karl, karl, karl



   Inte allt för frän har vi varit idag, varken jag eller käresta..
Klev upp runt tolv tiden, sedan dess har vi legat ute på bron i härliga utemöbler och ätit, konstant från det att vi vakna tills det att jag skulle åka hem till stan.
Hade en trevligan kväll igår, träffade massvis med bra folk, drack en och annan grogg och hade världens bästa Hanna med mig! Det är huvudsaken, blev bjuden på grillat hos svärmor och svärfar innan vi drog igång själva kvällen, ute i stugan deras..

- Spelar ingen roll vad folk säger just nu, huvudsaken vi har det bra och mår bra tillsammans så skiter vi i resten sedan!

Igår var jag och Jimmy hem till Johnny en stund, och sedan åkte vi ut och övningskörde en stund, for till Knoppe, Baståsen, Gränsfors, Fiskvik och sedan hemåt. Gick gör bra, det går nå otroligt bra att köra med Jimmy faktiskt..

- När jag kom hem nu ifrån Jimmy, for vi till mormor och morfar och åt morsdags middag. Blev tacos, jordgubbar med grädde och daimtårta, och kaffe med sockerkaka sedan. Faster Karin var där också, världens bästa människa.
- Jag håller med henne, kaffe ska drickas på fat med grädda, banne mig!

Nu ska jag kika efter något jobb över internet, och pallra mig mot sängen sedan. Imöran har vi en timmas lektion, och sedan ska jag och Hanna hem hittens och plantera nå små blommor med mamma innan Johan kommer och ska bli lite fin i håret inför skolavslutningen.

Lyckliga gataaaaan


, finns inge mer.. Sägs det, dra åt hääälvete med det, får vi göra detta i höst direkt då vi kommer tillbaka efter lovet så finns lyckliga gatan igen, var så säker! :)
- Blev så otroligt glad idag, kändes som om att jag fick en ny kick på att hålla på med detta igen. Man behöver få sånna ibland, har även hunnit med att rulla permanent idag-. Det går bättre, och bättre!

 Varit och handlat med mamma, Johanna och Mikaela idag, var och åt också. Ibland uppskattar man varandra otroligt mycket! Ingen vet vad man tar sig till utan en lycklig familj...
- Funderar på att ta bussen till min käresta imöran efter jobbet, det är våran dag. Skulle passa så bra, isåfall skulle jag kunna åka med dem till stan på fredags möran och lägga mig och sova en stund till innan jobbet börjar.
Måste fundera lite,

Längtar som ett as till fredag iallafall då vi ska mysa här hemma och pappa är hemma igen!

cash



  Ska bli så skönt att jobba med Jääscka idag, fast jag egentligen hade vela ligga hemma och läst ut min bok..
Hinner med det ikväll, kanske..

Skit väder är det ute också., därför hade det varit extra bra och sutte på altan med gasolvärmarn på och bokeeen.. Fan, imöran kväll hade jag vela åkt neröver med pappa och komme hem på fredags möran! Men nejnej, jag ska jobba..

Puss på jimmy iallafall, får se om vi ses imöran :)

GHD RARE






 Ge mig denna goding någon!

nudu, käre karl



 Vaknade imörse av en ypperlig panik över att Jimmy numer hette Sune, och en rad med andra saker. I efterhand kan jag inte låta bli att skratta åt mina drömmar och mina nattliga prat..

 Rätt lugn dag på jobbet, det är så otroligt skönt att Jääscka kommer och jobbar med mig imöran! Annars blir jag galen snart, vet inte vad jag tar mig till.. Något som glädje mig idag var att vi fått in en ny tång från GHD! Så grymt frän, vill så gärna ha en, men nästan 2000 rikstaler har jag inte råd med, tror att man skulle tjäna på det i längden men..
- Trude var även hos oss idag, pratade med henne över värmespolar.. Ska beställa det imöran, om jag inte ska lyssna på det andra förslaget hon nämde för mig och vänta ett tag.. ;) Jimmy skulle seriöst skjuta mig om han fick reda på den idén!

Sedan jag kom hem idag har jag inte gjort mycket annat än att prata i telefon, läst boken Gömda för sjuttioelfte gången och druckit té. Min solning igår gav en jävla färg, tror nästan att jag ska sola solarium imöran efter jobbet för att få lite extra färg.. Nu börjar det äntligen synas lite på mig, annars brukar jag få ligga och pressa hur länge som helst!

-  Träffade pappa en sväng imörse med, det är nå fruktansvärt tomt här hemma.. Förut var man ovan vid att han var hemma då han körde ute hela veckorna och var hemma fredag kväll, lördag och söndag förmiddag innan det var dags för nästa tur. 
 Blir två veckors "semester" för han nu, ligga ute nu i veckan istället för att lotsa, och fiskeresa från lördag tills nästa söndag. Greeeat, på fredag efter jobbet ska jag inte göra något annat än att umgås med han. Vi tänkte köra lite mys här hemma, lät som om att Jimmy skulle komma efter att han och svärfar varit i Gävle med cabben.. Härligheter!

förstår inte,




- Tycker att det börjar barka av åt helt fel håll nu..
Har man fördommar om människor, tycker jag själv att man beter sig bättre själv och visar att man är en bättre människa.
Detta börjar bara bli roligt att höra på, må jag säga med tanke på hur man absurt detta börjar
bli från alla håll och kanter! :)

 TrappBerglin, ring mig ikväll ska jag berätta nå roligt för dig!

