jag skulle få köpa billigt! Får se utifall jag åker till henne och tar hem det till veckan så vi kan färga in det i någonsånär liknande min egen färg så fort som möjligt. Skulle aldrig kunna ha tejphår, skulle få bryt på bitarna flängandes bak i huvudet mer än femtiosju gånger per dag och dem skulle snabbt ryckas ur.!
Funderar även på att köra ett till hål i örat till veckan. Vet inte riktigt om jag vågar, och dessutom har pengarna till det..

 Dagen har varit i full gång, har inte blivit mycket av till sitta. Ibland är det skönt, men absolut inte för dagen. Vet inte om jag ska försöka gå iväg en sväng på lunchen imöran och försöka få tag på nå sömntabletter på Hälso-affärn. Tänkte ev. fråga Jessica om vi ska käka från Hot-chili!
Imöran kan vi ju tacksamt tänka att det är helg då vi kommit hem, ska fortsätta städa lite efter maten. Louise och karln kommer ju på Lördag, hoppas och tror att vi kommer ha skit trevligt den kvällen! :)

-
Igår var jag och Antonia upp på håsta, tog en promenad dittens och tände lite ljus för Sandra. På slutet var vi hur många som helst där, trevligt att träffa lite gamla bekanta som man inte sett/pratat med sedan vi gick ut nian. Var skönt att träffa dem och prata av sig lite, så vi spenderade två timmar där innan det var dags att gå hemåt..

 Nu ska jag köra lite mer städning, och sedan vräka i mig en liter vatten innan sängdags så kanske huvudvärken flyger sin kos. Vi hörs !

nya tag, och en ny vecka är påbörjad!



  Skapligt lungt idag, hade en färg på eftermiddagen. Gick bra, är så attans roligt att få stå och jobba själv! Hon blev nöjd, så naturligtvis kunde jag känna mig nöjd med mitt jobb :) Härligt! Annars har dagen erbjudit lite dåligheter, jag blir så grinig på folk som inte tänker ett dugg på vad de lover och säger..
Mer om det tar vi inte idag..
Blir förhoppningsvis en bra imöran, Jessica jobbar ju också då satt det tvekar jag inte en sekund på! Fårse utifall vi möts upp tidigare imöran och tar en promenad eller så, vi har lite att diskutera igenom.. Tänkte väl försöka planera in en helg då vi kan hitta på något, hon kommer också garanterat få köra runt oss på stan nu då hon klirrar körkortet!

-Karln kommer väl hit imöran om det blir som vi sagt..
Skulle vara gudomligt, med tanke på att jag sover som en stucken gris. Spelar ingen roll hur sent jag än ligger uppe så somnar jag inte, och dom få gånger jag väl somnar är det för en timma tills man vaknar upp nästa gång.. Har inga problem då jag har någon här, konstigt.. 

 
Nu ska jag söva!

chäärlek






-w-



Håll mig hårt, eller släpp mig helt
du är du,
 jag är jag,
vi är ett

Råck'n'Råll!






























Förbannat trevlig helg!



 Det vill jag absolut säga, blev motorrevyn, förkrök hos Zeb och en del chev-åkning!
Mer tänker jag inte säga, förutom tack till ett bra umgänge och att jag hoppas på att vi snart gör om det.. Bilderna som kommer upp nu snart i ett nytt inlägg får tala för sig själva.

Så vill jag bara säga,
att vi bör börja ta hand om varann bättre. Tänka på att inte göra oss ovänner med varann hit och dit, livet är för kort för att slösa bort på oväsenligheter såsom det.
Jag tänker ta tag i saker, istället för att se dem tyna bort..
En gammal skolkamrat, är nu borta.
En andra vän på ett halvårs tid.
- R.i.p Sandra Moberg -w-

sommarväder

 
underbart väder, synd att det blåser så fruktansvärt bara!
Var bra på stan, hittade lite saker jag har önskat mig då jag fyller år. Vad och vart säger jag inte nu för jag vet att det är många som frågar efter just detta nu. Vill inte att dom ska ta slut, ;)  Hann även med tjugominuters solning. Skönt, med lite färg på kroppen!  Var upp på dollar, coop och rimi en sväng, hittade massvis med götta så ikväll ska jag tvinga herrn att se en rolig film med mig och bara mysa..

