Minitänger, 199kr!

 Nu då det är lönehelg tycker jag fasen att ni ska ta och gå in på Trudes här i Hudik och köpa en varsinn minitång! Var in med dom dit igår efter jag kommit till stan, så dom vore vara uppe på kampanj nu idag..
Perfekt för det korta håret eller annars kanske bara en för luggen? :)

 Sitter uppe alla redan, älskling har redan åkt ifrån mig.. I vanlig ordning har han väl lyckats stängt av alarmet så det blev lite brått! Han är garanterat snart uppe i S-vall, och åkte kanske för 35 minuter sedan. Ska strax ringa och kolla så han har tagit sig upp iallafall!
- Själv ångrar jag nästan att jag tog på mig jobb idag, jag känner att jag bara inte orkar! Haha, men det får gå för idag..
Ikväll ska jag hem till älskling och fortsätta mysa, det blev tidigt igår kväll.

Så kom göbben hem från Värmland igår, han hade fått med sig ett fotoalbum sen han var nyfödd. Rätt söt, nog för det såg ut som han hade ölmage redan då! ;) Och farmor, var riktigt snygg!

Nu ska jag ta och packa en väska med grejer jag ska ha med till Bergsjö, läre nästan ta med mig två jackor fan.. Jag nästan förstår, att jag inte kommer kunna gå med tjockjackan på IKEA imorgon utan det läre bli skinnjackan. Är nog inte riktigt hundra än i min förkylning, ibland är det varmt och man svettas som en gödgris och ibland blir det så kallt..

Men inte skulle det göra så mycket om förkylningen tog om, då finge jag ju ligga hemma och njuta av hur mysigt det blev med allt julpynt som togs fram igår!

Jag älskar dig, Jimmy!

Walk the Line

 
  Ibland tänker jag på det, undra varför det är just jag som har denna underbara lilla vän.
Varför det blev jag, som får dela så mycket med min underbara lille vän? 
Varför det är mig min underbara lille vän håller handen och håller om då det behövs?
Varför det är mig min underbara lilla vän säger att han älskar mest utav allt?

 Jävliga frågor, jag undrar vad jag gjort för att få något/någon så underbart?
Jag är galen i dig, helt tokig!
Du är underbaaaar!




 

Hannaaa!




  Du läre ta och lära mig både Photoshop och hur man fixar och trixar till sig en snygg blogg-design!
( Inte för att jag tänkt att byta ut min design än på ett bra tag, för denna duger kanoners åt mig )
Det är ju faktiskt så att jag suger sten hårt på allt som har med datorer och skit att göra! Så fröken Berglin, hjälp mig komma i underfund med detta elände! =)

schizofrena jävlar!

 Det har varit en rusande helg, och en jädra start på denhär veckan.
Det är inte det lättaste att ha en farmor som dött nere i Värmland tydligen.
Sen i Torsdags och tills i Tisdags har det istortsett bara varit kaos där nere och även här, inbrott i farmors lägenhet, någon tar pengarna och hennes kontokort men också videospelaren. Någon länsar kortet på 5000 spänn!
- Ja, tro på fan att på Tisdag är det en schizofren jävel som går till socialen, lämnar tillbaka pengarna men påstår det att videon är hans och därför tog han sig förmodligen in i lägenheten.. Vilka jävelska idioter det finns!

 Igår som sagt färgade jag om mitt hår, nu är det mer en "american cockie" nyans! Jag blev riktigt nöjd, jag ska nog försöka hålla på denna färg nu ett tag framöver. Wellas "Tips och Trix häfte" är  riktigt bra med många läckra nyanser!
Denna dag har varit fruktansvärt lång. Ställde mig och gjorde Fridas hår, vågor med Ghd tängerna..
Gud, Det är så jädra roligt! Annars har det mest städats och lite julpynt har tagits fram.