Pinstriping



- Glömde ju nämna det, imörse lämnade jag mina träpjucks till professorn för lite pinstriping! Fick en bild på det han ritat upp i eftermiddags, ser gör fränt ut ;)
Undra huuur många det är som naturligtvis kommer måsta göra samma sak nu inom en snar framtid..

 Känner mig skapligt gör less för stunden, jag behöver ett jobb i sommar.. Blir väl till att plocka nå sketna bär, undra hur fin man ska avra i ryggen efter det! Hör av er om ni vet något extra knäck...







 Jag saknar dig, käresta

steeechhkt madeleine!



  Satt ute i solen från halv tolv till kvar över två i min ensamhet innan jag tog mikaelas cykel och drog en repa runt byn.. Var ju så förbannat hungrig då jag kom hem från skolan så jag körde igång grillen och grillade kycklingfilé som jag åt med vitlökssås och en baugett med vitlökssmör!
Så nu har man fått yttligare ett par ränder efter bikinin, och utslag över halva kroppen eftersom jag fan knappt tål den mer sedan vi var i Tyskland för två år sedan och jag brände söder mig totalt...

 Lugn dag i skolan, i vanlig ordning slutade jag redan kvart över elva.. Hörde med käringa vi har på Samhällen om det var möjligt för oss 5 tjejer som tenterat av både svenskan och engelskan att få skita i att enns bege sig till skolan för hennes lektioner de två veckor som är kvar.. Men nej då, hon kunde inte förstå hur vi var klar före alla andra och de ena med det andra, så nu blir det en timmes jävla lektion två måndagar framöver., förbannat!
- Vi får väl bita i och åka in för den timmen, värst tycker jag ändå att det ska vara för Hanna och Emelie. Sitta och åka en massa mil för en lektion!

Den tionde har vi sista arbetsdagen efter skolans schema, och den elfte ska vi umgås med resten av alla lärlingar. Blir lek i borgarparken först, och sedan middag på förmodligen 49:an! Roligt, skulle vela komma ut på något café i sommar och jobba lite.. Ska höra med Åsa om det finns möjlighet hos henne. Hennes café är nå otroligt mysigt, och för den delen är det väldigt nära hem också ;)

Blir lite övningskörning ikväll, synd att inte älskling är här idag så jag kan köra med han. Det gick så bra igår, trodde att vi antagligen skulle bli gör ovänner eller att jag inte skulle få någon koncentration för att vi skulle sitta och flabba. Men det gick så otroligt bra, så det ska vi göra om..
På torsdag har vi 20 månader,
jag älskar dig nå otroligt





let's fall in love



   Jag är så kär, så kär, så kär!
Nykär, så känns det :)

Haft en kanon helg, i torsdags målade vi om Jimmys rum och på kvällen komma mamma och pappa och spelade lite jukebox och pratade med Mats och Eva.. På Fredag ställde vi iordning rummet, och på kvälls sidan var jag ute med svärfar och åkte lite buick innan vi får till bredåker!
Blev en skaplig kväll där ändå, roligt att träffa Zeb och gänget! , Vaknade bra nog tidigt på Lördag eftersom Jimmy skulle åka och städa sen festen, så jag låg ute på altan en sväng med svärmor och diskuterade lite smått tills Jimmy kom hem igen och vi for in till stan..
- Vi hann inte med mycket mer här hemma innan Professorn och PerJohan komma hit, så dem fick sitta och vänta ett tag medans vi gjorde och iordning och skulle fara till Mira.. Blev bjuden på grillat hemma hos Mira och lyssnade på lite go musik, och efter det drog vi ner Söderhamn på cruising!

  Haft huset fullt med folk halva dagen, PerJohan och Hanna sov här inatt.. Tror Pj åkte hem runt fyra tiden och det blev "ro" i huset.. Jag trivs med umgänge och att ha mycket folk runt om mig, men nu vill sova ensam hemma ett par helger framöver, tror jag haft någon som blivit kvar över natten/helgen säkert fyra veckor i rad nu..
- Men jag har svårt att tacka nej till finbesök som tex av TrappBerglin ;)
Sen vi blev ensamma så har mormor och morfar vare här och satt pärer i landet och fikat med oss..

-Har även hunnit med att vare ute och kört lite grann, med Jimmy denhär gången :)

nu tar vi långhelg!



 Ååååh, idag är det sista jobbdagen innan vi tar en riktig långhelg! Fan vad skönt :)
Ska försöka smita iväg lite tidigare idag, blir så sent att komma hem annars.. Ikväll ska Jimmy förmodligen fortsätta spackla rummet, och imöran ska vi två måla det! Får se hur detta kommer att gå..

 På fredag kommer mamma och pappa till mats, dem ska spela lite jukebox verkar det som.. Roligt, göbben åker ju snart och fiskar med, jag är en aning avundsjuk! Blir det inte något speciellt nästa helg, ska förmodligen jag och jimmy åka till västanäng & onkel Kurt och söva där en natt, ska försöka ge mig in på att baka en sockerkaka i en vedspis..  Kunna dem äldre göra det då dem var ung kan jag fan göra det nu med!