- har packat min väska nu, strax efter min dusch ringde carina och frågade om jag vela komma och jobba de sista fyra timmarna. Tackade nej, jag har verkligen inte lust. Vill vara hemma och äta gomat med familjen och ta det lungt
innan jag ska fara!

 Läser Hänny detta får hon mer än gärna försöka ringa mig på mobilen, läre prata lite! :)
Neni, nu ska jag dricka en kopp té och sedan hjälpa mamma med maten.
Räkna med en massa bilder från imörankväll, jag ska ha enf örjävla bra kväll med underbart umgänge! :)

feelgood



 Kan man bli på så mycket bättre humör när solen tittar fram? Knappast!

Nyss svängt ihop en frisyr, sitter och lyssnar på siw malmkvist nu.. Ska ta och slänga på mig ett par jeans och börja dra mig ner på stan, ska köpa knapparna nu idag om jag hittar några! 
- Far till bergsjö ikväll, efter jag har plockat ihop en väska med grejer till imöran och efter en härligan lasange-middag.

 För dendelen har jag hört av frida, käre gamla handledarn från Haga. Är väl tänkt att vi ska ta och gå ut och äta uppe i sundsvall nå tag fram över, med lite tur hänger emilie på också. Det var evigheter sedan jag träffade henne sist!
ohja, det finns planer, i massor!

ännu en gång, great balls of fire!



  som rubriken lyder. Great balls of fire, natten har varit pest och pina, har inte alls sovit bra. Tio över fem gav jag upp, klev upp en sväng och gick och la mig sedan en stund. Men till tjugo över var jag uppe igen, blir så förbannad då jag inte kan sova.
- det har inte alls varit några problem med sömn nu i början på veckan, inte över hela helgen heller. Vet inte att jag saknar någon typ av trygghet då inte käresta är med mig, då går det att sova hur länge som helst och helst
lite längre ungefär ^^

Ska äta frukost med mamma och Mikaela nu, slänga igång en film och med lite tur somna till den!
Vi höörsch!



älskar dig!


motorrevyn




  Åh, fan vad jag börjar längta till helgen!
Har hittat igen en gammal skiva, sommarkänslorna börjar komma nu! Ska bli så förbannat kul ihelgen, låter som om att vi tar Billys cheven ner, går på motorrevyn och stannar kvar där sedan och cruisar lite ;) Blir inte att vi stannar kvar hos Zeb över natten, tråkigt men det finns fler tillfällen!

Imörabitti ska vi upp tidigt äre sagt, blir stan på förmiddan' och sedan tänkte jag eventuellt försöka hinna med en solning! Får se vad karln har för planer, jag hade velat fara en stund med amazon och för dendelen hinna till farfar och kika om någon utav klänningarna är klar snart.. Hade vare kanon med den gula, ett par vita skor och jeansjackan därmed på lördag, men kommer det mer snö läre det gå rent åt fanders! 
- Jeansjackan kommer på ändå tror jag, blire råck'n'råll läre man vara varm i sig själv ;)

Kollat runt på div jukeboxar nu. Dom är förbannat dyr, i fredags då vi kömma hem från bächöbyn drog svärfar igång sin nya och spelade ett par bitar för mig, jag är helt såld på fanstyget!  En sådan ska jag införskaffa mig någon gång, en Rock-ola från femtionio.
- Karln har prytt sitt rum med en också, fan för honom!

Ska läsa igenom ett par bloggar nu och sedan blire sänghalmen. 





 

färska göbbar



  Mm, var nyss upp på ica med pappa. Skulle in och ha rödbetor och ett packet med smör, men lyckades få med mig två förpackningar med té och en förpackning färska jordgubbar! Göttans..

Har hunnit vare till söderhamn idag med, Hanna fick sin tatuering gjord! :)
Blev görans gör bra, ett par vingar och körsbär la'mä. Jag har bara ett år kvar nu, ni skulle bara veta hur sugen jag är!

lugn dag



 God kväll.

idag runt ett tiden ringde telefonen, hjärtat mitt ringde och frågade vad jag hade för mig! - Jag kommer jag med, så han då jag sa att jag bara var hemma :)
Så vi hann med varann i ungefär två timmar innan han skulle iväg ner på arbetsförmedlingen igen. Hade bara räknat med en snabbsväng efter fyra tiden igentligen då han skulle ha lämnat nå grejer till mig. Kvalitetstid är alltid bra!

