Folk till tusen



 Åh, både jag och morfar höll på att tuppa av då vi skulle svänga in på Ica Maxi imorse.. Men vi klarade oss bra, så var vi och köpte mammas julklapp innan vi for hem till dem och åt Julknäcke med nygrillad Julskinka med senap! Finns inget bättre!

 Nu har vi precis stökat klart, gjort Fudgen' och ställt ut den på alltan. Pratade med mamma då jag var hos morfar, nu då hon kommer hem ska vi städa av och sedan ska vi iväg och storhandla. Fan vad kul, jag menar, halva Hudiksvalls befolkning läre ju inte ha samma tanke som vi! Mhh..
 Hoppas mitt hjärta kommer och sover med mig inatt, jag hade kunna tage bussen om inte vi haft så pass mycket att göra. Jag orkar inte, är redan trött..


 Några timmar närmare julen är vi nu..

Rocky road Fudge



 Idag ska det bakas, städas och så ska jag slå in det sista paketet, förhoppningsvis. Detta är från mormor till morfar, men hon lade latsidan åt så jag fick ta tag i det!
- Ska även åka och handla lite grejer till mitt julebak, och mammas Julklapp från oss ongar och Pappa, och vipps så vart de ännu en jävla julklapp att slå in..

 Har nyss kommit hem från Emelie iallafall :) Fick skjuts hem med henne och hennes chef nu när dom ändå började runt 6.. Har ändå varit vaken sedan 4 tiden så!
 Utav Emelie igår fick jag BJÖRK & BERRIES hudlotion och duschkräm =) Det tackar vi för, den som kan bestå deras smultron doft är inte klok! Så härlig, vi myste sedan med Julmust, chips och Andra avenyn..


   Imöran är det ju faktiskt Julafton, och jag har börjat fundera på hur sent våran stackars pappa ska komma hem imöran om vädret fortsätter såhär, han ringde alldeles efter att jag kommit hem nu, då var väl klockan tjugo i 6, då hade han precis kommit fram istortsett.. Fyfan, vi ska tacka vädergudarna om dem låter våran göbbe komma hem i tid ;)


 Sån ligger det till, vi hörs..

I väntan,

- på något gott jaa ;)


  Bilder har ni fått, var ett tag sedan..

Här spelas musik på högsta volym, jag har svischat av lite damm för ett tag sedan på bla. mitt rum och så.. Även hunnit duscha, dumt nog med tanke på att jag ska iväg och sola snart..
 Ska plocka ur lite bilder från olika ramar, och byta ut dem mot nya hade jag tänkt.. Men med min tur så är färgen i skrivaren slut, och jag hade inte tänkt framkalla några bilder än på ett tag.. Ska flytta över det på usbminnet och skriva ut dem på jobbet nu nå tag!


 Neni, Refreshments och Veronica, det får duga ett tag nu tills jag ska vandra mot stor stan!

Some pictures'








  

Emelies kattfan är en stor favorit..



Lite nära och kära..









 Och ett litet bildbevis på hur jävla frän jag är då syster ska ha skjuts till skolan ;)





På mitt rum..










  Här är fatet jag örsat i, med glaskupan på!

Jag gillar't, lite eget sådär.. =)


22 December





  Inatt vaknade jag runt halv fyra, med ett bultandes jävla öra.. Fan vad ont man kan ha ibland, så kände jag lite smått, typ två storlekar bredare än vad det brukar ;) Fick nog efter att ha legat och vänt mig i en kvart, så då gick jag upp, tvättade rent piercingarna och tog sedan två alvedon och kilade ner i sängen igen.. Somnade som en gud, faktiskt..
- Jag hatar detta med att sova, speciellt alldeles efter att det varit helg för då är man så van vid att kunna lägga sig och hålla om någon då man vaknat och inte kan somna om, eller så knorrar man lite så kommer det någon och håller om en själv ;) Man ska sova tillsammans!


  Det verkar kallt ute idag.. Nu på möran funderar jag på om jag ska riva ur garderoben och slänga massa gammalt skit.. Har lagt undan en röd pennkjol som jag köft en gång förra sommarn, som blev lite förliten, åt min kära Hänny Haisell som hon ska få om hon kan ha den! :) Runt tre tiden ska jag möta upp Emeleie på stan. Får se om vi äter något i stan, och går upp till henne sedan. Är äckligt sugen på en räkmacka..