- Lade mina skor i frysen imörse, dem ska inte stinka lika mycket efter det.. Skorna har jag andvänt i ur och skur, så jag förväntar mig inte just något men.. Man bör prova för att få veta om saker och ting fungerar!

ingen rubrik




  Dålig fantasi, det har jag haft under hela dagen.. Vart görans gör sugen på att rulla permanent igår kväll, och hade tänkt ställt mig och göra det idag.. Men det fanns inte ritkigt någon kraft för det, så jag och Päätra har haft en kanon dag istället :) med massa örs och tok!

Igår kväll övningskörde jag en sväng med mamma innan vi skulle åka ner på stan och hämta upp Hanna, väl hemma så var det två stycken som vela kapa lite barr, så förns efter det hade jag tid att ägna tid åt Hanna.. Kollade på lite gamla bilder, lyssnade på musik och diskuterade i vanlig ordning! Somnade skapligt tidigt ändå, skönt..
- Imörse klev vi upp strax efter sju snåret, åt lite och gjorde oss ordning innan vi for neråt stan.. Satt på salongen tills klockan slog tio då Maria hade en genomgång med en tjej som tar studenten iår. Låter jävligt roligt!

Sedan jag kom hem har jag tagit en promenad till morfar, och övningskört lite till. Körde en bra bit idag, nu kan man inte få nog utav de och vill bara köra mer och mer.. Sen jag hade kört började jag plocka ihop lite grejer inför imöran som jag ska ha med till bergsjö, åker dit direkt efter jobbet! Får se vad kvällen har att erbjuda, jag kan tänka mig att det ser ut som själva fan där eftersom han är på gång med spackling osv nu..

 Så ligger det till, vi hööörs!


Bobygda!




  Nyss kommit hem, sov hos karln inatt :) Såg en jävligt konstig film igår, men måste ändå säga att den var bra.. Vaknade halv tio imörse, då hade jimmy åkt och jobbat för ett par timmar sedan.. Konstigt att vakna upp ensam, men har sovit som en gudinna inatt!


- Lördagen tänker jag inte nämna mycket om,  förutom att jag sov över hela kvällen i stort sett.. Alla verkade ha haft en toppen kväll, tur för dem ;)
Hanna kommer ikväll, ska plugga lite och sedan lägga in bilder från lördagskvällen då man fortfarande var vaken!
Mys!

Blir kort vecka och en lång helg nu, älskling vela vara med mig på onsdag redan :) vi ska förmodligen börja riva lite garderober och måla så vi kan ställa in jukeboxen!

Spännande!



  Mmm,, :) Vi har en tjej här nu jag och maria, som är döv och därför har en tolk med sig.
Spännande, jag tycker sånt är roligt. Att hjälpa folk som verkligen är huuur tacksamma som helst för det lilla dem får! Får hoppas att hon blir bra därefter också.
- Ikvälls ka vi ha en ritkigt lyckad kväll, hörde att proffesorn skulle med nu också!


Två timmar kvar, sedan ska jag hem och äta. är så förbannat hungrig!

härligt!



    Blir så jäkla glad, äntligen har det blivit av.. Det som vi alla här hemma har gått och väntat på för din skull!

Har nyss gjort mig klar, ska åka alldeles strax.. Längtar tills klockan blir fyra, så karln får komma och hämta mig och vi får i oss mat och ta en dusch innan kvällen.. Zeb kommer ikväll någongång, och Hanna runt halv sju förmodar jag..
Känner mig gör trött idag, vilket jag för övrigt varit hela jävla veckan.....


Hade en underbar kväll igår med emelie, vi åt, drack ett varsit glas vin och åt chips framför tv:n och under långa diskutioner om gamla minnen.
Härliga människa, vart gick det snett mellan oss? Det som känns så jävla skönt, är att vi kan sätta oss ner nu och ha lika roligt tillsammans som vi hade 2007!
- Jag saknar det, för mycket

a moment forever


   Jag behöver något just nu som ger mig förbannat mycket kraft i tillvaron för att pallra mig upp på toppen igen.. Bara rask musik gör mig bättre, det är fart i vollbeat och jag lyssnar lika gärna på rock/hård rock som på råcknråll och rockabilly! Har folk inte hört vollbeats "a moment forever" har dem missat något. Där är det draaaaag!

 For till Delsbo igår efter jobbet med Jääska, var och solade på badet innan vi var med hennes kusin och handlade mat.. Blev någon runda "fittrundan" på ede och så hyrde vi film och köpte nå götta efter maten, så for vi hem sedan igen och kollade på den.. Jag tror då inte att vi somnade förns halv ett tiden, inte någon utav oss fick igen käften! 
-  Hä, hä finns för mycket gott att prata och diskutera om!
Pooouts på Jääska iallafall (:

Dagen i sig har varit skaplig, hade chefen på besök en snabbis. Och med sig hade hon med sig Kicki! Blev så glad, Kicki saknar jag så förbannat sen jag jobbade i Haga..
- Kom in en gammal klasskompis till mig, faktumed en utav de mest vettiga som jag gick med under sjuan-nian och vela klippa sig hos mig. Men jag överlät han till Pätra för dagen så tar jag han nästa gång, jag vill oftast vara med och se en gång innan jag själv ska till och klippa då det är på jobbet..
Men nästa gång, då kan han räkna med mig!
- Sedan jag kom hem, har jag iallafall fått i mig lite käk och varit ute och övningskört lite grann! Hahaa, ska försöka lura med mig Jimmy nu nå tag.. Antagligen så kommer vi flabba åt allt eller blir vi gör ovänner. Kan jag tänka mig ;)

 Ska lägga mig nu snart, imöran efter jobbet ska jag upp till Emelie., Blir någon film och mat, blir inte där allt för länge med tanke på att jag jobbar lördagspasset med Maria. 
-Men på kvällen blire råcknråll, och finbesök verkar det bli också! 