 Annars har dagen i sig varit lugn, har hjälpt morsan att torka av alla förbannade luckor i köket, rensat skafferiet och sådana saker. Ätit en halv bunker med glass & chokladsås, min bantning går åt fanders denhär gången med ;)
Morgondagen får vi se vad den har att erbjuda, antagligen blir det söderhamn & en tatuering med Hänny eller blir det delsbo med morfar. Hoppas att fröken ringer mig ikväll!, vill så gärna hitta på något :)

-
även att cheven blev såld berättade Jimmy idag, det hade vare fint att åkt cab i sommar!

Framsteg för blogg.se

 

  Såg att dem gjort en ny funktion på hemsidan, eniro sökning för både bloggar och webben. Härligt, jag har saknat det!
Blev en kort cykeltur, väl påväg ner mot stan blåste det så förbannat kallt så jag cyklade upp på ankargatan istället och solade där. Hann även träffa morfar, så det var värt den lilla turen. 
Blir antagligen att jag åker ner på stan sedan eller så istället, cyklar/går gör jag då inte iallafall ;)

Finge gärna börja regna för min del nu, det är ändå bara grått och kallt ute. Lite sommarkänsla över regn, skulle det nu bli regn mot allförmodan ska jag sätta på kaminen ute på alltan och titta igenom gamla biltidningar och bara mysa. Med en kopp varmchoklad kanske! 
- Är även sugen på att försöka få till nå härliga frisyrer från sent 40-tal till fem-tal. Men orken finns inte, alltanen känns som ett bättre alternativ. 

 Föresten så kommer käresta en snabbsväng på eftermiddagen efter han varit på arbetsförmedlingen :)


 

gomöran!



  Vaknade för en si sådär 40 minuter sedan. Hade problem med att sova, det gör inte särskillt mycke med tanke på att jag umgåts med karln sedan fredagskvällen, och därmed sovit som en gudinna! 
Ska ta och trampa ner på stan snart, tänkte lägga mig i solariumet en stund och glassa! Cyklar förmodligen hem sedan, duschar och sedan åker jag tillbaka ner på stan. Ska köpa knappar till mina klänningar och så tänkte jag kika in
cafe7:ans utbud, jag skulle vela ha en ny väska. Får se om dem har något som tilltalar mig.
 
-Får se om jag far med Jimmy till bergsjö sedan, eller om jag stannar hemma och tar det lungt bara.
Nu är det inte länge kvar heller förns det smäller, jag ser fram emot helgen! Blir både motorrevyn & fest med zeb på Lördag, hääärligt! Blir finnt att umgås med Hänny hela helgen med! ;)

honey, get your boppin shoes on!



  Snart är det min tur, det är inte alls länge tills det är exakt ett år kvar tills jag får gå ut och roa mig på krogen. Krogen, vad fan är det igentligen!? ;)

 Har en del saker som jag absolut vill ha, slänger in dem nedan.




 
Sivletto,
649 rikstaler



Sivletto, 479 rikstaler



Skopunkten, 299 rikstaler  (dessa kommer stå i min garderob oavsett om dem blir en present el, ett eget inköp!)



Skopunkten, 149 rikstaler



H&M, 298 rikstaler



H&M, 249 rikstaler


pictures



  
Jorå, jag läre fixa en före och efter bild på min karl!
Dessvärre hade han väl inte gjort iordning håret riktigt igår. Hoppas att det växer ut, snabbt så jag får tillbaka
min råck'råll karl snart!



efter

före

stockholms besök



  Nästa helg får vi finfrämmande från stockholm.
Louise och karln hennes skulle sova över här på lördag natt då dem skulle åka från övik. Kan bli kul, var nog fem år sedan vi träffade henne sist!
- Diskutera lite gamla bilar osv, hon lånade ut sin bil då mamma och pappa gifte sig, hoppas vädret är bra med så det blir grillning och roliga diskutioner om hur det var förr!  

elääände



      vilse.
ibland undrar jag, skulle bara behöva fråga en del saker. men för att fråga behövs mod, mod som jag inte känner att jag har för tillfället. hemskt att känna så, det ska bara inte vara så.