Pappa är hemma idag också, en stund iallafall.. Han kommer hem på Julaftonsmöra nästa gång, så vi hoppas att vädret håller sig skapligt!

 Sån är det, nu är det faktiskt bara två dagar kvar :)

Liknande Julkula


  Godafton!

 Dagen har gått hemskt, jävla långsamt.. Vi fick våran Julklapp av Trude idag :) Produkter för ett värde av 600 rikstaler, så jag plockade ut inpackning + hårspray från Loreál, en minispray att ha i väskan från Disp och sedan skum från Goldwell, ni vet det som jag visade förut i ett inlägg som jag hade tänkt beställa från Internet..
 Hur bra som helst, tackar tackar!

 Nu är mitt hår färgat igen, jag liknar en röd Julkula till tuuuusen.. (= Precis så som jag vill ha det! Klippte även Professorn, helt själv denna gång faktiskt, Maria tog bara bort ett par kanter, jag är nöjd och det vart han med, lät det som ;)

 Imöran ska jag sova ut, sen ska jag tvinga ut mina kära systrar för en promenad upp till Dollar. Om det inte vräker ner snö, vill väll säga.. Sedan blir det stan en sväng, så ska jag och Emelie sola sedan och efter det gå hem till henne och ha lilla Julafton :) Ska bli mysigt, mhmm :)


 På onsdag blir det också stan en sväng, med Mamma.. Sedan ska vi baka Julegodis, städa och förhoppningsvis så kommer mitt hjärta sedan :) Och gissa, sedan är det JULAFTON!

Christmas



  Ååh, vilken helg :) Gudomligt härlig, faktiskt..
Sov hos Jimmy igår, vi var ju hem hit till stan på Lördagskvällen och åt hamburgare på Frasses. Fan vad gott det är där, nå alldeles otroligt..
 Innan vi for till Bergsjö igår så var vi hos mormor och morfar och så blev morfar och Kurt klippta.. Fick fjärde Advents fika, mm ;)


 Ikväll blir det färgning av barret, helvete vad skönt det ska bli! Detta har jag väntat på lite för länge nu!
Imöran blir det lilla Jul hos Emelie, så får jag hoppas att Jimmy kommer på Onsdagskvällen, så jag får vakna med han på Julaftonsmöran :)
- Vi två gör som förra året, vi firar Jul hos dem på Juldagen, Ewa jobbar på julafton så..
Mysigt :)


Granen är inne nu också, gott luktar det då, riktigt Jul!

Lussebulls Frukost



  Mmm, lussebullar i mängder..

Idag ska jag joba, skulle igentligen ha behöft stanna hemma för jag är fortfarande lika snorig och dåig i halsen.. Känns som om att det börjar lätta iallafall.. Idag kommer mamma och ska få bli jul fin i håret, det är största anledningen till att jag jobbar, och dels för att jag vill träffa Petra innan jul lovet!

 Körde Johanna till skolan imorse, hahaa.. Det är jävligt kul att köra då det är såhär med snö, man får vara så fokuserad så det är inte klokt! Ibland kan tom. sånt vara kul! Våran lillväg är fortfarande inte skottad, antar att mamma går i taket snart om inte Peter kommer med traktorn snart..

 Får se om Emelie kommer till stan ikväll så vi kan fara till Ullis. Så vet jag inte om HasselHanna kommer ikväll också? Ser fröken dehär så kan hon kanske låna någons telefon och skicka ett sms? :)

 Nu ska jag sätta på mig raggsockor, äta en till lussebulle och sedan börja göra mig iordning för jobbet. vi Hörs :)

Totalt kaos


  Hahaa, jag kan skratta mig mätt på detta, på ett par dagar förändras vädret totalt..

  Blev varken piercing eller klippning för mig idag.
Kände att det kanske var lika bra för Hanna att försöka få tag på någon som kom för att hämta henne från Gränsfors, hon hade inte vare här på ett bra antal timmar annars! Vi får helt enkelt ta det imöran eller något :)
- Pappa hade även pratat med Janne, min tremännings pappa, han stod i Gnarp strax före Hanna, och kom heller ingenstans.. Kan tänka mig hur nöjd alla åkare och diverse ska vara! Så hade han även hört, att från stan sett och uppåt Sundsvall var det kö från Hamring till Gnarsp, Härligt!