Rockaholic


 

  Dagen på jobbet har varit så otroligt bra, Haft en bra stämning och vi har fått en jäkla massa saker gjort. Delvis så har vi möblerat om, jag har haft en färg och så har det blivit lite städning gjord!
Nu har vi även fått in Tigi:s nya serie Rockaholic som verkar vara gör skön att jobba med, har provat på serumet och hårsprayen, dock tycker jag att dem luktar lite för sött och mesigt.. Kunde inte ge fan i att köpa med mig en spray hem ivilket fall som helst!

 Sedan jag har kommit hem har jag varit en sväng med syrran till mormor och morfar, åkt förbi ricklund och kollat om hon hade nya amazon på gården och möjligtvis var ute, men nej då! Så har jag äte rotmos och kallskuret kött till middag, slängt i en inpackning från Graham Webb som jag tänkte sova med inatt..
 Får se utifall den gör något bra med mina toppar, som Maria tog av en halv centimeter på dem idag.. Att man började färga håret, hade jag inte blekt det så inåt helvete i början av sjuan hade det varit kanon fint nu. Och långt för den delen!

Funderar på att gå och lägga mig snart, men antar att man inte läre kunna sova än på ett tag.. Är en lastbil från kommun utanför och fyller igen sprickor som blivit i vägen. Kanon!




kanon erbjudande!



 Just nu har vi 20% på alla produkter till 24/5 !
Kanon va? naturligtvis gäller inte dessa 20% på nuvarande kampanjer..

Att veta att jag är med dig, stärker mig enormt
                                    -w-

still counting



  Är nå fruktansvärt jävla trött, imorse vaknade jag till halv sju av panik för att jag sovit över tiden jag skulle vare på jobbet.. Mh, var upp och började med frukosten tills jaa insåg att klockan var så pass som den nu var..
Så då blev det fasiken sängen på engång igen, ibland är det bra att missta sig ändå!

 Sitter och lyssnar på vollbeat nu för att vakna till, musiksmaken min är väldigt varierande och efter humör.
Detta var jelrätt nu på möran, få ut så små sinnigheter och ändå vakna till..

idiooooot

en bra dag


 

   Har fått mycket uträttat idag faktiskt, på alla fronter det bara går. Har en sak kvar, men den tar jag till helgen!

Gjorde klart engelska nationella idag, förbaskat skönt att det är över. Ska göra klart mina två uppgifter i veckan och mejla dem till annika så är jag helt klar i svenskan och engelskan sedan. Blev ledig på måndag iallafall, så det kommer bli great med en ritkig kortvecka..
Hanna var med mig hem en sväng efter skolan, så fick vi skjuts ner på stan med mamma. Satt oss i solen vid buss stationen, så kom Bea strax innan jag skulle bära mig iväg till Jambo för att möta upp Jessica. Provade på en ny macka, chili-räka, förbaskat gott och desutom blev det inte sämre av ett så pass bra umgänge ;)

 

Tänka sig att du är för bra, HasselHanna!



härligan helg



 Blev timrå i lördags med min bäste, var på marknad/utställning på dagen och sedan for vi in till birsta, gick lite i affärer och på ikea. Så blev det en tripp upp på södraberget sedan eftersom svärfar hade med sig lite folk dittens på en typ utav firmafest, och efter vi varit där for vi ner till stan igen och åt tacobuffé på bite line. Göttans!
Så for vi än en gång upp till timrå sedan och träffade lite folk, bla. Erika! Var så fruktansvärt länge sedan jag träffade henne, förut träffades vi regelbundet men nu är det som det är.. Var jävligt trevligt att prata lite och sådär :)
-    Imöran är det skola, efter en suverän helg! Ska jobba arslet av mig imöran så man blir klar med det mesta, så kanske man har lite tur och slipper gå dit sedan.. Ska bli skönt att få träffa nå vänner iallafall, höra lite med alla vad som händer till helgen..

Diskuterat lite med en gammal goding under tiden jag for in till stan nu ikväll, diskuterade om det här med skitsnack osv.. Kom fram till att man själv inte alltid beter sig som man borde, det slinker ut ord ur käften om folk hit och dit. Men oftast står man för vad man sagt, skulle man vräka ur sig en dum jävla kommentar om någon nära så skulle man förmodligen skämmas ögonen ur sig sedan, det är inget man är stollt över..
Men att folk inte kan vara rak i ryggen och berätta saker som dem tycker att andra gör fel direkt till personen ifråga, tycker jag är förjävligt.. Det spelar nog fan inte någon roll vem det än är som pratar skit bakom ryggen på en, så är det framme efter fem minuter från någon annan.
 - Det är just de det handlar om nu, jag är så fruktansvärt less på folk som snackar en massa, och att det oftast kommer ut ur någon annans mun.