om du viste vad morfar bad mig om, du skulle aldrig tro det

påsken :)



 Mh, ännu en påsk har glidit förbi.
Har haft det bra, grillning i västanäng, häng hos schawon, bollnäs, god mat och godis i massor och för dendelen har jag fått spendera påsken med den jag inte alls skulle få spendera den med.
Tänker nog inte skriva mycket mer angående det, förutom att jag träffade Hänny på stan en sväng i söndagskväll ;)

Igår kördejag lite klippningar här hemma, åsa, pappa och karln var det som fick sig en klippning. Trodde inte att jag skulle klara av att göra åsa, hon hade sina små krav på hur hon vela att resultatet skulle bli! Hon blev iallafall skit snygg, i en kort spretig frisyr innan hon gick, glömde dock att ta före & efter bilder. Må säga att jag är riktigt nöjd med henne! Göbben fick sig sin vanliga frisyr, och Jimmy blev korthårig. Tog för kort på sidorna enligt han så vi naggade av luggen också så får det växa ut i sin egen takt..

- Blir till att ta det lungt i veckan, vi får se vad som händer. Hälften av lovet har ju redan gått. Har spenderat förmiddan' med Karln nere på stan. Fått tag i lite hudkrämer och ett nytt vitt skärp til klänningarna som Kerstin håller på med.. Funderar på att sola sedan, det skulle vara härligt att vara läckert brun till min gula klänning på Lördag kväll! Måste ringa till Kerstin och höra om hon hinner bli klar med den  :)


Åker vi cab i sömmar, månn tro? (;



of my 58 chevy

Little miss muffet
Sweet girls school stuff and
A country smile and charm
Out in the back
Of my 58 chevy
She said shed do me no harm

You know she makes me feel good
Just like a bad girl should

She goes down
She goes down
She goes down
Down, down, down
All night long
She goes down
She goes down
Down, down, down

Sassy little lassie
Walking right past me
Down in tennessee
Always a lady
I love southern ladies
They just know how to please

Its like connecting the dots
Start at the bottom, lick it to the top

You know she makes me feel good
Everyday, any way
She goes down
All night long
She goes down
She goes down
Down, down, down

All of the day
All of the night
Lick those lips
Do you up right
Up and down
Round and round
Round the world
Scream it out

You know she makes me feel good
Cya out in hollywood

Flat on my back she goes down
For backstage pass, she goes down
With all of my friends, she goes down
She gives heart attack, she goes...

mötley crüe



  musik gör mycket.
mamma och pappa har alltid påstått att dem förstått vilket humör jag varit på genom musiken. Det kan nog mycket väl stämma, jag väljer musik efter mitt humör och beténde.
- För dagen känns mötley kanon, dem peppar mig till max då jag känner mig så förbannat ursinnig och inte vet vart jag ska ta vägen.

  Morsan slutar inte förns elva idag, så vi far väl till västanäng strax efter.
Blir skapligt med fölk, blir kul utifall grannskapet också kommer förbi, och finnt väder är det med ;) Då blir det absolut körning för min del! Får se hur det går med en bakfull göbbjävel brevid..
  Tar bussen till bergsjö runt tjugo över fem, vet inte om det blir nå fest utav nå slag. Imöran åker jag till Bollnäs, blir dock inte kvar hos Zeb denhär helgen. Men nästa förmodar jag!

Get ready'



allt vi gjorde
 den stunden vill jag göra om
 för det ekar i huvudet



dumheter, rädsla, kärlek, tvivel, illamående, lycka, värme, vänskap, sårbarheter
du och jag
var finns vi
finns vi
är vi lyckliga
blir vi lyckliga
är det vi 

Same Ol' Situation



 
två stycken, per johan och antonia
världens bästa


salongsbilder!