 Pratade lite senare med Jimmy, och hörde svärfar svära lite smått i bakgrunden, Hahaa.. Dem var i Ångersjön och där började kön.. Kan tänka mig min käresta som garanterat är grishungrig vid dethär laget!
 Han sa också att folk klive ur bilarna och börjat gått, hahaa..


- Ne, vi har tur som kan sitta inne och värma oss..

Förbannade snö..



 Min första svordom över snön, den som jag örsat så förbannat på att få ;)

-Hänny tog tjugo över två bussen från Sundsvall och sitter nu fast i en Backe i Gnarsp ilag med ett antal Långtradare, Så jag ska se till att ha maten varm tills hon kommer fram, Hahha stackarn..
 
Emelie ringde nyss och sa att hon inte visste om hon vågade fara in mot stan, för där snöade det så inåt nordens, så vi får se om det blir nå piercingar gjorda ikväll eller inte. Vi ska höras lite senare så får vi veta vad hon har bestämt sig för!
- Detta jävla oväder, om man säger så, kan väl vara ganska mysigt men jävligt förädande med! Hoppas för guds skull att min käre far slipper allt sånthär skit nu när han ska ner till Oscarshamn inatt, och imöra natt då han ska uppåt igen!


 Så ligger det till, dags att ringa Hanna igen för en ny prognos haha!

Frukostkörv, Senapssås och Pärer



  Blir det till lunch nu strax =) Vart så jäklarns sugen, så nu har jag gjort min allra första senapssås.. Pinsamt, för att vara sjutton, haha!

 Innan maten nu ska jag gå ut till brevlådan och kolla om vi fått någon avi eller något om skorna, detta helvete att vänta.. Jag vill ha dem nu!  Fattar inte vart dem ska ha tagit vägen riktigt..



- Och på det så ska jag nog fan gå mot strömmen och färga håret smurfblått med en snorgrön slinga i eller liknande. Vad less jag blirrrr...

Sommar och Grogg, någon?






 Mmmm, jag längtar


God Morgon alla Glada



 Imorse när Emelie gick till jobbet låg jag och lillPerser kvar och hade det härligt i sängen. Faktiskt så var kattfan för engångskull riktigt mysig istället för dumdristig och jobbig..  Nu är han fularne än någonsin då dom rakat bort allt hår på magen, bak på rumpan och halva benen. Han hade så grymt med hår att allt vart en enda stor tova..

 Igår myste vi som bara vi kan, först klippte vi Emelie lite grann, så gick vi vidare på pizzerian uppe på Håsta och beställde hem mat. Grymt gott, grymt billigt och härligt! Äderostpizzan som jag åt gick på 60:- eller något sånt, det är billigt och bra, smakade gudomligt också!  Hemma så vart det skitsnack, Andra Avenyn osv. MysMys :) Förmodligen ska vi ha våran lilla Jul nästa Tisdag, vill vara med Jimmy på Onsdag och vakna med han på Julaftonsmöra precis som förra året :)
- Hostade två timmar i sträck igårkväll då vi la oss, måste nog till Hälsocentralen och få ut någonting om inte dethär blir bättre.. Jag hostar så att jag inte får i mig någon luft.. Helvetes förkylning, och Helvetes hälsocentral som inte går att få tag på!


Mina skor kom inte igår, så jag hoppas att dem kommer idag.. Hade även fått in matersättningen, så det tackar vi för ;) Nu ska jag betala av GHD järnet så är det avbetalt och klart sedan :) Skönt att kunna lägga pengarna i spargrisen istället så vi kan afra till Stockholm i vår!


 Nu ska jag äta, ikväll kommer änteligen Hänny, henne har jag saknat!
Poooutss..







Ett litet erkännande..



   För 5-6 år sedan skaffade pappa & mammas kompis en Thailändska som var runt 20-25års åldern, faktumed spenderade jag nästan hela sommarlovet där..
 Under den tiden träffade jag hennes kompisar och barn, på olika "tillställningar" som dom kallade det. Vilket mest bestod av mat, musik osv..
- Kan tänka mig att det är därför jag tycker så mycket om den Thailändska kulturen..