Själv vet jag att jag har varit väldigt bra på den här biten, pratat hit och dit om folk. Men man lär sig med tiden, att det bara förstör för en själv.. En jävla massa saker lär man sig av det, men så är det så förbannat tråkigt att dem man tror sig stå riktigt nära, är inne i denna period nu..

elände


  Skulle så gärna vela gå på sandras begravning, men ändå så vet jag att jag är alldeles för feg..
jag vet att det kommer vara så otroligt fint där, hon kommer vara stolt..

---

 Ska strax tvätta igenom håret, lägga inpackning på längderna och sedan sitta med det i tills jag sytt färdigt en tröja och det är dags för duschen.. Ska skynda ner på stan sen, och åka till jimmy! Har inte sovit allt för bra inatt, jag drömmer om döden. Varför?
- det lät som om att Jimmy vela se hockey ikväll så jag ska passa på att sova då, eftersom jag ändå inte är intresserad..

 Var hos morfar och mormor nu på möran, blev frukost där med dem och en promenad hem! Är fint väder idag, gud vad skönt.. :) Imöran blire antagligen Timrå, om inte vädret slår om och det börjar regna...

- glöm inte att kolla in nya länken, länkade precis Lillys blogg!

...



 Åh, jag förstår inte hur man kan vara så ofantligt jävla bortskämd?
Vissa gånger tycker jag abra att det är väldigt skratt retande..

------

 - Emelie var med mig ikväll, skulle igentligen färgat hennes hår men hon hittade minsan inte färgen hon vela ha på affären så det fick vara! ;) Vi fikade kakor och päronsaft iallafall, och fick oss en prat stund. Jag älskar henne, hon är nog stjärnan i mitt liv! På fredag ska vi vara hemma hos henne och äta mat, se på film och bara vara vi två. Som på den goda tiden, då hon alltid var med mig på allt jag gjorde under 2007.
 Första natten jag sov med min karl, sov hon brevid oss..

 Nu ska jag sova, morgondagen kommer bli jobbig fast jag är ledig.
Men jag vet att Sandra har det bra nu, det vet jag absolut

grinkärring



  Ååååh, vädret kan ta sig någonstans! Hatar detta rusk, är bara grått och blåsigt. Skulle det börja regna tycker inte jag att det skulle vara nå problem, men nu är det bara ett eländigt mellan läge!

 Är så fruktansvärt götta sugen, ska öppna en chips påse och öppna folkölen jag fick av Janne i lördags.
Ska upp med ett till par gardiner sedan i vardagsrummet innan kvällen är över...

man blir äldre med åren



  Idag har jag och mamma fått lite gjort, vi har sytt upp gardiner till köket, fått upp dem och så har hon hjälpt sy dit två utav märkerna till jeansjackan. Gjorde ett märke på ena armen igår men blev stortokig så hon fick ta dom här två..
Klänningen kan dra åt fanders, jag tänker inte ge mig in på det för tillfället känner jag. Vet inte hur jag ska gå till väga, funderar nästan på att åka till Kerstin idag och be henne klippa till bitarna så kan jag sy ihop dem sedan. Så långt skulle jag klara mig, men resten..

 Iallafall, fick upp nya gardiner på mitt rum också, och sen så har jag fått upp lite annat små kraffs med. Jag gillar det personliga i mitt rum nu, Jimmy säger att jag har grejer överallt men jag tycker själv inte att man kan jämnföra det med hans för tillfället ;)
Jag skulle vela flytta strax efter att jag fyller arton nästa år, fast det kommer bli hemskt svårt att flytta ifrån underbara ligan här hemma. Vi är förbaskat tajt, allihop. Men jag vet att jag har en underbar pojkvän som skulle stötta en igenom det,
du är bäst!  - Fan vad kul att få inreda en egen lägenhet, det finns många personligheter i ett hem, mina och Jimmys skulle nog gå rätt bra ihop tror jag..

Vilka funderingar, nu ska jag hjälpa mamma och pappa att laga kyckling gryta. Fortsätta plocka på rummet och kanske göra iordning chips och dipp, eller om jag väntar med dem till imöran!

Midnite dynamos



   Skulle så gärna vela åka på någon träff man aldrig vare på i sommar, vi pratade lite med Zeb ihelgen angående de, och han tycka detsamma.. Så vi sa att vi skulle fundera lite, blir kanske att vi drar iväg uppåt någonstans! Fan vad det skulle vara kul, ibland vill man vareiera sig lite delvis med sevärdigheterna och folket.

 Ihelgen ska vi iallafall till Timrå, är inte riktigt klart om vilka som ska med. Men bra blire nog, kan man hoppas!
Helgen efter blire vårcruising i stan, jobbar på dagen så läre vara skapligt slut då ;P Vill umgås med Hassel-Hanna lika bra i år som förra sommarn. Tyckte vi hade förjävla skoj då, mer behövs det inte sägas för det vet vi själva bra om!
Kanske då det är i stan då, det går ju alltid att höra efter om dem redan har planer inför den dagen ? :)



kom sommar, kom!


kopierade listan från fuzzydice, nu vill jag ha sommar..