  Var och åt lunch med mamma igår, träffade Majlis och pratade massvis med skit ;)
Var på salongen till halv två, drack en köpp kaffe med Jessica och sedan körde vi igång med min färg! Blev förbannat bra, numer är jag kall. Kommer förmodligen försöka köra med denhär hädanefter, såhär pass ljus har jag inte varit på ett bra tag nu.. Jessica övade på lite läggning sen med värmespolar, skulle ha gjort  klassiska 40-tals lockar men det slutade med en ball uppsättning istället. Såg ut som en riktigan hej kom och hjälp mig där ett tag och dem hade svårt att hålla sig för skratt! ( ;

 Nu ska jag kila iväg till Eivor och frissera lite och dra någon effekt slinga.
Ska spendera kvällen hos mormor och morfar, jag och mamma ska lära oss laga gammeldags påsk & jul mat, såsom grynkaka, pank, färskost och töckren götta!










rockin' robbin



  Känner mig inte precis som rockin' robbin! Sömnen är skit just nu, med lite tur kanske någon kommer och myser ner sig med mig imöran.

 Har legat och tänkt lite inatt, fan vad mysigt med en egen lägenhet. Jag längtar till att få vara ensam, göra det jag vill och inte alltid måsta ha en hel hoper med folk runt omkring mig! Bara saken att inreda själv skulle bli hur kul som helst.. Jag och karln skulle nog kunna få till det ganska fränt, hur snyggt skulle de inte vara med hans jukebox i vardagsrummet ?! Bara sånna smågrejer skulle vara kul..

- Dagens planer ser rätt bra ut just nu, ska ta mig en lång dusch snart, vandra upp till morsan och äta lunch och sedan ska jag ner på salongen så Jessica kan slänga i någon färg i barret mitt.

Haisell Hanna!



 Yes, snacka om olidligt det komer bli på Torsdag då jag ska följa med Hanna till sundsvall då hon ska tatuera sig, och jag vet med mig att det bara är ett år kvar tills det är min tur... ;)

liv, kärlek, lycka














deprimerande


 Åh käre vän, vill jag bara få säga och ge dig en bamsekram som förr.
Var ute och gick en sväng med Emelie ikväll, och nu då jag kom hem bredde jag ostmackor och gjorde varmchoklad! Strax innan oss är det typ en sopsorteringscentral, med en skapligt stor plan så det får plats bra med bilar där. Iallafall så stod där två lastbilar, och chaufförerna stod utanför och skrattade och hade sig. En hedlig gammal vanlig fika som man så ofta varit med om då man varit ute och åkt med göbben..

-  Iallafall nu så vela jag verkligen ge mig till känna att jag sett ena karln förut, han var bara så förbaskat likt Anders Eklund. Minns så väl då vi stannade på nå rastplats neröver då jag åkte med göbben sist, fikade och skrattade med dig, då du letade igenom fickorna för att jag skulle kunna köpa glass innan vi skulle fortsätta.. Vi skrattade så vill hålla på att trilla av stolarna alla tre, ingen kunde förstå att någon så snäll kunde dölja en sådan sida. 
 Kändes som om en tung börda kom över mig när jag såg dem två ikväll, pratade med pappa då jag kom in.
Lastbilskörningen och vännerna man får inom yrket var hans livsglädje och nu får han inte göra det han älskar. Vad tänker du nu käre vän, tänker du på oss som vi tänker på dig?

sommar och värme

 

  Såg på Trappberglins blogg att det bara 85 dagar till Big meet, tror att det stod 85 om det inte var 89. Fasen vad härligt, detta år verkar det inte som om att vi åker ner hela helgen. Över marknan och den natten, lät som att det fick duga!
Vill kunna använda bikinin, dem är underbart fina. Röd och vitprickig, verkar dock som om att halva sverige har/ska inhandla den. Tråkigt, alla kommer fasen se likadana ut i sommar! Mira gjorde nå smart, istället för att beställa nå töckren ur Halens så ska hon sy en fränan baddräkt!
- Hur fränt är inte det?! Dock skulle ju jag aldrig kunna sätta på mig det, får ångest bara jag tänker på vilka linjer man kommer få utav bikinitrosorna, så en baddräkt är nog inget för mig   ;)

förbannat!



 Mhm, ska ringa Christian senare angående mina bilder på gammeln. Inte en förbannad jävel fanns kvar från min sida!
Hade tur att hitta ett par som är tagna under alla år och ett par skapligt nya. Surt, och naturligtvis min vanliga tur!





<3

and do that summercruise



 Crusin' - snakebite. stört skön!
Karln ringde nyss, dem var för andra gången och kollade på jukeboxen. Så vi får väl se vad svärfar bestämmer sig för nu! Vore ju kul att ha hans gamla på Jimmys rum, om han nu kan få den att spela skivorna.