 På Lördag jobbar både jag och älskling, men efter jobbet ska jag hem till Bergsjö och bara ta det lungt och få rå om min käre! :) Den här veckan har jag saknat dig som aldrig förr.. Förmodligen blir det en lugn hemma kväll i stan imöran, jag ska julpynta med mamma när jag kommer hem iallafall!

- Ikväll har vi tjej-kväll hemma, pappa är nere i Värmland med Ullrik och Susanne och städar ur lägenheten.
Och mer än att det är lite skönt kan jag bara inte säga!

Jag lovar!

 Ikväll ska jag skriva ett längre inlägg istället för ett par fjuttiga rader! ;)

TRADERA

 Har hittat lite på tradera, så då jag kommer hem från jobbet måste jag ringa Helena så hon får lägga lite bud åt mig! :)
Och yes, jag är på jobbet idag, går hem med nyfärgat hår också och det är bara såå skönt.

GINA TRICOT

 Gina Tricot har oftast jävligt snygga underkläder, men naturligtvis säljer de bara trosorna här.
Tror jag har sett att de har haft Bh:ar hemma en gång, och då var det en vit och en svart nyans i spets! Därför hålla jag på att smälla av då jag och svärmor var i Valbo och sprang den dagen då Jimmy, göbben och Mats var och hämtade Dodgen. Där fanns det verkligen ett stort urval!

  Nu har ju även Gina webbshop, så jag funderar om jag ska lägga en beställning snart.
Jag har hittat en hel del som jag är riktigt sugen på!
Fundar även på att köpa en typ av tyll kjoll därifrån, den skulle passa perfekt till min kjol!
Så skulle Berit kunna få sy några vanliga kjolar så kan man variera färger och sådär.. Skulle sitta perfekt till sommaren!
 

ÄLSKLING

  - Om han bara vela komma och sköta om mig lite ikväll, skulle jag vara lyckligast i världen just bara för ikväll! 
Jag känner det, jag behöver lite extra omsorg bara för jag är sjuk, haha ; )

 

CCW




 


Gud, vi hade så jädra kul den kvällen i Rättvik!
Jag längtar så innibomben tills nästa år, Jag & älskling, Hanna & Billy.
De går inte att få det mycket bättre än så!

Nu blir det plugg, "antikens Grekland"..

Checka denna blogg!


 Nu har Bea gjort om min blogg, och frågar ni mig blev den skit bra!  :)
Henne hittar ni på http://beatricehagglund.blogg.se/ och den tycker jag absolut att ni ska kolla in!


 Nu blir det sängdags, jag är ledig imöran igen eftersom min förkylning inte blir nå bättre..


Det är du och jag, med ett hjärta i mitten!



¨Dance in the street¨

 - Ett mvg, ett vg och ett g!
Jag är skapligt nöjd. Så hade jag också minsann ett enormt kontaktnät, men göbbe lilla vill jag bara säga!
 

 Och med mitt enorma kontaktnär som jag nu sägs ha, så har jag fått tag på Bea Hägglund som ska göra om min blogg lite granna, jag tror den kommer bli riktigt stilig. Så har ju även Hanna Berglin skaffat sig en blogg, den har även Bea fixat till lite grann och den är jävligt snygg! 

 Titta till den här! http://hannaberglin.blogg.se/


Sjukling

  Jag är sjuk, och hemma från skolan! Dö trist..

Julkampanjer på Trudes, Haga!

Jul special
I butiken hittar du nu olika julklapps tips i olika kombinationer, styling, vård och det lilla extra ­för ditt hår. En perfekt present att ge bort i jul är produkter ur Sebastian sortimentet i fina svarta julförpackningar!

( Detta erbjudande gäller så långt lagret gäller t o m 31 December 2008 och gäller enbart på Trudes Haga)

 
Laminates Sheer
Schampo & Conditioner. Nu 330 kr. Ord 440 kr.

Laminates Chellophanes
Schampo & Conditioner. Nu 330 kr. Ord. 440 kr.