  

Maj

1/5, FredagMooneyes Sweden Swapmeet.
[Mooneyes Sweden]
2/5, LördagÖrebro Springmeet.
[Örebro Springmeet]
2/5, LördagCruising i Tidaholm.
[Labbås Cruisers]
2/5, LördagCruising i Vetlanda.
[Wheelers Vetlanda]
2/5, LördagCruising i Borås.
[Jönssonligan Cruisers Borås]
2 - 3/5, Lö+SöArosmarknaden i Västerås.
Veteranfordons marknad på Johannisbergs flygfält.
[Aros Motorveteraner]
9/5, LördagVårmönstring, Lindesberg.
[SHRA Lindesberg]
9/5, LördagVeteranfordonsmarknad, Skidstadion, Mora.
Arr. Ovansiljans fordonshistoriker.
9/5, LördagVårcruising, Gävle.
[Razorbacks Cruiser Älvkarleby]
9/5, LördagVårmönstring, Borås.
[SHRA Borås]
9/5, LördagSwapmeet & Dragracingutställning, Uppsala.
[SHRA Uppsala]
9/5, LördagU.S Car Trip, Delsbo.
[M.A.D Motor Association Delsbo]
9/5, LördagStartskottet, Bilträff och Cruising, Timrå.
[Hillbillys Timrå]
9/5, LördagUSA bils Cruising, Ystad.
[Yankee Car Club Ystad]
16/5, LördagVårcruising, Hudiksvall.
16/5, LördagBil och MC utställning, Eslöv.
[Cranke Cruisers]
16/5, LördagBilutställning och Rockabilly, Bräcke.
[Bräcke MK]
16/5, LördagVeteranmarknad, Hambologen, Bollnäs.
[Bright River Cruisers Bollnäs]
21/5, TorsdagBilutställning i Hedemora.
[Hedemora Old Town Cruisers]
23/5, LördagAmerican Car Meet, Örebro.
[Old American Car Cruisers Örebro]
23/5, LördagLate Great Chevy Show, Bengtsfors.
[cruzin.se]
23/5, LördagStreet Race, Falun.
[Coppermine Cruisers Falun]
23/5, LördagBilutställning + Vårcruising, Söderhamn.
[Southport Cruisers Söderhamn]
23/5, LördagSpringmeet, Östersund.
[SHRA Östersund]
23/5, LördagCruising, Kungälv.
[Right Backs MK Kungälv]
23/5, LördagCruising, Borgholm Öland.
[Road Rebels Öland]
30/5, LördagBilutställning och Cruising, Sandviken.
[Ghosttown Cruisers Sandviken]
30/5, LördagSundsvallsmarknaden, Bergsåker, Sundsvall.
[Sundsvalls Motorveteraner]
30/5, LördagRaggarrally, Borlänge.
[Yankee Car Club, Borlänge]
30/5, LördagSollefteå Big Meet & Cruising, Sollefteå.
[SMF Sollefteå]
30/5, LördagBil och MC utställning.
Hamrånge hembygdsgård, Bergby.
30/5, LördagWheels Wings & Winchester, Orsa.
Dragracing på Tallheds Flygfält och cruising i Orsa.
[Custom Car Club Orsa] [Night Cruisers Färnäs]
30/5, LördagPower Start of Summer Meet, Hässleholm.
[Power Meet Events] [ACCS] [Eagles Car Club Hässleholm]
30/5 - 31/5, Lö+SöMonstertruck SM deltävling i Rättvik.
[Classic Car Week]
30/5 - 31/5, Lö+SöMotormässan, Östersund
[Motormässan, Östersund]
30 - 31/5, Lö+SöMälardalen Open, Kjula Dragway Eskilstuna.
Dragracing.
[Rod & Kustom Scandinavia]