 Förutom kulturen, så är deras musik rätt bra. En hel del, iallafall..
Den är fin, må jag säga.. Udda musik, och igentligen låter allt nästan likadant, men det är något i den som gör mig svag, haha ;)


 
  Vet ni? Hanna ska ta tag i min kallufs imöra, och fan i mig vad skönt det ska bli!
På kvällningen blir det ju öronhållstagning med. Jag tycker det låter bra, faktiskt :)

Pickoliina



  Nu har mamam begett sig iväg för att se till så Östra skolans små ungjävlar får sig nå mat för dagen..
Där sätter dem inte upp något julpynt överhuvudtaget mer för ungarna förstör, jag har alltid tyckt att Läroverket har vare rörigt och stökigt, men Öster r då tamme fan värre för att vara ett högstadium.
- Så tänker jag inte undkomma att jag själv också vare med och gjort en massa jävelskap i skolan.. Raketerna i entrén var lite utav mina planer det, haha, fast jag tänker inte ta på mig skulden helt ;)

Ska strax kila iväg och duscha, skönt som attan ska det bli.. Såg att mina förbaskade toppar hade kluvit sig nu igen, så HasselHanna ska få klippa dem och sen så blir det till att missförbruka Cat'en från Redken! Får se om jag ska färga igenom håret på Torsdagkväll, och sedan kasta på en omgång till på Måndag.. Annars helt enkelt vänta tills Måndag, själv tycker jag att det går lika bra att göra det själv också, tar lite tid med utväxten då man är lika noga som självaste Madelään men ;)


 Så ligger det till,
sista fråhan just nu är bara VART FAN ÄR MINA SKOR!? Dem skulle anlända idag.. -_-










 Äckligt kär i diiiiiggggg!


Snö i Mängder




- Har kommit, och mammaär den olycklige som är ute och skottar. Tror dock att vi får ut snart igen då gårn' är klar, det snöar minsann lika mycket nu som de gjort hela natten..

Katterna vände direkt istortsett då vi öpnnade för dem imorse, och Asta försvann ner i snön eftersom hon är så ljus..

  Inatt har jag haft exakt samma problem att sova som igår, blir så jäkla elak.. Jag snorar, hostar och kraxar osv.. Det gäller inte med tabletter som är till för att döva smärtan nere i halsen heller, förbannade skit.. Nu då jag vaknade var ett utav ögonen tre gånger större än det brukar och därmed en massa kladd i. Skulle inte alls bli brydd om jag åker på ögoninflamation..
- Ihelgen ska våran lilla Josefin komma på besök och sova här för första gången.. Alltså mamma och pappas gud-dotter.. Världens finaste, vet inte om jag blir hemma, har nästan misstänkt att vi ska vara i Bergsjö ihelgen! Det andra misstänkta är väl att vi ska ut på nå roligheter, vi pratade om det i Lördagskväll innan vi somnade..
 Blir det inte så, så vet inte jag.. På Söndag ska jag hem i god tid iallafall för då ska granen kläs :) Mysfaktorn är hög!



 Idag far jag på skolan, gör mitt prov och sedan hem igen.. Jag orkar inte, blir förmodligen hemma imorgon om natten sett ut såhär, jag måste vara på tipptopp på Torsdag då jag ska göra mammas hår!
Ska till Emelie ändå ikväll och natta :)


 


Tree Top


Sista Julklappen köpt!



   Nu har jag köpt min allra sista Julklapp för detta år.
Denna var till svärfar, och jag antar att han blir nöjd!  Till veckan läre jag och pappa bara fara och köpa mammas julklapp som är från oss allihopa. I vanlig ordning är vi ute i sista minuten med den..

 Under denhär dagens lediga tid har jag varit hos mormor och morfar och prytt deras lilla gran som dem har i köksfönstret med chokladfigurer. Ingen jul utan sånna ;)  Sedan har jag, Mamma och Åsa varit runt på lite småaffärer, såsom ÖB, Dollar och Albert & Herbert. Krångligt jävla trånga parkering på ÖB, hatar den till tusen. Anars går det riktigt bra att köra nu förtiden!