Laminates
Schampo & Conditioner. Nu 330 kr. Ord 440 kr.

Evokativ Full
Schampo & Conditioner. Nu 330 kr. Ord 440 kr.

Body Double
Schampo & Conditioner. Nu 345 kr. Ord 460 kr.




 Sen måste jag bara säga, att snart kommer Ghd ut med ny designade tänger! Hur stiliga som helst, en lila nyans. Då du köper denna får du även med en smart resebag, en fön och två klämmor.
Läs mer på Ghd's hemsida! Tryck här brevid --> http://www.ghdhair.com/se/ghd-iv-purple-styler


Kalendern är fullpackad!

 Jamen visst, helgerna som är kvar till jul är fullspeckad. Nästa helg ska jag ju jobba på Lördag, och på Söndag ska jag och älskling åka och handla julklappar.  Helgen på det är det planerat att vi kanske ska bli kvar hos Jimmys bror och hans Carola uppe i Sundsvall på Fredag och åka hem på Lördag. På Söndagen blir det jobb och Mikaela fyller 11 år. Helgen efter det ska jag förmodligen också jobba.

- Igår var det tänkt att vi skulle åka till Delsbo till PerJohan, skulle basta och sådant med han och Antonia. Men naturligtvis har jag lyckats blivit sjuk. Det tänker jag skylla på Kjell, för han kom ner till salongen i Fredags fast han legat förkyld hela veckan! Men med min tur så slog det ut igår, så den kvällen lyckades jag helt förstöra med. Men älskling är bäst och låg hemma med mig ändå och pyssla om mig fast han kunde ha åkt ensam dit! :)
Vaknade utav att telefonen ringde imorse. Som grädden på moset så har någon nu slagit in en ruta i farmors lägenhet nere i Värmland, tagit sig in och tagit pengar och videon och troligen mer saker. Allt är ju så jävla fint gjort, att hon lyckats dö och så blir de inbrott samma vecka. Göbben åker ner dit med Susanne och Ullrik på Torsdag, möjligvis Fredag och tömmer hela skiten så är det bara begravningen kvar sedan..

 Hör att det är hur många som heeelst som ska på Jerry Lee till helgen! Jag vill så jädrans gärna åka! Svärmor och Svärfar ska ner och se han, och jag vill bara följa med.  Men vi får vackert vänta tills Februari jag och älskling, då blir det Wheels båten! Härligt.

 Ska strax slänga in våra julkanpanjer i ett inlägg, så kommer ju även snart de nya Ghd-tängerna ut snart! Denhär gången i en lila nyans istället för "Kiss" som är helt rosa. Köper man den nya tången följer även en smart liten reseväska , en fön och två klämmor i samma nyans med! Jag är ruggit sugen på den, men priset är för högt för mig så jag ska nog sattsa på att köpa mig en GAMA-tång snart.

 Ska förmodligen slänga i lite ny färg i barret nu i veckan, skulle vela klippa till en helt ny frajs också. Men nu är håret på utsparning så det blir det inget av med! 

Nåja,
 Jimmy, Jag älskar dig mer än allt annat! 

''I got Stripes''

 
 Haft en underbar förmiddag. Var först till tandläkarn och klarade mig från några hål, så nu är jag gladare än någonsin eftersom jag inte behöver komma tillbaka på minst 1,5 år.
 Så for jag till Morfar sen och fikade, så for vi runt lite grann sedan och kollade runt. Jag älskar morfar, det är min absolut bästa vän! 

 Ska strax fixa gröt så det är klart tills göbben kommer hem från begravningsbyrån. Efter maten blir det stan med mamma, så ska jag fara till Janne sedan! Blir en tidig kväll kan jag tänka mig.
Imöran kommer äntligen älskling också. Ska bli så skönt att få sova en hel natt utan jävelskap som det oftast är då man sover själv! Träffade han igår en stund :) Vi skulle springa på Brl och köpa högtalare till Dodgen och sedan ta tåget hem, och då vi ska över vägen är det naturligvis rött, och då vi ser tåget säger Jimmy att det garanterat kommer åka ifrån oss. Och naturligtvis, då vi kommit över vägen och är nästan framme så ser vi tåget åka! Det är inte mer än våran tur det, älskling.. :)

 

Låtjäveln våran!


