Hallå i stugan




  Igår köpte jag en turban uppe på dollar, är så pissigt görle på att måsta byta örngott varje gång jag sovit med inpackning och varit riktigt generös mot barret!
Hade igentligen tänkt sove med den igår, men då kom min karl på besök och jag tänkte att han skulle få slippa att bli en röd tomat i ansiktet, då jag vart tokigt snygg i den ;)

 Skolan gick bra iallafall. Trött som ett as, så då vi kom hem vart Johanna den lyckliga att laga middag eftersom mamma slutade efter 6-tiden. "varför blir baconen så jävla brända för?, jag vänder dem ju hela tiden och ändå blir det så..?"  - Steker man bacon på 12:an så är det kanske inte allt för svårt att förstå!

 Idag blire arbete, roligt faktiskt!
På kvällningen ska jag gå upp till emelie och där ska vi äta pizza, planera stockholmsresa och kolla på andra avenyn! :) Mysigt, tänkte även passa på och sova med turbanen då det är Emelie som ligger bremä'..

 Så hoppas jag att det går riktigt, riktigt bra för min Hänny idag! :) Jag tror du klarar detta gallant, ring mig jätte gärna ikväll eller så och berätta hur det gick.. Puss på dig!

- undra sa flundran, om vårat lilla kusinbarn tittar ut snart. Idag var tiden uppsatt, hörde jag Faster Susanne sa då jag pratade med henne igårkväll..

8 Februari



  Snart dags att bege sig mot körskolan, tänkte köra lite teori innan jag ska köra. Lika bra, idag är det 8 Februari och om 3 månader kan jag ha körkort om jag vill, sådetså.

Skolan gick bra idag, efter körningen tänker jag fara hem, äta middag och sedan fara till morfar och klippa han och därefter åka hem och lägga mig i sängen med engång.

 Bara morgondagen och Onsdag gått, vet jag att veckan snart är slut. Torsdagar och Fredagar går oftast hyffsat snabbt, då blir det middag för Onkel och sedan blire att ta det lungt! Vi "firar" alla hjärtans dag nästa helg och drar till sundsvall då och äter ute där :)
mysigt, faktiskt..

Mormors femtio-tal




    Faktiskt så har jag lessnat lite gran på att kolla efter kläder osv  i femtio-tals stuk åt mig själv, numer är det mer hem inredning som glänser för mig.. Kaffekoppar, vaser, hyllor av olika slag, telefoner, möbler osv.. ´Jag vill inreda ett eget hem, det känns faktiskt som om att det vore dags snart.. Synd att man inte är ett par år äldre, med en fast inkomst!

 Trevlig vecka, vart ingen färgkurs av i Torsdags, Trude vart sjuk och jag med. Hade ont i huvudet konstant från Måndag tills igår morse.. Så fredag var jag en sväng på jobbet innan jag gick hem och lade mig, vart hemma fredag också.- Torsdagsnatt sov jag hos Emelie, hennes ny katta hade precis blivit levererad så vi beundrade henne halva natta innan det var dags att sova!

 Igår gratulerade vi Sändy, hela familjen. Det bjöds på bullar, wienerbröd och kladdkaka. Senare for vi iväg till bergsjö och åt rolader hemma hos Jimmy innan vi for till Bjåsta och efter det vidare mot stan ned Hanna, Billy och med fler! Trevlig kväll, dock gav Jimmy upp redan vid tolv så kvällen blev kort..
- Denna dag har fan inte erbjudit mer än illamående..

 

  Under Maj eller Juni månad far jag till Stockholm, med ingen mindre än Emelie! Fröken-Fräken avslöjade redan igår att hon tänker bjuda mig dit då jag fyller arton, på Onsdagkväll blir det planering, vi kör det redan nu så mormor kan lägga manken till redan nu så vi får ta en av Brukets lägenheter!
- Jag längtar så jag snart spricker, shopping på dagen och pubbar på kvällningarna. Ska passa på att visa henne Sivletto samtidigt! :)



 



 Någongång under livet, hittar du den perfekta att dela allt med.
Jag behöver aldrig oroa mig över gårdagen, morgondagen eller dagen,
jag vet att jag hittat denna person för länge sedan


Huvudvärk




  Mitt huvud är inte på topp, igår då jag kom hem från mötet trodde jag att det seriöst skulle sprängas.

Samma idag, huvudvärken ligger och påminner sig lite smått, så bla därför ska jag på hälsocentralen sedan idag men också för att jag har sådan jävla klåda på benen.. Förmodligen för att det är vinter och kallt, och att man inte har en tillräckligt fet kräm att smörja sig med..


 Ska ta och prata lite med mamma och pappa nu innan vi ska fara iväg på jobbet..
Bokade upp 4 körlektioner varje måndag framåt nu, ska bli kul. Gick skit bra i Måndags, så efter dessa 4 ska jag mestadels köra hemma innan de blir nå mer där!

Ikväll kommer Hänny, mys :)

Nu var det ett tag sedan'




  Våran internet har krånglat, men nu är det på gång igen så förmodligen blir det lite mer uppdatering här..
Under denna tid har det inte hänt allt för mycket,. Mina naglar har blivit gjord hos oss på salongen, jag har träffat en bekants nya kärlek och lite av det värse..

  Ihelgen var vi ner till Kilafors, jag, Hanna, Jimmy, Billy och Johnny :) Innan vi for dit hem till Zeb var vi i Söderhamn eftersom Hanna skullke gadda sig igen, skit snyggt! En rosett på handleden och Rockn'Roll skrivet på underarmen. Jag och Jimmy skrev upp oss på en lista eftersom dem hade bokningsstop, hade tänkt mig till hösten ilag med Jimmy, skulle vara kul å gadda sig samtidigt, någon som får mig att bli påmind om oss två,.. =)

 Ska strax iväg och köra med körskolan nu, min absolut första lektion. Det ska bli spännande, med tanke på underlaget, hur typiskt är det inte att det typ är blixthalka bara för att jag ska till med något?

-  Igår kväll då vi kom hem från Zeb fick vi fina presenter av Åsa från det att hon vare i Argentina! Det var alltså inte nog med att jag fick en göör frän klocka ala' 50's av  Zeb, utan att Åsa också hade gett oss en liten tanke nerifrån Argentina :)


Nuni, ska jag diskutera lite med min far som för engångsskull är hemma och sedan bege mig ut mot körskolan..

RSS 2.0