Juni

6/6, LördagPower America Fest, Nossebro.
[Power Meet Events] [ACCS] [ACCS Nossebro Motorklubb]
6/6, LördagCruising och Rock n' Roll, Lidköping.
[Roadmasters Lidköping]
6/6, LördagStreet Meet, Sundsvall.
[Street Rulers Sundsvall]
6/6, LördagVeteranmarknad, Söderhamn.
[Hälsinglands Fordonshistoriker]
6/6, LördagFord marknad, Högsta, Uppsala.
[Ford V8 Klubb Sverige]
6/6, LördagCruising, Skellefteå.
[Norrlands Motorhistoriker, Skellefteåsektionen]
6/6, LördagTorsby American Car Show, Torsby.
[Torsby American Car Club]
6/6, LördagCruising, Vansbro.
[SHRA Vansbro-Äppelbo]
6/6, LördagKärrgruveparken, Norberg.
Bilutställning, Cruising och Rock n' Roll
[Beautytown Cruisers Fagersta] [Steeltown Cruisers Avesta] [Diggers Norberg]
6 - 7/6, Lö+SöClassic Motor Festival, i Ånnaboda.
[Mowazet] [Classic Motor]
10/6, OnsdagOnsdagscruising 19.00 - 20.00 i Bollnäs.
Därefter fika i BRCs klubblokal, Hambologen.
[Bright River Cruisers Bollnäs]
11/6, TorsdagCruising, Bjursås.
Info: 070-409 51 01
12 - 14/6, Fr-SöClassic Car Cruise Parade
Båtresa, Sverige - Tallinn - Sverige. Cruising i Tallinn.
[Classic Car Cruise Parade]
12 - 14/6, Fr-SöDeep Forest Nat´s.
Dragracing, Sundsvall Raceway.
[Sundsvall Raceway]
13/6, LördagGrillträff med cruising, Mora.
13/6, LördagWheels Cruising, Bräcke.
[Wheels]
13/6, LördagDragrace, Hofors.
[Hofors Motor Xtrem]
13/6, LördagNostalgifestivalen i Vårgårda.
[Sunjay]
13/6, LördagCruising & Fordonsutställning, Ljusdal.
[Roadrunners Ljusdal]
13/6, LördagCruising & Bilträff, Strömstad.
[Stars and Stripes, Strömstad]
13/6, LördagVeteranmarknad, Kälarne.
[Kälarne.se]
13/6, LördagPalmträffen, Trelleborg.
[Palmträffen, Trelleborg]
13 - 14/6, Lö+SöBlacksmith Nat's, Kjula Dragway Eskilstuna.
Vintage Dragracing.
[Rod & Kustom Scandinavia]
14/6, SöndagMälardalen Open, Kjula Dragway Eskilstuna.
Dragracing.
[Rod & Kustom Scandinavia]
17/6, OnsdagOnsdagscruising 19.00 - 20.00 i Edsbyn.
[Summertime Cruisers Edsbyn]
19 - 21/6, Fr+Lö+SöMidsummer Festival
MSDR Dragracing.
Tallheds Flygfält, Orsa.
[Mellansvenska Dragrace Cupen] [Night Cruisers Färnäs]
20/6, LördagMidsommardagscruising i Lysekil.
[GoodTown Cruisers, Lysekil]
25/6 - 27/7, To+Fr+LöMid Sweden Nat's, Bilträff i Gnarp.
[MidSweden Rebels]
26 - 28/6, Fr-SöClassic Mustang Club Sweden
Sommarträff på Öland.
[Classic Mustang Club Sweden]
27 -28/6, Lö+SöNostalgia Festival, Ronneby/Karlskrona.
[Nostalgia Festival]
27/6, LördagBacktävling + Cruising, Hammarstrand.
[Club Nostalgia Hillclimb]
27/6, LördagWheels Nationals Norr, Umeå.
[Wheels Magazine]
27/6, LördagAmerican Car & MC Show, Ekbacken, Åkersberga.
[Roslagens American Car Club]
27/6, LördagBig Lake Run, Rättvik.
[Big Lake Run]
27/6, LördagSummermeet + Cruising, Karlskoga.
[Street Freaks, Karlskoga]
27/6, LördagArboga Meet, Arboga.
[Sleepy Town Cruisers, Arboga]
28/6, SöndagBig Bear Meet, Grönklitt Orsa.
[Orsa Grönklitt]

Juli

2 - 4/7, To-LöPower Big Meet, Västerås.
[Power Meet Events] [ACCS] [Power Magazine]
8/7, OnsdagOnsdagscruising 19.00 - 20.00 i Bollnäs.
Därefter fika i BRCs klubblokal, Hambologen.
[Bright River Cruisers Bollnäs]
10 - 12/7, Fre-SöHällefors Nostalgidagar.
[Hällefors Nostalgidagar]
11/7, LördagAmerican Car Show, Norrtälje.
[Yankee Ranch, Norrtälje]
11/7, LördagBluesbrother's Summermeet, Filipstad.
10 års jubileum med Bilutställning, Swapmeet & Cruising.
[Connys USA Bilar]
16 - 19/7, To-SöNostalgidagarna, Säter.
Cruising, bilutställning, veteranmarknad, Rock n' Roll m.m.
[Nostalgic Club, Säter]
17 - 18/7, Fr+LöWheels & Wings, Varberg.
[Wheels & Wings]
17 - 18/7, Fr+LöPower Hot Rod Reunion, Malmby Flygfält, Strängnäs.
[Power Meet Events]
17 - 18/7, Fr+LöAmerican Power Tour 2008.
[Muscle Gear Car Club]
18/7, LördagHudikcruising, Hudiksvall.
18/7, LördagVingar och Krom, Moheds flygfält, Söderhamn.
[Söderhamn American Cars]
18/7, LördagCar & Bike Meet, Askersund.
[Midnight Cruisers Askersund]
18/7, LördagYankee Car Meet, Arvika.
[Arvika Yankee Car Club]
18 - 19/7, Lö+SöBorlänge Street Open.
MSDR Dragracing.
[Borlänge Dragracingklubb] [Mellansvenska Dragrace Cupen]
18 - 19/7, Lö+SöLånglialoppet & Hjulhälja, Filipstad.
Nostalgisk veteranbacktävling och Motorträff.
[Hjulhälja]
18/7 - 25/7Motorveckan, Lycksele.
[Motorveckan, Lycksele]
22/7, OnsdagFalu Cruisingen, Falun.
[Coppermine Cruisers Falun]
23 - 26/7, To-SöVeidec Festival, Dragracing Mantorp.
[Mantorp Park]
24 - 26/7, Fr-SöBollnäs Summermeet, Bollnäs.
[Bright River Cruisers Bollnäs]
24 - 25/7, Fr+LöMotorhistoriska Marknaden, Malmby.
[Motorhistoriska Sällskapet i Sverige]
25/7, LördagMooneyes Rat-Fink Reunion, By Kyrkby.
[Mooneyes Sweden]
25/7 - 1/8Classic Car Week, Rättvik.
[Classic Car Week]
30/7, TorsdagMopars at the Strip, Siljan.
Tallheds Flygplats Orsa.
[Mopar Siljan]
31/7 - 1/8, Fr+LöBilsport Action Meet, Mantorp Park.
[Bilsport]
31/7 - 1/8, Fr+LöA-Bombers Old Style Weekend, Backamo.
[A-Bombers]


Mest besökta privata bloggarna i kategorin Fordon - Bloggportalen



   Hahaa, sedan jag skaffade bloggportalen för att se hur många besökare man hade på ett ungefär, har jag loggat in på hemsidan en gång. Och nu såg jag att min blogg ligger på plats 25:te plats under fordonskategorin!