 Nyss pratat med Emelie, imöran ska jag dit och mysa. Vi ska klippa henne, äta pizza och mysa, så måste vi planera vilken dag vi ska ha våran lilla Jul också! :) Mysigt, Mysigt..



 Nu ska jag ta och slå in ett par julklappar, ringa Berit och höra hur det går med min nyårs klänning och sedan plugga till morgondagens prov i Samhälle.. Intressant!

 Vi hörrrrss..


'

 Mm, jag älskar dessa bilder och absolut personen som är med på dem!


Good music..



  Ja, igår hände en litet grej här hemma..
För ett par år sedan köfte Johanna och Mikaela ett marsvin.. Under tiden vi haft han inne på Mikaelas rum har det alltid vare ett förbenat tjat om att man inte lira musik för högt..

 Så råkade Arne komma i händerna på Farsgöbben, och resultatet blev muusic all night long!
Så nu då jag för engångsskull är ensam hemma, får högtalarna gå igång.. ;)  MMMMM!
 
(Faktiskt var han gammal och sjuk, så det var det bästa, om man säger så..)


- Idag blir det bara lungt, ska ta och gå ut på en promenad nu snart.. På eftermiddan' skulle jag ha behövt vare upp på Dollar och lite sånt.. Får höra om mamma har lite tid över, ska passa på att posta en grymt skön låt nu när jag ändå minns den!






Ett par dagars vilo tid!



 Tror inte jag har skrivit här sedan Onsdag?
Dagarna har rullat på bra.. Förra veckan hann jag permanenta löshår, färga och Klippa lite grann.. For till Bergsjö på Torsdagkväll, och på Fredag efter jobbet kom Jimmy och hämtade mig..

 Helgen har gått till vila, Wii Sports, familjemiddag beståendes av Porterstek oc h lite bilkörning samt att jag varit sjuk..  Var näst intill påväg upp till akuten med örat igår, kan tänka mig att det är en öroninflamation pågång. Kul, inatt har jag hostat så att varken jag eller Jimmy har kunnat sova tror jag..
- Fick även ett trevligt litet samtal av HasselHanna inatt, haha ;)

 Idag sov vi fram tills 10, så gjorde jag mig iordning innan frukost och sedan skjutsade Jimmy ner mig till jobbet.. Fyra timmar i onödan igentligen, var inte alls just nå folk ute idag..
 Men lönen tackar jag inte nej till..


Imöranbitti kommer Emelie och hämtar upp mig, antar att det inte blir många timmar i skolan. Ska hem och sova då vi slutar, så kanske jag blir riktigt hundra igen! Under lovet bör jag umgås med Emelie en dag också, hitta på nå tok. På Söndag ska vi pierca oss, mhmm =) Fessar på jag, blir två nya i örat medans Emelie är lite tuffare och kör i läppen!
 Har min skönhetsfläck på näsan, så jag klarar mig utan smycke som pryder ansiktet!

Idioootiskt!



  Vet ni? Jag satt dit en snattare idag hos oss på Trudes!
Då securitas Micke kom och ringde efter polisen sa dem att dem inte kunna komma för ett beväpnat rån på Apoteket på Bächö-byn ;) Hahaa..
 Hur hare dessa människor växt upp? Har dem inte lärt sig hyffs sen dem var små?


  Nu har jag precis kommit hem från jobbet och efter ett besök hos Michaell, Camilla och deras tre småpojkar! :) Dem har köpt ett radhus och där var det otroligt fint.. Lite större än deras två på Ankargatan..
Min nacke, huvud och hals håller på att ge upp tror jag, Jimmy är boven till denna förkylning. Hoppas verkligen att jag inte sjuknar till helt, har inte riktigt tid med sånt ;) 
- Imörabitti ska jag kliva upp lite tidigare och sedan ska jag fara en timme tidigare till jobbet med Päätra, vi tänkte färga lite fransar och bryn! Det kan behövas, jag menar, Hur skönt är det inte med färgade fransar då man är osminkad?
 Efter jobbet ska jag åka hem till mitt hjärta och sova där, mys :)

 Nu ska jag ringa HasselHanna och höra vad hon hade på hjärtat!

God kväll




  Vi har kokat knäck, druckit lite för mycket glögg, och bara myst ikväll..
Själv har jag också hunnit med en tupplur, bara för min förbannade huvudvärk, en promenad osv..