Har spenderat morgonen med morfar och mormor. Varit och handlat, diskuterat nödvändiga saker och ätit. Och sedan jag kom hem så har jag skrivit klart uppsatsen angående the50's/rockabillyn! Känner mig nöjd, hoppas käringa gör det med. Hade tänkt att försöka få över bilderna till usb-minnet från gammeln nu, så får vi se om jag lyckas eller inte. Ska kika Classics kalender sedan och försöka boka in några träffar med karl och farn i huset.
Jag vill ut och ha nå förbannat kul!

  Har någon smygångest här över färgen som förmodligen blir av imöran.
Alltid varit gör säker på att jag är blond, och ska så förbli. Men nu när Maria nämde koppar/röd så blir jag mer sugen på att göra en förvandling. Vi får se, som en tomat blir jag ju knappast!

Winnerbäck



 Aldrig varit riktigt för winnerbäck och sådant trams.
Ska det vara så ska det fan vara något att komma med har jag alltid tyckt. Men päätra har börjat spela winnerbäck på jobbet, hon som för övrigt diggar honom stenhårt. Men efter en veckas lyssnande så har en del låtar fastnat på hjärnan, texterna är så förbannat fina!

 Ska ringa karln nu och säga god natt, sedan söva..
imöran ska han till stockholm med göbben sin och kolla på en jukebox, jag vill också åka ner dittens.. ^^

Och det är nånting stilla mellan dig och våren
Det är nåt kallt mellan mig och England
Och imorgon sveper en dimma in
Som julrusch över staden
Och det vimlar av stressade människor i stan
Men det är tomt på strandpromenaden
Och jag tänkte att du kunde stå där i solen
Men berätta ingenting om England
Och jag har knappast lärt mig nåt sen sist
Nej inte jag men jag tänker och tänker
Och vet att du sa

fin fint!



 Vackra bilder.
Att må bra och att vara lycklig är otroligt viktigt










http://www.rocknrollbride.com/

allt känns så mycket bättre


 God dagens!


Gårdagen startade med ett nerv sammanbrott, tur man har världens bästa mamma och pappa som gör en så otroligt glad, så då allt lugnat ner sig for vi upp på Shell och kikade lite. Vad jag minns så har vi alltid åkt upp dit då det varit något och kikat om vi sett några läckra lastbilar för att se det lite ljusare! Efter det for vi och handlade lite smått, och sedan hem.
- Spenderade kvällen i bergsjö. Och jag fick sova en hel natt utan problem, det var underbart skönt.
Just nu känns livet lite enklare, vill jag säga.. Tog bussen klockan åtta till stan imörse, åkte hem och fick i mig lite mat och sedan upp på skolan för en timmas lektion! Så nu är jag hemma igen, ska städa rummet lite grann innan Jessica kommer.
 Vi tänkte umgås lite idag, prata och äta gott på Hot chili innan vi ska på möte med salongen runt sex snåret. Ska bli skönt att vara ledig imöran, naturligtvis så börjar jag ju jobba igen i veckan utifall jag orkar.
Annars tänker jag bara ta det lungt!

 Och härligheter blir det på Fredag! Igår flyttade Kurt till Västanäng, så då blir det grillning! Tänkte även försöka hinna med att övningsköra lite runt Bruka och så. Blir kanon, antar att det blir Zeb på lördag!
- Great va, länge jag orkade ta ett uppehåll. Att blogga går inte att hålla sig ifrån.

breakup



 Tror jag måste sluta upp med denhär skrivandet ett tag..
Jag har förfasiken vänner som verkligen bryr sig om hur man mår, jag ska börja gå till dem istället för att skriva ner hur jävligt allt är just nu..

Pratade med Carina igår, hon ringde runt sex snåret.
Är ledig Tisda, Onsdag och Torsdag. Fredag med utifall det behövs. Ska även ringa Torbjörn och höra om jag kan plugga hemma imöran, jag orkar inte...
- Tack för festen igår Michaell & Camilla, god mat och roliga aktiviteter! Synd bara att jag inte orkade längre än till nio. Det här är den värsta svackan jag någonsin varit i. Helspänn, hoppas vi ses ikväll..

våren, är då här nu



 Snacka om underbart väder, man blir glad av bara det!
Har precis varit på alberts & herbert med mamma, köpte en ny neccecär och ett skrivblock med j.dean på. Maria sa att det kan vara bra att varje dag skriva av sig, vad du lärt dig under en dag på jobbet och hur du mår för tillfället. Tänkte ta tillfället i akt och börka skriva vad jag lär mig, att kolla tillbaka om en månad ska bli kul och se hur mycket man lärt sig då!