 Nog är det något, det må jag säga..

----------------

Jag älskar dig



värmespolar



  Imörse då jag vaknade tyckte jag att det kändes konstig runtom ögonen, så jag gick upp och kollade i spegeln. Seriöst så ser ögonen ut som pingpongbollar! Så tänker då jag deffenitift inte gå till jobbet och se ut, så nu har jag två lediga dagar att se fram emot. eller ja, se fram emot, jag funderar fortfarande om jag ska gå på Sandras begravning imöran-. Det är olika känslor på den fronten..

- Ska iallafall dra på mig min bikini nu, sedan cykla ner på stan en snabbis och lämna ner lite grejer till jessica.
Så ska jag hem, äta glass, chips, kakor och choklad i solen utifall den blir lite varmare.

Mamma sa igår att jag skulle få ett packet med värmespolar utav henne, hon hade tänkt köpa det till mig då jag fyllde år men jag skulle själv få välja ut dem.. Så jag tänkte nog försöka hinna med det imöran kanske!

lika söt som grädde med söcker



  
Underbara onga
hittade bilder på lillfröken och blev nog iallafall en smula gladare





down, down, down



 det sociala med vänner saknar jag, jag vill umgås med diverse folk och sedan gräva ner mig i sju år för att allt ska bli bra...
- annars så vore jääska få en stor puss varje dag för att hon är bäst, bäst och min absolut bästa vän! idagens läge planerar vi att åka ner till stockholm i mitten av juli, hon och jag enbart! får antagligen sova hos hennes familjs kompisar för ett par dagar isåfall.
400 rikstaler tur och retur per skalle var inte särskillt farligt..

 hadanefter stänger vi in oss i oss själva vad det gäller allt, räkna med att jag är på väg ner till botten igen..

 
jimmy, hanna, jessica, mamma, pappa, johanna, mikaela, mormor och morfar
det är för många hjärtan just er just nu

give me some rock'n'roll



    Det värsta som finns är att se sina vänner må dåligt.

- Skolan idag var inte mycket att hejja för, vi skrev nationella så nu är det en del kvar, och sedan hade vi en halv timmes samhälle innan lärarn förstod att det inte gick att jobba med datorerna eftersom internet ballat ur! Så jag och Fröken Berglin tog bussen ner på stan och åt lite grann, blev lite inhandlat för oss båda och sedan komma Jimmy och mötte upp oss på gina eftersom han var gårdagens dramas bov. Så for vi runt på lite ställen med han innan vi åkte hem alla tre, och då det var dags för Hanna att afra hem åkte jag med Jimmy till hans mormor en snabbis innan det bar iväg till bergsjö.. 
 
  Så har nyss komme hem nu, ska väl lägga mig strax så man är någorlunda imöran.. Var så förbannat trött imörse så jag trodde att jag skulle somna ståendes inne i duschen. 
Så ska det inte se ut imöran, funderar på att ta med håret så Jääska har något att dona med under dagen.

 Inte har jag lagt in bilderna sen helgen heller, det läre väl bli efter lördagens bravader. Blir antagligen Timrå, och en sväng på birsta innan det med massa gött folk! Hanna ska med, och Jessica kanske blir chaufför. Fint! :)

jag är shuuutton!


  Jorå, åldern tog ut sin rätt för dagen.
Hade iallafall en jävligt bra födelsedag igår, mycket folk, fika osv.
Runt halv åtta kom Hänny med fler och efter dom åkt till Kvissle grillade vi här, jag, Jimmy, Zeb, Pj, Antonia och Hanna! Så fixade vi chaufför sedan och drog någon repa på stan med dodgen :)
-Så man får väl tacka för alla fina presenter och så, och absolut ett tack till Zeb som kom och för att gratta mig! :)

Sitter och lyssnar på skivan jag fick av Zeb igår, och funderar på var i hela häälvete mitt bankomatkort kan ha tagit vägen, minns inte utifall Jimmy tog tillbaka det igår efter vi lagt de på bordet eftersom det kom folk och vi fick brått.. Hatar då kortet är borta, hittar jag det inte ikväll efter att jag pratat med han så läre jag gå in på banken imöran och beställa ett nytt. Blir nå otroligt görle ibland!

Idag har vi inte alls gjort mycket, Jag och Hanna vaknade strax efter elva och Jimmy och Zeb smög sig nog inte ut ur stugan förns halv ett snåret, blev en sen frukost då och sedan for vi fyra och pappa till farfar och Hanna och Zeb fick se hans Gulf mack! Så blev det åter igen ett par svängar på stan innan vi for hem och det var dags för Zeb att bege sig vidare eftersom han hade tänkt hälsa på lite fler då han ändå var uppe här..
- Hanna skjutsade vi ner på stan till tjugo över tre, så for vi hem och petade i oss mat.
Efter karln for hem har jag varit ner på skutan en sväng med Emelie och blivit bjuden på fika, fin fint! :)

 Nu ska jag återgå till letande...

RSS 2.0