 Imöran ska jag och farsan till Janne Karlsson och hämta en skiva med låten som jag, Mira och Antonia spelade in i våras på musiken. Jag är dåligt nyfiken på hur det kommer låta! ;)

Jag är ledig imöran, ska till den förbannade tandläkarn. Sen blire en runda på stan, ska börja leta julklappar så jag vet vad jag ska handla i Sundsvall nästa helg då jag och älskling ska åka dit och julhandla!
- Blir kanske även att jag följer med på begravningsbyrån med pappa, Ullrik och Susanne imorgon eftersom farmor dog i Måndags...

 På jobbet har det inte hänt mycket dehär två dagarna. Igår var Nenna (Trudes jänta) men oss hela dagen istort sett. Blekte hennes utväxt och sedan satt Emilie löshår med tejp. Intressant! Och idag då vi skulle ta ur Fridas så fick vi ur ungefär en fem stycken. De sista fick Marina rycka loss så dom var ju bara att kasta sedan. Vi fick inte ur mer alltså, så dom fortsätter förmodligen imöran!

 Och med min tur har nitarna redan börjat trilla av från mina stövlar som jag fick utav mamma.
Så imöran då jävlar ska jag dit och skälla!

Bluejean Bop!

 Det är ju inte direkt bara "Say Mama" som är en stenhård favorit med Gene Vincent! Bluejean Bop är jävulskt bra.

Jag hade mitt prov idag, och om det gick mer eller mindre bra vet jag faktiskt inte.. Jag tyckte då fan att hon hade skrivit alla frågor konstigt.. Annars har det inte hänt mycket på skolan idag, då vi slutade for jag och hanna med farsan till Kung Kent iallafall och kickade lite. :) Pappa skrev upp sig på en lista utifall det var någon som ringde återbud.
Jag är så grymmt sugen på en tatuering jag med! Men nog fan får man ta och vänta tills man blir arton.

- Blev kvar med Hanna på stan en stund innan morsan kom ner och vi gick och sheckade nya glasögon till henne.
Tänk om de vore jag som skulle skaffa glösögon. Vilken mördröm att hitta ett par perfekta!

 Blir jobb imöran. Ska åka bussen fem över sex istället för att ta tåget, så får jag träffa älskling en stund och så får jag ju även någon att gå med upp eftersom han skulle på nå jädra kurs! :) 


 Nu ska jag ta och leta reda på nå bilder, skriva ut dem och sedan ska de upp på väggarna!

diktatur, indirekt demokrati, demokrati....

 Fyfan jag tror jag spyr på detta skit snart! Men imöran blir ju provet och jag hoppas verkligen att jag får ett skapligt betyg.

 Har fått tag på lite jobb på Trudes här i Hudik nu, pratade med Carina i Torsdags så nu blir det två Söndagar och en Lördag. Söndagarna i December och Lördagen nu då de blir lönehelg.  Kanon, jag behöver pengarna mer än någonsin!
Det ska inhandlas något riktigt denhär gången, jag ska fan köpa mig en bil! Får se hur det blir med gamm pv:n pappas. Karn som har den verkar inte få fingrarna ur arslet riktigt, tycker jag!

Farsan har iallafall mejlat på denhär 544an , ev. byte.
Vela karn byta Pv:n mot farsans Caddy så vore det ingen sak. Vi får hoppas på ett svar från han imöran.
Men fränast vore nog om vi fick köpa tillbaka pappas gammeln..




Nu ska jag bädda ner mig, plugga lite mer och sedan ringa och reta älskling lite.
En annan har ju sovmorgon imörabitti!

Helgen är slut!