 Ska faktiskt lägga mig nu, och skönt ska det bli..
Skulle igentligen kunna tänka mig att jag har så ont i huvudet för att jag sovit som en stock hela helgen, det brukar lätt kunna bli så! Ändå känner jag bara längtan efter att få sova mer.. På Torsdag åker jag nog till Bergsjö och sover, mysigt..

Det bästa jag har,



 Igår firade vi ju Mikaela, gott med bakelser säger jag!
Fina presenter fick hon också, och att Emelie var här gjorde ju inte saken värre ;) 



   Har fått lega och myst brevid hjärtat mitt inatt, ingen får mig att skratta som du!
-Underbara jäkel, jag älskar dig nå oerhört :) <3


 Skolan för dagen var också bra idag, nästa vecka har vi prov i Samhällskunskap. Känner mig skapligt taggad med tanke på vilket litet prov det verkar vara! Ska bli roligt att se om man tror sig ha rätt.
Annars ser schemat för nästa vecka skapligt lungt ut, skola Måndag & Tisdag, jobb Onsdag & Torsdag, och Julavslutning på Fredag uppe på skolan..
- Inom mig känns det som om att det skulle vara minst två månader kvar, jag vill faktiskt ha lite snö, ialafall!


 Ikväll blir det Julstök här hemma, vi tänkte koka knäck, dricka glögg och jag ska slå in Pappas julklapp..
Jul-Fudge och så ska vi ta till veckan tror jag! - Skulle behövt rensat ur garderoben & byrån också, men det lär inte hinnas med förns Jullovet är här!

12 Years old, Today!



  Grattis, fina lilla vän!
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Mikaelas födelsedag.
Har jag nämnt att jag har en underbar syster?










 Helgen har varit tokigt härlig, bara jag och älskling..
 I Lördags var vi till Sundsvall, faktiskt var det Jimmy som stod för mest handling denhär gången! Oftast brukar det vara jag som gör det..
Fick tag i mina julklappar, så köfte Jimmy nya SuperMario så det har vi sysselsatt oss med resten av helgen.. Har sovit som en stock, över halva helgen läre har gått till sömn..

- Du är det bästa som finns, hjärtat <3

 Inatt sov jag hos Emelie, det var välbehövligt..
Mhm, ska ta och kila iväg mot skolan snart, sen ska jag hem och gratta syster med bakelser. Både Emelie och Jimmy kommer ikväll också, synd att inte våran kära far kunna vara hemma och fira Mikaela med oss!
Vi gillar den karln ändå!

4 December, 60:a Impala



   Vaken, rätt pigg och klar i god tid.
Det är alltid lika skönt!


  Har funderat halva natten på hur jag ska få det att gå ihop med pengarna för denna månad, imöran måste jag köpa pappas julklapp, svärfars ska jag köpa på måndag eller tisdag och sedan har vi Emelies kvar. Igentligen ska det bli en enkel klapp för jag vet att hon behöver just dethär ;)
På fredag ska vi ut och äta på texas med jobbet, det går inte på under 300spänn, kan jag garantera, och veckan efter det bör mina skor komma som jag tidigare beställt..
Vad less jag blirrrrr på allt som ska måsta kosta pengar..


 Ska höra med Hanna om hon vill toppa igenom mitt hår imörankväll, tjuvläste i hennes blogg att Billy förmodligen skulle ut på galej'. . Kanske har hon lite tid över för det isåfall? :)
Det slits så grymt mycket av dessa värmespolar, plattänger och absolut av att man sprayar 7 ton hårspray i det var dag! Det hjälper inte hur mycket Potion 9 jag än häver i, haha.. På jul lovet ska jag strunta i att göra iordning på helst en hel vecka, ska jag tvätta det så häver jag i Potion 9, sen låter jag det självtorka, innan jag lägger mig brukar jag också dra i lite.. Var nu i höst någongång under ett lov, så körde jag denna fas, och håret vart tusen gånger bättre!