 Ska nog tvätta igenom håret snart, sminka mig och sätta på mig lite nya kläder.
Försöka komma ihåg att ta med kameran, mamma och pappa läre ju inte göra de så.
I veckan ska jag på sjuan och se efter utifall de fått in några fräna handväskor. Tänker också vara ledig två-tre dagar för att vila upp mig, mamma tyckte absolut att det var nödvändigt.

snart har hela helgen gått!



  Å, min lediga dag igår spenderade jag mestadels med Josefin. Lämnade henne runt två tiden och sedan gick jag hem.
Var meningen att jag skulle blivit hemma på kvällningen med dom hämtade mig så jag for till Antonia. Blev bjuden på lite grillat där och sedan spelade vi lite spel innan det var dags at bege sig hemmåt.

 Nu har jag nyss kommit hem från Gnarsp, jag och göbben har vare och köpt tyg till två klänningar! :) Blev ett gult och ett vitt med blå blommor! Jätte fina, och billigt är det, jag betalade mindre denhär gången för tygerna än vad jag gjorde då jag köpte tyg för mina två kjolar. Förstår att folk bara pratar bra om wahlmans, dem är billiga och har bra kvalité på sina grejer!
 Ska göra mig iordning snart, det blir 40 års fest ikväll! Hade velat att jimmy skulle vara med men så blir det inte..


 Tio varv runt jorden, och tillbaka igen så är du det bästa som finns
Känner mig så oerhört tom utan dig
Älskar dig
 

Come on down and stop a-teasin' me

Rockin' little angel
With your honey-drippin lips
Your honey-drippin lips
With your honey-drippin lips
Rockin' little angel
With your honey-drippin lips
Let me kiss away my blues

Rockin' little angel, you're oh so sweet
You're oh so sweet, you're oh so sweet
Rockin little angel, you're oh so sweet
Why don't you make my life complete


Rockin' little angel
Come down from the sky
Down from the sky
Come on down from the sky
Rockin' little angel
Come down from the sky
Come on down and stop a-teasing me


En utav världens bästa låtar, gillar vad han sjunger. detta är en utav mina sommarfavoriter!

http://www.youtube.com/watch?v=jH-eWpmmYeo&feature=related


Rockin' little angel



 över bergan ska den klinga, den sång vi lärde
genom året ska den ringa, som en tro på svunna dagar och en tro på oss behagar
- över berg och djupa dalar hör jag denna melodi



 Konstig natt, somnade inte förns närmare fast jag gick till sängen efter att ha skrivit sista inlägget. Tomhet gör mig galen!  Hade vela följt med morfar och onkel Kurt till Västanäng idag, kikat in läget i stugan och hjälpa dem bära lite grejer. Kurt flyttar strax dit och börjar förbereda inför sommarn.  
Jag längtar efter att få ligga och glassa i solen, känna lukten av gräs och koskit, lyssna på en gitarr med Lasse Stefanz! Gå runt prettingberg med morfar, cykla till morfars föräldrahem och reta göbben som numer bor där. Gå till glombobron med mina orginal och sedan hem och lägga sig och höra Pers höns innan man somnar in.
- Fan kan vi inte bara få sommar så man kan få lite glädje? 