  Mys, eldning av massa skit, middag hos Hanna i Gnarp med Mira & Antonia, skratt och spel. Och åter mys!
Så har min helg istort sett varit. Ska inte alls klaga, Hade underbart kul hos Hanna så detta måste vi göra om.. :)

Övningskört lite med pappa nu då jag kom hem från Jimmy, haha det börjar ta sig lite nu. Men nog fan blir det en hel del kärringstopp! Ska sätta mig och plugga nu iallafall, sen blir det nog sängen i skaplig tid.

Ghd!

  Veckan har gått bra måste jag säga.  Igår kom det in en tjej som först blekt slingor på sitt mörkbrunahår. Men då dom blivit orange/brandgul så hade hon slängt på en asktoning. Vilket slutade med att hela håret gick mot grönt! hennes misstag känner man igen lite grann. Lärde mig iallafall lite nytt om hur man lättast får bort de gröna tonerna med en nyansering. Annars hade vi bla. en liten Ghd kurs, eller liten och liten. Vi gick igenom tekniker med tängerna och alla produkter som vi hade hemma just från Ghd. Belinda var upp igentligen bara för att ha en liten handledar kurs med Trude, men som tur var fick vi vara med vi också, Marina och jag! :) 

 Började med teknikerna med tänker, men eftersom Frida redan varit på denna kurs så har hon ju visat oss det. Så det var lite uppfriskning bara. Så fortsatte Belinda med produkterna, hur kul som helst!
Jag lärde mig otroligt mycket nytt iallafall, det är bra.. Längtar tills man får börja gå på diverse olika kurser, det är grymt kul! 
 Älslking kom och hämtade mig runt fyra sedan, och vi for hemåt Bergsjö och direkt därifrån då vi hämtat upp Mats for vi till stan och Jimmy fick äntligen köpa sitt efterlängtade verktygsskåp. Så nu behöver han verkligen inte några nya sådana, på minst fem år! ( Det är det han brukar säga min man, att jag inte behöver köpa skor på åtminstonde fem år. Samma sak gäller han på denhär biten!) Var på åkarnas och åt kebab innan vi for hem och jag la mig och plugga.

 Idag jobbade ju jag och Frida ensam, hade tid för att skriva någon rad i bloggen till och med! Inte särskilt ansträngande dag, var två färgkunder på eftermiddagen.
Allt för idag!

Frida & jag

 Till och med så vi hinner sitta och blogga på jobbet, inte mycket att göra alltså! ;)

jimmy

- är den bästa som finns, jag älskar dig!

 Skön dag på skolan igår, på måndag har jag sovmöran. Hann hämta mina bilder för nästan 450 spänn och även så han jag springa in på Trudes innan jag for till morfar och käka middag. Nu blir det nog Lördag & Söndags jobb i December, inte så jädra pjåkigt.

 Imöran ska jag hem till älskling och mysa. Fast det blir nog mest plugga, märks att man legat av sig på sistonde med det hära pluggandet. 
-Inte särskillt långa rader idag, men en del väl valda ord.
Det mest väl varda ordet var att jag älskar min Jimmy iallafall!

Farsans första Pv jävel!

  En sammanfattning av helgen, är att den varit jävulskt rolig!
Nog för att vi bara låg hemma och sov i Fredags kväll men så ska det nog vara ibland. Tog bussen hem på Lördags möran och runt tre skjutsade göbben mig till Johanna och Emelie i Enånger. Blev mat och dricka, sen guitar hero i vardagsrummet, åkte till stan runt tio och sen då jag skulle möta upp Mira för att gå hem till mig ringer Jimmy och ska hem från krogen. Just snyggt de, de få gångerna man är ut på krogen ska man hem runt halv elva. Så gick och hämtade han och sen om man ska hårddra det hela så tog det iallafall en 2 timmar innan vi väl kömma hem!

