Fina små ting till klappar

Julen har passerat, skönt, men det är oändligt lång tid tills nästa.
Jag hade en underbart mysig jul, med mat och familj, fina presenter osv. Fick bla. pengar, en päls att ha i bilen över sätet utav mormor och morfar, lite presentkort, fler kaffekoppar + fat till min servis, en lampa som jag velat ha i evigheter och också en resa till Stockholm av min Jimmy! Vi far redan på Onsdag till veckan :) Ska bli mysigt, bara vi två i lugn & ro på hotell!
Juldagen var vi till Jimmy och firade lite jul, fick en gigantisk ljuslykta i form av en stor stjärna, samt ett silver halsband med ett brytbart hjärta av Jimmys mormor. På kvällen myste jag hemma med familjen medans Jimmy for till Delsbo.
Sen annandag jul har jag jobbat, veckan har skridit på fort och snart är det helg och dessutom är jag ledig en
vecka sen! :) Imorgon har jag inventering på listan, det är värre för det är fasiken inte roligt! På fredag är det ju dessutom kort dag, 10-14 eftersom det är nyårsafton. - Vi ska nog till Bagarn på kvällen som det ser ut.
Och till något jag velat länge, på måndag ska jag på massage. Hos pappas foster-syster här i stan. Jag har haft ont i ryggen i flera år redan, och behöver få i ordning på den snarast möjligt. Det är skit att stå och jobba hela dagarna med en redan kass rygg!
Jag ska ännu en gång försöka få ihop några bilder och lägga upp, men det är lite småjobbigt tycker jag att föra över dem. - Ska göra ett litet ryck! :)
Gott nytt år om vi inte hörs något tidigare!

God Jul lite i förväg,

Nu tänker jag säga God Jul.
Ikväll ska vi till Ullis, Peter & Ida för uppersittarkvällen, sen imorgon är det självaste julafton
och då har jag ingen tid åt detta!
Idag hoppas jag att dagen innebär fullsmockat schema på jobbet så dagen går fort.
Nåja, God Jul!

Halv taskig Lp-skiva,

- bemästrad med "Jul med Egon", halv repig och jävlig, men det låter mysigt.
Imorse vart det mys-frukost med mormor. Sen var jag iväg och solade på gamla Bruno. Dom har fått in ett nytt solarium där, och i jämna intervaller kommer det vattenånga med blomdoft.
- Halvskönt sådär de sista minuterna då man håller på att dö av värmeslag..
Nu ska jag slå in ett sista paket, duscha fort och göra mig iordning för sedan ska vi åka till Michael & Camilla och smågrabbarna och kolla in deras nya hus. Efter det ska jag fara vidare till Ullis, Peter & Ida och göra lite nödvändigheter. - Får se om jag övernattar hos mormor och morfar, imöra innan jag ska till skolan för en stund, ska jag lära mig att griljera skinkan, sen efter skolan ska jag lära mig att göra Pank, också kallad "rörost", samt så ska vi göra grynkako och färskost.
- Efter det blir det lilla jul med Emelie med gotta och julklappsbytning!

Jag drömmer om en jul, Hemma.

I år får vi julen hemma,  på det gamla heliga sättet.
Nästa år vill jag fira i Västanäng, i "sommarstugan" som man så fint kallar det. Den gården är större än vad våran hemma är, och det är väl anledningen till att vi inte är där över julen, för det kostar nå förbannat att värma upp. För några år sedan var vi iallafall där, och det kan ha varit den mysigaste julen jag minns. Släkten från Tyskland var här och det var Perfekt.
- Så vill jag ha det nästa år också. En sista riktiga gång liksom, innan några kanske faller av pinnen.
Har ju långledigt nu, började i fredagskväll och jobbar inte förenns Torsdag, härligt med lite lungt innan julafton, då känns det inte som att det gör något att jag jobbar dagen före julafton heller. Sen jobbar jag annandag Jul, fram tills nyårs Afton innan jag får mig en veckas ledighet igen, gudomligt skönt ska det bli!  -Ska bara mysa med familjen under den veckan..
- Ska strax kasta i lite färg i barret. Nu var det länge sen sist, och skönt ska det bli! Behöver en dutt färg nu, ser ut som något annat jihuu nu, med typ rostfärgat/matt blekrött.
Sedan blir det pakitering av Knäck, och efter det ska jag åka och förbereda en sista sak till Jimmys Julklapp!

Ständigt på jakt.

Jag letar oftast jämnt efter nya, gamla prylar.

Nu är jag på hugget efter en sådan där hylla man brukar ha under köks-skåpen hemma med utdragbara glasfack för mjöl, socker osv. Någon som har en??

- Men annat kraffs är jag också intresserad av, till exempel serviser, stolar, plåtburkar, fotöljer, hyllor, gamla tomtar, kläder, hårgrejer, speglar, lampor, Och mer skrot & korn.


Har ni någon under rubriken 40-50-60 tal så får ni gärna lämna ett fotspår här och berätta vad ni har att erbjuda, eller skicka ett mail till M-stroem@hotmail.comPengar är mycket.
- Det ligger en salongsinredning ute på blocket. Med disk, torkhuv, stol, speglar osv. Sugen som en tok,
med 10 papp är lite, lite väl! Och sen så, har jag ju liksom hälften av grejerna redan.

Drömma får man ju alltid.

Fick ett bra bud på bilen ihelgen med, men jag har ångest för att släppa han redan. Hann nästan inte åka något i sommar ju, fick hem den i Juni, sen fick jag vänta huur länge som helst på besiktningstid, sen var det typ dags att ställa undan den.. Ändrar jag mig och får iväg den, får jag en lika fin bil, salongsinredningen och mycket därtill för pengarna.
- Tänk smart, onga!

Fjärde advent

- Om ett år hoppas jag att jag har bättre Julkänslor just denna dag. Då jobbar jag förhoppningsvis på något mysigt ställe och kan slappna av mer än vad jag gör nu.
Ihelgen har vi tagit det lungt, familjen, jag och Jimmy. Igår var vi på Fagerströms karamellfabrik, jag, Jimmy & Mamma. Har ni inte varit där, besök stället. Efter det for vi hem och klädde Julgranen! Mamma hade tidigare varit ner på stan med Mormor och köpt enbart Röda Plastkulor, Enbart för LillPersers skull, vi tänkte vara förberedd på att granen rasar i år, han är mer än överallt!
- På kvällningen kikade vi på Grinchen, myste och somnade rätt sent för min del.
Snöade gjorde det igår iallafall, vi behöver inte vara rädda att inte få en vit Jul.
Hemma hos Jimmy hade det kommit 3dm!!
Knäppte ett antal nya kort igår som jag tänkt dela med mig av, men så skulle jag fippla med minneskortet och då försvann dem allihop. Vi tar nya tag, det läre bli ett par i jul.
Trevlig Fjärde advent, allesammans!

Juletider

Det lackar mot jul. På Söndag är det 4:de advent och på Fredagen ett par dagar senare är det julafton.
Är inne i en jäkligt dålig period nu, ledsen, hur trött som helst, super stressad för igentligen ingenting, velar hit och dit över olika saker och blabla. Trött man blir, jag har iallafall fått skrivet svart på vitt att jag måste tagga ner för annars har jag förmodligen redan gått in i väggen innan studenten.  Härligt va?
Köfte mig en tidig julklapp härom veckan, en benvit kobra. Utav Jimmy fick jag Ringklockan som hörde till, till kobrorna var det ju ingen inbyggd ringsignal, vet ni kanske..
Julkänslor då? Ne, inte enns det har jag igentligen.
Puss på fina tösabitar!

RSS 2.0