 Ska strax gå och peta i mig nå typ utav frukost, duscha och plocka undan på rummet.
Hoppas att solen kikar fram runt tolv då jag ska vandra ner mot staden.

youre' mine

-   Ska först och främst börja med att gratulera världens bästa gammelmoster på hennes födelsedag. Har inte hunnit med mig att ringa ner dit, men ska skicka iväg ett sms innan jag sover. 
Hon berättade för mamma att nere i Tyskland hade dem haft närmare 30grader för dagen. Avundsjuk!

annars är jag i bitar, helt och hållet trasig...
Idag kom Antonia in och pratade lite grann, annars har min dag bara kännts jobbig. Jag och Jessica fräschade upp dockans längder lite och klippte en helform på henne. Det är nog istort sett det enda nytta vi gjort idag, förutom städningen då.
  Väl hemma väntade en solstråle på mig. Josefin var hemma eftersom Peter och Anna var på sjukhuset, så vi åt middag/kvälsmat och sedan tog vi ett vagnrejs runt byn med Johanna och lillhjärtat sov under halva färden. Har aldrig träffat någon sådan liten som kan göra en på ett så bra humör som hon.
 Haha, då larmet ringde på mobilen tog hon den, slängde den mot örat & munnen och la av världens rap.. ;) 

 Berättade för mamma och pappa varför jag är ledig imöran. Dem tog det bra, dem förstod så det var inga problem. Så förutom att träffa tjejen från Hudikgympan ska jag förmodligen dra mig till Antonia efter hon slutat skolan imöran. JHon får mig att må bra känner jag och har svaren, jag ska upp på topp igen och det fort som fan helst!
det som kvider mest är nog att jag inte vet om den person jag vill ha närmast finns där...

jävulsk natt...



  Natten, mhm..
Somnade nog inte förns strax efter två. Kände som att jag mer än gärna skulle kunna sova, men såfort jag släckte lampan och vände mig om så blev jag klarvaken utav mina förbannade tankar.. Så jag tände lampan, började läsa eller kika igenom telefon och kände mig sömnig och försökte sova igen. Och så höll jag på..
 Vaknade imörse utav att en vas for i backen och mamma skrek på katthelvete..  Det var min fyr-timmars sömn!

Vet inte vart jag ska ta vägen nu.. Jag känner mig lika trasig som vasen som katta hivade.
Förstår inte hur jag ska klara av denna dag med besvärliga kunder osv. En sak som ska bli jävligt skönt är att det är just bara vi tre som jobbar, världens bästa tjejer...

 Nu ska jag försöka peta i mig något, har som tur är världens matlust.. Eller inte!
Maria sa en väldigt klok sak igår. på tal om det, vissa saker stärker en otroligt.
, Vi får se om jag dyker upp hemma tidigare än vanligt idag....

talkin' baby


  Nyss kommit in, varit ute och gått istortsett sedan halv sju..
Mötte upp Emelie vid pizza huset, så fick vi skjuts upp till henne och Ekkis nya lähenhet av hans bror. Jätte fint, blir garanterat skit bra när dem kommer iordning! Jag vill också flytta, inreda själv och kunna anpassa mig efter mig själv..

 Lunchade med Jessica idag. Har hunnit diskutera lite mer med Maria också, jag känner mig vilse på något vis..
- Har för övrigt hunnit med två färger idag, jag och Jessica tog på oss en kund och sedan gjord jag Marias hår. Lyckades bra med tiden, man blir som en klocka till slut då man vet på ett ungefär hur lång tid det får ta att göra en behandling. Imöran är det min tur, Maria har bestämt att vi ska lägga en kopparton. Tror det blir bra, får se om det blir knalligt, isåfall blir det en sju helvetes massa folieslingor också!
Dagen är för övrigt lugn imöran, inte alls många kunder inbokade. Blir en slappardag, eftersom det bara är jag, Jessica och Päätra som jobbar! ;)

 Nuni, ska jag kika runt lite och sedan bädda ner mig!





Imorgonkväll?

Snart helg!



 Fan vad skönt, imöran är det sista arbetsdagen innan helgen.. Fasen vad skönt!
Pratade med Jimmy för ungefär en timma sedan, då var han och Björn påväg till Björn.. Runt åtta tiden ;)

Mh, igår kom det in ena käring och sprang fram till mig.. Hörru, jag letar brylcreem och så hittar jag dig! Vart ihelvete får man tag på brylcreem?!  Haah, inte fan på Trudes iallafall! ;) Så diskuterade hon vidare om hur roligt det var att se ungdommar som behöll/bevarade den gamla stilen och levde fullständigt för den, haha kärring!
 Nu ska jag strax ta och åka, skjutsa Johanna till skolan och sedan fara och handla lite med morfar innan det är dags för arbetet. Idag jobbar Jessica, det kommer rädda min dag!

RSS 2.0