 Var till morfar en sväng igår allihop, käka tårta och sen tog vi morfars bil till Hög jag, göbben och Jimmy. For och titta på ett Pv-objekt, såg ut som själve fan! Så for vidare till en kar, han hade pappas första pv! Och mer på det, stod bla. en kapitän där, en bubbla, en gammel saab, en Tudor 34 och en 58 mercury! Nå jävulskt med bilar, men bäst av allt är ju de att vi kanske ska köpa tillbaka pv jäveln! Hade ju sutte fint om min första bil var den farsan hade som förstabil. Fränt, jag hoppas verkligen att vi får köpa dendär jäveln! Annars såg kapitän riktigt frän ut med, mattsvart, röda fälgar och vitsida. Skit bara att det är en 4-dörrars bil, men göbben lät måttligt intresserad..
 Höll tummarna nu förfan! ;)

- Älskling blev kvar här igår. Låg i sängen och myste och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag älskar det!
prat, nu ska det inhandlas en pv 444, och en amazon. Jag tror det kan bli bra om det blir som sagt. Vem fan vill liksom inte ha en amazon som rockabilly vagn, mattsvart, lite mirra i taket, röda fälgar, däck med en bred vitsida?!

 Blir skolan idag, sen ska jag ner på stan och hämta mina kort, sen vidare till Trudes och prata med Carina om lördagsjobb. Sen ska jag till Korfar och äta middag med han och mormor. Fint!
- Nu läre jag börja göra mig iordning!

Våran Kjell!

 Underbart att vara tillbaka på jobbet igen tycker jag nästan, Igår jobbade jag, Marina & Emilie. Käkade mat från Sibylla och var glupska. Emilie äter hur mycket som helst och går inte upp ett kilo,
( förutom de hon gått upp sedan hon vart med barn, nu är hon i 7 månaden! ) medans jag själv sliter med mitt försök till att gå ner iallafall lite i vikt.. Och det är ju, lyckat haha!

 Frida jobbade idag med, och roligare kan man inte få då man har henne med sig! Dagen har gått riktigt fort, jag & Marina har varit en sväng ut på Birsta med 15 kartonger préforma. Så var vi och lämnade in tröjor för tryck sedan och efter det for vi och hämtade mat på Baugetterian. Svin gött, blev en tacosallad idag istället för en skagenbaugett. 
 Hade sällskap av Kjell ( som är Trudes karn ) idag då vi åt lunch med. Diskuterade lite hit och dit. Han är för bra våran Kjell, bjöd på fika med! ;)

Toppen!



  Det är tur man har onkel Tom, han är världens bästa!
Då vi kömma ner på stan idag så gick vi in på Nilssons och köpte en riktig maskin till mig. Så blev det även en bag att ha allt i, saxar, hölster & maskin och sådant. Ibland kan man inte bli mer än glad, det är sant! Så då vi kom hem ställde jag mig och klippte han, det var han lätt värd! Han får en klippning till innan jul, känns som om att man måste vara lite generös nu..

 Efter jag klippt han så åkte jag och mamma ner på håstaholmen och käka iallafall, och sedan vidare till hamnen.. Haha, seriöst så har jag övningskört för första gången idag! Blev en heldel kärringstopp lite här och där men annars gick det väl skapligt! Så nu vill jag att älskling plockar ihop volvon så jag får köra lite med han i Bergsjö, om han nu törs ta mig ut i bilen vill säga.. ;)
-
Efter mina kärringstopp så for vi ner på stan iallafall. Lämnade byxorna till skräddaren, gick in och skulle framkalla kortet och för dubbla kopior skulle det bli strax över 800papp och de fick mig att skita fan i det! Blev enkla kort och det skulle gå på 433:-. Så efter jag betalt det är jag nästan fattig! 