   Pappa kom för övrigt hem med en 60: Impala cab imörse, dock en modellbil.. En vacker dag kanske det står en fullstor sån ute på gårn'.. Var inte bara en sådan som stod i påsen, utan en Crown Victoria också, detta är tredje och fjärde bilen han kommer hem med denhär veckan! Han har hittat någon leksaksafär nere i Oscarshamn där det fanns mängder av dessa bilar. Fint, Fint! =)


 Ha en trevligan helg!


3 December




   Dagen har gått ovanligt fort.
Var bara jag och Carina på möra, hon hade en permanent så jag stod med och kollade, så försökte jag rulla en snarlik sedan fast på det förbannade dockhuvudet..
Johanna fick sig en ny färgklick idag också, ljusfärg på utväxten och så förstärkte vi hennes urtvättade lila med lite Kp..


 Efter jobbet var jag ut och gick med Malvina, 1.5 timme blev det idag. Mysigt,. de är så kallt att de knarrar under fötterna nu! Påväg hem var jag så jäklarns hungrig och frusen, så bara därför gick bommarna ner och var nedfälld en bra stund, blir så less.. Ska lägga mig nu så är jag förmodligen på bättre humör imöran!


 Skulle väl bara fattas att vi ska stressa igenom hela denhär förbannade helgen med..
Sundsvall blir det iallafall, så verkade det som om att Hanna vela fara till Gnarsp och köpa tyg! Var lite för länge sen jag hann med att träffa henne också.. Min FisLisa! :)
- Skulle inte tacka nej till en lugn hemmakväll, men så läre det väl inte bli om jag känner folk rätt...

Knäck-kok




  I Tisdags natt sov jag hos Emelie som bestämt, vi åt tacos till middag och sedan såg vi Mysteriet på Greveholm fortsatt med Andra avenyn innan sängdags.
Fina vän :)


 Igår jobbade jag, rullade lite permanent, gick igenom brynfärgning och div, med Emelie och sedan fick jag gå lite tidigare eftersom Mamma var hos Ullis och gjorde naglarna. Efter middagen hemma gick jag till morfar och så kokade vi knäck :) Dock en mindre sats, blir nog minst en omgång till innan Jul! Efter vi hällt i smeten i formarna var det ingen utav oss som orkade smaka en enda då dem hade stelnat... Hade äte så grymt mycket smet så herregud, jag tycker kulprovet är bäst då det gäller knäck-kok! Sov där sedan och åt en mysig frukost med morfar imorse :)

 Idag ska jag rulla lite permanent, förovanligheten! ;P  Sedan har jag färgkund i eftermiddag, har en imöran också. Roligt, färgtekniker är det roligaste som finns!

  En dag kvar tills helg, jag längtar så inåt norden, saknar min karl..
Nu ska jag leta reda på min kjol, sedan ta ur  spolarna ur håret och fara mot jobbet.. Vi hörs!

Julkalender



   Vad tyckte ni om årets första avsnitt av Julkalendern?
Vet inte riktigt vad jag ska säga, tycker de är fjantigt med Superhjältejul , men tänkte ge den en chans ändå..

 Skolan gick bra, nu är jag tydligen klar med Engelska B och med Svenskan.
Vandrade hem från skolan idag, strax innan jag kom ovanför läroverket så ringde jag min älskade lillasyster och hörde om hon inte slutade så jag fick gå hem med henne. Nepp, så jag fortsatte gå och då jag kom till Ok ringde hon och bad mig vänta där, för då hade dem slutat tidigare. Sagt och gjort, jag väntade och sedan pratade vi av oss lite grann..
Älskade syster, du är alldeles för underbar.

 Nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka iväg mot fem snåret, så ska jag möta upp Emelie nere på stan och sedan så ska vi gå hem till henne och mysa. Tacos står på menyn, götta :)


- Så har vi dessa patetiska och jävliga människor, som inte ska kunna säga ett fjantigt Hej bara för att man har en person med sig som ska vara ett "överhuvud", och då inte den personen är med ska man fjanta runt och vara hur trevlig och galant som helst, far åt helvete med er, det ska ni ha klart för er..
 Känner ni mig vet ni då att sånt är bara jävla fjanterier och går inte hem hos mig.
Fyfan, visa att ni börjar falla mot arton års ålder och en del av er som faktiskt redan är det.



  Puss på HasselHanna, Emelie och min käre karl iallafall, ni förgyller mina dagar!

RSS 2.0