 Var ner på stan en stund till sedan med Johanna då mamma & Mikaela skulle gå och köpa vinterjacka och så åt henne. Hittade en börsjävel som Johanna ska få gå ner och köpa åt mig imöran. Äntligen har jag hittat en perfekt, ett plus för att den är röd! Fick även ett par stövlar av min underbara mamma som hon köpt, hon är för underbar hon! :)
- Alldeles perfekta, ett par sockor i och de blir perfekta att ha på sig till vintern då jag jobbar!  älskar dig mamma
Även det att jag körde ända hem, fan vad duktig jag är!


 Nu ska jag ta och se en film, varva ner och sedan göra matlåda tills imorgon. Det ska fan bli skönt att jobba,
få sysselsätta sig på dagarna.
Sen ska jag somna med telefonen i örat, jag har inte alls haft någon som helst tid för min älskling idag, men så ses vi ju imöran en stund iallafall! Du är precis allt jag behöver -w-



Rockabilly Willy


 Kanon låt med Eva Eastwood!
Vaknade runt halv sju imorse, så förbannat görle man kan bli då man förfan är ledig! Ska strax börja göra mig iordning och sedan äta nå smörgåsar med mamma. Sen blir det ju som sagt stan!

Funderar lite grann, Jimmys kusin blir arbetslös i slutet av denhär veckan och får han inte tag på något jobb i Sundsvall så får Jimmy hyra lägenheten. Sjukt sugen jag är på att få flytta, fyra dagar i veckan med älskling skulle inte alls vara pjåkigt! :) Vi får väl allt se vad som händer!

 Ställer frågan till Mira, är du en utav de som läser min blogg var dag!? ;) Såg nog att jag fått några små kommentarer från den vackra lilla tösen imörse!

 


Första skoldagen, plugg, hälsocentralen & en rakarns klippning!

 
  Första skoldagen efter lovet, idag har vi haft några få dispyter med käre Inga-Lill. Vilken människa må jag bara säga! Annars har vi fått reda på att vi ska ha prov om två veckor, inte så farligt.. Ska faktiskt bara bli kul att få visa vad man kan riktigt! Efter skolan promenerade jag ner mot stan och Jimmys mormor, hade med min Hanna, Jenny & Tedd där en bit. Och väl framme hos Eivor blev det en klippning.. Skitkul, och det lät som om att hon blev nöjd med! :)  Direkt efter jag varit hos henne kom mamma och hämtade mig och det bar av till hälsocentralen, virus. Blev inte halsen bättre tills i slutet av veckan skulle jag komma tillbaka och ta mer prover.

 Haft en bra helg, i fredags kom ju älskling hem redan vid halv två och det blev läggdags redan runt kvart över nio. Och lördags kvällen spenderade vi med Antonia och Per-Johan! Satt hemma i bergsjö och drack lite innan vi fick skjuts till Gnarp på Bergegårn'.  Och igår låg de tre och som tills tolv tiden. Dåligt less man blir då man själv har legat vaken från kvart i nio då de varit upp och fört liv. Jo tack, det vill jag lova! Min älskling åkte med hem oss iallafall och myste med mig hela kvällen.. :)

 
Har ju som sagt ledigt imöran. Så då ska jag, mamma & Kurt ner på stan och framkalla bilderna och lämna in byxorna som aldrig blev av i Fredags. Kurt skulle med, han skulle nämligen köpa en riktig klippmaskin till mig! :) Hur snällt som helst! Funderar även på att försöka hitta nå kläder imorgon, jag vill ha en grov stickad tröja att ha på salongen, det vore jäkligt skönt.

 Så på onsdag blir det full fart igen, ska bli riktigt kul att komma tillbaka till jobbet. Så får veckan gärna gå fort sedan så det blir lördag någongång. Då ska jag till enånger eftersom Emelie och Johanna fyller tjugo! Ska bli skitkul.
- Sen så lördagen därefter ska jag, Mira och Antonia till Hanna i gnarp och äta mat. Jimmy ska få hämta upp mig där sedan så ska jag hem och mysa med han sen! :)

 Nu ska jag ta och leta reda på utifall man kan se repris av Svensson, Svensson någonstans..

RSS 2.0